1370
Battlefield 2 : Special Forces
-
#122 -
#121 a zene nagyon ratyi, csak halkan megjegyzem :) -
#120 -
#119 hehe nagyon kiraly a video ajanlom mindenkinek
bovebb info:)www.battlefield2.hu -
#118 jeeeeeeeeeeeeeeee
koszi gerzson :) -
#117 Itt az elő video a BF2:SF kiegéstitőből. -
#116 a p4 3.6 ghz es procid melett rosszul nez ki az fx 5700;) -
#115 jaja :))))) -
#114 Bocsánat, megyek, veszek 6600GT-t, oszt off over, és kussolok :) -
#113 mindenképpen 6600gt t vegyél 6600 at semmiképpen sztem me nemsokal jobb mint a 5700
amugy engem nem zavar h offoltok osszevissza de ez bf2:special forces topic mondjuk en nyitottam szal megengedem h offoljatok egy ideig ;)
Üdv.:Hys -
#112 es ha nincs pci e akko mivan?
nekem asus p5p800 as alaplapom van hasonlo mint a tied csak ujabb
nekem mien videokarim van:
inno3d geforce 6600gt 128 mb AGP 8* netto 37 ezerért vettem aliencomputersbe -
haxoror #111 Sztem 6600GT -t vegyél nekem nagyon bejött -
#110 Hiszti: Nincs PCI-E az alaplapomon :(((
Nincs már gari a kártyára, mig volt nem játszottam újabb gémekkel. Arra gondoltam veszek sulinetben kártyát.
Szerintetek ez jó?
MSVNX66128 OM9-07-BSO-01 MSI NX6600 128M DDR AGP VGA/TVO/DVI 38 990 AGP NVidia 6600 128MB DDR 128bit Full games: XIII, URU, T.O.P. Tech Cooling, HDTV Ready
-
#109 az nem normális hogy húzás nélkül a kártya percekig bírja, vidd vissza -
haxoror #108 Inkább vidd vissza a kártyát és cseréltesd ki sztem -
#107 jaja kinos 37 ért tudsz szerezni egy 6600 gt t www.aliencomputers.hu
nekem inno 3 d van nagyon kaka rajt a hutes de kifogastalanul mukodik minden maxra rakva 1024*768 ban
szal lehet érdemes lenne gyujtened egy ien videokartyara mert a végén még tobbet rákoltesz a 5700 fx re :)
Üdv.:Hys -
#106 Nincs húzva semmi. A procit is visszatettem 3GHz-re, biosban minden gyorsítás lekapcsolva, feszültségek normálon. A kártyát milyen progival lehetne baszkurálni? valahogy visszább kéne vennia teljesítményét. A hangkártyát kikapcsoltam, memóriákat kicseréltem, plusz ventiket szereltem a gépbe, játék grafikát visszaábbvettem, igy kibirta 20 percig, de ennyi :((( Biztos vagyok benne, hogy vga, de most nincs 60 ropim venni egy gt-t. -
#105 ne húzd túl a kártyát és nem fog melegedni -
#104 Nade csak komoly 3Ds progiknál? Mikor több száz megás fájlokkal dolgozok semmi gond nincs, videodigitalizálás, vágás megy, cs megyBF2, Colin 4 fagyi... -
#103 hehe lehet.
nembiztos h a vag kartyatol fagy le
nekem is ezt csinaltaa gepem anno a régi
a vinyo volt hibas lealitotta magat -
#102 Asszem meleg a VGA kártyám. Ráragasztottam a memória ICkre to220 hűtőbordákat, igy kibirta 4-5 percig. Aztán szereltem a kártyára egy p4 hűtőventit, igy kemény 10 pervig birta, de mikor lefagyott, és kivettem forró volt. Mit lehet még csinálni? Akváriumba kéne tenni az egész gépet... -
#101 ejj ugyes vagy :) -
#100 Száz!
Ték!
:P -
#99 77.77 a legujabb nem ? -
MagyaR #98 ugye a legújabb driver az a 77.93? Vagy vmi ilyesmi.
Próbáld meg régebbivel pl. azzal a 66.xx-el.
De mivel amikor ez a game kijelent már volt az a 77.93-as driver, tehát ezzel a legújabbal működnie kéne. -
#97 jaja -
#96 Jobb esetben csak a videókártya drivere, rosszabb esetben vagy a videókártya vagy a memória problémás. -
#95 Szerintetek mitől lehet, hogy kifagy a BF2? Elindul a játék, szaladgálok egy kicsit, max 2-3 perc, aztán becsikozódik a képernyő, és csak resetre reagál a gép.
P4-3.0Ghz Intel
Asus P4P800-E Deluxe
1Gb Ram
WinXP SP2
Gef 5700FX 128Mb
SB Audigy 2NX
Tegnap ujrahúztam a gépet, még biost is frissitettem, létező legfrisebb driverek firmwarek mindenhova.
Kösz -
#94 nincs újabb hír, vagy kép a játékról?
-
#93 örülj neki -
#92 nekem nincs krekkelve a játék :D
csak pecselve -
#91 :)))
nekem megvan eredetibe a bf2 es megveszem a kieget is eredetibe :) -
#90 Én nem csak a játék miat mondtam hanem a valóságban is szeretem a fegyvert csak kár hogy még nem volt a kezemben :( és egy M16 is jó lenne fogni :) -
#89 jaja g3 sem rossz ;) -
#88 Crackelt játékhoz crackelt kieg, eredetihez meg eredeti kieg :P
Mit számit M4 akkor is SUXX M249 a király nekem, amig nincs itt gero addig lehet szidni a fegyverét :DDD -
#87 :)))
de freddy ugyerti h megvan neki masoltba a bf2 es a kieget megveszi eredetibe akko a kieggel tud majd jaccani neten?
m4 suxx :P jajj csak nehogy gero meglassa me kinyir :D
-
#86 Én is 7-8 ezere számitok, de meg KELL VENNI az eredeti bf2-t hogy játszál majd a kiegel de ezt majd meglássuk ;) és ezen a hülye képen megint egy vacak M4 vancsak most láttom :DDD
CSak körül kell nézni a neten Hyst3ria :) -
#85 sztem 6990 mint a tobbii bár nemtom :)
gerzson koszi a képet :) -
#84 juppí
az áráról tudtok valamit?
és ha ezt megveszem eredetibe, ugye akkor nemkell a bf2-t is megvennem,? -
Nesze nektek nagyobb kép :D