130
Nokia 3220
  • Basketbéla
    hy all.
    nemtudja valaki hogy hol van olyan oldal ahol megtudom nezni hogy mekkora a nokia telefonok sugarzasa?
  • Tarajos Sül
    amugy az ugy nem jo ha ki van kapcsolvan hát hogy kapok sms-t,mms-t,hivásokat????

Ja attol hogy nem müködött nekem az mms küldés/fogadás még tudtam hivást kezdeményezni és sms-t irni is tudtam

Ja ha lehet a három ugyanolyan hozzászolás közül az egyikre válaszoljatok!
  • Tarajos Sül
    Bocsi nem én akartam hármat hozzászolni,de a lényeg benne van!!!!!!!!!
  • Tarajos Sül
    Szoval Peter Te Neked 3220-od van????
    Na mind 1

Ez a bajom vele:

Amikor mms-t szeretnék küldeni mms képes készülékre,akkor a kimenö mappába rakja az elküldendö üzenetet!DE viszont ha kikapcsolom és ujra vissza,akkor elküldi az üzenetet!És meg is érkezik a cimzetnek!!

Ohh csak az a baj,hogy ma (2005.07.01-én Pénteken) már elvittem a szervizbe :((((

Szerinted,ha kb 1 napig kikapcsolva hagytam volna,megoldodott volna a problémám????

Amugy a 3.választ azért kérdeztem,hátha beállitás probléma van vele!
  • Tarajos Sül
    Na mind 1

Ez a bajom vele:

Amikor mms-t szeretnék küldeni mms képes készülékre,akkor a kimenö mappába rakja az elküldendö üzenetet!DE viszont ha kikapcsolom és ujra vissza,akkor elküldi az üzenetet!És meg is érkezik a cimzetnek!!

Ohh csak az a baj,hogy ma (2005.07.01-én Pénteken) már elvittem a szervizbe :((((

Szerinted,ha kb 1 napig kikapcsolva hagytam volna,megoldodott volna a problémám????

Amugy a 3.választ azért kérdeztem,hátha beállitás probléma van vele!
  • Tarajos Sül
    Na mind 1

A 3-adik választ igy értettem:

Ennyit mondtam az "eladonak":Amikor mms-t szeretnék küldeni mms képes készülékre,akkor a kimenö mappába rakja az elküldendö üzenetet!DE viszont ha kikapcsolom és ujra vissza,akkor elküldi az üzenetet!És meg is érkezik a cimzetnek!! De azt nem mondtam,hogy nem volt 1 pár hete kikapcsolva :(((

• PeeTeR
    nincsen azzal semmi baj, csak az ilyen kis po**ok mint Te mindenbe belekotnek. na azzal van a baj
  • Taranov
    Te meg a magyarosság ezzel a question-answer rövidítésekkel? :D
  • PeeTeR
    01. Q: Ha tul sokáig nincs kikapcsolva(több hetig)az befollyásolhatja az mms küldést?????
    01. A: igen, mert anelkul is leeshet a halozatrol, hogy ezt a keszulek jelezne. de ez barmelyik keszuleknel igy van, ugyanis altalanos szerzodesben is szerepel kiegeszito pontkent. na ezt a hulye szoveget nem en talaltam ki hanem a help-desk -es csaj mondta, mert ezt en is kerdeztem tole.

02. Q: És teljes feltöltéssel(ACP-7 töltövel)hány napot bir ki?????
    02. A: sokmindentol fugg. ha csak telefonalsz meg SMS -t irsz akkor eleg sokaig. ha tokoreszel rajta (gondolok ezalatt minden egyeb opciora) akkor lenyegesen csokken a keszenleti ido

03. Q: És van neki olyan beállitása,hogy az mms küldést,azonnal,ahogy a kimenö mappába érkezik gpsr kapcsolattal küldje el(vagy aminek ez a lényege)?????
    03. A: ezt a kerdest valahogy nem birom feldolgozni jozan paraszti esszel
    kicsit magyarosabban ird le
  • Tarajos Sül
    Ha van valakinek ilyen fajta telefon,akkor kéne egy kis help töle!!!!!
    Ha tul sokáig nincs kikapcsolva(több hetig)az befollyásolhatja az mms küldést?????
    És teljes feltöltéssel(ACP-7 töltövel)hány napot bir ki?????
    És van neki olyan beállitása,hogy az mms küldést,azonnal,ahogy a kimenö mappába érkezik gpsr kapcsolattal küldje el(vagy aminek ez a lényege)?????