Már letölthető az új Harry Potter könyv kalózmásolata
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak nem mindegy milyen nyelven
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
hol lehet ezeket letölteni?
!!
Én aszondom, h ez nincs korhatárra szabva úgyh akit nem érdekel az ne fikázza hagyja rá a többiekre !
Kalóz kópiája mindennek volt van és lesz, ami népszerû és fizetni kell érte (értsd tehát: bárminek, ami népszerû). Ez normális dolog. Maximum néhány pénzhajhász kapitalista balf@sz ezt nem képes elviselni. Az õ bajuk. Amúgy én nem fogom olvasni a hp6-ot, ingyé se 😊
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
J.K. Rtling nem tehet róla ,hogy hülyék az emberek õ csak írt valami szart fõzés közben ,hogy ne unatkozzon aztán megtetszett a népnek,szerencséje volt és kész.
Az egészben az a legröhejesebbek ,hogy a ronda angol tinilányok szexbálványnak tartják a Herrét játszó srácot pedig nincs benne semmi különös (finoman szólva) ,a srácok meg gondolom Hermónára vagy kire verik <#eplus2>#eplus2><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Starcraft + Diablo III - esemve
Ibron
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
Ibron
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
inkább 16
õ is ilyen herrripoter mániás
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
<#duhos2>#duhos2><#action>#action><#dumcsi>#dumcsi><#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#mf3>#mf3>
Amúgy ez a Herri Rover mi a fakkér' ilyen népszerû? Egy szar az egész, a Bölcsek kövét láttam, raklap bélsár.
Tömegmanipuláció...<#szomoru2>#szomoru2>
R Ö R G E
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Minden digizve egyszerûen elérhetõen. Ez a jövõ, ez van.
A TFT-PDA talán kevésbé rontja a szemet, mint a könyvben lévõ pici betûk, esetleg rossz megvilágítás ....
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
<#mf3>#mf3>
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
az hulye angol meg csak olvassa az illegalis henriporteret...
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Most pedig hagyjatok ki kell nyomtatnom 800 oldalt. <#nyes>#nyes>
És abszolút nem rontja a szemem, nem kényelmetlen. Sõt... Sokkal könnyebb a kézben fogni, mint egy 800 oldalas könyvet. Nem kell este világítani a könyvolvasáshoz... stb. Én csak ajánlani tudom mindenkinek. Egy PDA-ra ráfér jó pár kötet, amit még cipelni is sok volna magammal.
Az én könyvtáram olcsó és helytakarékos.
Piece 😊
<#mf2>#mf2>
bár lehet hogy csak engem nem fog meg az ilyesmi, ha a gyerekek élvezik akkor hajrá! de õk meg nem fogják letölteni a kalózmásolatot! mind1 ez van most
Nem hinném, hogy akár 100 ember is el fogja ilyen eszközön vagy akár monitoron olvasni bármilyen hasonló vastagságú könyvet.
..vagy ha igen, akkor a szeme bánja..
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
xbox360+komputer
De hat nekik eleg a nyomtatott, igy aki elektronikusan akarja, annak marad a kalozmasoalt :-)
\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/