1261
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#780 airsoft topic #11071-et törölni plz!
-
#779 Köszi, nagyon fontos volt, mert vasárnap lesz a Wrestlemania (olyan mint fociban a VB, csak évente van) és nem volt hol beszélni róla! -
#778 szia
jó legyen akkor egy utolsó esély, de aztán ha probléma lesz, akkor nincs pardon. -
#777 Sziasztok!
Valamelyik moderátor tenne egy szívességet?
Még januárban bezártátok a WWE topikot, nem tudnátok kinyitni?
Előre is kössz! -
#776 Köszönöm -
#775 pavancsolj -
#774 ITT elszúrtam a linkelést. #75
Törölnétek?
-
#773 Szia JBal
bent, nincs mit -
#772 Jó Napot!
Ezt a képet kérném bannernak ide.
Köszönöm! -
#771 na ismét én akkor be tudnátok tenni a Lakers Topicba
ezt a bannert -
#770 kissebbet? okéé -
#769 ez nagyon magas banner -
#768 Vagy ha így könnyebb megköszönném PLS tegyétek be -
#767 Sziasztok a Los Angeles Lakers topicba be tudnátok tenni a Galériámba lévő Lakers-es bannert előre is köszi!! -
#766 üdv. kicseréltem, nincs mit -
#765 Üdv remélem jó helyre írom: a 'Póker' topicban ha le tudnátok cserélni a bannert erre azt megköszönném.
Thx. -
ent #764 sry #67 kimaradt. -
ent #763 Köszönöm kedves moderátor:
#89, #63, #59, #57, #24, #19, #9, #1
pá -
#762 T. ent
Leírod, ide nekem hogy melyik kommentjeidet töröljem és én kitörlöm azokat, ilyen egyszerü.
üdv, gabber -
ent #761 T. Moderátor!
Ebbena topicban a saját hozzászólásaimat hogyan és mi módon lehet kérni törlésre. Sajnos, kerültek fel olyan információk, melyek miatt a Magyar Bowling Szövetség felelősségre vonhat, von. Amennyiben más módja van a kérésemnek, kérlek segíts benne, hogy megfelelő helyre kerüljön kérelmem. Ha nem lehet megoldani, akkor a versenyzés lehetőségétől is eleshetek. Fontos, kérlek jelezz vissza mihamarabb.
Mély tisztelettel, köszönve:
Ent -
HBK #760 rájöttem... -
#759 De ha újra nyitják ne irogassátok be ötpercenként, hogy hanyadik a topic, mert kurva unalmas és semmi értelme nincs. -
#758 pár nap és ki lesz nyitva újra -
HBK #757 amikor figyelmeztettek mindet akkor jött zsolesz hozzászólása és abban semmi flém nem volt... -
HBK #756 mégis meddig zárjátok be?most már jók voltunk -
#755 ahogy elnézem azt a topikot inkább nem mondok rá semmit, tele flémmel és spammel. kicsit próbáljatok meg kulturáltabban fórumozgatni. -
Dexantreal #754 Ja, thanks. -
HBK #753 #3560-as hozzászolást és a #3581-es hozzászólást én írtam ebben a topic-ban de nem az én felhasználómban küldte el!kérem nyomozzák ki mi volt -
#752 -
#751 Szia, megtörtént,igazán nincs mit.
üdv -
#750 hello urak!
ebből a topicból légyszi szedjétek ki a #6680-as hsz-t!
(kissé elbactam a képet)
köszönet! -
#749 Hello!
Ebben a topikban ezt a hozzászólást kéretik törölni, elég nyilvánvaló okokból.
Előre is köszi! -
#748 köfi, elküldve nyaralni :) -
#747 reklám... -
Szabi1991 #746 nem inkább , "Colin McRae" kéne legyen a topik címe ?
vhogy jobban hangzik..
az alcím meg lehetne "1968. augusztus 5. - 2007. szeptember 15."
de te tudod :) -
zoolee #745 Ebben a topikban az alcímből szeretném kitöröltetni a lehetet...:( -
Dexantreal #744 WWE topikban pls #1359-dik hsz-t töröljétek sűrgősen!!!!
Ugyanis a hétfői adással kapcsolatos, spoilerben akartam írni, de fákk! Elszúrtam.
Aztán kitudja, hogy még ki ne mnézte meg és nem akarom elrontani kedvüket ezzel.
Pls töröljétek és nagyon thanks! -
#743 Szia.
köszönöm hogy figyelmeztettél, mert a srác máshol sem bír magával -
#742 Hello. Kérem törölni itt a #43-ast -
#741 oks
kössz