1926
  • robotnyk
    nemtom mit számolgatnak EuroSporton hogy 5 pont, meg Katar, ha Lüthi akar bejöhetett volna 6diknak csak elengedett boldog-boldogtalant
  • Pontius #565
    Ez igen! Szééééép.... Okos versenyzés!!!
    Pasini czumika.... :)))))
  • Pontius #564
    De az is szép lenne ha most nyerne és a következő év első versenyét is ő nyerné, ezzel 55 verseny után ő lenne az aki 2x egymás után tudna versenyt nyerni 125-ben :)
    2 különböző csapat színben... Az még érdekesebb lenne :)))
  • Pontius #563
    Talma, HIDEGVÉR!! HIDEVÉR!! nehogy egy buta hiba miatt mennyen el a biztos 3ik hely
  • Pontius #562
    Gadea bukik, ezt akartam írni (reklám elött pont erre gondoltam)
  • Pontius #561
    Reméllem Talma a verseny végéig megtartja hidegvérét, nem lenne yó ha az autolsó 1-2 körben begyujtaná a rakétákat és hibázna :(
    Reméllem beéri a biztos 4 helyel is és a biztos VB 3ikkal
  • Pontius #560
    Na most Kallio segítehet Talmán (elég lenne ha megelőzné Passinit)
    Talma nagyon spórol a motorral, mindenhol elkerüli a kerékvetőket, és igy is szemmel láthatóan gyorsabb Kallionál
  • Istencsászár
    10:45

GYORSASÁGI MOTOR
    Grand Prix Valencia Spanyolország 125cc verseny (12:00)
  • JGTC
    Ekkora pofátlanságot, hogy még a Simont is előrébb rakják nála!
    Szerintem a KTM erre várt Katar óta!
  • Dave000
    mondjuk sztem a Kopron nincs olyan messze a KTM-től, úgyhogy jó eredményekre számítok tőle jövőre
  • Kaszi46
    nem is durva ez inkább szomorú. eddig amikor vki megkérdezte tőlem hogy szerintem miert jobb, illetve élvezetesebb a motogp tudtam egyböl mit válaszolni. sajna ezek után ezt már nem mondhatom. bár mgp osztályon belül ez nincs igy ha Melandri és Sete helyzetére gondolok, illetve év elején is volt 1 vagy 2 olyan futam ahol tisztán kiderült náluk nincs ezirányú csapatirányítás.
  • Kaszi46
    hmmm hát ez azért elég durva. számítottam valami hasonlóra, de megmondom őszintén nem hittem hogy valóban meglépi a ktm gyár ezt a lépést.
  • [Jakuza]
    Megalázó ajánlatot kapott Talmácsi Gábor (NS cikk)
  • JGTC
    versenygumival jó ez:)
  • robotnyk
    lehetett volna jobb is
  • Istencsászár
  • Istencsászár
    Kezdődik a qual minjá :) GOOO TALMA
  • Miss Lucifer
    Eddig nagyon biztató, reméljük kitart egész hétvégére a jó szereplés!
  • Andora
    Az jó!(JGTC)
  • Andora
    Igen!
  • JGTC
    és állítólag holnap/vagy ma már eső lesz, amotor beállításai pedig már majdnem tökéletesek Talma szerint
  • Istencsászár
    Csak igy tovább holnap is :P
  • Istencsászár
    tudjuk:) multkor megmondta hogy Ktmtől elmegy, és 1 évet még max marad a 125ben
  • JGTC
    igen tavaly Malaguti játszott...

szerintem 2006-ban Honda
    2007-ben meg 250 es
    (jó lenne ha az is a Kopron Hondánál lenne)
  • Dave000
    Talma nem megy a 250-be az biztos, mert tegnap volt a nevezés határideje és a KTM nem adta le Talmaét.
  • Andora
    Én ettől az évtől nézem a Moto GP és tavaly a sárgáknál volt?
  • JGTC
    most ahogy újraolvastam látom rosszúl írtam
    arra gondoltam ha jövőre aláír a Hondához , és onnan megy a csapat 250es gépére
  • Random work
    Érdekes mert az utolsó verseny elött azt nyilatkozta az ügynöke, hogy 125-ben maradnak és Honda gyári csapatra gondolnak.
  • JGTC
    úgylegyen hozzáteszem, hogy ha ettől a csapattól menne fel jövőre a 250-be (amit már egyszer lenyilatkozott hogy jövőre mindenképp 250lesz)akkor nem lenne sok gondja a motorral sem nem úgy mint a 250-es KTM-el aminek még kell pár év.
  • JGTC
    konkrétan arról tavalyi képről van szó amit betettem és Talma épp vezeti a versenyt, szóval ez egy jó ómen
  • a.carkey
    Talmácsi Gábor unja a hitegetést, és a Hondánál folytathatja
    (Forrás: radio.hu/MobilPress)
  • Andora
    kiről van és hol a kép?
  • modellmaker
    ;) úgy legyen!
  • JGTC
    Nézegettem a tavalyi képeket és háát......

Nem lesz itt gond!!
  • Andora
    Kössz elolvasom majd!
  • JGTC
    cikk
  • Andora
    Csak azt tudom hogy lehet hogy a Hondához megy!
  • Dave000
    Egyenlőre tárgyalás alatt van, Talma azt mondta 1-2 héten belül kapunk pontos választ, gondolom akkor kötik meg a szerződést, vagy nem... 1ébként melyik Hondához megy? Luthi helyére kéne berakni :D tuti VB győztes lenne.
  • Andora
    Talma nem tudjátok jövőre átmegy a Hondához?
    Előre is kössz!
  • Andora
    Kösszi!