1926
-
#566 nemtom mit számolgatnak EuroSporton hogy 5 pont, meg Katar, ha Lüthi akar bejöhetett volna 6diknak csak elengedett boldog-boldogtalant -
Pontius #565 Ez igen! Szééééép.... Okos versenyzés!!!
Pasini czumika.... :))))) -
Pontius #564 De az is szép lenne ha most nyerne és a következő év első versenyét is ő nyerné, ezzel 55 verseny után ő lenne az aki 2x egymás után tudna versenyt nyerni 125-ben :)
2 különböző csapat színben... Az még érdekesebb lenne :))) -
Pontius #563 Talma, HIDEGVÉR!! HIDEVÉR!! nehogy egy buta hiba miatt mennyen el a biztos 3ik hely -
Pontius #562 Gadea bukik, ezt akartam írni (reklám elött pont erre gondoltam) -
Pontius #561 Reméllem Talma a verseny végéig megtartja hidegvérét, nem lenne yó ha az autolsó 1-2 körben begyujtaná a rakétákat és hibázna :(
Reméllem beéri a biztos 4 helyel is és a biztos VB 3ikkal -
Pontius #560 Na most Kallio segítehet Talmán (elég lenne ha megelőzné Passinit)
Talma nagyon spórol a motorral, mindenhol elkerüli a kerékvetőket, és igy is szemmel láthatóan gyorsabb Kallionál -
#559 10:45
GYORSASÁGI MOTOR
Grand Prix Valencia Spanyolország 125cc verseny (12:00) -
#558 Ekkora pofátlanságot, hogy még a Simont is előrébb rakják nála!
Szerintem a KTM erre várt Katar óta! -
#557 mondjuk sztem a Kopron nincs olyan messze a KTM-től, úgyhogy jó eredményekre számítok tőle jövőre -
#556 nem is durva ez inkább szomorú. eddig amikor vki megkérdezte tőlem hogy szerintem miert jobb, illetve élvezetesebb a motogp tudtam egyböl mit válaszolni. sajna ezek után ezt már nem mondhatom. bár mgp osztályon belül ez nincs igy ha Melandri és Sete helyzetére gondolok, illetve év elején is volt 1 vagy 2 olyan futam ahol tisztán kiderült náluk nincs ezirányú csapatirányítás. -
#555 hmmm hát ez azért elég durva. számítottam valami hasonlóra, de megmondom őszintén nem hittem hogy valóban meglépi a ktm gyár ezt a lépést. -
#554 Megalázó ajánlatot kapott Talmácsi Gábor (NS cikk) -
#553 versenygumival jó ez:) -
#552 lehetett volna jobb is -
#551 -
#550 Kezdődik a qual minjá :) GOOO TALMA -
#549 Eddig nagyon biztató, reméljük kitart egész hétvégére a jó szereplés! -
#548 Az jó!(JGTC) -
#547 Igen! -
#546 és állítólag holnap/vagy ma már eső lesz, amotor beállításai pedig már majdnem tökéletesek Talma szerint -
#545 Csak igy tovább holnap is :P
-
#544 tudjuk:) multkor megmondta hogy Ktmtől elmegy, és 1 évet még max marad a 125ben -
#543 igen tavaly Malaguti játszott...
szerintem 2006-ban Honda
2007-ben meg 250 es
(jó lenne ha az is a Kopron Hondánál lenne) -
#542 Talma nem megy a 250-be az biztos, mert tegnap volt a nevezés határideje és a KTM nem adta le Talmaét.
-
#541 Én ettől az évtől nézem a Moto GP és tavaly a sárgáknál volt? -
#540 most ahogy újraolvastam látom rosszúl írtam
arra gondoltam ha jövőre aláír a Hondához , és onnan megy a csapat 250es gépére -
#539 Érdekes mert az utolsó verseny elött azt nyilatkozta az ügynöke, hogy 125-ben maradnak és Honda gyári csapatra gondolnak. -
#538 úgylegyen hozzáteszem, hogy ha ettől a csapattól menne fel jövőre a 250-be (amit már egyszer lenyilatkozott hogy jövőre mindenképp 250lesz)akkor nem lenne sok gondja a motorral sem nem úgy mint a 250-es KTM-el aminek még kell pár év. -
#537 konkrétan arról tavalyi képről van szó amit betettem és Talma épp vezeti a versenyt, szóval ez egy jó ómen -
#536 Talmácsi Gábor unja a hitegetést, és a Hondánál folytathatja
(Forrás: radio.hu/MobilPress)
-
#535 kiről van és hol a kép? -
#534 ;) úgy legyen! -
#533 Nézegettem a tavalyi képeket és háát......
Nem lesz itt gond!! -
#532 Kössz elolvasom majd! -
#531 cikk -
#530 Csak azt tudom hogy lehet hogy a Hondához megy!
-
#529 Egyenlőre tárgyalás alatt van, Talma azt mondta 1-2 héten belül kapunk pontos választ, gondolom akkor kötik meg a szerződést, vagy nem... 1ébként melyik Hondához megy? Luthi helyére kéne berakni :D tuti VB győztes lenne. -
#528 Talma nem tudjátok jövőre átmegy a Hondához?
Előre is kössz! -
#527 Kösszi!