1926
  • DJ Bee18
    ez az Talma GO GO GO. Ne törődj te ezzel a bagázzsal, neked nem kell segget nyalni, mint Baumgartnernek, mert neked van tehetséged, és biztos lesz csapat :DDDD
  • JGTC
    ő motorozott inkább megfontoltan
    én így mondanám
  • robotnyk
    lehet, bár angliában a 3 ktmes közül ő volt az egyetlen aki nem esett el az esőben, és nyert
  • Istencsászár
    jaja eztis elmondta, hogy simon a származása és a szponzorai miatt van a ktmbe amugymeg egy láma:)
  • JGTC
    csak meg kell nézni, hogy most holvan a malagutti!! és tavaly holvolt!!!
    de ez a KTM-re is elmondható, és ezzel nem azt akarom mondani, hogy a motor rögtön ász lesz ha Ő ráül de itt is egyből két KTM-es van elől
    Simon meg egy nulla csak pénze van
  • modellmaker
    Akkora ász már! Úgy fel megy bennem a pumpa mikor látom hogy a csapattárást el kell engednie... fujj ezt úgy nem szeretem!
  • JGTC
    most is elverhette volna őket mint nyárieső a libaszart
    legközelebbb sem lesz kegyelem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GO TALMA GO TALMA GO TALMA
  • modellmaker
    Asszem ha Valenciában azt motorozza amit tud (és a motorja is jó lesz) akkor egy nagyon szép jövő elé néz! :)
  • JGTC
    ezt én sem hagyom ki, nekem sem lesz probléma
  • Istencsászár
    még nincs időpont de lesz verseny után nemsokkal 1-2 hét
  • bigapó
    na a sávszélességgel nincs gond (állítólag fővonal, mert közigazgatásban lévő épületben vagyok, többet nem árulhatok el;))
    quicktime meg szintén van. akkor megpróbáljuk legközelebb. időpont van már? a verseny után mikor lesz új interjú?
  • Istencsászár
    persze felkell rakni egy quicktime plugint és látod őt hallod full folyamatos, jóminőségű volt a kép ( nekem 1m/128 ) nettel
  • Istencsászár
    aszondta hogy a Ktm-en belül is gondok vannak nem egy olyan felhőtlen nagy csapat csak igy kivülről tünik nekünk és szeretne onnan szabadulni egy jobban összeraktt csapathoz ahol élvezi is a munkát
  • bigapó
    gondolom:)) mint bábel tornya:))
    ezt a chat-es izét lehet akkor is nézni, ha nekem nincs webkamerám, sőt igazából itt az sg-s chat-en kívül nem megy semmi (mirc vagy ilyesmi) mer ez melóhely.
  • Istencsászár
    áh:) szegény több mint 1200an néztük és kérdésekkel bombáztuk:))
  • bigapó
    mondtátok, hogy van rajongói-topikja itt az sg-n?? :))
  • JGTC
    basszus nem láttam pedig jó lett volna
    nem baj az SG-n a kemény mag drukkol akkor is !!!!
  • Istencsászár
    chat.neteyes.hu-n mostvolt egy élő videó chat ( mi láttuk őt ) és élbőbe és kérdeseket rakhattunk fel kb másfél óránkeresztűl és mostlett vége..
    Röviden pár dolgot..

-Utálja simont mer egy senkiházi :)))))))
    -Kalioval jóban van már ( vagyis fogjuk rá ) megbeszélték a multkori dolgot hogy mind2őjüket félretájékoztatták
    -nemmarad a KTM-nél nincs semmi szerződése, de visziont kapcsolatba áll a hondával stb.. nagyobb csapatokkal és a végleges döntést nemsokára 1-2 hét mulva megtudjuk
    -Valensziában nemfogja érdekelni semmi ő nyerni akar Kaliot nemfogja segiteni, ha a csapat azt is akarja akkorse őt már a Ktm nemérdekli
    -max még 1 évet akar maradni a 125be és utánna mindekiépp felmenne a 250be de csak gyári nagy csapathoz ahol nyerni is tud

stb.stb rengeteg dologról volt szó, nagyon szimpi a tag és örül hogy ennyien drukkolunk neki.. valenszia után ismét lesz egy ilyen video chat vele ahol már a konkrét jövőjéről is többet fog tudni mondani..
  • JGTC
    kössz az infót
    nagyn helyes hajrá Talma hajrá
  • bigapó
    igen, ezt nyilatkozta (saját füllel hallottam:)). A kedvenc pályája a valenciai, és úgy érzi, hogy az első hely már eldőlt, ezen a versenyen mindent megtett Kallio minél jobb helyezésért, most már tele van a töke mindenkivel (ezt Én mondtam, Ő máshogy fejezte ki magát:)), nyomni fogja ezerrrel és kész. vááááá :DDD
  • bigapó
    lentebb többször is írtuk, hogy Negyedik:))
  • Dave000
    hát de az esély megvan, ennyi se lenne, GO GO TALMA, remélem most a magyar himnusz lesz az utsó versenyen...
  • MrSpock
    Persze ahhoz Luthinek elkell esnie,de biztonságosan végigmegy,símán elég neki a top 10-ben lenni.
    Remélem Talma fog ynerni!Már csak azért is!
  • Andora
    Valaki tudja hogy Talma hanyadik lett mert én lemaradtam a versenyről?
    Előre is kössz.
  • JGTC
    Talma elégedett a 4.helyével

Állítólag az Euro Sporton volt Talmával egy telefon interjú és azt mondta, hogy az uccsó versenyen csak magával fog törődni, és ott lesz meglepetés!(gondolom ez a 250 alatt volt azért nem láttam)
  • Istencsászár
    hát igen amit talma a teknikás részeken művel az gyönyörű
  • JGTC
    Amit Talma most produkált az eszméletlen volt !!! A kanyarokban is olyan ívekről ment be, hogy az már lehetetlenségnek tűnt, és mégis megcsinálta!!!!!!!!!!!!!!!444 És elég keményen oda is tette magát.
    Neki lehettek a legkopottabbak a gumijai az egész bandából.
    Szerintem mindenki látta, hogy ki viszi a vállán a csapatot.És ki tud motorozni a KTM-nél. Főnleg más csapatokra gondolok.
    A kalioról nem ejtenék szót.

Ha nem kellett volna pesztrálni azt a kis.... akkor tarolt volna!!!!!!!
  • JGTC

azért lett csak negyedik mert a kaliot ÚJRA előresegítette és épp le volt maradva ez miatt(Lüthivel aki nem is érte utól az elsőket) Ő viszont igen csak már az előzésre nem maradt idő.
  • Random work
    Nem is gondolkoznak KTM-ben jövőre. A manager azt mondta, hogy honda az esélyes 95%-ban. Gyári honda csapathoz szeretnének csakis menni és 3 olyan van amelyik esélyes álítólag kaptak sok komoly ajánlatot is már csak ki kell választani a legjobbat. Az tuti, hogy maradnak a 125-ös osztályban.
  • bigapó
    egyetértek Istencsászárral. Ezt Kallio főzte ki magának. Ha ezekután a KTM nem ad szerződést Talmának, akkor nagyon nagy köcsögök lennének. Hát ennél jobban nem lehet segíteni valakit!!!! jóhogynem átnyúlmán a másik motorra, hogy húzza ott is a gázt!!! Elfaszomkodta Kallio, kész ennyi. Talma meg szépen csinálta, kár, hogy "csak" 4. lett. De ebben nagyobbrészt Kallio segítése van benne!
  • Kaszi46
    én is úgy vettem észre többször, hogy visszavette a gázt Kalio javára:\
  • Dave000
    Most viszont Talma mentette meg Kallio-t, mert ha nem előzi meg Luthi-t a végén, akkor világbajnok lenne Luthi, így viszont csak 23 pont van köztük, és ha megnyeri Kallio az utsó versenyt, akkor világbajnok.
  • bigapó
    sajnos nincs, mert "túl" messze van. sok pont az előnye:(( de asszem a VB 3. hely majdnem biztos
  • Istencsászár
    mérszegény? Talma segitette amikor kalio talma volt tisztán lehetett látni Talma sokkal gyorsabbvolt és elkelett venni a gázt neki és akkor Talmát leelőzték, de azt hogy Kalio ilyen belfék hogy ennyit nemtudott megtenni hogy ne essen el.
  • Szabi84
    Szegény Kallio! Elba*ta
  • Pontius #491
    Huh de durva volt
    Viszont azzal, hogy Kallio nem szerzett pontot most Talmának van esélye a 2ik helyre??????????
  • Pontius #490
    Jipppiiiii
    Kár, hogy még 4 kör
  • Pontius #489
    Talma nézegeti Kalliot...
    Megint megelőzi?
  • Pontius #488
    BAAASZARÁS!!!!
  • Pontius #487
    Az a lényeg, hogy semmi sem biztos csak az, hogy jövőre is látni fogjuk Gábort...
    De, hogy hol azt még nem tudni
    Egyenlőre áll a KTM 250-es szerződés de kilátásban van egy 125-ös Honda motor is.
    De semmi sem biztos, döntés a követlező 1-2 hétben várható