<b>Moderátor figyelmébe</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
A Kissebség is számít!
Kéretik tenni valamit!
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Na mi az, megint próbálkozol? Így akarod elterelni magadról a figyelmet? Nem fog sikerulni.
Felhívom a figyelmet az említett topicban az 5746, 5748, 5698, 5679, 5681 és az 5684 sz. hsz-ekre! És akkor még nem lapoztam visszább, ahol még rengeteg flémkeltõ, folytató szövege van.
Salsoul folyamatosan flémel! Miért hagyjátok?
Ja és állandóan az egyik privátomat linkeli be! Jól tudom ugye, hogy ez (is) szabályellenes?!
Köszönettel.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Valamint a vitát kiváltó rész kiszerkesztését, ha az tényleg olyan...
(Bár akkor még mennie kéne pl a #5014 az #5033 és #5042 hozzászólásoknak is)
Modik szerintem uszítás és plusz provokálás nélkül is megfelelõen fogják elbírálni a felmerült kérdést.
Rita az #5042-es kapcsán: soha, sehol nem írtam a tiltásodról, és most arra kérnélek, hogy szedd elõ, hogy hol írtam azt, hogy tiltsanak le téged. Csak, hogy lássuk mégis jogos alapra alapozol-e.
Most már csak a modikat kell megvárnunk <#kacsint>#kacsint>
Indoklás:
1. Messzemenõkig nem a topik témájához kacspolódó anyag
2. Megbotránkozást keltõ és provokatív anyag
3. Becsmérlõ és heccelõ megjegyzések tétele (az apró betûs részben) a volt HG-ra.
A Harcos számára a legnehezebb a gyõzelem órája /Dalcsev/
Köszönöm
Ha megoldható cseréljük át erre:
http://images.netbag.hu/20080918/22102262710.jpg
Ugyan ebben a hozzászólásban még írtam valamit apró betûkkel ami pár tagnak nem nyerte el a tetszését. Ennek kérném a felülvizsgálatát és ha az valóban nem odavaló a kiszerkesztését is.
Köszönet elõre is.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
ezt
nem tudom hogy milyen jövõje lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tûnik :D
nem tudom hogy milyen jövõje lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tûnik :D