Nokia 3220
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja ha azt mondtad volna,hogy a jobb oldal alsó sarkábol,akkor még tudtam volna válaszolni is!
Én aszittem,hogy a kijelzö közepéröl,a jobb oldali választogombnál tényleg ezeket lehet NEKEM választani:Live!,Névjegyzék,Számológép,Ébresztõóra,Galéria,Kezdõlap
Az lenne még a jo kérdés,hogy pl a nem fogadott hivásookat hogy lehetne oda berakni?
Én aszittem,hogy a kijelzö közepéröl,a jobb oldali választogombnál tényleg ezeket lehet NEKEM választani:Live!,Névjegyzék,Számológép,Ébresztõóra,Galéria,Kezdõlap
Az lenne még a jo kérdés,hogy pl a nem fogadott hivásookat hogy lehetne oda berakni?
Megtaláltam a Beállítások >> Személyes hivatkozások >> Jobboldali választógomb menüjét, és ott egyszerûen átállítottam 😊
bocside hogy gondoltad e-mail elküldöm????
😄DDDD
Na nem vaok bunkó,csak tudod élvezni kell a karit még van
Szal Bp-en asszem a Teréz köruton vagy téren vett nekem a fater!
Vagy Vodás boltban 4500 körül van,mert megkérdeztem,de nekem Albertirsai vodás boltban meg kellet volna rendelni!/Sztem itt érdemesebb,ha jo minöségüre hajtassz,és garanciára/
Nézz szét a BOLTOKBAN,ne a piacon,mert 50% hogy visszaveszik!
Kérdezgess,és a legolcsobbat vedd meg!
😄DDDD
Na nem vaok bunkó,csak tudod élvezni kell a karit még van
Szal Bp-en asszem a Teréz köruton vagy téren vett nekem a fater!
Vagy Vodás boltban 4500 körül van,mert megkérdeztem,de nekem Albertirsai vodás boltban meg kellet volna rendelni!/Sztem itt érdemesebb,ha jo minöségüre hajtassz,és garanciára/
Nézz szét a BOLTOKBAN,ne a piacon,mert 50% hogy visszaveszik!
Kérdezgess,és a legolcsobbat vedd meg!
Hello!
Egy adatkábel kéne a 3220 as telefonomhoz!(dku-5 ha lehet)
Egy adatkábel kéne a 3220 as telefonomhoz!(dku-5 ha lehet)
Azt szerintem képtelenség!
Ha nincs térerõ,akkor nem irja ki,mert nem is tudja felismerni a telcsid,a hálozatot!
Én vodás vagyok,és nekem sincs olyan,amikor van térerõ és nem irja ki a "Voadfone HU"feliratot!
Eggyetlen 1 mod,ha lemész a pincébe,elveszti a térerõt,és "leveszi" a hálozat "feliratát"!
Ha nincs térerõ,akkor nem irja ki,mert nem is tudja felismerni a telcsid,a hálozatot!
Én vodás vagyok,és nekem sincs olyan,amikor van térerõ és nem irja ki a "Voadfone HU"feliratot!
Eggyetlen 1 mod,ha lemész a pincébe,elveszti a térerõt,és "leveszi" a hálozat "feliratát"!
Szerintetek hogy tudnám a "t-zones" feliratot eltávolítani a kijelzõrõl?
Csak nem T-Mobilos szoftverfrissítéssel?
Csak nem T-Mobilos szoftverfrissítéssel?
látom te jo ember vagy<#eljen>#eljen>
nem tud vki egy oldalt ahonnan ingyen tok letölteni cuccot a 3220-ra? (játékok,képek,...)
kösz szépen
na figyu
Én a Nokia Pc Suite 6.6 magyar verziojával csináltam
/alul a letöltésének a helye,linkkel/
Nyisd meg és válaszd a"MULTIMÉDIA MEGTEKINTÉSE" ikont!
ahol,hangjegyek vannak a képernyön.Benne nyiss meg egy MP3 audio fájlt!
Mensd el,(nem muszály végighallgatni)és a mentés ablakának jobb alsó sarkában van egy fül,ott tudod kiválasztani a zene méretét,hosszát!
Válaszd a nincs méretkorlát-ot és a az mp3 audiofájlt teljes egészében átalakitja amr-ré!
/ha pl a 300KB választod,akkor 300 kb méretü anyagot alakit át,és levágja az mp3 fájlt 300kb-ra!
Mensd el,egy picit várni kell rá!
Nem kell semmilyen külön konvertáló!
Nem muszály pont Nokia telcsire,ez konvertálja át,utána már azt csinálsz az elmentett amr fájllal,amit akarsz!
Itt tudod letölteni!
/alul a letöltésének a helye,linkkel/
Nyisd meg és válaszd a"MULTIMÉDIA MEGTEKINTÉSE" ikont!
ahol,hangjegyek vannak a képernyön.Benne nyiss meg egy MP3 audio fájlt!
Mensd el,(nem muszály végighallgatni)és a mentés ablakának jobb alsó sarkában van egy fül,ott tudod kiválasztani a zene méretét,hosszát!
Válaszd a nincs méretkorlát-ot és a az mp3 audiofájlt teljes egészében átalakitja amr-ré!
/ha pl a 300KB választod,akkor 300 kb méretü anyagot alakit át,és levágja az mp3 fájlt 300kb-ra!
Nem muszály pont Nokia telcsire,ez konvertálja át,utána már azt csinálsz az elmentett amr fájllal,amit akarsz!
Itt tudod letölteni!
nem tudja vki hogy mijen progival lehet átalakitani mp3-at amr-é?
ohh vazze nincs neki memóriabövitése
Voltam a Nokia szervizbe(Westend-ben)
pedig az a 2,5 MB tárhely marha kevés föleg ha egy átlakitott mp3-as max 600kb helyet foglal
amugy is tényleg nagyon hamar lemerül az aksi,ha sokat halgatom!
Ha lenne plussz memoria akkor még több "zene" férne rá
Voltam a Nokia szervizbe(Westend-ben)
pedig az a 2,5 MB tárhely marha kevés föleg ha egy átlakitott mp3-as max 600kb helyet foglal
amugy is tényleg nagyon hamar lemerül az aksi,ha sokat halgatom!
Ha lenne plussz memoria akkor még több "zene" férne rá
😊)))
És utána rá is tudsz ujbol csatlakozni a teloddal a gépre,hacsak ugy visszadugod?
Very Funny!!!!!!!!!!!!!!!!
És utána rá is tudsz ujbol csatlakozni a teloddal a gépre,hacsak ugy visszadugod?
Very Funny!!!!!!!!!!!!!!!!
Elmondanád,hogy Te hogy szoktad megszakitani a kapcsolatot a géppel és a telefonnal?
Mert én nagyon gázosan!
Én igy:Bemegyek a kapcsolatok kezelésébe,kiveszem a pipát a Soros kábeltöl(NEM az usb-töl)
És lehuzom a kábelt a telorol és a gépröl is!
Uj kapcsolatot csak ugy tudok létesiteni,hogy akkor dugom rá a kábelt a GÉPRE
mikor már be van kapcsolva a gép!
És a pipát is visszarakom,a telot meg akkor dugom össze a kábellal,mikor a pc suite ezt kijelzi képpel!
Ha ugy kapcsolom be a gépet,hogy még nem huztam le rola a kábelt,és csak a pipát rakom be,meg a telefont csatlakoztatom,akkor már nem ismeri fel a telefont,és az eszközkezelöben is megszünik a nokia COM portja!
Ujra kell instalálnom a Pc Suite-t,vagy a javitását kérem,különben az életben nem tudok csatlakozni,még ujra inditás után sem!
A Pc Suite javitása után ujra müködik!
Javitás alatt rajtahagyhatom a kábelt a gépen,csak a pipát teszem be,és a telefont csatlakoztatom a kábellal!
Szerinted mit csinálok rosszul?
Mert én nagyon gázosan!
Én igy:Bemegyek a kapcsolatok kezelésébe,kiveszem a pipát a Soros kábeltöl(NEM az usb-töl)
És lehuzom a kábelt a telorol és a gépröl is!
Uj kapcsolatot csak ugy tudok létesiteni,hogy akkor dugom rá a kábelt a GÉPRE
mikor már be van kapcsolva a gép!
És a pipát is visszarakom,a telot meg akkor dugom össze a kábellal,mikor a pc suite ezt kijelzi képpel!
Ha ugy kapcsolom be a gépet,hogy még nem huztam le rola a kábelt,és csak a pipát rakom be,meg a telefont csatlakoztatom,akkor már nem ismeri fel a telefont,és az eszközkezelöben is megszünik a nokia COM portja!
Ujra kell instalálnom a Pc Suite-t,vagy a javitását kérem,különben az életben nem tudok csatlakozni,még ujra inditás után sem!
A Pc Suite javitása után ujra müködik!
Javitás alatt rajtahagyhatom a kábelt a gépen,csak a pipát teszem be,és a telefont csatlakoztatom a kábellal!
Szerinted mit csinálok rosszul?
jah nekem is az volt az elsõ hogy az összes gyári szart kitöröltem!
Raktam rá 1-2 képet meg csengõhangot
Raktam rá 1-2 képet meg csengõhangot
Tudom,ezért kérdeztem a memobövitését!
Én kitöröltem az összes ábrát,az eredeti képeket lementettem a gépre,utána zt is letöröltem,és most már több hely van!
Kb 1 Mb!
De vmikor 870 Kb is szokott lenni!
600 Kb többet nem enged áttölteni a telora a fájlkezelö!
Nekem most csak egy darab,4 perces amr "zene" van rajta!
Én kitöröltem az összes ábrát,az eredeti képeket lementettem a gépre,utána zt is letöröltem,és most már több hely van!
Kb 1 Mb!
De vmikor 870 Kb is szokott lenni!
600 Kb többet nem enged áttölteni a telora a fájlkezelö!
Nekem most csak egy darab,4 perces amr "zene" van rajta!
Olyan kicsi a memóriája, hogy 4-5-6 számtól betelik 😞((
ha mondjuk 10megás vagy 6megás memóriával árulnák milyen szír lenne már
ha mondjuk 10megás vagy 6megás memóriával árulnák milyen szír lenne már
<#nyes>#nyes><#ejnye1>#ejnye1><#falbav>#falbav>
😄DDD
😄DDD
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
Szivesen
bár ha nem tettél volna sok(4 db 😊 ) jajaját,nem gyanakodnék arra,hogy csak le akarsz koptatni!
De a Te bajod,meg az enyém!
mind1 csak ugy mondtam!
bár ha nem tettél volna sok(4 db 😊 ) jajaját,nem gyanakodnék arra,hogy csak le akarsz koptatni!
De a Te bajod,meg az enyém!
mind1 csak ugy mondtam!
aha
ha magyar,akkor a Multimédia Megtekintése nevü ikont indisd el,ez konvertálja az mp3-at amr-ré,amit simán másolj a telodra!
ha magyar,akkor a Multimédia Megtekintése nevü ikont indisd el,ez konvertálja az mp3-at amr-ré,amit simán másolj a telodra!
Na ezt én is kipróbálom!!! 😊
Azt a "nincs támogatott készülék" felirtatot meg azért irja ki,mert ennek a Nokia 3220-nak nincs mp3 lejátszója!
na figyu
Itt tudod letölteni!
NE A "ZENE ÁTVITELE" IKONT VÁLASZD!,HANEM A MULTIMÉDIA MEGTEKINTÉSE-T!!!!!
ahol,hangjegyek vannak a képernyön,benne megnyitsz egy MP3 audio fájlt,és asszem 5,5 perc lehet a zene!
Elmented,(nem muszály végighallgatni)és a mentés ablakának jobb alsó sarkában van egy fül,ott tudod kiválasztani a zene méretét,hosszát!
Válaszd a nincs méretkorlát-ot vagy vmi ilyesmi!
Utána meg simán a fájlkezelõvel másold rá a telodra!
És amugy van memóriabövitése?
Itt tudod letölteni!
NE A "ZENE ÁTVITELE" IKONT VÁLASZD!,HANEM A MULTIMÉDIA MEGTEKINTÉSE-T!!!!!
ahol,hangjegyek vannak a képernyön,benne megnyitsz egy MP3 audio fájlt,és asszem 5,5 perc lehet a zene!
Elmented,(nem muszály végighallgatni)és a mentés ablakának jobb alsó sarkában van egy fül,ott tudod kiválasztani a zene méretét,hosszát!
Válaszd a nincs méretkorlát-ot vagy vmi ilyesmi!
Utána meg simán a fájlkezelõvel másold rá a telodra!
És amugy van memóriabövitése?
Amikor belépek a NOKIA AUDIO MANEGERBE, ott nem érzékeli a telefont
amikor frissítem akkor is azt írja ki hogy nincs támogatott készülék csatlakoztatva.
ezzel mit lehet csinálni, hogy érzékelje
(leszedtem a legfrissebb pc suit-ot)
amikor frissítem akkor is azt írja ki hogy nincs támogatott készülék csatlakoztatva.
ezzel mit lehet csinálni, hogy érzékelje
(leszedtem a legfrissebb pc suit-ot)
Lehet ennek a telonak vmi memóriabövitése?
Asszem 2,5 MB a galéria része!
Felraktam 350 Kb amr hangokat usb keresztül,és tök jok(mp3 konvertáltam át amr-re,amit a telo már lejátsza,a Nokia Pc suite-n keresztül)
Tök jo a zenehalgatás rajta ezen a modon,csak 3 baj van vele:
1)a hangminöség nem olyan jo,mint az mp3-nál,csak cintányérnál torzul el a hang stb.
2)tárhely
3)ami 1-ben a legsulyosabb,amikor lejátsza a telo ezeket,az aksit qrvára zabálja!szerintem,nem kell 1 nap naki és tölthetem is,ezért töltöre teszem miközben hallgatom
sztem Sabodave probáld ki te is!
Hallottam vmi memóriakártyárol,ezt ebbe hova lehet beletenni?
Asszem 2,5 MB a galéria része!
Felraktam 350 Kb amr hangokat usb keresztül,és tök jok(mp3 konvertáltam át amr-re,amit a telo már lejátsza,a Nokia Pc suite-n keresztül)
Tök jo a zenehalgatás rajta ezen a modon,csak 3 baj van vele:
1)a hangminöség nem olyan jo,mint az mp3-nál,csak cintányérnál torzul el a hang stb.
2)tárhely
3)ami 1-ben a legsulyosabb,amikor lejátsza a telo ezeket,az aksit qrvára zabálja!szerintem,nem kell 1 nap naki és tölthetem is,ezért töltöre teszem miközben hallgatom
sztem Sabodave probáld ki te is!
Hallottam vmi memóriakártyárol,ezt ebbe hova lehet beletenni?
azt igen én is tudom,hogy azt be lehet állitani az üzemmódoknál,de ha azt a csengõhangot a galériában halgatom,akkor már nem rezeg,meg villog,csak ha az eredetit halgatom!
a letöltött csengõhangnál csak akkor fog rezegni meg villogni ha beállítod hogy az csörögjön és hívnak és akkor villog meg rezeg
Én is ezen gondolkoztam de aztán rájöttem<#nemtudom>#nemtudom><#conf>#conf><#vigyor4>#vigyor4>
Én is ezen gondolkoztam de aztán rájöttem<#nemtudom>#nemtudom><#conf>#conf><#vigyor4>#vigyor4>
amugy nem tudja vki,hogyan lehet,letöltött csengöhangokhoz beállitani a rezgõ hivásjelzöt,és a fényefektet?
Mert ha a gyárilag felrakott csengõhangot inditom,elkezd villogni,és rezegni a telo!
De ha egy letöltött csengõhangot inditok,ezek nem jelennek meg(nem villog közben,és nem is rezeg)
Tudja vki?
Mert ha a gyárilag felrakott csengõhangot inditom,elkezd villogni,és rezegni a telo!
De ha egy letöltött csengõhangot inditok,ezek nem jelennek meg(nem villog közben,és nem is rezeg)
Tudja vki?
Ti azt nem tudjátok,hogy az mms küldéshez/fogadáshoz nem kell GPRS kapcsolat?
Legalábbis a Vodafone-nál!
Csak a szolgáltatást kell aktiválni,és mms beállitásokat kell menteni a telora,és már kész is!
Legalábbis a Vodafone-nál!
Csak a szolgáltatást kell aktiválni,és mms beállitásokat kell menteni a telora,és már kész is!
az is gprs?
😄DD
Én is. Most ezt a 13Ft/10k/10perc GPRS-t fizetem. Ennek legalább nincs havidíja. Néha meg azért jól jön a net, meg mms...
Én is. Most ezt a 13Ft/10k/10perc GPRS-t fizetem. Ennek legalább nincs havidíja. Néha meg azért jól jön a net, meg mms...