SUN Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aztan itt jelentkezz be
utana pedig start game gomb
amugy van durvabb hely is. kb 50en vagyunk 1 boss-ra, amitol a lootot kell megszerezni. ennel a resznel mar en is inkabb feladtam. majd ha kevesebb jatekos lesz ott, akkor folytatom.
Kb 30 játékos vár 1-etlen felbukkanó mobra, akit aztán egycsapással kiölhet a legszerencsésebb...
Katasztrófa... igen durrrva. Nem férsz hozzá az ölnivalóhoz a játékosoktól... ilyet még nem láttam.
Szal egyenlõre nincs játékélmény...
Egy olyan küldim volt, hogy menjek Lacikához beszéljek vel, õ majd idéz egy gonosz szörnyet, üssem agyon.. Kb húsz percig próbálkoztam, mind a 30 felbukkanó mobot agyonütöte vki helyettem a tömegben. Annyi neép volt, hogy az npc-re sem tudtam rákattintani, csak hosszas kísérletezés után..
Jelenleg agame JÁTSZHATATLAN
ezt a sunonline.webzen.netrõl van, honann szedjem le, mert a new-sunonline-os link nemjó?
Sun Online
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
www.webzen.net < újjúlt a honlap, ujra visszavették a globalmuonlinet, és még 3 másik játékot fognak hostolni, ha jól lesem a kezdõoldalt 😄
lesz SUN is, valszeg nemsokára ^_^
de majd eldõl 😄
practitioner of the forbidden arts of death
Valaki valamit ? 😛
PS3/X360 user: Infernohun
\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)
már régota vártam eddig csak koreai volt
szerk: ahogy elnézem ez még mindig a koreai béta
igérnek amcsi bétát is
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ha van kedvetek játszani vele regeljetek a bétára és töltsétek le és in game tali ^^ !
PS3/X360 user: Infernohun
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Aki átbasz, az basszon bét is!
Aki átbasz, az basszon bét is!
egyéb adatok
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ