Talmácsi Gábor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheva
grat Talma szép volt

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

bigapó
Az Eurosport-on most mondták, hogy "forr a világ" a KTM-en belül. Ami annyit tesz, hogy a csapatvezetõség nehezményezi, hogy Talma "elvette" Kalio elõl az elsõ helyet. a kommentátorok remélik, hogy nem lesz komolyabb következménye Talma gyõzelmének.

Én tényleg nem értem ezt a világot? Ha van egy verseny, akkor mi a f*sznak szólnak bele a kívülállók? majd a fiúk eldöntik belül, hogy ki a jobb. minek ezt már elõre megmondani? abban mi a jó? ja, persze az a jó, hogy a tulaj dörzsöli a tenyerét, mert a szponzor többet fog fizetni, ha éppen az Õ kis kedvencét tolják jobban...
az a baj, hogy nem veszik figyelembe, hogy nem maguknak versenyeznek, hanem NEKÜNK, szurkolóknak. Ugyanez lejátszódott már az F-1-ben is. Sorra nyerte a Ferrari a versenyeket, ráadásul mindig ugyanaz akit nem nevezek meg, mert...
az lett a vége, hogy rohadt unalmas lett az egész. Egy órával ezelõtt majd lerágtam a körmömet, annyira izgulmat, hogy mi lesz! Ez miért baj? miért kellene elõre legyártott futamot néznem?

nézzétek, mert mindjárt nyilatkozik Talma.

The Matrix has you...

Gregorius
Szép volt Talma! Minden szempontból. Amilyen baromarcú módon viselte Kallio a dolgot, meg külön örültem, hogy elkente a száját. Még ekkora balfaszt.

Talmácsi végignyomta, és minden kör végén beköszönt neki, lehetett látni rajta, hogy nem fog megelégedni a hellyel. Épp csak nem súgta oda neki a célegyenes végén minden körben, hogy kapcsolj rá öregem, mert kevés vagy. Ha Kallio jobb lett volna, akkor otthagyja Talmát és megnyeri tisztán. Ha valaki gyorsabb, arra nem lehet ráragadni 20 körön keresztül. Ha pedig lassabb, akkor ne akarjon már nekem nyerni!

Talmácsi tett egy szívességet a KTM-nek szerintem. Amit õk nem mertek bevállalni, azt õ egy személyben bevállalta. Kicsit sokkolt mindenkit odabent, valaki ezt mosollyal leplezte, van aki még azt sem tudta, de nagyon élveztem az arcokat.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

bigapó
igen, valamiért errõl nem volt infóm😊 azt hittem, hogy még mindig annyi😊) az imént hallottam én is a tv-ben.

The Matrix has you...

nem is igaz mert 990cc... <#idiota>

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Dave000
nagyon durva volt! én már utsó körben végleg elkönyveltem 2.-nak, aztán az utsó 100m ááááááááááh, nagyon szép volt. Kalio meg .... Nem bírom az ilyen embereket. Ha pénz szempontjából nézzük, akkor 2.-nak kellet volna lennie, biztos boldogabb lenne a KTM, így viszont mi vagyunk boldogabbak 😄.

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

bigapó
teheted is, mert nagyon jó kis futam volt. azért, ha érdekel lesz MotoGP(500cc) nemsokára. az se lesz kutya, szerintem.

The Matrix has you...

modellmaker
sírok.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

bigapó
már volt😊 élõben.

The Matrix has you...

modellmaker
az m1-en mikor lesz az ismétlés?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

bigapó
egyetértek. kis pöcccs....

The Matrix has you...

tep
Szép volt TALMAAAA<#taps><#eljen>

\"SLICE of LIFE\"

Istencsászár
kit érdekel ha olyan isten a Kalio akkor nyerje meg.. nomeg emlékezzünk vissza pár futamig Kalio 2 racét ugynyert meg hogy véletlenül az 1. volt mer leállitották a versenyt szóval rohadt nagy mázlijavolt akkor és most ezér áll vb 1. helyen... nemértem mit sirt ott, ilyen emberek annyira nemszipatikusak, legalább örüljön vgay gratuláljon talmának hogy jó voltál meg ilyenekt.. Kalio a szememben most egy kis pöcs.....

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Laffite
...csak nehogy retorzió legyen belõle a következõ futamon, pl egész véletlenül nem igazán fog menni Talma gépe, vagy ilyesmi... egy biztos, most nem lennék Talmácsi helyében a KTM-nél, mert rendesen kiosztja a csapatfõnök az biztos... ha a végén a svájci kevesebb mint 5 ponttal nyeri a vébét a finn elõtt, akkor Talmát nem fogják a szívükbe zárni a csapattagok, ami nem biztos, hogy jó nekünk 2006-ra nézve... de ez csak egy elmélkedés

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

bigapó
és az kit érdekel😄DDDD
különben mi is ezt beszéljük (melóba), hogy elég értetlenül néztek a KTM-esek egymásra😊) Talma áthúzott egy-két számítást szerintem😊

The Matrix has you...

robotnyk
áááá, de durva 😄

ahogy elnézem Kalliot, meg a csapatot, sztem nem biztos hogy így volt megbeszélve
bigapó
huhuhuhuhuhúúúúúúúúúúúúú. Ez mekkora volt😄DDD Szép volt Talma!!!!

The Matrix has you...

LiPTON
SIKERÜLT!!!!!

GYERÜNK TALMA!!!!!!!!!
MEGVAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!!

JGTC
hopp második lett TALMA

holnap 11-kor verseny elne feledje senki!!!!!!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
motogp.com

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Andora
Jó a kép,honnan van?
A honlapról ingyen lelehet tõlteni a képeket?

Talmácsi Gábor - Sepang
© Dorna Sports
Talma nyilatkozata: "Ugyanúgy mint Japánban, itt sem volt elég a sebesség az egyenesekben, mások könnyen lementek mellettem, ráadásul a verseny végére nagyon el is fáradtam de a koncentrációmat nem veszítettem el. A körök elsõ szakaszában amikor kigyorsítottam, a motor nagyon idegesen viselkedett. Jobb eredményet vártam itt, de majd tovább próbálkozom.

Nem igazán vagyok elégedett az 5. hellyel, mert a reggeli bemelegítõ edzésen annyira tökéletes volt minden, könnyedén jött az elsõ hely és szinte biztosra vettem, hogy a dobogóra állhatok. Ehhez képest a versenyen problémáim akadtak a váltó elektronikával a visszaváltásoknál, és nem tudtam a saját tempómat motorozni. Nem értem mi történhetett. A pontoknak örülök, bár most még nagyobb lett a hátrányom az összetettben, hiszen Luthi is és Kallio is elõttem végeztek."

JGTC

Hát ja, 2tizeden múlott a 3ik hely 😞

JGTC
alakulhatott volna jobban is... <#sniffles>

a.carkey
Jó szoros befutó volt ... 😊

A medve nem játék.

Aki kiváncsi a végeredményre az kattintson IDE
(gondoltam nem rakom be a képet, mert lehet valaki M1-en akarja nézni...)

Szabi84
Szerintem Talma taktikája ami a "csövön kifér" lesz!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Andora
Remélem mivel a harmadik helyrõl indul<#vigyor2><#beka2>

JGTC
Szerintem holnap Talma végig ott lesz az élbojban és a második lesz. Ez a tippem/megérzésem.

JGTC
na ugye

Andora
oké!

étem :|

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Andora
én is Cyprus!

Sheva
na Talma a végén jó kis kört ment és ha nem tartja fel az elõtte csoszógo nem tom ki akkor jobb is lehetett volna

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Úgylegyen, most kezdõdik...

JGTC
lesz ez még jobb is

JGTC
hétvégén újabb esélyek

sferrari
Szegény Talma !😞

http://f1ferrari.hu

Istencsászár
Talmácsi Gábor nyilatkozata: "Nem vagyok boldog, de nem vagyok elkeseredve. A motor beállításai jók voltak, de a végsebesség nem volt az igazi. Amikor visszaestem a 6. helyre, az járt a fejembe, hogy nem szabad elengednem Kalliot és Luthit , ezért igyekeztem minél gyorsabban felzárkózni mögéjük. Amikor megelõztem Pasinit lekerültem az ideális ívrõl, ahol a pálya eléggé poros volt. Elment a motorom hátsó tapadása és a gázadást követõen sajnos elestem. Szerencsére semmi bajom nem lett, de sajnos nem tudtam pontot szerezni."

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

JGTC
Talma simán ott lehetett volna a dobogó valamelyik fokán!
De lehet még mindíg jobban járt így mert kb a Luthi bukása idejére érte volna õket utól.

Más:
Most megy a FIA GT a török pályán.
Rendeznek rajta Moto GP-t, F1-et, Fia GT-t, WTTC-t, 24órás endurance-t.
+Poén: Magyarok segítettek a pálya tervezésnél, és a személyzet betanításánál.
Szóval mi itt tökölünk tizen valahány éve a Hungaroringel mert a Palik megrendezi a F1-et azán elmegy homokot lapátolni, minden mást meg leszar!!

Tényleg nem lennénk képesek arra mint a Törökök??

JGTC
Te sosem alszol?? 😛
Egyébként jól megszívtam ezzel az"5 órai kezdéssel"!!!<#boxer>

robotnyk
nem sérült meg
Lteebee
Kár azért a perecért.

Megsérült?
Nem is néztem tovább.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Szabi84
Azt tetszik mikor a F1-ben siránkoznak a gumi miatt és hogy az milyen életveszélyes.Vagy még nem láttak motorversenyt???

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C