1082
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!

SG.hu Discord
  • Rita79
    Úristen!

Szerintem fordulj orvoshoz, mert kezded beképzelni magadnak, hogy az sg moderátorságtól te nagyobb ember lettél.

[pszichológust ajánlok]
  • Ability
    Hát ... okkal, nyilván. Bár én most tökjól kivontam magam az egészből, annyira nem akarok véleményt formálni, mert örültem, amikor valamelyest sikerült fékezni őket a verseny alatt. Én igazából emellett azt is gondolom, hogy idiótaság nekikesni mindig, ha nem lenne flémtárs, akkor nem lenne balhé. Nekem is van véleményem, verseny alatt én is nandusz célpontjává váltam, le akart járatni, mocskolódott, de jobbnak láttam, hogy inkább nem is válaszolok neki, úgy gondoltam mások is látják, hogy nincs igaza, nem kell megvédeni magam. Aztán mivel nem mentem bele a vitájába így le is szált rólam, azóta meg ott tartunk, hogy engem tart ezen a fórumon a legnormálisabb, leghiggadtabb embernek. :D Függetlenül attól, hogy milyen nandusz vagy rita, szerintem itt mindenkinek jót tenne, ha egyszerűen nem is foglalkoznának velük.
  • Rita79
    csak magadról beszélj, meg pár sg-s gumis haverodról, akik csak arra várnak, hogy valakit fikázhassanak.

A ti flémelő bandátok itt kisebbség az sg-n. hehe:D
  • Sir Quno Jedi
    Már az SG sorsüldözöttei is lettetek?! Szép pár. Lehetne forgatni egy ilyen jó kis drámai filmsorozatot is, nem?! :DDD Mint mondjuk az Egyiptom Hercege témára, csak itt egyiptomiak és fáraó helyett SG modik nyomnak el, zsidók helyett pedig ti menekültök?! :DDD Hmmm...
  • Sir Quno Jedi
    Ez esetben meg húzd meg magad és idővel talán felejtenek. Jelzem csak a NAGYON hülye ember jár oda, ahol nem látják szívesen. :D
  • Nandusz
    Végül is te minek kontrázol itt?
  • Rita79
    Úgy is csak én, meg Nandusz kapnánk, mint mindig.....

no comment
  • Rita79
    Tényleg kegyetlen...

Az sg közönsége utál

Micsoda veszteség

Na ne röhögtess...
  • Sir Quno Jedi
    Előbb ment gumiba, mint ahogy zárták. Azt még én is láttam.
  • SHADOWEYES7
    Még 5 perc türelmem van,aki tovább tolja banra teszem!
  • Sir Quno Jedi
    Nyiffnyaff! Ha szavazást tartanánk, hogy ki az SG szégyene, nem hiszem, hogy örülnél az eredménynek! (ha már annyira kedveled a szavazásokat) :DDD Pedig nekem számolatlan kedves "rajongóm" van...
  • Nandusz
    Én kértem a zárását priviben, tehát nekem lett tele a tököm ezekkel...
  • immovable
    nem tetszik, le lehet menni. - hogy a nagy mestert idézzem. :)
    ez itt nem demokrácia. mikor reggeltél elfogadtad a szabályzatot. ennyi.
  • Sir Quno Jedi
    Ott van az a szerencsétlen m@m@2. Szegény még fiatal és retardált, de más mentsége neki sincs (hiába sajnálom szegényt). Már mindenkinek herótja van, hacsak meglátja a "nickjét". Evvan. VALAHOGY sikerült elérnie eme áldatlan állapotot (kemény aknamunkával), visszafelé már nem megy a dolog. Az élet kegyetlen...
  • Rita79
    Nekem meg hányingerem van a viselkedésed miatt.

És még te moderátor vagy?

Az sg szégyene
  • Rita79
    Mitől hülye topik a Jegyesség?

Szerinted meg pár elvetemült, besavanyodott, elkeseredett sg-s szerint?

Volt abban a topikban nem egy értelmes hsz is, úgyhogy ne tegyél ilyen kijelentéseket, hogy hülye topik.

Neked hülye, másnak meg valszeg az általad kedvelt témák azok.
  • Sir Quno Jedi
    Vajh okkal?! Kérdem én! :D
  • immovable
    biztos ok nélkül. szemét világ ez :P
  • Ability
    Nekik már mindegy milyen topikot nyitnak, a képverseny óta megbélyegezték őket. :P
  • Sir Quno Jedi
    Ezzel megint mellélőttél, vannak itt házas pasik is, azok talán nem voltak szociálisan érettek?! Attól még hányingerük van attól amit műveltek. Vajon miért?!
  • Sir Quno Jedi
    Az egyrészt nem flémkeltés, másrészt továbbra is tartom. Ellenben nem én nyitok hülye topic-okat és csodálkozom rajta utána, hogy közútálatnak örvendek! :D
  • Rita79
    A 755#-ös "értelmes" hsz-eddel kezdted.
  • Rita79
    Ki szít és mit?

Mert én biztos, hogy nem, ugyanis a te és társaid kedvenc helyére a gumiszobába, már napok óta nem írok, csak figyelem, ahogy köpködtök, meg kiborultok egy fotó miatt a jegyességről.
    Ami mellesleg minden szociálisan érett ember életébe egyszer el kell, hogy jöjjön.
    [ti nem tartoztok ebbe a körbe]
  • Sir Quno Jedi
    Igen, bizonyára most is én szítottam "flémet".
  • immovable
    ajánlom a banner jobb oldalát :D
  • karajjj
    maradjatok már ezzel a hülye flémszítással, nem veszed észre, hogy pontosan ti csináljátok az egészet... kiprovokáljátok...
  • karajjj
    arra értettem, hogy szánalmas amit csinálnak :D
  • Rita79
    Tényleg nem vagy gumis modi, de ezzel a hozzáállásoddal meg a további és sorozatos flémszításoddal teljesen beleolvadsz a gumiszobába.
  • SHADOWEYES7
    kb
  • Sir Quno Jedi
    Én nem. Nekem nincs hozzá jogom, mert nem vok gumis modi. De úgy tűnik van akinek volt joga és biztos a töke teli volt már ezekkel... :D
  • karajjj
    szvsz a tökénél ragadtad meg a problémát...
  • Sir Quno Jedi
    Mind1, már ott van a topic, ahova való.
  • SötétBarom
    Szia! Nem cserélünk nicket?
  • salsoul
    még el fogjuk sírni magunkat - nőjj fel már végre!

ki szelet vet vihart arat
  • Rita79
    Olvastam, hogy mit írt oda.
    Szerintem te is olvasd el még egyszer az első hsz-t.
    Párkapcsolati kérdések, stb.....
    És mellesleg ott van az eljegyzési képe.

Akkor aki kirakja valahova az esküvői képét, amire szintén egymillió példa van, az mind szerinted felvágásból csinálja?

Nem lehet, hogy csak azért, mert büszke rá?
    Ne legyél már ennyire.......
  • Sir Quno Jedi
    Ha olvastad mit írtatok oda (főleg nandusz), akkor kissé mellétrafáltál.
  • Rita79
    Na most nagyon okosat mondtál.

Akkor ezek szerint, aki belinkeli a laptopja, asztali gépének a képét itt a fórumon, amire ezer példa van, az mind felvág?

Hát gratulálok neked az értelmes gondolatmenetedhez.

Mellesleg a téma címe neked és a többi okoskodonak az, hogy jegyesség és nem az, hogy Rita és Nandusz jegyessége.
  • Sir Quno Jedi
    Így van. Aki nem akarja, hogy belinkeljék a baromságait, az ne regisztrálja fel magát közösségi oldalakra. Ha már 1x megtette, viselje a következményeit... (még az állásából is kirúghatják a véleménye, vagy a képei miatt, erre nap, mint nap van precedens, elég a híreket nézni, avagy a híradót, ha valaki olvasni sem tud)
  • Sir Quno Jedi
    Esetleg két 1387grammos gyűrűnek sem tűnő aranybaszás (kihangsúlyozva, hogy jó nehezek ám és az a lényeg) belinkelése és külön topic nyitása számukra?! :DDD Emmá szánalom tényleg. Én is kezdjem el belinkelni az LCD TV-imet, meg a bankbetéteim screenshot-jait, az ingatlanaim tulajdoni lapjait, megmegmeg... Ugyan. Aki folyamatosan felvág, ne csodálkozzon, hogy ellenérzést vált ki az emberek többségéből (jogosan). :D
  • Rita79
    A főszerkesztőnek meg ezt az üzenetet küldöm:

http://iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=8535254