1261
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#326 nekem nem shevával hanem az idiota szabályokkal van balyom.......
nemigaz hogy nemlehet kivételt tenni olyanoknál,akiknek az életük egy bizonyos csapat,és csak azért nem kaphatnak házigazda jogot mert a regük nem elég régi.... -
#325 Sheva már előbb megkapta a házigazda jogot még mielőtt jött volna az új szabály...
Shwva jó fej , nem tehet semmiről.... -
#324 iylen nincsen -
#323 McFrost nem szimpi....
Sheva szimpi..... -
#322 jó "estét"
érdekes dologra lettem figyelmes,méghozzá arra,hogy Sheva megkapta a házigazda jogot nem is egy topikba,holott ez "szabályellenes"
most ezzel nekem semmi bajom nem is lenne,csak azért emlitem ezt meg,mert akkor ezzel az erővel Mcfrost miért nem kaphat házigazda jogot?
na erre válaszoljanak a tisztelt moderátorok.. -
#321 végülis vmilyen sziinten igaza van mert mindenki idejön házicuccért...
egyszerű ki kell írni a bannerba h házigazdajogot nem itt kell kérni hanem a [email protected] címen... ennyi és így senki nem öl meg senkit -
#320 és aki ezt nem tudja azt egyből meg kell "ölni".... -
#319 most hiába hisztizel, kismilliószor el lett mondva hogy ne itt kérjetek házigazdajogot mert mi nem tudunk adni, de hát ezt qrvanehéz felfogni igaz? -
#318 rúgass ki mindenkit! -
#317 ennyi értetlen ember az egész fórumon nincs mit itt :( -
#316 dekemény.... -
#315 mégegyszer itt kér valaki házigazda jogot kivágom mint szél nem nézem ki az! -
#314 Ide kérek szépen házigazad jogot, köszi -
#313 nem akartalak, de most hogy mondod!!:DD
de ha már bevesznek, ajánlj be engem is, htxvm:D -
#312 nehogy leköpjé má :) -
#311 jajj , nem lépek bele leki világodba:D
nyailz csak:D -
#310 kussojámáel ^^ -
#309 lol, te modi?:D
és engem oltott emiatt:DD -
Ibron #308 Na akkor hála gabber saviolánakitt1jó banner...és lécci tegyétekide.Köszi! -
#307 hehe, milyen átlátszó :p -
#306 -
Takezó #305 nézd, én beleírnám, hogy általában van respekted itt a sport topikokban ^^ -
#304 Takikám ideje lenne , hogy tuggyad az ilyeneket :P
nah most francón Takim, szerinted lenne esélyem? -
Takezó #303 honnan tudjam? [email protected] gondolom :Ð -
#302 azt hun köll? -
Takezó #301 hát ritkán látni valamelyiküket is, jelentkezz ^^ -
Sport fórum
Borg
Efreet
Laalee
Lteebee
Mortimer
Pheel
Punker
Punkerwork
St
gz8
hykao
úgy látom, jelentkezem kéne modinak a sport fórumba -
Takezó #299 A Sport fórumokat nem igazán figyelik :\ -
#298 sajnos csak a moderálás és a büntetőpontok osztása megy nekik...az ilyenért sajnos könyörgni kell mert, rohadt nehéz egy bannert berakni -
#297 nem csipnek a modik :) -
#296 csoki modik,mikor rakjátok má be neki, azt a szerencsétlen bannert? -
Takezó #295 jah, félrenéztem,s ry :o -
Ibron #294 Nem azzzzzt....hanem elmagyarázni hogyan kell kép méretet változtatni...ha tudja,akkor megcsinálom kisebbre és belinkelem ide,nektek meg majd csak bekell tennetek a topikomba. -
Takezó #293 nem hiszem, h tudna berakni bannert :\ -
Ibron #292 Küldtem neki privit,mégegyszer köszi.....remélem tud segíteni. -
Ibron #291 gabber saviola?....ok..megkérem és kösz -
R9 #290 kérd meg gabbert ;-) Palermo topicba megtalálod -
#289 hali
http://www.gabber.tvn.hu/samp_banner4.jpg őt szeretném ide: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1127053538
köszi!
-
Ibron #288 Ok,de azt hogy kell megcsinálni?mer nem annyira vágom az ilyen dolgokat. -
#287 Kicsit legyen hosszabb és ne legyen ilyen széles