1261
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#740 szia
itt nem tud adni neked senki, de kérheted a [email protected] emilen -
#739 hellosztok
szeretném kérni a pergető horgászat topic házigazda jogát
köszi...
-
#738 -
radical #737 lécci töröljétek #5767 -t az airsoft fórumból -
#736 köfi Májk -
radical #735 © gazdagpatrik összeszemeteli a fórumot a szar pókeres oldallámak a spamjével. Az airsoftos threadba is belerondított. lécci vágjátok ki a 'csába. thx. -
#734 reklam -
#733 Javaslom a Testépítés topic ideiglenes bezárását. -
#732 szia
nemem okés, máris rakom -
#731 ez jó? -
#730 Túl magas! Légyszi olyan 780x150 körüli mérethez próbálj közelíteni. -
#729 Jó Napot Modik!
Kérném szépen ezt a Rögbi topik -ba bannernak!
Köszönöm! -
derrick #728 Totál döbbenet, már nem az első eset, hogy a testépítő forum házigazdája akit nem tudok ki a csuda választott össze vissza törölgeti a bejegyzéseket. Ha egy fórumon valakit megszólítanak, akkor igen is módjában kell hogy álljon arra válaszolnia. Vagy mindent törlünk vagy semmit sem. Drugs Bunnynak mindent lehet, vissz vállaszok meg nem? Én szerencsére mentem az oldalt így kérem hogy bírálja felül a házigazdát, s lehet váltsa le, mert nem PÁRTATLAN SZEMÉLYISÉG!!!
A kitörölt részek a következők: Tegyék őket vissza, a forum minden tagjának látnia kell mind a két vagy esetleg több beíró véleményét !!!
© efitmaster
tegnap 20:36 | privát | válasz erre | #6367
Hello bunny,
Nem arról van szó, hogy ki mond igazat vagy ki nem bunny, mert az igazság mindig relatív és a te igazságod az kb. olyan messze áll az igazságtól, mint kínától a kapitalizmus.
Te számomra vagy egy utolsó kis csöves, buzi patkány, én meg számodra ugyanez. Ez az igazság. Úgy, hogy közben mi még személyesen sosem találkoztunk és nem tudunk egymásról igazán semmit, de a szart azt mind a ketten tudjuk fröcsögni a szánkból bunny, ha akarjuk.
Mondok neked egy példát:
Tudtad te például, hogy én már hét évvel ezelőtt támogattam a Drogmentes Magyarországért programot és az ABLE-t, amikor még te a f.szba sem voltál azon a területen, bunny? Nem tudtad. De még biztos meg tudnálak lepni egy pár hasonló érdekes információval magamról és arról, hogy a te elképzelésed rólam és a cégemről, full téves, kedves barátom.
Bunny, mi nem egy ligában játszunk. maximum te csak szeretnél abban a ligában játszani ahol én játszom, kedves barátom. Figyelj bunny, én 38 éves vagyok és 15 éve az üzleti életben vagyok, úgy hogy körbe utaztam a fél földet közben és nem csak nyaralni voltam külföldön. Már 15 éve ilyen gyerekeket ettem reggelire mint te, bunny, úgyhogy nem lenne fair, ha itt túl sokat erőlködnék veled, még akkor is ha szeretnéd, hogy itt erőlködjek.
Nehogy véletlenül azt hidd, hogy én veled versenyezni akarok, te kis "majomparádé" gyerek. Ahhoz neked még sok mindent meg kellene tenned, hogy valaha egy pályán játszhassál velem, te "szerencsétlenség".
Gondolod én azt számolom, hogy nálad mennyi ember van és nálunk mennyi? Hülye vagy te bunny? Nem lenne fair játszma a részemről, hogy veled versenyezzek, már bocs hogy ezt mondom. Tudom, hogy szarul, lekezelően és nagypofájúan hangzik, de ez van. Ha már így megszólítottál.
Szerintem itt ezen a fórumon csak egy szánalmas ember van, bunny, ahogy így olvaslak, az pedig te vagy, kedves barátom, de ez ki a f.szt érdekel itt szerinted egyébként is? lehet, hogy jobb lenne, ha leállnál a szarfröcsögéssel mindenhol, mert hidd el, ez a lemezed már eléggé elkopott.
Ronnie-ról:
Ronnie Colemant nem turnéztatta a BSN eurpában. Csak három országba jött Ronnie. Magyarország, Spanyolország és Anglia. De ha vennéd a fáradságot és nem fröcsögnéd csak a szart a szádból, akkor kicsit korábban ezt leírtam.
Nem hiszem, hogy kértem volna tőled, hogy reklámozd a Ronnie-s eseményt és azt sem hiszem, hogy szükségünk lett volna rá. A Pesti Est azon a héten 240 ezer példányban jelent meg és az reklámozta. Vagy az extremefit főoldal, ami 250.000-szer töltődik le havonta. Te tényleg úgy gondolod, hogy szükség lenne a te reklámodra nekünk? Mert én nem gondolom úgy egyáltalán.
bunny, a BSN legalább 10 ország közül döntött úgy, hogy Magyarországra is elhozza Ronnie-t, de ahhoz valakinek itt kellett lennie, aki miatt így döntöttek, és az is igaz, hogy Magyarország messze nem a legnagyobb forgalmú BSN ország az EU-ban. Tudod bunny ez lehet, hogy kicsit többet vesz igénybe, mint egy koszos büdös művházba bekopogtatni, hogy hozok néhány izmos gyereket ide a hétvégén, jó.
Nem hiszem, hogy sok embert zavart volna, hogy Ronnie eljött ide egyébként.
A pénzről bunny:
Szerintem, te jobban megb.sznád a saját anyádat a pénzért bunny, mint én, mivel nekem soha nem volt gondom a pénzzel. Nem tudom, érted-e te ezt egyáltalán.
A számla nélkül küldésről:
Nem adunk el semmit számla nélkül és mi vagyunk talán az egyetlen kiegészítőket forgalamzó cég Magyarországon ezen a területen, aki nem csal áfát és vámot bunny!
Túl vagyunk kb. a tízezredik csomagunk kiküldésén és a könyvelésünkben mindhez találsz számlát. Küldheted az APEH-ot is, kedves barátom, bár a cégünket havonta könyvvizsgálják.
Azért én megnézném a te könyvelésedet, hogy te mennyi számlát adsz és miről a kuncsaftjaidnak a dolgokért amit csinálsz nekik. Legyen az film vagy edzősködés. Úgyhogy, lehet, hogy jobb ha csendben maradsz bunny ezzel kapcsolatban. Vagy van valami baj az adóbevallásoddal, mert akkor segíthetek.:-)
A fórumokról:
A fórumokon az emberek nem cigánykodnak bunny, - maximum te cigánykodsz és fröcsögöd a szart a szádból sajnos éve óta, csak nem veszed észre - hanem írnak egymásnak, és én nem szégyenlem képviselni a cégemet és a termékeinket akár fórumokon is. Főleg úgy hogy a világ legtöbbet eladott termékeit forgalmazzuk Magyarországon. De senkinek nem kötelező tőlünk vásárolnia!
Bunny újra elmondom, hogy a szánalomnak ma ezen a területen te tünsz egyedül sajnos, és bár ne így lenne, mert egyébként egy rendes srácnak nézel ki, ha őszintén azt mutatnád aki vagy valójában.
Egyébként a bunny TV nem rossz! Még lehet sokat javítani rajta, de egyáltalán nem rossz! Gratulálok hozzá!
----------------------------------------------------
© derrick
ma 07:02 | privát | válasz erre | #6368
anno nem estem hasra amikor drugs bunnyval kellett szócsatát vívnom, és akkor sem amikor a Scitec nevét olvastam mindenhol, bocs haver de most sem esek hasra, hogy kiderült az írásodból, hogy Te vagy az Extremefit góréja :)) Ami furcsa, hogy az összemosáshoz Te is nagyon értessz, de ez nam baj.felsoroltál itt Berkessel versenyeket. Minek nem erről szólt a szövegem haver.
Érdekes Berkes nevét mint ha nem láttam volna az MD kupán, ezt ki is szervezte. Ja igen most már a homály eltünt. Ami eddig csak benfettesek tudták, az extremfit pumpálta a pénzt belé tápkiegben is. Bocs de minek sorolod fel hogy milyen versenyeken volt? Az nem a Te általad rendezett volt. Az nem a BSN Grand Prix volt, én arról írtam, hogy hányás ahogy kihoztátok őt az elsőnek a három srác közül.Egyébként haggyuk is azokat a versenyeket. Ausztrália rendőrök, akik amatör hobbiként testépítenek,
kivétel talán a Berkes meg még ki? Multipower Kupa, arra aztán nem lennék büszke. Kik is voltak azon ott a színpadon mellette. Vagy esetleg a párosra gondoltál. Na az volt még csúcs. Ausztriát nem tudom
csak láttam némi ízelítőt a muscleteamen. Nincs is kommentárom hozzá.
Efitmaster: Akkor most én nem igazán értem, bár nem vagyok egy einstein, de segíts akkor. Az egyik gyerek itt a fórumon azt mondja, az egész politika és valaki nyomja Berkes-t és azért nyer, aztán idejön egy másik kis faszos és azt mondja, hogy az nem létezik, mert egy magyar testépítőnek sem lehet managere. Szóval akkor most mi az igazság? valaki itt hazudik egyfolytában, nem?
De hogy nem érted barátom, az a kis faszos akit így becésztél rátapintott a lényegre. Még hogy nincs politika az egészben?!? És én kis faszos (efit nagy master szerint) meg kiröhögtelek, mert aztán most
hogy az Extremefit 2 millát beletett a Berkesbe ki kell őt hozni az elsőnek. Továbbra sem esek hasra, s továbbra is azt mondom hogy nem volt az első Berkes ezen a versenyen!!!! Nem lennék Berkes helyében
mert égne a pofám hogy át kellett vennem egy olyan díjat amit akkor abban a formájában NEM ÉRDEMELT MEG.S égne a pofám minden testépítő helyett is, akik továbbra is kusba vannak, mert a nyalás tovább
folytatódik, mindenki kaparja a gesztenyét, még így is. Gerincesség hol is van, ja csak az állatokban.
Az MD kupáról élből tudtam hogy csőd lesz, be is igazolódott. De bocs haver mi az hogy büdös kis vidéki művelődési ház. Azért szálljunk már le a lóról haver, meg lehet hogy Te tele vagy lével meg budipestike vagy, de a a lakosság nagy hányada vidéki, és az hogy Te így lenézed, azért minősít mint embert.
Azért most tettél egy kis piárt :)) az Extremefittnek.
Azt meg haver felejtsd el hogy összemosol a drugs bunnyvel. Fullra nem komálom azt a pasit, és azt sem amit müvel a neten, ezt már itt többször szóvátettem. Lehet hogy Te kb. egy hete vagy itt, de előbb olvass vissza ha van időd és utánna irogassál ilyeneket.
Válasz 'efitmaster' üzenetére (#6359)
-
#727 valaki rendet tenne itt???? Cmdr úr nem bir magával..... -
#726 Thnx :) -
#725 már valaki megcsinálta, köszönet neki :) -
#724 EZT a topicot át tudnátok nevezni "Poweriser" -re?
Köszi -
lord nihilus #723 hali! szeretném megkérni a moderátor urakat h ezt a bannert legyenek szivesek betenni ide. Előre is köszi -
#722 martonboy reklámjai -
BodyMan #721 ok, koszi -
#720 elolvastam azt az üzenetet, szerintem igen. ha bármi baj van szólj -
BodyMan #719 koszonom... -
BodyMan #718 igen, koszonom, en jogosnak erzem. Szerinted? (nem kerem hogy olvasd el az egesz mai napot, mert csak ma tobb beíras erkezett mint eddig egy honapban). De a hangulat ahogy nezem sajnos nem csitul.
Koszi a segitseget -
#717 értem, 2!-jó lesz neki? -
BodyMan #716 szia
en szemely szerint az emlitett Humma forumozo 5202-es hsz-ere, mert o teremtette meg a jelenlegi hangnemet a mai nap delelott, amire velemenyem szerint nincs magyarazat, es mert magat az sg.hu-t SegG-hunak nevezi - ha nem tiszteli a forumot (nem csak a topicot) akkor miert van itt? -
#715 üdv
ikább azt mond, hogy kinek osszak büntit és melyik kommentjére -
BodyMan #714 szeretnem figyelmekbe ajanlani az altalanos sport/testepites forumon
folyo vitat, melyen orbitale stilusban irogat es ocsarolja az sg.hu-t
egy Humma nevezetu forumozo (#5205-tol induloan)
Kerem ennek mielobbi orvoslasat, segito szandekukat elore is koszonom:
BodyMan -
#713 szép lett -
#712 jónapot, pavancsoljon -
#711 Jó Napot!
Ahogy ősszel megváltozott az SG megváltoztak a galéria képek linkjei és eltűnt az NHL topik -ból a banner.Úgyhogy szerintem vissza lehetne rakni.Banner -
#710 törölnétek itt a #441-es hsz-emet?köszi -
#709 htx -
#708 Következőnél már osztok akkor :) -
#707 Nem tom mért pont ide jönnek, de valaki törölje ki a 12. és 13. hsz-t is, köszi -
#706 köszi még1x :) -
#705 szia, megtörtént -
#704 heló, kérek valakit törölje innen a 3, 5, 6, 7, 9 hozzászólásokat, mert igazából nem oda valók, köszi -
#703 ezt kérném szépen ide -
#702 http://sgtagok.srv.hu/ Sziasztok! Ez az oldal miért nem mükszik? -
#701 szevasz, megtörtént, nincs mit