SUN Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sajna tobb hir nincs😊<#wave>
Aha<#wave>

Zitus

agyhalál
Zitus L2böl?<#wave>

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Jaja nekem is tetszik.😊Gyujtogesd csak az infot!

Zitus

Zitus

phalanx
remek múví <#eljen>

Chinajoyos trailer tüzokádó sárkánnyal, természetesen ITT😊)
kicsit ma atnéztem a koreai hiv. lapot:
EZ AZ

itt van mar par uj dolog,movie a keszitokkel,howard shorerol,a zenék neveibol itelve ittis lesz dragon valley😊
a moviekat majd felteszem ide ugy meg 1-2ora IDE

az elso chinajoyos cucc is megjott😊
nehéz megmondani😊 pl ha ezt nézed akko Amcsiba is megjelenik mindja:
Link
EmThor
ez a game 2006ban jön csak ki asszem

na holnap bemutatják a Chinajoyon az unreal 3.0-as enginet,aki Shanghaiba lenne a kov harom napba az szoljon!😊
remélem lesz valami ami ide is eljut
phalanx
viszont senki nem is kíváncsi rá

Istencsászár
mer megnézte a videót és láttam mekkora...és leirta nem tiltja semmi hogy beird ide

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

agyhalál
Látom szép lassan összegyûlik a régi L2-esw brigád<#wave>
Számítok rátok<#finom>

phalanx
AKINEK NEM TECCIK A JÁTÉK MINEK ÍR IDE???????????????
ÉN SE MEGYEK A WOW TOPICBA FIKÁZNI HOGY MEKKORA FOSTALICSKA GAME <#boxer>

lol,VESZETT JO MELLEK nekem is jobban bejön😊)
<#wave><#wave>
Ams
gagyi<#levele>

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

semo1
<#wave>szevasz Agyhalál. Beta-ban majd megint +mentjük seggedet ha beszorulsz<#vigyor2>

phalanx
még nem lehet

Lacc
Döbbenetesen jól néz ki az biztos, hangulata is van a képek alapján. Kiváncsi vagyok játékélmény szempontjából milyen lesz.
And5
Hol lehet nevezni a betára ?

agyhalál
no flame plz^^

phalanx
nah jó, nem vitatkozok veled, nincs értelme, úgyis csak kiforgatod a szavaimat

Istencsászár
"2005-ben szégyen kiadni egy olyan játékot (wow) aminek a grafikája már 3 évvel ezelõtt is alig állta volna meg a helyét" ha neked ilyen akkor olyan kategoriájú lehet....

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

phalanx
ki mondta h gef2-m van?

Istencsászár
gef2õddel lehet nemjön le de hiddel

phalanx
"wow gyönyörû" <#banplz>

Istencsászár
videóbol indultam ki akkor mindek adnak ki ilyen tré munkát? grafika... wow gyönyörû ezis gyönyörû majd bétára kiváncs leszek hogy a grafika mellé valami tartalom is adodik e mer az nemmindegy hogy milyen

phalanx
figy hasonlítsd össze ennek meg a wownak a grafikáját, ha neked csak az jön le, hogy a SUN-ban gyengebb a karakterek mozgasa (amin még mellesleg javíthatnak hiszen még a béta se indult el), akkor szvsz mégiscsak veled van baj... jah és én is dobólózhatok azzal, hogy 2004/2005-ben szégyen kiadni egy olyan játékot (wow) aminek a grafikája már 3 évvel ezelõtt is alig állta volna meg a helyét <#idiota>

Istencsászár
bocs nemakartam a lelkivilágodba belegázolni nemteccik igaz nemirok ide többet ezis igaz csak olyan nagy hülyeséget irtál de mind1 <#wave><#beka2>

phalanx
hali
jaja, mint a régi szép idõkben <#wave>

agyhalál
szesz<#wave>
bétára benevezünk?😉

phalanx
képzeld 1 hónapig wowoztam.... egyébként meg ha ne tetszik a játék akkor minek írkálsz ide? senki nem kíváncsi a flémelésedre

Istencsászár
!!!!!!!!!LOOOL!!!!!!!!! nézdmegmár a wowot és ne égesd magad ilyen kijelentéssel

phalanx
szerintem még így is sokkal jobb mint a wowban

Istencsászár
itt nem a kombo(ami persze förtelem szintén) a gáz hanem az alapmozgások is ocsmányak ilyen megfordulásokat meg lépcsõn lemenetelt meg futást 3 éve is szégyen lett volna mutogatni mégha online gém akkoris legyen a wow a példa azok az animok szép folyamatosak....

😊már seholnem lesz a Gw mikor ez megjelenik😊) summer az valszeg a closed koreai betára vonatkozik,koreai megjelenés q3 azugy õsznek tünik nekem,amerikai 2006 q1,egyes oldalak szerint 03.30.
A karakterek grafja sztem gyönyörû, a táj már hagy némi kívánni valót maga után. Kérdés, h az anim tényleg ilyen gagyi-e, vagy csak nem sikerült egy normális kombót videóra venni.....maradok a GW-nél😊

Istencsászár
comming summer 2005? graf jólnézki de animációk valami förtelem rondák drabasokar kidolgozatlanok.... még rengeteg munka van vele hogy jó-nak mondható legyen

Borg87
És én most vettem meg a GW-t ere itt van ez

..::Borg::..

Video

Feltettem akko,hatha masnak se max sebes.

+egy bonus kép bazinagy szöges buzogánnyal😊

[/img]
phalanx
phalanx
ezt feltétlen ki fogom próbálni <#eljen>

Mondasz egy címet ahonnan le lehet szedni ? elõre is köszi <#taps>

Állat egy CUCC, ide vele neke is 😛

akkó ezt figyuzzátok meg
Mittomen

Gorvik
bazz, ez gyönyörû <#wow2>

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

csak a zenéjét,a játékot nem õ irja😊
Bandew
Mármint Howard Shore szerzi a zenéjét? Vagy én most teljesen másra gondolok? :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

ok,akko nem teszem fel😊