1082

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
SG.hu Discord
-
Te szerinted azért van az a fotó berakva, hogy idegesítse a fórumozókat?
Max. a gumiszobásokat, meg téged idegesít, aminek meg is van az oka, de erre nem térnék ki, mert akkor megint flémelésnek vennéd.
Akit idegesít egy jegyességről készült fotó, az menjen el orvoshoz. -
karajjj #752 én befejeztem, te kezded újra meg újra...
nem tehetek róla, hogy istennek képzeled magad
-
Nandusz #751 Sztem csak simán fejezd be itt a cirkuszt. -
karajjj #750 "Nem értem, hogy minek flémelsz a moderatori topikban?...Ugyanis kérést/kérdést, vagy probléma felvetést nem látok itt tőled, az engem való szapulást leszámítva.
Ugye tudod, hogy az ilyen viselkedés büntetéssel jár itt?"
látod, ugyanezt csinálod drága barátom... -
Nandusz #749 És még reklamál...[fejet fog]...komolyan mondom...nem ezt csinálod, pár tényleg erre orientált társaddal együtt, hogy bemenjetek azon topikokba, ahol én társalgok és ott romboljatok? PErsze megpróbáltok a moderekre csavarodni, hogy a flémkeltéseiteket tisztára mossátok? Kicsit magatokba kéne szállnotok és befejezni ezt a viselkedést a gumi szobán kívüli szférából. -
karajjj #748 1. te nem vagy moderátor
2. #746 -
Nandusz #747 Nem értem, hogy minek flémelsz a moderatori topikban?...Ugyanis kérést/kérdést, vagy probléma felvetést nem látok itt tőled, az engem való szapulást leszámítva.
Ugye tudod, hogy az ilyen viselkedés büntetéssel jár itt? -
karajjj #746 na akkor ugyanitt #192 -
karajjj #745 lehet, hogy téged kéne oda korlátozni... -
Nandusz #744 ITT #190 post, megint trágárkodik és a gumiban érzi magát. Lehet oda kéne korlátozni ezt az userkét. -
karajjj #743 én nem csinálom a feszkót, azt pontosan te indítottad és nem szítom a flémet... -
Nandusz #742 Látom nem érted a lényeget....azt a postot nem azért kell törölni, mert iwiw linket tartalmaz, hanem azért, mert NEM TARTOZIK ahhoz a témához.
Ezzel az erővel én is bemehetnék pl, a téged imádók topikjába, azt telelinkelném nem oda tartozó dolgokkal (pl. atom meghajtású kombájnokkal, meg fúziós kapákkal), azt kiváncsi lennék, hogy mennyit törölnél arra hivatkozva, hogy nem topik téma?
Na de mindegy hagyjuk...úgysem érted te ezt..
-
Nandusz #741 Egyelőre én nem sírtam/rítam, ilyesmivel kár is vádolnod. Viszont te nem keveset nekem a privijeim miatt. Na de hagyjuk. A lényeg, hogy moderálj tisztességesebben, ne pedig dilettánsan.
A másik meg, hogy a fotóm miatt miért kéne egymásnak ugorni? Mi ez bolondok háza, vagy normálisan moderált fórum, ahol ilyen témákat is helyén tudnak kezelni az emberek? Hagyjad már ezt a fotó kérdést te is, mert dettó olyanná válsz, mint a gumiszobás flémelő, spamelő haverjaid. -
#122 miért is törölném?
#168 már válaszoltam ritának,egyébként pont te beszélsz aki telefostad a fórumot az én adatlapommal?
Be lehet fejezni a sírást rívást te/ti akartátok ezt a topikot flémkeltés céljából megnyitni még a hülye is látja,legelején bevágtál 2 fotót és puff hagy ugorjanak egymásnak a fórumozók. -
Ahogy látom, a kérdéses hozzászólásban egy link van, amit bárki, bárhova
berakhat.
Idézek a Főszerkesztő válasz e-mailjéből. -
Nem hittem volna, de eljött az a nap is, amikor Nandusszal kell, hogy egyet értsek:)
A linkelt topik teljesen normális témát vet fel, ennek ellenére szinte minden hozzászólásban az újdonsült jegyespár mesterkélt, és csak nagyon ritkán humoros leszólását olvashatjuk (meg persze a gratulációkat, ami szigorú értelem szintén off - rossz ötlet volt egyből képpel indítani, számítani lehetett flémre, én átszerkeszteném az első hsz-t is).
Néhány hozzászólásban én is eltértem a tárgytól, ill. konkrét személyek pocskondiázását folytattam, ezek is nyugodtan áldozatul eshetnek a tisztogatásnak.
A téma érdekes, szeretném, ha nem halna meg a topik, ezért is írtam ide. -
Nandusz #737 Segítség: pl. a #105, #122, #168, #176 postok ITT messzemenőkig nem a témához tartoznak amellett, hogy jelentős flémkeltési/offolási/spamelési tartalommal bírnak. Ezeket simán törölni kéne, de erre kérem is Önöket, hogy töröljék, mert nem flém/off/spam topik. -
Nandusz #736 Nyomatékosan kérném ezúton is a T.Moderátorokat, hogy a 'Jegyesség' topikban a nem a témához tartozó hsz-eket moderálják/szerkesszék át.
Emlékeztetőül, a topikot a házasság előtti és utáni párkapcsolatok témájának szenteltem, az ott megélt helyzetek, vagy másoktól hallott szituk, helyzetek, élmények egymással való megosztásának.
Ha mindez nem megvalósítható, mert a flémelők mennyisége meghaldja a T.Moderátorok képességeit, akkor kérném a topik bezásárát, és nem utolsó sorban szíves elnézésüket, hogy bátorkodtam ilyen (ana)témát megnyitni.
Megértésüket és intézkedésüket előre is megköszönve maradok tisztelettel: Nandusz mester -
Indoklás:
http://www.sg.hu/forummoderalasalapelvek.php
# Bárki személyes adatának (pl. név, munkahely, lakhely, beosztás) engedély nélküli közzététele.
-
Ebben a topikban kérném a 168# hsz törlését, mert személyes adataimat tartalmazza. -
Csak szeretnének hozzád a főgyökér csicskához felnőni. -
Nandusz #732 Majd szólok, ha kitakarítod onnan a sok flémkeltőt (és itt nem pantherra meg w77d-re gondolok, mert az egészséges vita)...
Már ne is haragudj, de flémre flémmel nem fogok válaszolgatni.
De egyébként meg zárd be, ha úri kedved azt igényli. De tényleg...felesleges nyitva maradnia, most már én is látom, mert kurva sok a gyökér csicska itt. -
Te meg talán szólhatnál a témához ha már egyszer megnyitottad a topikot.
De ha szórakozásból csinálod akkor zárom,mert itt csak flém/off van magyarul mehet a kukába. -
Nandusz #730 Nem én vagyok az, na meg neked nem kéne ott a feszkót csinálni, utána meg jössz ide, mint a fehér bárány, holott folyton flémet szítasz. Menj a gumiba, vagy bánom is én hova, csak egész egyszerűen felejts el, ha meg annyira izgatlak, akkor rajzolj le minden nap egy papírra és tépd szét. -
karajjj #729 összehasonlítaná valaki a témaindító nandusz és az oda írogató panther112 ip-jét ebben a topikban? -
Igénytelen hozzászólás -
ba32107 #727 #26652, #26653 véletlen duplapost, egyiket töröljétek lécci. -
Meedzsi #726 [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1120736199]Reklám? #173 #175[/URL] -
ba32107 #725 [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1120736199]#173 reklám[/URL] -
öregember #724 hello Rita istennő :) -
Saját kérésre ban pls. -
öregember #722 #719 !!! -
-
öregember #720 # 2 2 9 7 ... kérném törölni, köszönöm -
öregember #719 50052 50053 50054 törölhető, köszi -
karajjj #718 köszi szépen
-
ba32107 #717 #25913 reklám / spam -
karajjj #716 288-tól 306-ig szeretném töröltetni itt a hozzászólásaokat
előre is köszönöm -
ba32107 #715 #25853 duplapost -