1261
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#206 Telefonyos segíccség??:DDDDDDD -
#205 akkor ti mezei modik intézzétek el.... -
#204 Szerinted kin? Aki(k) az oldalt üzemelteti(k)...
Sima, mezei, kinevezett moderátor nem tud házigazda jogot adni!!! -
#203 szerintem akkor valami titkos kis manócskán, vagy tündén múlik... -
#202 hat akkor kin? -
#201 :DDDDD -
#200 Gyerekek fogjátok már fel végre, hogy nem a moderátorokon múlik: ki lesz házigazda, és ki nem! -
Kanál #199 :BBBBBBBBBBBBBBBBBBB -
#198 -
#197 kivetelezes folyik itt szerintem....MI VAN BAZZE VIGYEK EGY SORT VALAKINEK VAGY MI A CSECS?:PPP -
#196 látod baxnak rá....pedig ez nem nagy kérés szvsz.... -
#195 nem hiszem el én sem, hogy mi a francért nem lehetsz má végre házigizda ....
pedig már 8 hónapja itt vagy ... -
#194 vajon miért nem lehetek házigazda, az itt a kérdés? -
Rudee #193 Ja ez a dankaa ma is nagyon ráér. -
Takezó #192 Itt egy újabb fasz reklámozó (dankaa - #1567)
Másik (pl.: #4569) problémámra se válaszolt még egy modi se, hogy Esrohnoil miért kelthet flémet, ha Franco egyetlen képet se szúrhatott be... -
#191 Az az erdekes hogy olyan idiotaknak adnak neha hogy hajam egnek all de annak aki ezer eve tag annak nem. -
#190 nem adnak vazze....de már lexarom , többet nem könyörgöm.... -
#189 En mar kertem a barca topicba megse kapok -
Takezó #188 tudom, hogy ezexerint qrvára senkit nem érdekel, de a kis kolléga (Esrohnoil) ma egész este flémkeltett... ehh.. -
Takezó #187 az ilyen flémkeltést nem szeressem, remélem a modik se :) (#4569) -
#186 én sem értem hogy McFros Apa mé nem kap a KEDVENC csapatának topikjában házigizda jogot. Mem egy 16 éves kis suhanc már és szerinem tökéletes ember lenne a házigizdasághoz.... -
#185 Van itt oan házigazda aki 1 hónappal előbb regelt mint én, ráadásul ez nem egy tömeg topik, mért nem tarthatom karban, múltkor is kétem töröljék a xart belőle, semmi.... -
Takezó #184 Ennek számtalan oka lehet...
1) ha nem méltatták válaszra a leveled, lehet, hogy csak nem éreznek téged elég érettnek erre a nagy feladatra :Ð
2) újreg vagy :Ð -
#183 Tom, hogy nem itt kell meg minden, de egyszerűen nem értem miért nem lehetek házigazda a Chievo topikban? Hihetelen.... -
#182 Bocs kicsit elneztem. -
R9 #181 Köszi szépen a házigazda jogot az Inter topicba! -
Csesza #180 mer???
ugyanugy te is telegazolod azt a tápigot -
Csesza #179 Dátum: 2005.08.23. 22:59 Adta: Mortimer <--- olvsni se tucc??? -
#178 milyen pontot? és mikor értitek már meg hogy mi "mezei" moderátorok nem tudunk jogot adni..... -
#177 punker kosz a pontot vazze:PPPP
Adjal valakinek jogot lecci barcelona topicba hogy ne legyen tobb gaz....nezd meg ki irogat bele csak ne csesza meg r9 legyen koszi. -
#176 ja és a tegnapi névtelen mail-ek sokra ne számítsanak. -
#175 Házigazda jogot ne itt kérjetek! Írjatok mail-t a moderá[email protected], DE írjátok alá adjátok meg a user info oldalatokat + a topic linkjét! -
#174 én meg ide szeretnék kérni házigazda jogot, köszi -
#173 ha lehetne, akkor kérnénk, hogy Rudee házigazda lehessen a Real Madrid Fan Club topicban, köszi -
Csesza #172 1.szarok a büntetésre
2.nem én kezdtem az anyázást
3.provokálsát? te provokáltad ki az egészet azzal hogy leszóltad r9-et, ráadásul jogtalalnul -
#171 ez is igaz de allandoan provokalnak -
#170 ennyi erővel a te #1442 hozzászólásod sem volt szép. -
#169 kernem ezen user bunteteset koszi...
csesza a barcelona topicban irta ezt sport forum
ma 21:34 | Privát | Válasz | #1452
a tetves kurva anyád, te köcsög, mi van bmeg fáj az igazság - akkor szopjá gecit
Ez itt Akkezdet Phia, hello, szia
Mi neved nyújtsd ki anya a nyelved, ha magyar az anyanyelved
-
#168 Thanx!
Támogatom a Villarealos témát! -
#167 így van Frost vagyis Chievo bá igazán lehetne házigazda a csiévó topicban
én meg igazán lehetnék házigazda a Villarreal topicban