206
Soul of the Ultimate Nation
-
Kly9 #126 Megjelenhetne már... -
Cingar #125 nah ugy tunik kesik vagy csak en tudom rosszul?
-
Kly9 #124 Várom már, amit olvastam róla, az sztem megfelelőnek fog bizonyulni. Csak arra leszek kiváncsi hogyan valósítják meg grafikailag, de a képek alapján (ami nagyon remélem h szkrinsót), jónak ígérkezik. És vajon mennyire lesz jó csoportosan írtani? és egyáltalán lehet majd guildeket alapítani? Jöhetnének már új infók. -
AC2 #123 Azt olvastam h szeptember 26-án jelenik meg, de ez természetesen változhat és úgy tudom nem lesz havidíjas.
egyéb adatok -
Mikor jelenik meg, lesz havidíj, stb.? -
najó #121 na csak kijött az OST:)
Link -
najó #120 nincs,semmi hir -
Goth #119 03.30 az a születésnapom, akkor ezt mindenképp kipróbálom :D -
Lyan Kyj #118 Van már angol nyelv is játékban? -
Az valahogy nem fogott meg. Túlságosan levan egyszerűsítve. -
Cat 02 #116 Silkroad se rossz -
Egy próbát ez is megér. -
nem, mikor megtudtam hogy zónák lesznek és, hogy a játék sok mindenben hasonlít a guild wars-ra, végleg lettem róla... én inkább a ZerA-ra és a middle earth online-ra vagyok kíváncsi -
senki nem jatszik evvel? -
sikerult.elidult
kimenni a falubol nem egyszeru :) -
najó #111 nyugalom:)nekem nem szagatott miko kiprobáltam -
elindul a demo de ugy szaggat mint az allat.
utana + homokora.
fasszopó vágott szemü gecik -
najó #109 reggel ment meg kell nezni:P -
-
najó #107 most nálam se indul,gondolom nincs epp szerver,varni kell:( -
nekem se indul
hol vagy Syl??? -
Nem indul a játék, csak a launcher. Ott megvárom az update ellenőrzést, pipálok, az alsó gombok közül klikk a 3.-ra, bejön egy üzenet, majd egyből egy másik, amin egy OK lehetőség van. Arra nyomva kilép. -
Elkészült az account is. Utolsó alkalommal valószínüleg a bemásolt koreai szöveggel lehetett gond.
Semő: ha nem jön össze keress meg messengeren, vagy Skype-on. -
Klienst elkezdtem leszedni. Driverrel nem lesz gond, csak a chipsetem nVidia, VGA ATi. -
Regisztrálsz nekem 1 accot? pls -
najó #101 ez a játék inkább GWhez hasonlitható,mondjuk erdekes mikor egyedul akarok elindulni a teruletre itt akkoris jonnek páran velem lvl1-10ig terulet CSAK 1 van! utana is nagyon kicsinek tunik a térkép
inkább pvp orientált game lesz mert nagyon sok tanulhato skill latszott
nagyon néztem de az igért 5 helyett csak 4 jatszható karit lattam
jah es a 71.89es driver nélkül haldoklik a grafika! -
Hát igen, még elég kidolgozatlannak tűnik a grafikája, de Lineage 2 is hasonlóan kezdte 2 évvel ezelött. -
najó #99 [/IMG]
[/IMG]
sikerult negyedorara belépni,aztan fagyi:)harc eleg csalodás elsore,egy skillt nyomtam el azis valszeg buff volt:) -
najó #98 na megnéztem egyelore nemtok belépni,de valszeg haldoklik a szerver,mert a jelszom jo mert ha mast irok be passba akko mas hibauzit ir ki:)
ami miatt már érdemes volt letolteni a kliens az,hogy láttam a valaha volt legjobb kezdőtrailert,legalabbis nem emlékszem jobbra:) -
najó #97 ok,majd szolok ha megy meg ense neztem meg -
Nem sikerült ám a regisztráció. Valahol elakadtam vele. Később időm nem volt, most pedig sajnos lekellett formáznom mindkét winchesteremet anélkül, hogy tudtam volna róluk bármilyen adatot is menteni. De amint összekapom magam és a gépem, nekirugaszkodok újra. -
najó #95 KLIENS -
najó #94 신광면
ezt kell odabemásolni,aztán barmelyiket kiválaszthatod -
Köszi megkaptam. El is kezdtem az account készítését, de a guideban lévő 3. képnél elakadtam. Ahol 135-610 szerepel. Bejön a kis ablak és megpróbálok a kijelölhető koreai karakterek közül véletlenszerűen bemásolni (copy+paste) párat, majd agree, de nem dobja be a következő, 4. képet. -
najó #92 vegülis ahogy nezem lehet barmi megteszi(küldök egy kodot teis megnezheted) -
Csak hotmail-es jó? Esetleg gmail? -
najó #90 ha valakit erdekel(kssn code keresesről sgs pmbe tudok infot adni)
Reg Guide
kell tehat egy hotmailes email!
amugy a kilens meg nem letölthető,csak par ingame movie van beregelés utan
viszont elvileg 24től Open beta(koreai:)) -
najó #89 amugy ahogy ma olvasgattam az oldalakat paran jatszanak koreai mmokkal(Dekaron,Rohan stb...),nem korai bill kell a reghez hanem valami szemelyi kod ami minden korainak van (KSSN szam es hozza a nev),lehet szerezni kene csak egy koreai havert:) -
najó #88 jah nem mmorpg.hu hanem .com:) -
najó #87 09.01. a megjelenés a mmorpg.hu szerint,addig csaklesz beta:)
kis szerencsével felgyorsulhat,hisz a "KOREAI ONLINE JÁTÉK TÖRTÉNELEM LEGNAGYOBB ELADAS"-ként -13m dollarert+bevételek utani 22%os nyereség 3evig- eladták a kinai piacra szolo jogokat