460
Csajozás és Pasizás
-
#340 Sziasztok!
Mi a legfontosabb a fiúknak egy lányban? Konkrétan a külsőre, az első benyomásra gondolok. Kinézet, illat, stílus...stb.
Hogyan tudnám legjobban felhívni a figyelmet magamra az utcán? Nem akarok kihívóan kinézni, de valami kis extra kellene. Mit gondoltok, mi lehetne az? -
Stupid Peach #339 ügyes fiú!! -
#338 Már megtörtént szépen elrendeztük akkor azt mondta, hogy feljelent de azóta nem halottunk felőle! -
Stupid Peach #337 Öcsém barátnőjével is volt hasonló..
Szedd össze a haverokat és szépen tedd helyre..
Ha meg nem használ a szép szó..Nem mondom, hogy verekedj, de inkább te üss, mint téged üssenek.. -
Stupid Peach #336 hahóóó!!!még nincs 14..igen ez gááz!! -
#335 Hali!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek az nagy gáz, hogy én 1992. májusi vagyok, a kiszemelt lány meg 1995. szeptemberi?? Nagyon aranyos kislány, péntelek ismertem meg! -
#334 Megpróbálom csak még azt nem tudom, hogy hogyan? -
pittbull93 #333 én azt tudom neked ajánlani hogy ha most összeverekednél a gyerekkel az szerintem a barátnödnek se tetszene de ha viszont csak ráijesztesz kellöen akkor egyböl elkezd ö is felejteni -
#332 Helló
Nem tudom,, hogy jó helyre írek-e de azért remélem tudtok segíteni!
Együtt vagyok a barátnőmmel már lassan 3 éve és mostanában ráakadt egy másik csávó. A barátnőmnek egyáltalán nem tetszik és a tudtára adta már Ő is és Én is hagyja abba a zaklatását egyfolytában hívogatja meg ilyenek és azt mondta ha az övé nem lehet akkor senkié sem és elkap egy pár haverjával és megver. Mi tévő legyek? Verekedjek vele? Jelentsem fel? Érne az valami? Vagy egyáltalán lehetne?
Köszönöm a választ! -
nájkiki #331 Én nagyon ajánlom, már kettőn voltam, és megyek ma a harmadikra:D -
#330 okés rendben,köszi,tetszik az oldal,itt legalább meg tudom nézni és eldönteni hogy érdemes-e elmenni ilyen partykra,de a látottak alapján érdemes,fullos nők vannak stb...... -
nájkiki #329 Dunaújvárosban, de az axe oldalán mindig nyomon követheted, hogy mikor és hol lesznek bulik.
http://axe.hu/#/party/ -
#328 ja ki kell próbálni,aztán mindenki eldönti mi a jó neki,amúgy az axe nem rossz tényleg,próbáltam ki belőle már,a mai buli hol lesz:)) nájkiki? -
nájkiki #327 Hát pont ez az, az axe lóf*szt erősít nem bőr illatot, de attól még jó illata lehet... Lényeg, hogy ez marketing fogás, de annak nem rossz. Az oldala meg a bulik is bíztatóak, szal lehet kipróbálom, buliba meg ma megyek :DD -
maTomi #326 persze hogy az van neki,mégis milyen lenne?? -
makker25 #325 Ugyan milyen illata lenne nájkiki az új AXE-nak ha nem dezodor illata? -
maTomi #324 hát nekem is bejön az új illat,de abban nem vagyok biztos hogy felerősíti a bőr illatát,eddíg axe-ot használtam és nem volt vele gondom,amúgy a csajoknál is bejön,múltkor voltam egy buliban és pont ez az új illat volt rajtam,nem álltak arréb a csajok,szóval annyira rossz nem lehetett....:) -
nájkiki #323 És a bőrnek jó illata van? Nemtom de nekem egy parfüm/dezodor illata jobban tetszik, mint a bőr illata:D -
makker25 #322 Én már próbáltam, és nem úgy kell érteni hogyha büdös vagy akkor azt hozza elő. A börnek van egy illata, és azt! -
nájkiki #321 Ja, és csináljunk a saját büdös szagunkat felerősítő dezodort!:DD Jó én nem vágom ez hogy van, mert nem próbáltam, csak azt mondom, hogy nem hiszem el:P Mért te használtál már ilyet? -
makker25 #320 Ez tuti nem marketing fogás! Haladjunk a korral! -
nájkiki #319 Szerintem ez hülyeség, egy dezodor legyen jó illatú! Még nem szagoltam ezt az új axe-ot, de sztem ez csak marketinges fogás... -
makker25 #318 Az új Axe Instict-tel azért szerintem könnyebb lesz a csajozás. Nagyon sok csak már nem szereti az agyonfujkált fiúkat. Egyébként tényleg a bőr illatát erősíti fel? -
ba32107 #317 Köszönjük, most pedig húzz innen a francba -
vojcoop #315 bocsi
téves
!!! -
Spray #313 Hahó! Lehet,hogy személyesen ismersz? Nem tárulkozok ki,csak ha megbizonyosodom arról,hogy nem taliztunk még.
Imádom a strandröplabdát nyáron, és Alsóörsön mindig összeverődünk annyian újdonsült barátaimmal,hogy lejátszunk egy-két izgalmas meccset.Srácok,csajok vegyesen.
Erre lépj! -
#312 Mi a helyzet skacok?:D -
ba32107 #311 ok -
#310 garojt nepantcsd. -
lac556 #309 egy mosoly és kész:) legalábbis ha rám mosolyog egy csaj tuti rákattanok de ha csak néz az nem elég legalábbis nálam
-
Anita39 #308 Szia Spray!
Egy véleménye vagyok veled. Alsóörs a legjobb hely a Balatonon. A baráti társaságunk szinte minden évben eltölt ott pár napot. A strandon elég jól lehet ismerkedni, de este ott a Dexion, ahol aztán tényleg lehet csajozni-pasizni. Viszont azt nem tudtam meg rólad, hogy fiú vagy lány vagy?
Anita -
#307 Abban a kettő közül egyik szó sincs benne. :] -
ba32107 #306 Válaszd a helyesírási szótárat. -
Spray #305 Aki megteheti, hogy nyáron eltölt pár napot a Balaton mellett egy kempingben, és nappal a strandon ,este a szórakozóhelyeken ismerkedik, tutira talál magának párt hosszabb-rövidebb időre.Így teszek én is, idén Alsóörs a Célállomás. -
#304 csajjozas es pasiszas vajjon mejiked vallaztsam e -
#303 Nem minnye, hanem mennyi, bocs este van és délután kerítést készítettünk... -
#302 Jé, minnye pasi...A leghozzáértőbbektől, vagyis pasiktól kérdezem: Hogy kell "bepasizni"? -
#301 Értem! Kösz a tippet! -
#300 Ki kell próbálni, kisérletezni, tapasztalni.
Csak az esetleges pofára esések ne vegyék el a kedved, hanem kisérletezz tovább és tovább és tovább...
És ne ess át a ló túloldalára ;) -
#299 háát őszintén szólva nem vagyok vmi nagy casanova szal sztem végigolvasom azt a könyvet. Amiket eddig irt azok nekem tetszettek , oké, persze nem szentirás de vannak benne nagyon ötletes kis dolgok.Sztem lehet belőle értékes dolgokat tanulni, olvasni. Köszi a véleményeket!