73
-
MaciBácsi #33 Én sok könyvet elolvastam a Hp Jornadámmal,nagyon élvezetes, főleg, mert van vagy 2 DVD-nyi könyvem,amit ugye megvenni....
És abszolút nem rontja a szemem, nem kényelmetlen. Sőt... Sokkal könnyebb a kézben fogni, mint egy 800 oldalas könyvet. Nem kell este világítani a könyvolvasáshoz... stb. Én csak ajánlani tudom mindenkinek. Egy PDA-ra ráfér jó pár kötet, amit még cipelni is sok volna magammal.
Az én könyvtáram olcsó és helytakarékos.
Piece :)
-
palika22 #32 Én sem értem, mi ez a nagy felhajtás..... Akinek tetszik, úgy is megveszi.. Szerintem az olvasók nagy része nem élvezi a 800 oldalas olvasást még a 19"-os monitoron sem, nem hogy még egy kézi vacsakon. Legfeljebb megkeresik, ki patkol el a főhősök kőzül. -
semi #31 én ezt az egész HP felhajtást nem értem!
bár lehet hogy csak engem nem fog meg az ilyesmi, ha a gyerekek élvezik akkor hajrá! de ők meg nem fogják letölteni a kalózmásolatot! mind1 ez van most -
Atyus #30 Egy PDA-n végigolvasni egy ilyen könyvet nem épp szemkímélő !
Nem hinném, hogy akár 100 ember is el fogja ilyen eszközön vagy akár monitoron olvasni bármilyen hasonló vastagságú könyvet.
..vagy ha igen, akkor a szeme bánja.. -
#29 De nem lenne vele semmi bajom ha vmi normális fantasyt írt volna... -
#28 A 100 millió fontot sztem most 1 nap alatt megkereste 10 milla eladott példánnyal. :D -
onimusha #27 "Azt ugyanakkor egyelőre még csak megbecsülni sem lehet, hogy az illegális másolatok mekkora károkat okoztak a kiadóknak és a könyv írójának, J. K. Rowlingnak" jajj szegény kiadó meg jéká róling idáig sokszáz millió fontot hozott össze a többi szarból erre most illegálisan is fenn vann jajj mivan ha terorristák kezére jut ? -
pepe003 #26 Némelyiknek -
#25 Manapság már a 12 éves "csajoknak" is jó seggük van? -
Frenzy #24 Vicces amugy a szerzo, mert NEM JARULT HOZZA, hogy e-book formaban is terjesszek egyik HP konyvet sem. Meg a regi elsoket sem. Pedig tutira lenne aki raszanna azt a nehany dollart az online verzio, szerintem nem is keves ember.
De hat nekik eleg a nyomtatott, igy aki elektronikusan akarja, annak marad a kalozmasoalt :-) -
Ben C #23 és becserélni szép kis stilusos kezecskére -
Ben C #22 még egy felkiáltójelet mellé lehetne tenni. -
#21 te gyűjtöd a felkiáltójeleket ? :) -
Hege15 #20 Jajj és ha belegondolok hogy még hány ilyen szar filmet kell majd még elviselni
Fújjj
nemhoszem el és a sikitó londoni kislányok csak ugy ették az írónő szavait
hogy lehet ekkora rakás szarból ilyen nagy várat építeni ? ja igen pénzből
na mindegy mégegy fos amit majd megvehetek a csajomnak
persze nekem dicsőiteni kell elötte külömben élve megnyúz
és ahoz túl jó segge van -
kuncika #19 Úgyhogy fuckoff új harrypotter könyv. De viszont lehet, hogy hülye vagyok, de hogy jön ide az időeltolódás? Az oké, hogy mikor kijött, már aznap letölthető volt kishazánkban. De most ha nincs időeltolódás, akkor mondjuk egy nappal később lehetett volna letölteni. Szóval nem értem, mi értelme van ezt így külön kiemelni. Csak, hogy belekössek valamibe. -
kuncika #18 :D:D:D:D Franknál a pont, Sub barátom. Amúgy meg nem tudom, hogy vatok vele, de én utálok gépen hoszabb irományt olvasni. Plána ha még nem is a saját anyanyelvemen van.:P -
#17 hát, van aki ismer különböző programokat, amik lefordítják.....
(scanner + fordító...)
nem mindenki barom... -
#16 Jah, amúgy üdvözlöm azt a barmot aki képes több száz oldal koholmányt legépelni. -
#15 most mit vársz? tapsoljunk meg vagy emeljünk szobrot neked, hogy sikerült letöltened? -
#14 Igen ám, de van egy 1.87 MB-s PDF verzió is ami 800 akárhány oldal. Olybá tűnik, hogy eredeti. -
#13 Herr Riporter
-
#12 LOL! Még csak most írták meg belőle a cikket??
"It was nearing midnight and the Prime Minister was sitting alone in his office, reading a long memo that was slipping through his brain without leaving the slightest trace of meaning behind."
Ugye így kezdődik az eredeti? -
#11 ja, ja.... -
Wilddog #10 Már megint boszorkányüldözés lesz, mert a kiadó és az egész banda nem tud enni adni a családnájak. -
#9 jujjujj..
tízmillió példányban elkelt. Akkor keresett is rajta baxott sokat.
akinek tetszik és megéri, ugyis megveszi.
lsd. számítógépes játékok... -
#8 azért kiváncsi lennék hány tizenéves tud perfektül angolul.... mármint kishazánkban -
MacrosTheBlack #7 Erre a szarra még vinyóhelyet se érdemes pazarolni. :) -
Xantia #6 A gyereknek meg úgyis a magyar kiadás kell. -
Pontius #5 FANTASZTIKUS
MEG KELLLL SZEREZNEM!!! -
Sith #4 Aki szereti az ugyis meg fogja venni... -
snorbi #3 Biztos sok kárt okoztak, de a kiadónak és JKR-nek szerintem így se lehet okuk panaszra.
Úgyis túl van fújva ez a herripotter hisztéria... -
#2 És? Vki Gigabájtokat is képes letölteni, úgy h. meg sem nézi h. az-e a tartalma amit szeretne. Ez pedig jóval kisebb... -
FTeR #1 mielőtt még valaki nagy lekesedéssel letöltené valahonnan:
a neten egy 200 valahány oldalas kamu verzió is terjed. Talán több is.