Moderátor Figyelmébe!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
látod baxnak rá....pedig ez nem nagy kérés szvsz....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
nem hiszem el én sem, hogy mi a francért nem lehetsz má végre házigizda ....<#shakehead>

pedig már 8 hónapja itt vagy ...

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
vajon miért nem lehetek házigazda, az itt a kérdés?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Rudee
Ja ez a dankaa ma is nagyon ráér.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Itt egy újabb fasz reklámozó (dankaa - #1567)

Másik (pl.: #4569) problémámra se válaszolt még egy modi se, hogy Esrohnoil miért kelthet flémet, ha Franco egyetlen képet se szúrhatott be...
DONGUBA
Az az erdekes hogy olyan idiotaknak adnak neha hogy hajam egnek all de annak aki ezer eve tag annak nem.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

McFrost
nem adnak vazze....de már lexarom , többet nem könyörgöm....

DONGUBA
En mar kertem a barca topicba megse kapok

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

tudom, hogy ezexerint qrvára senkit nem érdekel, de a kis kolléga (Esrohnoil) ma egész este flémkeltett... ehh..
az ilyen flémkeltést nem szeressem, remélem a modik se 😊 (#4569)
gabber_saviola
én sem értem hogy McFros Apa mé nem kap a KEDVENC csapatának topikjában házigizda jogot. Mem egy 16 éves kis suhanc már és szerinem tökéletes ember lenne a házigizdasághoz....

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
Van itt oan házigazda aki 1 hónappal elõbb regelt mint én, ráadásul ez nem egy tömeg topik, mért nem tarthatom karban, múltkor is kétem töröljék a xart belõle, semmi....

Ennek számtalan oka lehet...
1) ha nem méltatták válaszra a leveled, lehet, hogy csak nem éreznek téged elég érettnek erre a nagy feladatra :Ð
2) újreg vagy :Ð
McFrost
Tom, hogy nem itt kell meg minden, de egyszerûen nem értem miért nem lehetek házigazda a Chievo topikban? Hihetelen....

DONGUBA
Bocs kicsit elneztem.

Köszi szépen a házigazda jogot az Inter topicba!<#worship>

mer???

ugyanugy te is telegazolod azt a tápigot

Dátum: 2005.08.23. 22:59 Adta: Mortimer <--- olvsni se tucc???

Punkerwork
milyen pontot? és mikor értitek már meg hogy mi "mezei" moderátorok nem tudunk jogot adni.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

DONGUBA
punker kosz a pontot vazze😛PPP
Adjal valakinek jogot lecci barcelona topicba hogy ne legyen tobb gaz....nezd meg ki irogat bele csak ne csesza meg r9 legyen koszi.

Punkerwork
ja és a tegnapi névtelen mail-ek sokra ne számítsanak.

Punkerwork
Házigazda jogot ne itt kérjetek! Írjatok mail-t a moderá[email protected], DE írjátok alá adjátok meg a user info oldalatokat + a topic linkjét!

zaki
én meg ide szeretnék kérni házigazda jogot, köszi

zaki
ha lehetne, akkor kérnénk, hogy Rudee házigazda lehessen a Real Madrid Fan Club topicban, köszi

1.szarok a büntetésre
2.nem én kezdtem az anyázást
3.provokálsát? te provokáltad ki az egészet azzal hogy leszóltad r9-et, ráadásul jogtalalnul

DONGUBA
ez is igaz de allandoan provokalnak

mukika
ennyi erõvel a te #1442 hozzászólásod sem volt szép.

DONGUBA
kernem ezen user bunteteset koszi...
csesza a barcelona topicban irta ezt sport forum

ma 21:34 | Privát | Válasz | #1452

a tetves kurva anyád, te köcsög, mi van bmeg fáj az igazság - akkor szopjá gecit

Ez itt Akkezdet Phia, hello, szia
Mi neved nyújtsd ki anya a nyelved, ha magyar az anyanyelved

McFrost
Thanx!
Támogatom a Villarealos témát!

Sheva
így van Frost vagyis Chievo bá igazán lehetne házigazda a csiévó topicban <#smile>

én meg igazán lehetnék házigazda a Villarreal topicban <#smile>

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Sheva
szerintem e-mailt írjál nekik én is úgy kaptam házigazda jogot 😊

McFrost
Köszönöm!

gabber_saviola
Én is megengedném, és teljes mellszélességgel mellette vagyok
(asszem hiba nélkül irtam 😛)

McFrost
Te vaty az én emberem!

én mindenképp megengedem és támogatom 😄D

BUDA > miskolc.

McFrost
Hail! Lehetnék házigazda a Chievo topikban??

Istencsászár
Szóval Ezt a bannert tegyétek be ide THX

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Rudee
Az rmcf nevû kedves fórumozó szinte minden topikba beírja hogy nézzük meg az oldalát, kezd elég idegesítõ lenni. Valaki lõjje le legyenszíves <#violent>

Szar Bayern, szar Bayern :)

Mondom, nem akarok a Moderátor figyelmébe topikban vitát nyitni, de akkor helyesbítek: semmi politikai töltetû szöveg...
AnuluWork
Semmi szöveg, csak:

"A Felcsút erõssége"

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Ez itt off, priviben válaszoltam.
gabber_saviola
Taki jól érzékelem , hogy modi akarsz lenni? 😛

nézd, azon Orbán, mint focista szerepel és semmi szöveg nincs rajta.. a tiéden pedig... aláírásod is nagyon cica, na mind1
a.carkey
Érdekes. Az egyik több napja bent van és senki le se, a másikért meg rögtön szólnak. "Cép!"

Remélem tudod, hogy a lovas csak a másikra volt válasz. Pontosabban leszartam volna, ha nincs felette szöveg, de volt ...

A medve nem játék.

Tudom, hogy ez a kép már múltkor se zavart, Punker, de mi ez, ha nem politizálás?
Sheva
én kaptam 😄

Én miért nem kaptam?😞 már vagy 3 e-mailt küldtem

Sheva
na akkor írok e-mailt... remélem válaszol majd rá valamelyik 😊

Punkerwork
ne itt kérdezd.....

Sheva
na visszagyüttek-e már azok a modik akik házigazda jogot tudnak adni?