SUN Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az up stone mire jo?
Hikaru
Nálam eddig nem volt gond, vagy party-t csináltam, vagy party-t kértem, az insták meg zsírak.

nyisd meg ezt: http://sunonline.webzen.net/
aztan itt jelentkezz be
utana pedig start game gomb
probalj ott csapatot szerezni. ha 10en hajtotok 1 mobra, akkor gyorsabban meglesz.
amugy van durvabb hely is. kb 50en vagyunk 1 boss-ra, amitol a lootot kell megszerezni. ennel a resznel mar en is inkabb feladtam. majd ha kevesebb jatekos lesz ott, akkor folytatom.
Letöltöttem, Vista alatt tûzfal kikapcsolva, indulás, update, és megy gond nélkül. Én asszem a GamersHellrõl töltöttem le a klienst. De a játék szíppantás a tutiból...
Kb 30 játékos vár 1-etlen felbukkanó mobra, akit aztán egycsapással kiölhet a legszerencsésebb...
Katasztrófa... igen durrrva. Nem férsz hozzá az ölnivalóhoz a játékosoktól... ilyet még nem láttam.
Szal egyenlõre nincs játékélmény...
Egy olyan küldim volt, hogy menjek Lacikához beszéljek vel, õ majd idéz egy gonosz szörnyet, üssem agyon.. Kb húsz percig próbálkoztam, mind a 30 felbukkanó mobot agyonütöte vki helyettem a tömegben. Annyi neép volt, hogy az npc-re sem tudtam rákattintani, csak hosszas kísérletezés után..
Jelenleg agame JÁTSZHATATLAN
Letöltöm a játékot updatel elindítom, aztán kiírja hogy mennyek fel a new-sunonline.wben.net-re és onnann szedjem le a hivatalos realiset, de
ezt a sunonline.webzen.netrõl van, honann szedjem le, mert a new-sunonline-os link nemjó?
aki megcsin spirit forrest mission küldit írja már le ha átmék a hídon onnan merre tovább mert kiidegelt<#falbav><#falbav>
valaki tud vele játszani? mert nekem valahogy nem jön össze ..most open béta van már nem?valamit az oldalán akar de én onnan nem látok semmit ahonnan indítani lehetne plz segítsetek
Closed beta aug 27-tõl szept 1-ig:
Sun Online

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Frosty01
írj a moderátor topikba hogy nevezzék át 😊

practitioner of the forbidden arts of death

Rossz a cím, nehéz rátalálni a témára, mert általában azt írjuk be, hogy Sun és a kötõjel bezavaaaaaaaaaaaaaaaaaaar.

Frosty01
hali

www.webzen.net < újjúlt a honlap, ujra visszavették a globalmuonlinet, és még 3 másik játékot fognak hostolni, ha jól lesem a kezdõoldalt 😄
lesz SUN is, valszeg nemsokára ^_^

de majd eldõl 😄

practitioner of the forbidden arts of death

indeed <#nyes>

Inferno
Ha vissza olvasnál picit..... -.-

PS3/X360 user: Infernohun

és ez mikor volt? <#idiota>

Inferno
Engem is érdekelne mi van vele ,mert régen nyomtam koreia bétán...de azóta semmi hír vagy bejelentés :S.
Valaki valamit ? 😛

Yosimicu
Hy all! Én eddig bírtam várni rá. Szóba se jött még az angol verzsön még sehol. Ha valaki netán nyoma a kóreai verzsönt elmondaná hogy tok reggelni? thx

\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)

hali hol és hogy és hol tudom le tölteni a gemet mert a forumon amit ki irnak ott nem tom azt az oldalt nem értemXD
X Revenge
???

[X]

Nah, wtf?

Ezzel a xarral mi van már?

Nya és milyen lett?grindelõs,csicsás,GW-os vagy egyáltalán nem szép és korszakalkotõ?<#szeret>

Zomil
nah végre elindult a béta?😄DD
már régota vártam eddig csak koreai volt

szerk: ahogy elnézem ez még mindig a koreai béta
igérnek amcsi bétát is

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Inferno
SUN
Ha van kedvetek játszani vele regeljetek a bétára és töltsétek le és in game tali ^^ !

Sztem még pár hónap

Zomil
nem tudja vki h mikor jelenik meg?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Megjelenik valaha?

X Revenge
Nincs semmi info a game-rõl?

[X]

ScarY MAN
ebbol azer mar lattunk ingame videokat amik mar kicsit durvak voltak😄

...

X Revenge
Megjenenik egyáltalán valaha vagy a Duke Nukem: Forever sorsára jut? <#idiota>

[X]

Megjelenhetne már...

Aki átbasz, az basszon bét is!

nah ugy tunik kesik <#crazya>vagy csak en tudom rosszul?

Várom már, amit olvastam róla, az sztem megfelelõnek fog bizonyulni. Csak arra leszek kiváncsi hogyan valósítják meg grafikailag, de a képek alapján (ami nagyon remélem h szkrinsót), jónak ígérkezik. És vajon mennyire lesz jó csoportosan írtani? és egyáltalán lehet majd guildeket alapítani? Jöhetnének már új infók.

Aki átbasz, az basszon bét is!

Azt olvastam h szeptember 26-án jelenik meg, de ez természetesen változhat és úgy tudom nem lesz havidíjas.

egyéb adatok

panther112
Mikor jelenik meg, lesz havidíj, stb.?

na csak kijött az OST😊
Link
nincs,semmi hir
03.30 az a születésnapom, akkor ezt mindenképp kipróbálom 😄

Van már angol nyelv is játékban?

agyhalál
Az valahogy nem fogott meg. Túlságosan levan egyszerûsítve.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Silkroad se rossz

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

agyhalál
Egy próbát ez is megér.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

phalanx
nem, mikor megtudtam hogy zónák lesznek és, hogy a játék sok mindenben hasonlít a guild wars-ra, végleg lettem róla... én inkább a ZerA-ra és a middle earth online-ra vagyok kíváncsi <#vigyor3>

semo1
senki nem jatszik evvel?<#rinya>

semo1
sikerult.elidult
kimenni a falubol nem egyszeru 😊

nyugalom😊nekem nem szagatott miko kiprobáltam
semo1
elindul a demo de ugy szaggat mint az allat.
utana + homokora.
fasszopó vágott szemü gecik

reggel ment meg kell nezni😛
semo1
<#kocsog>

most nálam se indul,gondolom nincs epp szerver,varni kell😞