460
Csajozás és Pasizás
  • huntofa
    egyszerű csajozási módszer: vedd elő a péniszed a buszon és kezd el verni , ha meglátja a csaj és tetszik neki akkor bejösz neki!
  • SzocsA
    van egy nagy problémám, szerintem ezt már nem lehet visszafordítani!
    kb 2 éve ismerjük egymást! társkereső oldalon találkoztunk. Ő írt nekem, én az elején nem foglalkoztam vele aztán 2 hónap múlva meggondoltam magam, elkezdtünk levelezgetni, ez mind szép és jó volt amikor szerettem volna vele találkozni. Ő azt mondta hogy nem ér rá mert a barátjával lesz akkor.
    kb 3 éves volt a kapcsolatuk! a gyerek máshova járt suliba de közelben lakott!

mellesleg az adatlapján később kiírta, hogy boldog akarok lenni de van barátom és nincs msnem!

hát akkor én itt abbahagytam már csak hébe-hóba beszéltem vele!
    vagy mégse mert az idő előrehaladtával kezdtem jobban megkedvelni. találkoztunk párszor!
    majd ismét abbamaradtak a beszélgetések, most márciusban kezdtem vele újra levelezni és ekkor már komolyabban gondoltam, kérdeztem Tőle hogy megvan még neki, mondta, hogy most már jó egy kis szabadság!
    azt hittem minden fasza lesz! csakhogy megint mikor el akartam hívni, ismét mondja hogy lekéstem
    gondolom valamikor február környékén szakíthattak végleg a volt hapsijával és utána ismerkedtek össze, amikor én hanyagoltam Őt!
    pest környékén lakik a gyerek a Lány tőle 250 kmre

erre kiakadtam nagyon elbasztam az önsajnálkozással! és szerintem már nagyon nehéz szinte lehetetlen megfordítani!
    de persze hibás vagyok hogy az elején abbahagytam, ha tovább folytattam volna mikor megtudtam hogy van barátja talán most vele lennék és nem egyedül.

gondolom az elején csak beszélgetőpartnert keresett vagy egy új barát után nézett a meglévő mellett!

csak az a baj hogy szinte mindennap rágondolok és ez megőrjít!

azóta is beszélünk mindennap! gondolom....
  • csito1
    sziasztok
  • Dani0017
    :)) maradnék ennél a lánynál:/
  • beababy20
    :D:D sztem tök poénos és aranyos némelyik. kedvelem a vicces pasikat. de lehetőleg ne az utcán szólítsanak le!! inkább mondjuk egy partyn..:)
  • Boromello
    Hát akkor Dani0017, lehet hogy beababy-nél kéne próbálkoznod :D :D Nála beválnak az Axe dumák ! :P
  • beababy20
    én tuti eldobnám az agyam a "szép a szemed, megnézhetném közelebbről?" szövegtől..:) olyan romantikus és édes..:)
  • Boromello
    Na ja, kezdeményezned neked kell, szóval ez van :) Egy vicces duma jó lehet feszültségoldáshoz tényleg. Az illattól szerintem nem fognak letámadni a nők (pl. Axe) de az tény hogy egy jó illat pozitív hatást vált ki.
  • beababy20
    :D így van, ezzel egyetértek..:) a lányok ha nekik valami nem tetszik, általában azonnal szólnak. tapasztalatból mondom h a nem és nem között is van különbség. ha én neeem-et mondok, az azt jelenti, h gyerünk, próbálkozz még, ha viszont nemet, akkor tényleg nem akarok semmit az illetőtől. egy picit érteni kell a nők nyelvén.
    ha meg picit zavarban vagy, dobj be olyan csajozós dumát, amiket itt emlegettek. egy kis nevetés mindig jót tesz és a hangulatot is föloldja..:)
  • Lirion
    Hát arra várhatsz, hogy majd a lány fog lépni. Majd tesz, csinál vmit, ha te lépsz, mondjuk hagyja, hogy megcsókold. Vagy elfordítja a fejét és mosolyog, de nem mondja, hogy legyetek csak barátok, akkor jó úton vagy és pár perc múlva ismét lehet próbálkozni.
    Vagy kerek-perec megmondja, hogy ezt nem kéne. :)
  • beababy20
    fújd be te is magad Axe-szal, mint a srác a reklámban. régen voltak ezek a mozdulatsorok is hozzá..:) bár most mindenki az Istinct-re esküszik.

amúgy mint nő, tényleg elmondhatom, hogy az illat nagyon fontos. szeretem ha a srácnak, aki velem van, kellemes, finom, érzéki illata van.
  • Boromello
    Ja ezek a dolgok spontán kell hogy jöjjenek, akkor derül ki hogy valóban mit akar. Ha akar valamit akkor valószínűleg ki fogja mutatni.
  • beababy20
    hm... végigolvasva az itt folyó beszélgetést!! előszöris, sztem gáz ilyeneket kérdezni, vagy megbeszélni, h mi akkor most járunk? ez úgyis adja magát!!! a nők szeretik a spontanaitást, szóval egy kellemes estén beszélgessetek erről arról, borozzatok, aztán majd alakul a helyzet!! ne légy gyáva!!!!! és próbálkozz be, flörtöljetek, apró érintésekkel kezdve a csókokig.. csak bátran!!!
  • Stupid Peach
    jajaxD
    én csak azt mondom hogy ne építsen homokra várat..
  • Dani0017
    áhh eszembe sincs megkérdezni...ha akar velem járni akkor majd tesz csinál vmit amíből leszürőm...:/jobbat nem tok ...
  • Lirion
    Te biztos no vagy, hogy kepes voltal ilyen tanacsot adni... Meghogy kerdezze meg, hogy jarna-e vele.. lol.

Dani: ne kerdezz semmit, csak probald meg lekapni es kesz. Ha nem tetszik neki, majd ugyis mondja, hogy mi van, de ha rakerdezel, akkor tutifix, hogy negativ valaszt kapnal es jo esellyel a csaj is kiabrandulna beloled.
    Persze en nem akarlak semmire rabeszelni, ha akarod, meg is kerdezheted a dolgokat de ne lepodj aztan meg a koppanason.
  • Dani0017
    áhh most lelomboztá:S:(
    iet kérdezek tőle hogy figyelj nem akarod otthagyni a pasidat?:)áhh...
  • Stupid Peach
    ja meg csókolóztatok már?
    azért mert kétszer beszéltetek meg puszilgatott nem kell rögtön feleségül kérni!!
  • Stupid Peach
    miért nem kérdezel te rá, hogy miért nem akarja otthagyni a pasiját??
    most akkor ő szeret téged???
    mert az világos, hogy tetszel neki..de mi van ha ő csak játszik veled? ha csak flörtnek szánja?
    miért nem kérded meg, hogy járna-e veled?
    túl sok a miért..
    tisztázd vele a dolgokat!!
    és ne a haverodon keresztül tudakozódj róla..
    amúgy mizujs veled mostanában?
  • Dani0017
    nem kurva!!tényleg nem aza tipus!!
    lécci vki vmi tippet ötletet!
  • hodobaj
    Hát bazz a csaj egy ***** akit ennyi elszeretni a pasijától azzal nem lesz valami hosszú életű kapcsolat.
  • Dani0017
    sziasztok!
    van 1csaj akivel megismerkedtem 1buliba haverom osztálytársa,másnap felvett msnre.beszélgettünk aztán 1hét síri csend,aztán szombaton rám ír hogy megyünk-e bulizni,és onnantól kezdve 2órát beszéltem vele msn-en folyamatosan, meg célozgatott hogy akkor majd buliba akkor találkozzunk meg iszunk meg táncolunk majd:),és elég jól elvoltunk a buliba.Egyfolytába nézett mikor vele szembe ültem,meg fogta a kezemet,puszilgatott:) aztán másnap is szépen elvoltunk beszéltünk vagy 3órát,szall látni rajta hogy bejövök neki,meg össze tudnák vele jönni de van 1bökkenő hogy van pasija:(és nem akarja ott hagyni őt mer szereti ezt mondta haveromnak.a pasija nem egy városba lakik velünk, szal nem találkoznak minden nap,heti 1,2x ha igen,és sztem mi többet beszélünk,mint ő a pasijával,ha nem lenne ott a csávója biztos vok benne hogy járna velem.
    mit csináljak hogy elszeressem a fijújától?
    köszönöm előre is a tippeket,ötleteket!:)) (jah és nekem ez a lány kell!!!!:))
  • Sziszi25
    Mi két hónapja szakítottunk.......
    De már nem volt köztünk semmi....
    Minden kapcsi tönkre megy egy idő után??
  • winman
    Hi,
    látom volt már szó az axe-ról korábban. Én is vettem ilyen instinct-et és szerintem nagyon király. Több csaj ismerősöm is megdícsért, hogy jó az illatom. Nemtom, hogy télleg a saját illatot emeli-e ki, de nekem bevált. Axe bulin amúgy volt már vki? Szívesen elnéznék egyre, azért nem mindennap találkozik az ember élőben olyan csajokkal mint a Horváth Éva (ha jól tudom, ő is ott szokott lenni a bulikon, meg más playmate-ek, modellek)
  • snétberg
    na ezek tök jók ezek a csajok,mármint a Dukai kisasszony,Ada és Jázmin:):)
    majd szólok a barátnőmnek,hogy szokjon át a rexonára aztán hátha nyerünk mi is..
  • at16
    LadyBaba az előző komment neked akart menni :D
  • at16
    így van.

az illat már csak akkor számít ha közel vannak hozzád. ha nincsenek akkor értelmetlen ...

én egyből a fejet nézem, utána test, ruha...

általában nem a nagy bombacsajokra bukom, mert egyszerüen nem tudnak érdekelni. a finom nőies, aranyos csajokat kedvelem, legyen vékony és törékeny. ennyi kb
    ne legyél kisminkelve nagyon ,mert rossz ránézni arra ,akin van vagy 5 kiló púder meg a többi szar.

ápolt legyél.. szerintem ez minden nőnek kötelező.

nőies legyél és aranyos!
  • Lirion
    Ne legyél már ilyen naív liba. Lófasz köze van az illathoz.. az csak egy kis plusz, jó alak kell, csinos legyél, ápolt, egészséges és nőies ruhákban járkálj, nem deszkás, bő cuccokban.
  • LadyBaBa
    Elég sokáig tart a játék, akkor lehet hogy több kódot is be tudok beküldeni , és nagyobb az esélyem a telóra.
    Köszi szépen az infókat, én egy kicsit lusta vagyok végigolvasni az egészet.

Így tavasz végén, nyár elején jól jöhet az új illat, hátha szerencsém lesz...
  • MrJampec
    Hát egyelőre nem, de beküldte a kódot, ha jól tudom...
    Amúgy csak aug 18 után derül ki, elolvastam:)
  • LadyBaBa
    Ez a kisestélyis kommandó nagyon jó dolog
    3 "sztár" mutatja be az illatokat , így autogramot is kérhetek tőlük

Barátnőd nem nyert telefont?
    Mert ahogy elnézem azt is lehet ám
  • MrJampec
    Köszi
    Igen, igen a "Sexy" van neki, emlékszem, hogy rózsaszín volt a flakonja. Ajánlom mindenkinek:)
    http://www.rexona.hu/kisestelyis-kommando#
  • LadyBaBa
    a rexona.hu-n vannak az infók nagyon tetszik
  • MrJampec
    Mi a címük? Megnézném már.
  • LadyBaBa
    jééé

a rexona milyen rendes :):):)
    van egy nagyon jó weblapjuk, nem is gondoltam volna
    van 3 új illat, és mindegyiknek le van írva az illata,
    pontosan, precízen megfogalmazva :)

+1 pont rexona :)
  • MrJampec
    Háát. Leírni...
    Amúgy hogy így mondod, a gyümölcsre eléggé hasonlít.
    Biztos van benne az is.
    Nézz utána a neten, hátha találsz valamit:)
    És küldd el nekem is, mert tuti veszek a barátnőmnek még.
  • LadyBaBa
    Az illat tényleg fontos, azt tudom de hogy ennyire?
    Azt nem tudtam.
    Ez a dezodor elég intenzív? mert én inkább parfümre gondoltam így elsőre, de ha egy deo helyettesítheti a parfümömet is, az nagyon jó lenne.
    És milyen az illata a rexonának? le tudnád írni? nekem eddig édeskés, gyümölcsös illataim voltak...
  • MrJampec
    Szia LadyBaba!

Ami nekem nagyon tud imponálni például egy finom illat, az szerintem nagyon kifejezi a nőiességet. A barátnőm például most vett magának egy új dezodort, és ahányszor elmegy mellettem, kész vagyok. Asszem Rexona, de végülis mind1, a lényeg, hogy beválik!!
  • salsoul
    hurokcsdapda >>> hurokcsapda
  • salsoul
    Ez olyan, mint a hurokcsdapda. Mennél jobban rángatódzik az állat, annál jobban fullad.

És ezt értem rátok...