1370
Battlefield 2 : Special Forces
  • Danee
    akkor alacsonyabb pontoknal nem lesz uj rang?
  • Hysteria
    aha asszem :)

foltyatodik ahol abbahagytak szal a 2nd akarmi utan 1st lieutenant azutan captain utanna major utanna lietutenant colonel aztan colonel és utánna a generealok
  • Danee
    VANNAK UJ RANGOK??
  • Hysteria
    elkéne itt egy házigazda...
  • item
    Hát nálam az a helyzet,hogy amikor kiírja hogy patching Failed akkor le "OK" zom és utánna nem csinál semmit. Nekem el sem jut a directx 9 kérdésig.

Kicsit idegesítő dolgok mikor az ember kiad 7500Ft ot a game-ért
  • ThugEdge
    hát figyi nekem ilyen volt:
    a végén kérdi a direct x 9c-t,há mondom az má fenvan,minek
    és nem telepített fel semmit,akkor azt mondtam a következő próbálkozásnál,hogy na jó mitbánom rakjad és fent van a gém is
    ha ez segít
  • Hysteria
    elmész boltba és leszeded a polcrol és kifizeted :)
  • Bendihb
    honnan lehet leszedni a special forces-t?
  • item
    na , a patch-et feltudtam rakni a már emlitett ravaszkodással, de ez a köcsög SF meg nem települ! Mit lehetne tenni, most azt próbálom hogy a "C:\Program Files\EA Games\Battlefield2\" ide rakom a BF2 őt, mert eddig egy másik partición volt, remélem ez segit rajta?!
    Ja és nem akar települni az SF, elvileg ugyan abban a mappában létre kéne jönnie 1 Battlefield 2 Special Force mappának is, de nem teszi!

Ha valaki tudja mi a helyzet irjon legyen szives! Előre is köszi...
  • PENGEinno3d
    Már próbáltam hogy simán felrakok rá egy 1.1-es pecset de semmi erdemény
  • BurnBaby
    ez esetben nem hiszem, h problémád lenne vele. mindenesetre a puding próbája az empirikus út :)
  • PENGEinno3d
    5 Giga szabad helyem van
  • Hysteria
    3 giga hely kell pontosan
  • haxoror
    Szóval sok hely kell a C-n különben patching failed
  • haxoror
    Rengeteg szabad helyed kell a patcheléshez a C:-n
  • PENGEinno3d
    25percig nem csinált semmit utána meg nyomtam neki egy rr-t.
  • kutyafulu
    Meddig áll?Mert kb 10 perc mire megpatcheli.
  • PENGEinno3d
    Hát én nem tudom hogy mit baszok el,de már megpróbáltam a DOS-os módszerrel,
    a felhasználóifiókban átírtam a nevemet hogy ne legyen benne ékezet, már csökkentett módban is próbaáltam!!Itt már továbblép addig hogy elkezdi rakni,de it
    megáll és nem csinál semmit!!
  • priluki
    Nekem felrakja a patchet a Spec force-t is feltelepiti,de utána a sima BF 2 se indul el.FAQ-t már végigolvastam..
  • Looserke
    Nos emberek, ha nekem eredeti BF2-őm van és felteszem a SF-ot. Akkor gondolom csak tört SF szerverekre tudok menni, de sima BF2-ős rankedokkal mi a helyzet??? Mert a sima BF2 kulcsom az eredeti...
  • Danee
    Új rangok vannak?
  • Hysteria
    bf2 topic ->> FAQ h vkinek patching failed problemaja van
  • alberto 15
    én megvenném,de nincs rá pénz :), szal max csak tört verzióval fogok játszani, de inkább bf2zök :)
  • Crokin
    A C:\-n helyet.
  • PENGEinno3d
    Hi!! lenne egy kis gondom felrakom Daemon Tools 4-el, de valami Patching Fialed-et
    ír ki!!Please help!!
  • priluki
    hi,az a gondom .hogy felrakam a spec force-t és most egyik se indul el elinditom és visszalép a winfosba,de semit nem ir ki. pls help mit lehetne csinálni??
  • uHs Gerzson
    Szép F2000-s ;)
  • Hysteria
    ha eredetit felarkod akko flemehetsz ha nem az eredetit akko nem mehetsz sajat cd keye van a kiegnek is
  • Looserke
    Nekem megvan eredetiben a BF2. Ha felteszem a special forces-t, akkor ugyanúgy felmehetek az offical ranked szerverekre vagy nem enged?
  • Thanatos
    cini kic hobbitocka, jaj izé, ez másik topik :D
  • Hysteria
    nesztek egy kis izzelito :P
  • Hysteria
  • Hysteria
  • Hysteria
  • Hysteria
    na egy kis beszamolo: ejszakai palyak tokjok direkt vannak hozzajuk ejszakai sniperek

a hangulat nagyon kommandos viszont a jatek akadozott a gepemen nagyon a sima bf2 meg nem
  • CéZé
    nem is fogja, mert a bf2 mods mappába rakja :)
  • shiftáj
    np. de akkor mi a faszt csináljak most? :S
  • Thanatos
    nemhallom, sorry, én el vok amradva és itt max ovlasni tok, sorry tényleg :(
  • CéZé
    tele van velea zinternet...keress
  • shiftáj
    de hallod még megse kérdezi h hova rakja és ezt írja ki :S