1370
Battlefield 2 : Special Forces
-
TRac #402 Csináltam helyet a C-n. Most meg az a gond,hogy mikor elinditom a játékot,és 1 menetet singlébe el akarok inditani,minden pályán 62%-nál a Geometries résznél megáll a csik a töltésnél. -
shiftáj #401 hát nem :'( ezzel én nem fogok gémelni halljátok... nem bírom felrakni ezt a sz.r peccset. -
shiftáj #400 halljátok ha a temp et átállítom valahova ami nem ékezetes akkor menni fog sztetek? :/ -
CéZé #399 amikor simán csak a patch-et akarom telepíteni akkor az eredeti temp fájlba rakja.
de ha simán telepítem a SF-et akkor már az általam megadott új temp könyvtárba rakja a cuccait -
#398 karácsonykor biztos lemegy vagy 5 ezerre akkor majd megveszem
HA
nem ugyanolyan bugos szar mint az előző példány :) -
Sanyesz5 #397 Tökön szúrom magam,akármit csinálok,ugyanoda rakja!!!Ekkora faszságot!!
-
CéZé #396 sajátgép-tulajdonságok-speciális-környezeti változok -
Sanyesz5 #395 Sziasztok
Cézé figy,te tudod hogy kell átirni a temp utvonalát???
mert egy napja ezzel szarakodom -
#394 ja -
CéZé #393 talán próbáljátok meg átirni a temp könyvtár utvonalát másik meghajtóra -
zoltang #392 Én nekem is ez volt a problémám. Külön feltettem az 1.1-es javítást, de ez nem zavarta a telepítőt. Ő megint fel akarta tenni, és kellett neki 2.4 Gb hely még. Én csináltam 2.8 GB helyet - többet nem tudok - (win, meg az office van fenn a c:-n nálam), ami persze nem volt neki még mindig elég. Ez a szar telepítő csak az fő particíóra, a Documents and Settings\... könyvtárba akar mindent csinálni.
Ezután meguntam és töröltem az egész progit. -
TRac #391 A kurva annyát ennek a szarnak!
Ezzel így feltudod rakni a patch-et!
"Elindítod a patch-et. Egészen odáig mész, amíg meg kellene nyomni az "Install" gombot. De nem nyomod meg, hanem bemész a C:\Documents and Settings\[neved]\Local Settings\Temp könyvtárba. Itt megtalálod a telepítő által ideiglenesen kicsomagolt anyagot (ha előtte itt mindent kitörölsz, akkor nem kell sokat keresgélni). Lesz egy kapcsos zárójeles könyvtár, valami ilyen: {7541F149-DD71-49F4-A1EE-1635BB8B38FE} Ebbe belemész, ott egy másik hasonló, abba is belemész. Amit ott találsz azt bemásolod a BF2 gyökerébe (ahol a BF2.exe van) és elindítod a "patch.exe"-ét. Feljön egy DOS ablak, elmolyol pár percig és jól megpeccsel. (by Cpt.Miska).
Ha nem találod a 'Local Settings' könyvtárat, akkor be kell kapcsolni, hogy a windows mutassa a rejtett file-okat is.
Windows intézőben: eszközök --> mappa beállításai --> nézet --> rejtett fájlok és mappák --> megjelenítés
Windows Commanderben: beállítások --> általános beállítások --> képernyő --> látszik a rejtett/system fájl (szakembereknek!))
"
Na ezt megcsináltam,így most fennvan a patch. Elinditom a Special Force telepitést,aztá megadom a kódot,minden,megin kicsomagolja a cuccot,és most a C meghajtón 2400 mega kell neki. Honnan a faszomból szedjek annyit,mikor 700 van szabad!!!?? Szabaditani fel meg nem tok me kevés helyet adtam winnek:)
Na akkor hogy kell azt,hogy a D meghajtóra tegye,ahol a BF2 is van? -
#390 Hát én azt az 1.1 es patch et raktam fel(rajta van a BF2SF Lemezen) ezzel a módszerrel, ez ugyan úgy kicsomagolja magát oda abba a könyvtárba és onnan ki lehet másolni a file-okat!
-
#389 nem dombornyomott -
#388 eurot vont le.. -
#387 Azt hogy csinálta???
Ha dombornyomott devizakártyád van, és te dollar alapú megrendelést indítasz el, akkor nem vonhat eurot!!!!!
Volt olyan eset, hogy nem engedte az oldalon kijelölni a $-t mert akkor épp 160-ra esett vissza, az €-meg 250+ volt, de ez megint más eset... -
#386 kell hozza a bf2 -
Richard90 #385 ehhez a játékhoz kell a bf2?
ez kiegészítő cd, vagy nem kell hozzá a bf 2 -
#384 jól beszoptam
vagyis 30euro+ado sry -
#383 30 dolcsi + adó 7700 ft -
shiftáj #382 nekem így sem ment...
ez csak a sima bf2 nél működik... az sf -hez nem jó! nézd meg... ez a legújabb patch et rakja fel.. -
#381 csomagold ki a .001 filet de lécci itt ne warezoljunk
thx -
TRac #380 Én wanadoról szedtem le de nem tom egyesiteni. Van egy SFV,meg .001, .002 végződésű fájlok. Hogy kell egyesiteni? -
#379 Mondtam hogy köcsögök, még a számlázással is variálnak!
Akkor átszámolva nem 7.250Ft ért vetted meg ?
Az enyém meg volt dobozosan 7.499Ft
-
#378 cream en is itt vettem meg de latta h magyar a kartya szal europai és levett 29 eurot :) -
#377 Ezzel így feltudod rakni a patch-et!
"Elindítod a patch-et. Egészen odáig mész, amíg meg kellene nyomni az "Install" gombot. De nem nyomod meg, hanem bemész a C:\Documents and Settings\[neved]\Local Settings\Temp könyvtárba. Itt megtalálod a telepítő által ideiglenesen kicsomagolt anyagot (ha előtte itt mindent kitörölsz, akkor nem kell sokat keresgélni). Lesz egy kapcsos zárójeles könyvtár, valami ilyen: {7541F149-DD71-49F4-A1EE-1635BB8B38FE} Ebbe belemész, ott egy másik hasonló, abba is belemész. Amit ott találsz azt bemásolod a BF2 gyökerébe (ahol a BF2.exe van) és elindítod a "patch.exe"-ét. Feljön egy DOS ablak, elmolyol pár percig és jól megpeccsel. (by Cpt.Miska).
Ha nem találod a 'Local Settings' könyvtárat, akkor be kell kapcsolni, hogy a windows mutassa a rejtett file-okat is.
Windows intézőben: eszközök --> mappa beállításai --> nézet --> rejtett fájlok és mappák --> megjelenítés
Windows Commanderben: beállítások --> általános beállítások --> képernyő --> látszik a rejtett/system fájl (szakembereknek!))
" -
#376 Valami eredmény emberek ? Hogy hogyan lehet felrakni annélkül hogy először telepítené a patch-et, utánna meg a játékot??!
Megőrülök vazze, ha mostmár a sima BF2-őm se fog indulni, akkor írok az EA nak hogy bekaphatják! Köcsög banda, miért van az hogy más játékgyártó megtudja úgy csinálni hogy a javítófoltok, simán települnek az EA meg állandóan szivatja a népet??! -
shiftáj #375 már megvolt :( de akkor is ugyan az -
Na itt csak 29.99$
Azaz kb. 6.000.-ft ha valakit érdekel... -
#373 ugy tedd fel h csokkentet modba lépsz be rendszergazda accountal és ugy rakd fel -
shiftáj #372 én még mindig nem bírtam felrakni... akárhogy próbálkozom... Peccsing Fájled... :( -
priluki #371 Na persze ez forditva is igaz,lönek mit állat én meg somán futok tovább.. -
priluki #370 pfff ez a játék ugyanolyan szar mint a sima BF 2.. fél tár az ellenbe akkor talán elfekszik. Vicc az egész -
#369 akkor valami nem müködik nálam :) -
#368 320 van :) -
#367 Igaz hogy csak 2 db szerver van? mert nekem csak annyit lát. -
atwe #366 ja :) -
#365 most jöttél rá??? LOL -
atwe #364 Kint van warezon a special force -
#363 nem :( de lehet lejebb viszik oket nemtom