Talmácsi Gábor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Talma kiesett a 3. helyröl 7 körrel a vége elött 😞

Taylor
Kár érte, pedig nagyon szépen ment.
Már én se nagyon reménykedem, az a 44 pont az nagyon sok.

robotnyk
hát sztem sok lesz már a ponthátrány, inkább nem reménykedem hogy behozza, legfeljebb annál nagyobb lesz az örömöm 😊
sajna arra sem lehet adni, hogy majd õ végig megy amíg a fiatalok eldobálják a motort, mert õ is 4edszer bukott idén ha jól emlékszem :S
inkább az a lényeg, hogy a 250es gép versenyképes legyen 2007re legalább.
Sheva
sajna Talma kiesett 😞
de az a bukás a célegyenes bejáratánál.... hát brutál volt

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Nah, le volt halva zSG 😞
A lényeg, hogy Talma bukott <#rinya>
2-3 körrel utánna pedig egy hatalmas baleset Luthivel a célegyenes bejáratánál.
Viszont talma megõrizte a VB 3ik helyét. -44 pontal van lemaradva, és van még 5 verseny

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

11ik körben:
És most megelõzte Passinit, passini vissza, de a célegyenes végén talma bevág....
Hááát ez nagyon duuurva, minden kanyarban változik az elsõ hely...

Eddig az Asseni versenyt másolják...
Folyamatosan váltogatják egyást az elsõ 4 helyen
ÁÁÁÁÁ MOST MEKKORA ELÕZÉS!!! viszont vissza második helyre!! 😞
Az elõzések hatására a második csoport is felzárkózott, most már elsõ 10 ember nagyon össze van álva, VISZONT talma a 2ik!!!!

hehe <#eljen>
Na ki van itt? 😊
Rajtnál visszaesett 4ik helyre
VISZONT MOST:
Az 5ik körben visszavette az elsõ helyet
Most meg 6ik körben Luthi-Talma-Kallio
Most meg 7ik körben Luthi-Kalio-Passini-Talma

Izgi lessz ez, NAGYON izgi!!

ha sikerül neki elhuznia az elején akkor szinte nyert mert meheti a saját tempóját... 😊

szurkolok

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Istencsászár
nemszokta elizgulni utobbi versenyeken inkább a soroazatos balszerencse követte:/ remélem ma megtör már nagyonvárom az 5 órát😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Laffite
...hát reméljük nem izgulja el!

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

JGTC
Hát, hogy Talmát most lesz a legnehezebb lerajtolni az tuti!!! <#hehe>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Laffite
Szép volt Talma!!! Hajrá Talma!!!
...órákat felhúzni, vasárnapi korán kelés... 😊

Talmacsi on Motegi pole:
eurosport.com

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

jonnie
Hajrá Talma!

JGTC
Ideje volt már egy Polenak!!!!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

robotnyk
na erre nem számítottam. jó lenne megint egy gyõzelem

JGTC
Poggiali <#wilting>
Tóth Imi <#wilting>

EuroSporton most megy a szabadedzés...
Grand Prix Japán 125cc Practice (06:15)
Grand Prix Japán Moto GP Practice (07:00)
Grand Prix Japán 250cc Practice (08:15)
Holnap ugyan ezek az idõpontok lesznek...
Vasárnap pedig:
Grand Prix Japán 125cc verseny (04:00)
Grand Prix Japán 250cc verseny (05:15)
Grand Prix Japán Moto GP Race (06:45)
Grand Prix Japán 125cc verseny (08:15) Gondolom összefoglaló...

JGTC
kiváncsi leszek azért jövõre lesz e Talma vs. Stoner meg hasonló finomságok

JGTC
lehet ha építenének nálunk egy pályát akkor több sanszunk lenne mert ezek a mostaniak eléggé .... szóval nálam nem százasak
bár ha megépítenék még akkor is ott lenne az amit Kaszi mondott, hogy marhasok új pálya van mi meg nem hiszem, hogy könnyen elõre tudnánk magunkat verekedni a sorban

robotnyk
sepang, kína, katalónia, törökország
én egyedül sepangot tudom így... talán még sachsenring ? de nemvágom F1-et annyira :C

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

robotnyk
forma 1ben bentonoznak le egyre többet, szóval valszeg fordítva
amúgy én is erre gondoltam, csak vannak olyan pályák ahol forma1, meg motogp is van
vmi iesmi szabályról hallottam hogy forma1 kocsiknak kavicságy kell, motoroknak meg beton a bukótéren. vagy pont fordítva, nememlékszem. <#conf>

modellmaker
aha. köszi szépen.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Kaszi46
amit biztosan tudok az az, hogy biztonsági okokból nem felel meg, a bukóterek többségét át kellene alakítani.

*Posse*T.W.D*

robotnyk
a hungaroring miben nem felel meg amúgy?
Kaszi46
sajna semmi sansz nincs rá😞

nem alkalmasak rá a pályáink. 1edül a hungaroring lehetne alkalmas egy ekkora verseny befogadására, de sajna nem felel meg a motogp-ben megkövetelt kritériumoknak. Ha átalakítanák úgy, hogy alkalmas legyen rá, akkor meg forma1et nem rendezhetnének rajta(ami sztem nem lenne nagy veszteség <#ravasz1>).
Amugy nem is nagyon akarnak idejönni van elég új pálya igy is a versenysorozatban.

*Posse*T.W.D*

modellmaker
Magyarországon miért nem rendeznek MostoGP futamokat? Van már vmi jel arra utalóan hogy a közeljövõben talán nálunk is rendeznek majd vb futamot ?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

gratz <#taps>

csak nehogy sok legyen neki... 😞

reméljük a legjobbakat

robotnyk
Talmácsi jövõre a 250 kcm-es kategóriában indul

* Index

2005. szeptember 14., szerda 15:22

Idei remek teljesítményével meggyõzte a szakembereket Talmácsi Gábor: jövõre egy kategóriával feljebb, a 250 kcm-esek között szerepelhet. A KTM-tõl kapott szerzõdést már aláírta, és Katarban odakerül az osztrák cég vezetõinek neve is.

Talmácsi Gábor, a KTM magyar versenyzõje jövõre feljebb lép: a 125 kcm-es kategória helyett a 250-esek között rajtol a gyorsaságimotoros világbajnokságon. Az Indexnek Talmácsi menedzsere, Stefano Favaro megerõsítette: a motoros már aláírta a szerzõdést, a végleges megállapodásra az osztrák csapattal az október 1-i, katari futamon kerül sor.

Talma neve már rajta van a papírokon

"A KTM nemrég elküldte nekünk a szerzõdésajánlatát, amit Gábor már alá is írt. A megállapodásról már csak a KTM-vezetõk szignója hiányzik, de hamarosan az is odakerül - árulta el Favaro. - Talma vitte magával a papírokat Japánba, de az utolsó tollvonás valószínûleg Katarban következik, ott találkozik majd a KTM fõnökeivel".

Stefano Favaro évtizedek óta a motorsportban van - Ayrton Sennával is dolgozott együtt -, ezért nem szeretne semmit elkiabálni: "Én olyan üzletember vagyok, aki csak a meglévõ dolgokat veszi biztosra, ezért akkor nyugszom meg, amikor a kezemben lesznek a papírok mindenkinek a kézjegyével ellátva".

A vb-cím a célja

Mivel a kontraktus a KTM-tõl érkezett Talmához, szinte biztosan nem lesz semmi probléma. A menedzser elmondta, "Talmácsi jelenlegi 125-ös szerzõdésében már benne volt, ha õ lesz idén a legjobb KTM-pilóta a nyolcadliteres kategóriában, jövõre mindenképp a cég 250-es csapatába kerül, de felgyorsultak az események, mert mindenképp szerettünk volna az istállónál maradni".

A magyar motoros, aki a 125 kcm-esek között, hat futammal a zárás elõtt, a harmadik helyet foglalja el a vb-pontversenyben, már javában készül a hétvégi, idei 12. futamára, a Motegiben rendezendõ Japán Nagydíjra.

Brno után javítana

"Minden rendben van, már alig várom, hogy újra a motorra üljek és versenyezhessek" - nyilatkozta Talmácsi az MTI-nek, miután megérkezett a távol-keleti szigetországba.

A magyar motoros, aki az idén robbant be a közvetlen élvonalba, a legutóbbi viadalon nem úgy szerepelt ahogy várta, és a csehországi futamra kilátogató közel húszezer magyar szurkoló kissé csalódottan távozott Brnóból. Talmácsi az ötödik helyrõl rajtolva, végig mûszaki hibákkal küszködött és csak a kilencedik lett, de az összetett pontversenyben így is sikerült megõriznie a harmadik helyét.

Idén eddig két futamgyõzelem

Talmácsi az idén nagyszerû eredményekkel rukkolt elõ: pályafutása elsõ sikerét aratta Mugellóban, amikor megnyerte az Olasz Nagydíjat, majd Assenben a Holland GP-n is felülmúlhatatlan volt. Vezette a pontversenyt, és jelenleg 120 ponttal a harmadik helyet foglalja el.
bobka
a két elsõ rugóstag olyan 6milla körül lehet 😊 ha abból indulok ki hogy egy crossmotorra két verseny rugóstag millió küröl mozog akkor ezek a csucsverseny technikák még a sokszorosába kerülhetnek

bobka.uw.hu

JGTC
val színû csak nyugtatta azzal a 40-el, ezért a 150sem biztos <#hehe>

ezzt azért nem tudtam, hogy ezek a kis 125-ös pöcsköszörûk kb 70misit érnek

bigapó
ez várható volt, de elég jó felvételek készültek azért szerintem. csak azt nem értettem, hogy miért mondta, hogy most 40-el vettük be a kanyart, pedig 80-al is lehet. nekem többnek tûnt. gondolom parás-fábryt nyugtatta😊) én csak ilyenor "irigylem" az ilyen köcsögfejûeket. mekkora élmény lehet talma mögött utazni😊 vagy még jobb lehet ellene "versenyezni". na, azt is kipróbálnám.

The Matrix has you...

JGTC
elég csoffadt kis mûsorrészt szántak rá
a Superduke-nak meg oda sem pörkölhetett a Fábry miatt

bigapó
Hi!

Most lesz a Fábry-ba Talma! szerintem nemsoká. tapadjatok a képernyõkre😊)

The Matrix has you...

robotnyk
Amse
valaki nyomja már be az eredményt 😊

Istencsászár
kuplungja elszállt... igy nemtudott váltani ezér nemtudott menni csoda hogy pontszerzõ helyen célbaért...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

JGTC
erõtlen volt az a motor!! még az elején úgy ahogy ment mert az egyenesben is tudott elõzni de gondolom egyre szarabb lett... <#shakehead>

robotnyk
én elhiszem, de már mikor elõször nyert, már akkor is errõl beszéltek, hogy majd a cseheknél mennyire jó lesz, mert sok magyar lesz, szereti a pályát stb, ezért van kicsit rossz érzésem
Istencsászár
gondolhatod hogy nemrajta múlott.. biztos hogy vagy szar gumik választottak vagy a motorja nemvolt jó..

robotnyk
hát elég karcsú eredmény, ahhoz képest hogy mennyire beharangozták a cseh nagydíjat
Istencsászár
5. lett a qualon

Istencsászár
nyernie kell itt azt visszavannei a vb pontlista 1. helyét

HAJRÁÁÁÁ TALMAAAAA 😄

na, már nincs akkora pangás! 😄

robotnyk
frankó a második hely, remélem holnap jól sikerül a második edzés is!