1261
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#418 hát a BL topicban
beírtam, hogy milyen golt kapott a margit P -
#417 hol volt ez Kedves Breki? beszélek a fejével :) -
#416 Lehetne egy Zakimentes BL topicot nyitni?
Ez a gyerek istenbíz nem normális ha valaki nem jót ír a csapatától rögtön kitörli önkényesen. -
#415 az aki azt se tudja hogy mit hol kell kérni, nem tudom mire számít. -
Cat #414 sztm azért (is) volt a hangszin, mert féltucat moderátori topicban szinte naponta van egy ilyen ajánlkozó - az nem is zavarja őket hogy 3 napos a regisztrációjuk. -
Takezó #413 köszönöm
hát hajrá, engem nem zavarna:Ð -
#412 ok...semmi gond...egyébként így átolvasva, egy topikban vagyok házigazda, ahol valóban rend van, az egzisztenciám az sg-n növekvőben van, azt pedig, hogy a modik tudnak e rólam valamit, nem tőlem kell kérdezni, elvégre ők tudják...:D...de ezek alapján valóban nem felelek meg a kritériumoknak...még...de majd valamikor talán...:D
jaja! egyébként jobbúlást! -
Takezó #411 igazad van, ne haragudj, csak épp akkor keltem, és beteg is vok :\
amúgy legalább adtam választ, hogy miért nem, ha Punker járt volna erre, annyit írt volna, hogy "Nem." ;)
"Vagy több topikban házigazda, ahol rend is van? Ismernek az SG-n? Modik tudnak rólad valamit?"
Ezek így alapok, ez volt az előzőben a válasz :) -
#410 héló! nem kell így leordítani a fejem...csak egy ártatlan kérdést tettem fel, amire egy egyszerű "nem, ezért és ezért" válasz is elég lett volna...nem értem mért kell ez...lazán tudomásul veszem a dolgokat, mindemellett a hangszínt feleslegesnek érzem...de miondegy...ennyi volt...egy próbát megért... -
Takezó #409 lál, gyerekek, álljatok már le itt a "hadd legyek moderátor" rinyálással... "több, mint egy éve"... Húha, öcsém, az már valami... Nem az évek számától függ. Vagy több topikban házigazda, ahol rend is van? Ismernek az SG-n? Modik tudnak rólad valamit? Nah, next tájm -
#408 én már itt vagyok több mint egy éve...ha "megpályáznám" elképzelhető, hogy lehetnék moderátor? -
#407 LOOOOOOOL :SADS -
#406 moderátori jog??!!
vitszelsz admin?ott a zlh,azzal sem foglalkozol. -
#405 nekem nem kell házigazda jog... moderátori jog kellett volna:(
a játékosok fórumába! -
#404 házigazdai jog -
#403 micsoda?
-
#402 melyik topikba kéne? -
#401 igaz!
bocs
-
#400 látom megjött a mél is ^^
szerintem nem fogsz kapni, és a játékosok fórumába kellett volna..mert ez itt a sport -
#399 például...
-
Takezó #398 nem azt kérdezte, hogy ő kaphat-e... -
#397 haggyuk:( -
#396 najo mindegy!
-
Cat #395 te még házigazdai jogot se kaphatsz, szóval a kérdés lényegtelen :) -
#394 innem nem igazán derül ki:(
-
Cat #393 http://www.sg.hu/forummoderalasalapelvek.php -
#392 [email protected]
de nem hinném, hogy ilyen újként kapnál
-
#391 kössz a kimerítő válasz!
-
#390 felmerült bennem egy kérdés:
kik kaphatnak moderátori jogokat?
mert szivesen elvennék néhány emberkértől....
mi a feltétele?
-
#389 Flém OFF! -
#381 akartam mondani Én is :) -
#380 jó lenne ha megpróbálnál normálisan fórumozni, mert neked is ugyanúgy járna sőt! -
#379 büntit én nem tudok még adni :( -
#378 de senki nem ad
-
Takezó #377 ezért járna neki néhány bünti -.- -
#376 Ya... és ugyanezt a fórumozót [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1084168278]itt is #144[/URL] mégegyszer kössz
-
#375 plíz figyelmeztetni a következő felhasználót:
báttyó02
ezért #6
köszi
-
#374 oksa -
Takezó #373 itt plsz tetyel rentet keper, köce -
#372 a játékosok moditopikjába írjál kérlek