206
Soul of the Ultimate Nation
  • ReezY
    Szeva all :)
    Jo kis game ez!Nem vagyok hozzászokva az efféle quest alapu gamekhoz,de ez nagyon bejön!(Még jo hogy nem wow):D
    Igaz kicsit érdekes a fejlödési rendszer,elsöre kissé átláthatatlan szerintem de ha vére rájössz mit hogy akkor nincs gond!
    Az tuti hogy ha nem akar loét költeni rá az ember akkor lvl 40-g el ke dönteni merre fejlödjön,mert addig van 5 free stat res!Utána már csak valodi lovéért lehet :D(nem olcso :)
  • Hikaru
    Hát nem tudom, de mindenesetre szerintem így item-shopposan többet fognak vele keresni.
  • savior
    szamomra ez a skill rendszer eleg gyenge. van vagy 15 tamado skillem, csak azt nem tudom minek. amit hasznalni tudok berserkerbol: 1 tamado, 1 buff, 1 sp regeneralas, 3 passziv, 1 harcstilus.
  • AC2
    "The game was launched in Taiwan on April 19, and in China on May 24, 2007 as a paid online service."

Ezek szerint Európában a nagy késedelmet azzal próbálták kompenzálni, hogy ingyenessé tették?
  • Hikaru
    Ez egy ingyen játszható játék...
  • AC2
    Van trial verzió
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    vagy esetleg free szerver
    ?
    Szívesen kipróbálnám, hogy milyen, de láthatatlanba nem fogok perkálni...
  • Evetkemano
    ja és nem értek egyet azzal,hogy játszhatatlan :)
  • Evetkemano
    az oldalon lévő start game-el kell indítani,nekem nem is látszott vagy 2 napig :S
  • savior
    egy angol forumon azt irtak, hogy a guild kapja meg azokat a pontokat. allitolag 1m ilyen pont utan lep 1 szintet. mondjuk ezt kicsit sokallom.
  • Hikaru
    Na arra én is kíváncsi vagyok, a guildben jelent valamit.
  • savior
    az up stone mire jo?
  • Hikaru
    Nálam eddig nem volt gond, vagy party-t csináltam, vagy party-t kértem, az insták meg zsírak.
  • savior
    nyisd meg ezt: http://sunonline.webzen.net/
    aztan itt jelentkezz be
    utana pedig start game gomb
  • savior
    probalj ott csapatot szerezni. ha 10en hajtotok 1 mobra, akkor gyorsabban meglesz.
    amugy van durvabb hely is. kb 50en vagyunk 1 boss-ra, amitol a lootot kell megszerezni. ennel a resznel mar en is inkabb feladtam. majd ha kevesebb jatekos lesz ott, akkor folytatom.
  • Epimetheus
    Letöltöttem, Vista alatt tűzfal kikapcsolva, indulás, update, és megy gond nélkül. Én asszem a GamersHellről töltöttem le a klienst. De a játék szíppantás a tutiból...
    Kb 30 játékos vár 1-etlen felbukkanó mobra, akit aztán egycsapással kiölhet a legszerencsésebb...
    Katasztrófa... igen durrrva. Nem férsz hozzá az ölnivalóhoz a játékosoktól... ilyet még nem láttam.
    Szal egyenlőre nincs játékélmény...
    Egy olyan küldim volt, hogy menjek Lacikához beszéljek vel, ő majd idéz egy gonosz szörnyet, üssem agyon.. Kb húsz percig próbálkoztam, mind a 30 felbukkanó mobot agyonütöte vki helyettem a tömegben. Annyi neép volt, hogy az npc-re sem tudtam rákattintani, csak hosszas kísérletezés után..
    Jelenleg agame JÁTSZHATATLAN
  • krisss93
    Letöltöm a játékot updatel elindítom, aztán kiírja hogy mennyek fel a new-sunonline.wben.net-re és onnann szedjem le a hivatalos realiset, de
    ezt a sunonline.webzen.netről van, honann szedjem le, mert a new-sunonline-os link nemjó?
  • Evetkemano
    aki megcsin spirit forrest mission küldit írja már le ha átmék a hídon onnan merre tovább mert kiidegelt
  • Evetkemano
    valaki tud vele játszani? mert nekem valahogy nem jön össze ..most open béta van már nem?valamit az oldalán akar de én onnan nem látok semmit ahonnan indítani lehetne plz segítsetek
  • darkling
    Closed beta aug 27-től szept 1-ig:
    Sun Online
  • Frosty01
    írj a moderátor topikba hogy nevezzék át :)
  • Kiado
    Rossz a cím, nehéz rátalálni a témára, mert általában azt írjuk be, hogy Sun és a kötőjel bezavaaaaaaaaaaaaaaaaaaar.
  • Frosty01
    hali

www.webzen.net < újjúlt a honlap, ujra visszavették a globalmuonlinet, és még 3 másik játékot fognak hostolni, ha jól lesem a kezdőoldalt :D
    lesz SUN is, valszeg nemsokára ^_^

de majd eldől :D
  • AC2
    indeed
  • Inferno
    Ha vissza olvasnál picit..... -.-
  • AC2
    és ez mikor volt?
  • Inferno
    Engem is érdekelne mi van vele ,mert régen nyomtam koreia bétán...de azóta semmi hír vagy bejelentés :S.
    Valaki valamit ? :P
  • Yosimicu
    Hy all! Én eddig bírtam várni rá. Szóba se jött még az angol verzsön még sehol. Ha valaki netán nyoma a kóreai verzsönt elmondaná hogy tok reggelni? thx
  • SwordManSter
    hali hol és hogy és hol tudom le tölteni a gemet mert a forumon amit ki irnak ott nem tom azt az oldalt nem értemXD
  • X Revenge
    ???
  • AC2
    Nah, wtf?
  • AC2
    Ezzel a xarral mi van már?
  • Marcus_
    Nya és milyen lett?grindelős,csicsás,GW-os vagy egyáltalán nem szép és korszakalkotő?
  • Zomil
    nah végre elindult a béta?:DDD
    már régota vártam eddig csak koreai volt

szerk: ahogy elnézem ez még mindig a koreai béta
    igérnek amcsi bétát is
  • Inferno
    SUN
    Ha van kedvetek játszani vele regeljetek a bétára és töltsétek le és in game tali ^^ !
  • AC2
    Sztem még pár hónap
  • Zomil
    nem tudja vki h mikor jelenik meg?
  • AC2
    Megjelenik valaha?
  • X Revenge
    Nincs semmi info a game-ről?
  • ScarY MAN
    ebbol azer mar lattunk ingame videokat amik mar kicsit durvak voltak:D
  • X Revenge
    Megjenenik egyáltalán valaha vagy a Duke Nukem: Forever sorsára jut?