Talmácsi Gábor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én tényleg nem értem ezt a világot? Ha van egy verseny, akkor mi a f*sznak szólnak bele a kívülállók? majd a fiúk eldöntik belül, hogy ki a jobb. minek ezt már elõre megmondani? abban mi a jó? ja, persze az a jó, hogy a tulaj dörzsöli a tenyerét, mert a szponzor többet fog fizetni, ha éppen az Õ kis kedvencét tolják jobban...
az a baj, hogy nem veszik figyelembe, hogy nem maguknak versenyeznek, hanem NEKÜNK, szurkolóknak. Ugyanez lejátszódott már az F-1-ben is. Sorra nyerte a Ferrari a versenyeket, ráadásul mindig ugyanaz akit nem nevezek meg, mert...
az lett a vége, hogy rohadt unalmas lett az egész. Egy órával ezelõtt majd lerágtam a körmömet, annyira izgulmat, hogy mi lesz! Ez miért baj? miért kellene elõre legyártott futamot néznem?
nézzétek, mert mindjárt nyilatkozik Talma.
The Matrix has you...
Talmácsi végignyomta, és minden kör végén beköszönt neki, lehetett látni rajta, hogy nem fog megelégedni a hellyel. Épp csak nem súgta oda neki a célegyenes végén minden körben, hogy kapcsolj rá öregem, mert kevés vagy. Ha Kallio jobb lett volna, akkor otthagyja Talmát és megnyeri tisztán. Ha valaki gyorsabb, arra nem lehet ráragadni 20 körön keresztül. Ha pedig lassabb, akkor ne akarjon már nekem nyerni!
Talmácsi tett egy szívességet a KTM-nek szerintem. Amit õk nem mertek bevállalni, azt õ egy személyben bevállalta. Kicsit sokkolt mindenkit odabent, valaki ezt mosollyal leplezte, van aki még azt sem tudta, de nagyon élveztem az arcokat.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
The Matrix has you...
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
The Matrix has you...
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
különben mi is ezt beszéljük (melóba), hogy elég értetlenül néztek a KTM-esek egymásra😊) Talma áthúzott egy-két számítást szerintem😊
The Matrix has you...
ahogy elnézem Kalliot, meg a csapatot, sztem nem biztos hogy így volt megbeszélve
MEGVAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!!

holnap 11-kor verseny elne feledje senki!!!!!!
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Talmácsi Gábor - Sepang
© Dorna Sports
Talma nyilatkozata: "Ugyanúgy mint Japánban, itt sem volt elég a sebesség az egyenesekben, mások könnyen lementek mellettem, ráadásul a verseny végére nagyon el is fáradtam de a koncentrációmat nem veszítettem el. A körök elsõ szakaszában amikor kigyorsítottam, a motor nagyon idegesen viselkedett. Jobb eredményet vártam itt, de majd tovább próbálkozom.
Nem igazán vagyok elégedett az 5. hellyel, mert a reggeli bemelegítõ edzésen annyira tökéletes volt minden, könnyedén jött az elsõ hely és szinte biztosra vettem, hogy a dobogóra állhatok. Ehhez képest a versenyen problémáim akadtak a váltó elektronikával a visszaváltásoknál, és nem tudtam a saját tempómat motorozni. Nem értem mi történhetett. A pontoknak örülök, bár most még nagyobb lett a hátrányom az összetettben, hiszen Luthi is és Kallio is elõttem végeztek."

(gondoltam nem rakom be a képet, mert lehet valaki M1-en akarja nézni...)
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
De lehet még mindíg jobban járt így mert kb a Luthi bukása idejére érte volna õket utól.
Más:
Most megy a FIA GT a török pályán.
Rendeznek rajta Moto GP-t, F1-et, Fia GT-t, WTTC-t, 24órás endurance-t.
+Poén: Magyarok segítettek a pálya tervezésnél, és a személyzet betanításánál.
Szóval mi itt tökölünk tizen valahány éve a Hungaroringel mert a Palik megrendezi a F1-et azán elmegy homokot lapátolni, minden mást meg leszar!!
Tényleg nem lennénk képesek arra mint a Törökök??
Egyébként jól megszívtam ezzel az"5 órai kezdéssel"!!!<#boxer>#boxer>
Megsérült?
Nem is néztem tovább.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.