1370
Battlefield 2 : Special Forces
-
#82 jaja -
#81 :)) -
Gabe18 #80 Talán az hogy még az alapjátékon is bőven toldani-foldani kéne,de ezek már a 2. kieget csinálják.Mondjuk az EA-től nem meglepő hozzáállás. -
#79 mi loal freddy te total hulye vagy mar sry :D -
#78 loál -
#77 hmm kihalt a téma,?? egyebkent ma pletykak vannakegy masodik kiegrol is :)) -
#76 hmm :D
-
#75 -
#74 :PP -
#73 Gyursz-e vazzeg? -
#72 :PP gyurunk vazze? -
#71 Dolgozá vazzeg :D -
#70 kabbe :PP -
#69 Nagyobb minöségüt kérünk ;) -
#68 mintha dance-elne a csávó. -
#67 -
#66 grr mar csak ezt a szar bekat latom -
Kép a borítórol :) Sztem kegyetlenül jól néz ki :) -
#64 egyetértek :) -
#63 hát ezek az éjszakai pályák tényleg izgik lesznek!
előre látom h itt 1-2 pályán sunyi "sznájperek" fogják remegő ujjal lesni a kilobbanó torkolattüzeket!:D
egyébként a bf'42 modjaira csak annyit reagálnék h a bf2 alapötlete az eggyik ilyen modifikációra épül. történetesen ez a "Desert Combat mod"
és a mai napig nekem kiváló játékélmény nyujt a Forgotten Hope modja is!
-
#62 oke igy legyen ;) -
#61 lol, én a bf2-t nemtom megvenni eredetibe, de a kieget már majd megtudom, szal majd a kiegbe szerzek nagy rangot -
#60 CANADAI DICE még soha az életben nemcsinalt semmi jot :) -
#59 ok shemmi baj :) addig tuti nemveszem meg ensem ameg megnem lesz a sima bf2 be a legnagyobb rangom -
#58 gyenge jaték gyengébb próbálkozása -
Lantee #57 Micsoda??? Méghogy a BF1942 kiegészítései nem arattak nagy sikert??!
Pfff..látom sokat játszottatok a játékkal! Minden egyes szerveren több Road to Rome pálya volt a listában, mint az alap game pályái.
Más: Még igazán meg sem ismertétek az alap BF2-t, nem mellesleg meg sincs eredetiben (tisztelet a kivételnek), aminek hiányában ugyebár a játék lényegének 50%-a elvész, de már a - még meg sem jelent - kieget istenítitek, meg "az biztos jobb lesz, mint az alap", "én csak azzal fogok játszani"...pffff! Aki ilyeneket mond, menjen vissza Super Mario-zni! ;-()
Na mindegy, nem szoktam belepofázni mások topicjába (nekem meg ugyebár nincsen), de ide most kénytelen volam! -
#56 ja és remélem a bf2 grafikus motorjára készul a game nem pedig a canada dice eszkábál megint össze vmi fost -
#55 az osszes fix.tv s hulye kivvéve pár akiket ismerek :) -
#54 mondjuk ja mert addigra a sima bf2 ben se fogja csak nagyon kevés ember elérni a legnagyobb rangot -
Gabe18 #53 Hát én se,szerintem egy jó háromnegyed év múlva bőven elég lett volna.Még ki sem tanulja igazán az ember ezeket a pályákat,már jönnek az újabbak.
Na meg inkább az alaphoz tákolnának egy valóban jó patch-et,minthogy már a folytatáson dolgoznak...Persze a patch-ért nem lehet pénzt kérni...
Nyilván a megjött siker gyors meglovagolása ez,na meg a szokásos köcsög EA politika.Azért érdekes hogy az alapba egy éjszakai pálya sincs,persze a kiegben már lesz.Nyilván ez már csak később jutott az eszükbe,hogy ilyet is lehetne csinálni...
Illetve biztos hogy a konzolra megjelenő Modern Combat mellé akarnak mindenképp akkor egy pc-s valamit is.
(Tegnap a Fix.tv-n újabb mesteri Battlefield 2 kijelentés volt amugy a 2 "játékszakembertől".Trailer a Modern Combat-ról,erre teljessen értetlenkedve fogadták ez mint BF2 kiegészités miért nem lesz kiadva pc-re.A Special Forces-ról természetessen fogalmuk sincs...)
-
#52 hmm azt tom ha bf42 es kiegeknek nem volt nagy sikere azokat is lehetet multiban jatszani?
ez azert mas mint a bf42 kiegek :) -
#51 Kiváncsi vagyok hogy néznek ki ezek ez esti képek kikapcsolt lichting-al. -
#50 Az a gond hogy túl könnyű vezetni a helit. Ha az apacs-t is ilyen könnyű lesz és olyan erős, mint a DC-ben akkor a földön senki nem lesz biztonságban. -
#49 ez tuti jó, les lesz benne apacs, flashbang, új fegyverek, meg minden -
#48 A Bf1-hez készült kiegek nem voltak valami népszerűek. Nem tom miért kell ilyen hamar kihozni ezt. -
#47 ja :) -
#46 nembaj, ha tetszik a kieg, úgyis csak azzal fogok játszani:D
és biztos lesz valami új rangrendszer benne gondolom
he nem, nem -
#45 de ha a kieget veszed csak meg akko a sima bf2 vel nemtudsz jatszani ranked szerveren csak a kieggel :P -
#44 igen! :) -
#43 naon szupí lesz, alíg várom
és azt meglehet csinálni, hogy az eredeti bf2 az nem eredeti, de ha megveszem a kieget majd eredetibe akkor tudok majd rankedon játszani kieggel?