1261
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
lord nihilus #700 kérnék ety kis szivességet ismét ha nambaj, sajna vmi miatt nem jön be a banner itt, úgyhogy visszatennéd eztet
a képet oda?
előre is köszike :)) -
#699 megcsinálom persze -
#698 Masodik pontba annyit illesszetek be majd legyszives hogy : - A kep berakasara 15 perc all rendelkezesre. Elore is thx!!! -
#697 Szabalyok : -Egy vagy tobb kepet lehet rakni ugyanarrol a leghamarabb mar 1990ben aktiv sportolorol
- A kepre vonatkozo 1. hozzaszolastol szamitva 15 perc all rendelkezesre a kep(ek) megfejtesere
- Helyes valaszt csak a kepet berako felhasznalo fogadhatja el, ha ezt nem teszi meg a megfejtesre szant 15 percben akkor a kephez torteno hozzaszolasok sorrendjeben szall tovabb a kepberakasi jog
- a forrast megnezni csalasnak szamit mivel ezt ellenorizni nem lehet mindenki a sajat becsuletere van hagyatva.
Ezt az Ismerd fel a jatekost keprol topik bannerebe be raknatok??! Elore is koszonom!! -
#696 nah ezt lécci ne itt, köfi -
#695 "gyere ki a lottozó elé bazzeg!"
Hidd el az nem elég, ami az embert megmenti VG-től az az, ha a Nirvana állapotába kényszeríted őt.
A Terminátor hozzá képest egy puha pléhdoboz...
-
#694 Jajj de jó, hogy ezt mondod!
Akkor megegyezhetünk abban, hogy ennyiben maradunk és végre abbahagyod a szimatolást a fenekem körül? Szóval úgy örökre elfelejtesz, nagy ívben kikerülsz ha meglátsz és nem próbálkozól újból?
Gondold meg mit válaszolsz bölcs barátom, csapdába futottál. Ha nemet mondasz kiderül, hogy te vagy beteg ember.
Ha igent mondasz, szívesen vállalom, hogy én vagyok beteg, csak végre felejts már el...
-
vg #693 No comment : "Nyugodtan nézzetek utána, hogy Muad Dib nevü topikolónak milyen kommentjei vannak, merőben más, mint amit VG állít..."
Beteg ember vagy... -
#692 Te aztán mindenre emlékszel!!!
Mikor is volt ez? Úgy lassan 1 éve? Ilyen mély nyomot hagytak benned a dolgok?
Naplót vezetsz e rólam bugyibuci?
Na figyelj!
Szerintem te ne az IP címeket vizslasd, mert ahoz úgy is hülye vagy, ráadásúl azon keresztül nem jutsz el hozzám, max. ha többszörös gyilkosság miatt keresne a rendőrség. Tudod olyan pitiáner okok miatt, hogy: "VG lelkibeteg ezért adják ki neki az IP címeket"... szóval nem fog menni te marha!
De ha lenne egy csepp eszed és körbe néznél jobban, eljuthatnál hozzám.
De mit érnél vele??? Hidd el, megint megfutamodnál, arról nem is beszélve, ha meglátnálak a házam, vagy a cégem környékén, szilánkosra törnélek... Inkább könyveld el, hogy szellemileg alulmaradtál, vond le a tanúlságokat és végre tanúlj meg kultúráltan fórumozni... -
Cat #691 gyere ki a lottozó elé bazzeg! -
vg #690 Hát ez nagyon jó! Inkább meg kellene nézni a tegnapi testépítős hozzászólásaid IP címét, valamit a tegnapi "E-könyvesbolt és hordozható olvasó a Sonytól" hír Muad Dib hsz-einek az IP címét, mit látnánk? Ráadásúl itt az a baj, hogy azt a sportlétesítményes felajánáls Muad Dib név alatt (mivel akkor kitiltották egy hétre ezt a nicket, és akkor csináltad a másikat) tetted meg a DS topicban! Köszi, asszem most kicsit bukta van!!!!!!! -
#689 Kedves Moderátorok!
Ide is leírom, amit a testépítő topikban leírtam VG és köztem lévő viszálykodással kapcsolatban. Kérlek titeket, ne töröljétek ezt a kommentemet a testépítős topikból, mert ezzel mintegy megmagyaráztam az ott lévő emberkéknek a tegnapi kommentjeim okát, ezzel a magyarázattal tartozom az ott lévőknek, miután minteg "köszönés nélkül" látogattam meg a topikot.
Azt hiszem az egész SG fórumnak jót tenne VG lefagyasztása.
Nyugodtan nézzetek utána, hogy Muad Dib nevü topikolónak milyen kommentjei vannak, merőben más, mint amit VG állít...
Köszönettel,
nyaSGem
OFF
Szia CeeZee és többiek!
Nem akarlak se téged, se mást untatni és zavarni itt a VG-vel kapcsolatos problémáinkkal, de ha már említed ezt az "állj elé és rendezd le vele dolgot"...
Csak azért mesélem, hogy kerek legyen a történet, tudjatok mindent és valódi képet tudjatok alkotni VG topiktársatokról:
Valamikor nyár közepe felé egy másik jellegű topikban egy sorozatos mindenkivel való bunkoskodás lezárása képpen VG felajánlotta nekem, hogy menjek ki az Árpád-hídhoz és ott lerendezhetjük a dolgot. Nem vagyok már 18 éves suhanc, ráadásúl ha az utcán verekszel, elvihet a rendőr. Nálem ez már nem fekszik. Ezért felajánlottam neki - mivel lejárok egy bizonyos sportegyesületbe erősíteni és kesztyűzni -, hogy oda jöjjön el, és kesztyűvel a kezünkön, egy ringben, korrek és igazságos körülmények között le tudjuk rendezni a dolgot, nem kell az utcán kakasokodni, mint a hülyegyerekek. Megadtam címet, időpontot, stb, stb.
Először látszólag beleegyezett, aztán némi hezitálás után megfutamodott, lemondta a dolgot. Magyarán beszart.
No mindegy, nem kenyerem a fekvőbe rúgni, ezért én utána emiatt nem cikiztem, nem bántottam őt. Ő viszont mégjobban átment bunkóba. Azóta nem tudja feldolgozni, hogy a lehetőséggel, a személyes lerendezéssel nem mert élni, gyáván megfutamodott, ezért minden eszközzel próbálkozik itt az SG-n görénykedni velem.
Egy fórumon vannak viták és vannak nagyon kellemes beszélgetések is. Az ember egy-egy vita után mindig kibékül a másikkal, mert nincs értelme egymást halálra szekálni, ezt minden értelmes topikoló belátja.
De komolyan momdom, VG az egyetlen ember az SG fórumán, aki mindenhol feltünik, mindenkibe belerug, aztán gyáván elfut eltűnik, hogy legközelebb, amikor te már el is felejtetted a hülyéjét, teljesen váratlanul, "hátulról" újból támadásba lendül.
Ha ez a srác kicsit is férfi lenne, akkor eljött volna az edzőterembe, hogy tiszta vízet öntsön a pohárba.
Én a lehetőséget egyszer felajánlottam neki, többször nem fogom, mert rettentő sunyi, rosszindulatú embernek tartom, az ilyen azt hiszem azt sem érdemli meg, hogy kapjon egy nevelő indíttatású pofont.
Na mindegy, ezt az egészet csak a történet kereksége miatt írtam le, mert valószínűáleg valami bunkónak tünhettem a szemetekben azzal, hogy berontottam ide a topikotokba és cukkoltam kicsit ezt a lökött VG gyereket. Az oka az volt egyébként, hogy ezt megtettem, hogy egy másik topikban megint megjelent és váratlanúl támadásba lendült.
De ígérem többet nem zavarok, további jó topikolást, jó testépítést, a konzekvenciát VG-vel kapcsolatban meg le lehet vonni, bár gondolom itt is alaposan bemutatkozott már a srác...
Sziasztok!
ON -
vg #688 Egy moderátor nezzen már be a Testépítés topicba, tiszta gáz az utcsó pár hsz(az enyémet is beleszámítva)! Ja, és tegyetek már valamit ez ellen a nyaSGgem, valamit Muad Dib nevű arccal, aki egy és ugyanaz, és csak ilyen stilusu hsz-ei vannak! -
#687 szevasz
látom Punker már megoldotta a problémát :) -
#686 Van egy kis problémám... Valaki rossz néven vette hogy felhívtam a figyelmét arra, hogy mekkora baromságot mondott és most spammel privátokkal.. mit lehet tenni ez ellen:)
Ja és kérném, hogy az Amerikai Foci topicból 941-től töröljetek.. de lehet korábbról is ahol flame volt. Köszönöm... -
lord nihilus #685 köszike! :DD -
#684 szevasz, megtörtént -
lord nihilus #683 hali! kérhetnék szépen egy szivességet?
ezta bannert idebetennétek naon hálás lennék érte, előre is köszike!:) -
Monoton #682 thx -
#681 csoki
törölve -
Monoton #680 hi
ez miért lett zárva?
de ha már zárva van akkor akár törölni is lehet
THX
jahh +
ezt
THX -
#679 helló
megszünt a csapat, vagy miért? -
#678 tudnátok törölni az UNIVER KSE topicomat?
köszi
csáóóó -
#677 te döntsd el
de nem nagyon tanult izomagy barátunk
#3495 -
Monoton #676 mieza korrupció :_: :P -
#675 megtörtént Breki mester, elég 1 neki?
ha akarod banolom -
#674 elkéne ide egy moderátor
klikk
-
#673 Slam Dunk topicban van egy asdas vagy ki akinek a hozzászólását ki kéne törolni -
Monoton #672 tenkjúúúúúúúúú!!
de a linket lehetne ugy hogy az illető rákattint és odaugrik az oldal!
szval egy hiperhivatkozást ? -
Monoton #671 ezt a képet szeretném bannernek ide!
És a topik címét át kellene nevezni Póker ra!
és a kép alá egy linket ami erre az oldalra vezessen: www.onlinepokerhu.com
Előre is köszönöm! -
#670 #3124 -
#669 szépen béküljetek ki és ne veszekedjetek...nah meg világbéke -
#668 a lefizetés faszság mészáros liga!:D -
#667 Vannak önálló gondoltaid is? Vagy csak a lefizetős sztorit tudod ismételni meg mást utánozni? -
#666 töröljétek ezt a hszt felhábórít és 1 büntit neki! -
#665 Az nem vélemény hanem egy elvakult hülyeség, semmi mást nem tudsz hajtogatni.
Nyiss egy albakomp topikot és azt piszktsd tele. -
#664 szerintem lehet véleményem..... -
#663 Légyszi töröljétek az utolsó hsz-t innét (meg egy büntető pontot is érdemeln már) -
#662 Jah! -
#661 Ja és bannernak kell:D