1261
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#166 szerintem e-mailt írjál nekik én is úgy kaptam házigazda jogot :) -
#165 Köszönöm! -
#164 Én is megengedném, és teljes mellszélességgel mellette vagyok
(asszem hiba nélkül irtam :P) -
#163 Te vaty az én emberem! -
Kanál #162 én mindenképp megengedem és támogatom :DD -
#161 Hail! Lehetnék házigazda a Chievo topikban?? -
#160 Szóval Ezt a bannert tegyétek be ide THX -
Rudee #159 Az rmcf nevű kedves fórumozó szinte minden topikba beírja hogy nézzük meg az oldalát, kezd elég idegesítő lenni. Valaki lőjje le legyenszíves -
Takezó #158 Mondom, nem akarok a Moderátor figyelmébe topikban vitát nyitni, de akkor helyesbítek: semmi politikai töltetű szöveg... -
#157 Semmi szöveg, csak:
"A Felcsút erőssége" -
Takezó #156 Ez itt off, priviben válaszoltam. -
#155 Taki jól érzékelem , hogy modi akarsz lenni? :P -
Takezó #154 nézd, azon Orbán, mint focista szerepel és semmi szöveg nincs rajta.. a tiéden pedig... aláírásod is nagyon cica, na mind1 -
#153 Érdekes. Az egyik több napja bent van és senki le se, a másikért meg rögtön szólnak. "Cép!"
Remélem tudod, hogy a lovas csak a másikra volt válasz. Pontosabban leszartam volna, ha nincs felette szöveg, de volt ... -
Takezó #152 Tudom, hogy ez a kép már múltkor se zavart, Punker, de mi ez, ha nem politizálás? -
#151 én kaptam :D -
R9 #150 Én miért nem kaptam?:( már vagy 3 e-mailt küldtem -
#149 na akkor írok e-mailt... remélem válaszol majd rá valamelyik :) -
#148 ne itt kérdezd..... -
#147 na visszagyüttek-e már azok a modik akik házigazda jogot tudnak adni? -
Takezó #146 Flémkeltés a Fradi topikban, Scorpions az elkövető ma már másodszorra. -
#145 zolcsi kérem nevegye komolyan -.- -
#144 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
lál, ügyes a srác -
#143 Renault - ra írjátok már át a Renaulth - ot... -
#142 ezt a bannert kéne betenni ide
thx -
balu #141 kedves moderátorok:)
golfrekord témát nevezzétek át simán golf -ra. Koszonom -
#140 337-ig!!!! -
#139 Hail! Lécci Chievo topikban a 327 -es hozzászólástól törlést kérnék!
Thanx! -
R9 #138 okés -
#137 főszerkesztő nyaralni van St melózik ezerrel, mi meg nem tudunk ilyen szinten belenyúlni a dolgokba, szal sorry de ezzel nem tudunk mit kezdeni. -
#136 szeretnék (itt is) házigazda jogot kérni az általam nyitott topicokban és a milan topicban is mert oda csak én írok... előre is thx!!! -
#135 jah én is küldtem már vagy 3-t -
R9 #134 Adminok!Azt mondjátok hogy ne itt kérjünk házigazda jogot de e-mailben nem válaszoltok meg semmi! -
#133 de az acmilan topicba nem egy-két hete írok csak én hanem vagy 2 hónapja :P
ott én vagyok jóformán csak -
#132 azért mert 1-2 hétre eltünik valaki még nem fogják leváltani! -
#131 tehetek róla ha nyaralni voltam -
Kanál #130 hú akkor kérek házigazda jogot a lyon topigba mer 1.Sheva nincs má vagy 4 napja 2. kábé a háeszek háromnegyedét én lököm 3. csak :o -
#129 Üdv!
Ezt a bannert szeretném bekérni ide
Thx! -
#128 már utána láttam :)))) -
#127 nem kell, Nadi a házigazda ..... :D