460
Csajozás és Pasizás
  • salsoul
    vedeled = vedeld
  • salsoul
    Ne vedd szentírásnak. Ne vedeled nyakló nélkül.
    Tekintsd ötletelésnek, szerszámosládának.
    Nagyon sok jó általános érvényű dolog van benne.
    Ugyan akkor nagyon sok olyan is, amik csak egy bizonyos beállítottságú csajoknak jönnek be.

Gondold végig, hogy milyen tipusú kapcsolatra vágysz, és azt hogy a könyv tényleg ahhoz segít-e hozzá.
  • Lirion
    Biztos vannak benne jó írások, de tuti sok kamu és marketing húzás is van benne. Próbáld ki, amiket ír aztán majd látni fogod, hogy mennyire működik.
    btw lányoktól ne kérdezd, hogy ez szerintük hülyeség-e vagy sem, úgyis mind azt mondja, hogy hülyeség..
  • Lirion
    Ne remenykedj..
  • ba32107
    Csak hogy tisztázzam magam: a lány korrekt módon lerendezte az előző kapcsolatát, ami már úgyis halálra volt ítélve. Most pedig együtt vagyunk ^^
  • werkfilm
    te kurva jol nezhetsz ki
    leszophatlak?
  • chhaya #292
    Tán adhatnak ötletet, ha nagyon töketlen vagy... de alapvetően az ilyenekkel az a baj, hogy egy kalap alá veszik az összes létező nőt, a különbségekről nem vesz tudomást. Nem mindenkinek jön be ugyanaz, ergo nem lehet kézikönyv szerint csajozni.
  • lacinkacinka89
    Hi All. A minap alkalmam volt beleolvasni abba az ismerkedős könyvbe. Ismerkedés lányokkal asszem ez a cime amit salsoul is belinkelt #285.
    És arra lennék kiváncsi, hogy véleményetek szerint az hülyeség vagy nagyon is igaz?? Sztetek?
  • salsoul
    Ez kérlekszépen a dolgok tendenciájának megfigyelés.
    Barátaim, ismerőseim, munkatársaim kapcsolatainak alakulásának megfigyelése.

Ha jól érzi magát a bárátjával nem fogja veled jobban érezni magát, ügyet sem fog vetni rád.
  • Lirion
    A következtetéseid alapján neked sok negatív tapasztalatod lehet a nőkkel.
    Amúgy meg nem írtam, hogy rosszul érzi magát a barátjával. Olvasd el még egyszer a hsz-m.
  • salsoul
    Főleg ha a szándékaid szórkaozásban merülnek ki.
  • salsoul
    Talán mert tiszteletben, tekintetben tartod a lány akár milyen éppen aktuális kapcsolatát.
    Ha pedig lány nem érezné jól magát a sráccal, már rég otthagyta volna.

Következtetések:
    - annak a lánynak gondjai vannak, aki egy olyan fiúval van együtt akivel nem érzi jól magát...
    - az a lány aki most sem rest több vasat tartani a tűzbe, melletted sem lesz rest
    - azt a lányt akit el tudsz csalni egy kapcsolatból, azt a te kapcsolatodból is simán el tudják/fogják csalni
  • Lirion
    Már megtörtént néhányszor. Túléltem és itt vagyok.. Amúgy meg miért kéne foglalkoznom egy idegen sráccal, főleg, ha a lány jobban érzi magát velem?
  • salsoul
    Pár hónapja fizetett csak elő az ismerkedes.com ebook-ra és most abból él gondolkodás nélkül...
    Öt éve én is megvettem, abban volt ilyen mentalitás mint amilyen Lirion-é.
    Amit a tapasztalatáról ír az is stimmel így.

("tapasztalatom időben tekintve elég kevés van, alig pár hónap, de ez idő alatt több lánnyal voltam, mint egy átlagos férfi egész életében" - Lirion #281)
  • Anaid
    "Őszintén, kit érdekel, hogy vkivel épp együtt van? Ismered azt a vkit? Mit számít az neked, hogy azzal az ismeretlen csávóval mi lesz, ki ő neked?"
    Remélem nem fogod megtapasztalni, milyen ha ezt rád vonatkoztatják és a te barátnődre hajtanak rá....
    Te tényleg ilyen untoleráns eszméket vallasz?
  • BenderRodríguez
    Sajna énis tétova voltam, és most nagyon szenvedek miatta
    Remélem azért még nem késő kijavítanom a hibát
  • at16
    ha lehetőséged van rá cselekedj egyből! ne várj egy másodpercet se, mert elszalasztod!

ez tegnap tudatosult bennem, és rohadtul így van.
  • Lirion
    Amikor Te jónak érzed. Ne az alapján lépj, hogy a csaj mikor mit hogyan tesz/mond. Legrosszabb, ami történhet, hogy nagyon határozottan nemet mond. Arra vigyázz, hogy mivel barátja van, nem akar hűtlen lenni, tehát ha elhívod vhová, mindenképpen találj rá logikus indokot, hogy miért megy veled vagy "véletlenül" is össze lehet futni rengeteg helyen. :)

Btw a korom nem annyira fontos, tapasztalatom időben tekintve elég kevés van, alig pár hónap, de ez idő alatt több lánnyal voltam, mint egy átlagos férfi egész életében. Szóval nem panaszkodom. :D
  • ba32107
    Én is így gondolkozom valahogy :D Amúgy hány éves vagy? Látszik hogy van tapasztalatod, és a dolgok mögé látsz

Nem ismerem a barátját. Voltak egyértelmű jelek, amiből azt szűröm le, hogy sínen vagyok. Az a baj, hogy tapasztalat hiányában nem tudom mikor kéne megtenni a döntő lépést....pedig nem akarom elszúrni.
  • Lirion
    Olyankor ugyanaz van, mintha lenne barátja. Ebben az esetben pedig ugyanaz a helyzet áll elő, mintha nem lenne barátja. :D Őszintén, kit érdekel, hogy vkivel épp együtt van? Ismered azt a vkit? Mit számít az neked, hogy azzal az ismeretlen csávóval mi lesz, ki ő neked?

Evolution: te ezt már csúnyán elbasztad. Hogy lehet vki ennyire vak? Elhív többször is kettesben programra és 3 alkalommal saját magához felhív és te meg impotens buzi módjára leszarod? Meg is érdemled, hogy ne jöjj össze vele. Valószínűleg azért kerül, mert már nem vagy a szemében férfi, csak egy creepy guy, aki zaklatja a hülyeségeivel. Max úgy tudod helyrerakni a rólad kialakult képet, ha ezerrel elkezdesz más lányokat fűzni. Sokat. Egyszerre. Sikeresen. Így felébredhet benne a féltékenység és talán újra kezdeményezne is.
  • jojo10
    sztem ma is lesz axe party :D ott a helyed
  • jojo10
    hát akkor ki kell várni sztem...de aztán egyből lecsaphatsz rá,de addigis csajozz :D
  • ba32107
    Olyankor mi van, ha a lánynak elvileg van barátja, de mosolyszünetben vannak? Nekem pedig tetszik és szerintem én is neki.
  • Mycronet
    Evoluti0N: Szerintem inkább az utóbbi. Szeretné, de talán belefáradt!
    Már réges rég el kellett, volna mondanod neki, mit érzel, vagy egszerűen lesmárolni. Azt nem mondanám, hogy ugy érzi nyomulsz mivel még nem tettél semmit. Ha én lennék az a csaj és tetszenél, ugy gondolnám, minek megint kettesben talizni vele, ha ugy sem fog lépni!
    Mert az hogy elbeszélgettek, meg mulattok az nem jelent semmit, valakinek tovább kell menni, mert ha csak nézitek egymást az eltarthat életed végéig. Most végképp ne fogd vissza magad, ha csak nem vagy bátortalan, de akkor inkább felejtsd el. Ha van benned kurázsi, tudod mi a dolgod! Átkarolni, kezed a fenekére azt...
  • Evoluti0N
    Huh elég késő van, de azért megpróbálom összeszedni a gondolataimat és értelmesen írni. Szal van 1 lány. Kb 2 éve keveredett bele a társaságunkba, mivel a barátnője összejött egy nagyon jó haverommal. Szal sokáig úgy voltam velem, h oké elfér a társaságban a csaj, nem sok vizet zavar és nem is nagyon beszélgettünk, de az utóbbi időben nagyon megkedveltük 1mást. Tavaly december vége felé 3x elhívott magához és 2x voltam kettesben szórakozni este. Azonban nem történt semmi, mint barátok úgy voltunk együtt. Azóta nem voltunk kettesben sehol és el se hívott magához, egész múlt hét csütörtökig(h miért azt nem tudom), de ettől függetlenül minden hétvégén találkoztunk, mivel ugye 1 társaságban vunk (és úgy éreztem, h minden okés köztünk). Szal amint mondtam múlt csütörtökön elhívott, mint később kiderült a fő ok az volt, h vmi gond volt a gépével. Ez egy kicsit lehangolt, de azért pénteken megpróbáltam elhívni szórakozni (2esben, a társaság többi tagja nélkül) és el is jött. Az est végén azt mondta, h jól érezte magát, de ismét nem történt semmi és nem is mutatott olyan jeleket, h szeretne bármit is. Másnap, szombat el akartam hívni délután vhova, vagy átmenni hozzá, de azt mondta, h nem ér rá. Este az egyik haveromnál tartottunk filmezős estét, ott volt mindenki. Úgy vettem észre, h kerül a lány. Sztetek most akkor mi van? Csak barátságot akar és meg ijedt attól, h nyomulok? Vagy akarhat vmi többet is csak zavarja, h 2 évig semmi, most meg gyorsan nyomulok? Nem mondom, h szerelmes vok, de vmit érzek és szar a tanácstalanság.
  • hackman91
    hi

Nah szval kezdem az elején. Má jó párszor láttam a városba egy jó csajt.
    Multkoriban észre is vett engem rám is mosolygott. De én akko nem gyalog voltam így nem tudtam megállni. Mint kiderült egyik haverom oszt társa.
    Hogyan kéne vele kezdenem az ismerkedést? :S Mondjuk ha nem kutatom h melyik szorakozó helyre jár ha jár egyáltalán. Havernak már mondtam h hozza el egyszer magával vmi közös buliba de annyira nincsenek jóba h ilyent mondjon neki....

Előre is köszi!
  • lajoska7
    Virág azért ott van a szeren, tudnék tőle kérdezni én is pár dolgot :P
  • milu00
    haha, megnéztem, durva, fosszília lettem a teszten:P:). szent habakukk!! mi a fene ez?:) jó nő ez a voksán Virág, nekem bejön!!
  • Endru37
    Én szeretek rögtönözni ilyen téren...Sztem ez sokszor helyzet függő.De ha már itt tartunk...itt akad 1-2 poénos szöveg: http://axe.hu/#/lines/.Ha érdekel nézd meg;)
  • milu00
    szeretem ha egy lány nyitott. ez alatt nem azt értem, h rögtön irány az ágy, hanem h legalább kommunikatív! nem szeretem, ha vkiből egy szót sem lehet kihúzni..
    endru37, neked milyen csajozós dumák jönnek be?
  • Endru37
    Én ismerek olyan csajokat is akik annyira félénkek ,hogy órákat kell gürizned azért ,hogy feloldódjanak.Másokkal pedig az első perctől lehet közvetlenül beszélgetni;)
  • milu00
    nem kell erőltetni a csajozást, sztem ez a titka az egésznek! figyelj, annyi csaj van, mint hal a tengerben..
  • FlyHigh
    Ez azért nem ilyen egyszerű, lányok szeretnek fiukkal haverkodni, azt mondják egymásról a lányok, hogy álszentek és fele annyira megbízhatók, őszinték mint a fiúk. Meg úgy általánosságban elég sok lány véleménye az, hogy egy fiú jobban megérti, mint egy lány.
  • Endru37
    Sztem az már 1 jó jel ha szívesen beszélgetett veled.Hidd el ha nem érdekelted volna lerázott volna az elején... ;)
  • Stupid Peach
    Anaidnak egészen igaza van:)
  • Dani0017
    nem nyomultam rá!csak elvoltunk,de inkább nem veszem fel msnre nehogy azt hidje h nyomulok.:)))
  • Anaid
    Ha szívesen beszélgetett veled, akkor beszélhettek nyugodtan sztem.
    Van akinél első blikkre működik, van akinél idővel kialakul. Tenintsd barátkozásnak, ne táplálj hiú reményeket, nyerhetsz egy "barátot", vagy egy barátnőt, ha nem beszélsz többet vele, mit nyersz?
    Magánvélemény nem kell elfogadnod tanácsként.
  • Stupid Peach
    meg Szivecske mondtam már hogy ne keresd minden csajban a potenciális barátnőt..ha túlságosan akarod azt megérezzük mi lányok is..
  • Stupid Peach
    kérte, hogy vedd fel??
    ha nem akar hosszú kapcsit akkor két lehetőség van..vagy tényleg nem akar, vagy így akart lerázni..sztem..
    de lehet ha dumálnátok, akkor sikerülne megpuhítanod:)
    te voltál ott, neked kell tudni!!
  • bcrics
    sztem ne az msnre vedd fel:D