73
-
Ry0K3N #73 mindegyiket....
csak nem mindegy milyen nyelven -
sahin #72 szasztok!
hol lehet ezeket letölteni? -
Hedic #71 hehe szeva es birnar beadni linket nagyon megkoszonnem !
!!
-
bazsiboj #70 Már a 6. részig letölthető mindegyik magyarul is ... :-)
-
Hedic #69 melyik reszt lehet letolteni? -
Tommy Gear #68 Nagyon sokan fikázzátok a könyvet és a filmet pedig ezek között biztosan akad olyan aki ,,CSacska angyalt" vagy vmi más szart esetleg Barátok köztöt. Kit érdekelnek ilyen szennyek amikor ott van a jó kis mese.
Én aszondom, h ez nincs korhatárra szabva úgyh akit nem érdekel az ne fikázza hagyja rá a többiekre ! -
Tommy Gear #67 Verik [#fogmosas :-) -
sonicXX #66 Ezek a cikkek olyan műpánik keltésre alkalmas eszközök, amivel a bulvársajtóban találkozik az ember.
Kalóz kópiája mindennek volt van és lesz, ami népszerű és fizetni kell érte (értsd tehát: bárminek, ami népszerű). Ez normális dolog. Maximum néhány pénzhajhász kapitalista balf@sz ezt nem képes elviselni. Az ő bajuk. Amúgy én nem fogom olvasni a hp6-ot, ingyé se :) -
#65 jah, de mivel NFOrce.nl -en nincs ebooks szekció, valahonnan tájékozódni kell, hogy már érdemes keresni a hp6-ot a hálózatokon :]] -
Luminas #64 A könyvet olvasni is szokták, nem csak látni. -
#63 Én sem értem minek ekkora felhajtás egy mesekönyv miatt. Ráadásul ezért a sz@ré betóldulnak a hülye angolok ,egymást gyilkolva a könyvesboltba idióta maskarákba öltözve hülyét csinálnak magukból ráadásul még fizetnek is mindezért.
J.K. Rtling nem tehet róla ,hogy hülyék az emberek ő csak írt valami szart főzés közben ,hogy ne unatkozzon aztán megtetszett a népnek,szerencséje volt és kész.
Az egészben az a legröhejesebbek ,hogy a ronda angol tinilányok szexbálványnak tartják a Herrét játszó srácot pedig nincs benne semmi különös (finoman szólva) ,a srácok meg gondolom Hermónára vagy kire verik -
#62 Ezeknek a cikkeknek annyira nem látom értelmét. Úgy is tudja mindenki, hogy bármi letölthető igen hamar... -
#61 Honnan veszed hogy ö 15? [az h. így regelt nicket pár napja, nem jelenti azt hogy már nem 16 esetleg ő is :DDDDDDDDDDD] -
#60 saját megvilágítást várni e papírtól [egyelőre] hülyeség .. -
#59 A 1,479Kbyteos html-es csomag is úgy kezdődik mint amit itt az előbb említettek. -
#58 Az igazi kritikus ránézésre lehúzza ... :D -
#57 _MÉG NINCS MEG_ ? :O -
Hegyikecske #56 Hmm faxt kell már fikázni... Aki itt fikázódik az vagy irigy rá, vagy csak ki akar emelkedni valamivel(miközben most olvasta ki 34edjére a könyvet fogadok) Mer ugye csak azt lehet kritizálni amit az ember ismer.. Legjobb példa erre: h én nemszeretem az eddát de mégis meghallgatom és nem fujjogok mer akkor télleg jó zenéjük volt, de ma még mindig sokan szeretik... -
#55 Ehh .. gecc, a legjobb részt lelövöd :D -
#54 Szegény JKRowling a leggazdagabb angol, ha jól tudom, a kiadó hasznára nem is merek gondolni.. -
Ibron #53 Thanks info,majd akkor megveszem:).
Ibron -
#52 sztem oktober
-
Ibron #51 Mikor jön Magyarországra a cucc?
Ibron -
PoisonBorz #50 Amúgy a végén Dumbledore hal meg -
#49 Idősebb csajod van? :-P -
#48 Nem értem mit esznek ennyien a harry potteren, szerintem egy nagy szar az egész -
Hege15 #47 Honnan veszed hogy 12 ???
inkább 16
ő is ilyen herrripoter mániás -
Wilddog #46 Most láttam meg az audio book release-t. -
Riddick #45 Hülye aki monitoron olvas egy könyvet! Megint felfujnak egy hirt... -
#44 Jaja, akinek ez kell, úgyis megveszi a Helikopter új részét is, akinek meg nem, az a PDF-et sem fogja letölteni. -
nenad #43 mar nem azert de ki az az orult aki monitoron olvassa el a konyvet, s ha ki kell nyomtatnia, a nyomtatas ara, plusz a kotes, meg a veszodes, - bar nemtom mibe kerul a konyv - de gondolom osszehasonlithato a koltseg. -
Black Penguin #42 Rowling már ígyi a világ leggazdagabb nője úgyhogy ez a "megbecsülhetetlen kár" szerintem csak néhány számjegy neki...Sok hülye brit most asziszik hogy fejreborul a világ mert owling és a kiadó elesett 1000$ tól? dugják fel maguknak már bocsánat.az eddigi könyvek amik kikerültek a kiadót is meggazdagítoták nemcsak rowlingot...
-
pemga #41 Ööö, van már normális e-papír/book kereskedelmi forgalomban, ami nem igényel saját megvilágítást? (A szinekről első körben lemondanék :)). Amit a link mutat az valahogy nem annyira hordozható, sérülékenynek is tűnik. Szóval van-e valami, ami elég hajlékony, kellemes (könyv)méretű, nem sérülékeny, és elegendő memóriával rendelkezik :). -
#40 Milyen kárt okoznak a letöltők? Annyira szeretnek egyből ezzel jönni , hát az anyjuk pics@j@t!
Amúgy ez a Herri Rover mi a fakkér' ilyen népszerű? Egy szar az egész, a Bölcsek kövét láttam, raklap bélsár.
Tömegmanipuláció... -
#39 Pakold át Word-be, akkor lehet, hogy elég a fele lapmennyiség is... -
#38 Nekem az ilyen cikkekről mindíg a Star Trek jut eszembe. Ott talán mindíg lesétálgattak a hajó könyvtárába, ha kerestek valami információt?
Minden digizve egyszerűen elérhetően. Ez a jövő, ez van.
A TFT-PDA talán kevésbé rontja a szemet, mint a könyvben lévő pici betűk, esetleg rossz megvilágítás .... -
#37 még eljön az idő, amikor a rendőrség másolt könyveket keres majd a lakásunkban....
-
#36 persze, butuljon a magyar nep
az hulye angol meg csak olvassa az illegalis henriporteret... -
lesko #35 Vagy esetleg majd akadnak olyan barmok akik kinyomtatják...nem érdekli az elfogyasztott papír mennyiség és az sem,hogy menet közben hányszor kell majd tinta patront cserélnie.
Most pedig hagyjatok ki kell nyomtatnom 800 oldalt. -
abonyitomz #34 engem nem érdekel a könyv , pff még ennyi oldalt elolvasni ... soha