Talmácsi Gábor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JGTC

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
igen

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Istencsászár
hétvégén lesz futam?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ne félj, lesznek itt postok szombattól sztem 😄D

meglesz remélem is, de addik minek írjunk? nem történt semmi tuttommal, ezért pang a topik

LiPTON
meglesz az Brno-ban

LiPTON
hajráhajráhajrá!

JGTC
nagyon pang a topik srácok!!
hová lett a nagy szurkolókedv?

nagyon-nagyon kínáncsivá tettél [eddig csak simán nagyon kíváncsi volt <#idiota>]

modellmaker
RIA! RIA! HUNGÁRIA!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

megnézzük :d

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

JGTC
A Cseheknél Talma teljes Magyar színû cuccban lesz, beleértve a motort is!!
A sisakja is extrém festést fog kapni, lesz rajta Magyar korona is meg minden.

Jancker
Oké köszi! Nem nagy tragédia majd következõre!

Es gibt nur ein FC Bayern!

bobka
a sikánnál már nézelõdött és szerintem simán meg tudta volna elõzni...

bobka.uw.hu

JGTC
Én is úgy láttam, hogy Talmának meg Simoncellinek vannak még tartalékai! Az elsõ kettõ már nagyon rángatta a szarvát.

JGTC
ezt nem hiszem el

bigapó
a 4. pozíciót szerezte meg, de nem ment végig a futam. Poggiali esett egy hatalmasat a verseny vége elõtt 5-6 körrel és ezt veszélyesnek találták a bírók (rossz helyen maradt a motorja), így leintették a versenyt. az éppen aktuális sorrendet vették figyelembe, így lett ez az eredmény, ami jó is meg nem is, mivel volt 2. is Talma. Tehát meg volt az esélye, hogy több pontot is szerezzen akár. sebaj, majd legközelebb.

The Matrix has you...

ewuk
4. asszem
Jancker
Valaki eltudja mondani hagyadik lett Talma, vagy mi történt vele? Lemarattam a futamról 😞

Es gibt nur ein FC Bayern!

bigapó
Ha jól emlékszem ez az a része a pályának, amit nem lehet belátni, mert dombra mennek fel és vakon esnek be a kanyarba(javítsatok ki ha tévednék). szerintem balesetveszélyesnek tûnt a bíróknak ezért inkább lefújták (ezzel kib*szva Gáborral). egyébként nagyon jó kis verseny volt, nekem tetszett. Jól tartotta magát Talmi.

The Matrix has you...

Ez nem igaz, mindjárt felrobbanok olyan mérges vagyok! Mindig elveszik az ember kedvét. Tegnap a vízilabdaválogatott, ma meg ez a hülyeség.

Nem lehetett volna csak sárga zászló????
Sheva
vége van 😞

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

bigapó
Eddig jól nyomja😊 kicsit nagyot esett a srác, az elõbb.

The Matrix has you...

Amse
Na kezdõdik...
GoGo Talma!

bobka
<#szomoru1><#confused>

bobka.uw.hu

Holnapi rajtrács:
1 M. Kallio (FIN) KTM 1:27.965
2 M. Simoncelli (ITA) Aprilia 1:28.182
3 T. Luthi (SUI) Honda 1:28.240
4 M. Pasini (ITA) Aprilia 1:28.353
5 J. Simon (ESP) KTM 1:28.375
6 T. Koyama (JPN) Honda 1:28.563
7 L. Pesek (CZE) Derbi 1:28.605
8 G. Talmacsi (HUN) KTM 1:28.631
9 H. Faubel (ESP) Aprilia 1:28.635
10 S. Gadea (ESP) Aprilia 1:28.735
11 A. Espargaro (ESP) Honda 1:28.736
12 L. Zanetti (ITA) Aprilia 1:28.917
13 F. Lai (ITA) Honda 1:29.025
14 A. Iannone (ITA) Aprilia 1:29.116
15 S. Cortese (GER) Honda 1:29.145
16 T. Kuzuhara (JPN) Honda 1:29.167
17 J. Olive (ESP) Aprilia 1:29.175
18 P. Nieto (ESP) Derbi 1:29.179
19 A. Bautista (ESP) Honda 1:29.182
20 M. Di Meglio (FRA) Honda 1:29.254
21 M. Poggiali (SMR) Gilera 1:29.329
22 M. Hernandez (ESP) Aprilia 1:29.465
23 I. Toth (HUN) Aprilia 1:29.468
24 A. Masbou (FRA) Honda 1:29.480
25 R. De Rosa (ITA) Aprilia 1:29.535
26 S. Bradl (GER) KTM 1:29.565
27 M. Ranseder (AUT) KTM 1:29.569
28 J. Carchano (ESP) Aprilia 1:29.906
29 D. Giuseppetti (GER) Aprilia 1:30.058
30 K. Abraham (CZE) Aprilia 1:30.234

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Ezt az nso-n kérdezd meg, csak bemásoltam ami ott volt.
JGTC
4.,6.,8. ki lett ???

Nem kell izgulni szerintem mégmegfontoltabb lesz mint eddig, a rajt megy oly mind1 nem😊

modellmaker
Meg hogy nem méri el magát mint az elõzõ versenyen.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

talmácsinál 90%ban mind1 honnan rajtol 😊
Én csak abban reménykedem, hogy az elsõ 2 sorban lessz <#pias>

robotnyk
nem nagy a hátrány, holnap jó lenne elsõ sorba kerülni
Német Nagydíj, elsõ idõmérõ edzés:
1. M. Pasini (olasz, Aprilia) 1:28.808 perc
2. M. Kallio (finn, KTM) 1:28.941 perc
3. M. Simoncelli (olasz, Aprilia) 1:29.249 perc
5. T. Luthi (svájci, Honda) 1:29.258 perc
7. Talmácsi Gábor (magyar KTM) 1:29.338 perc
9. H. Faubel (spanyol, Aprilia) 1:29.432 perc
bobka
élõbe láttam meg motoros magazinba.szerintem szép

bobka.uw.hu

Köszi. Azért nem malaguti robogóra gondoltam. :-( Egyébként hogy néz ki?

bobka
de a malagutinál lehet kapni talmás robogót.kék sárga.

bobka.uw.hu

Köszi az infot. Kár hogy nincs utcaiban. Mert szerintem a ktm-esek nemcsak a belsõt, hanem a kõlsejét is nagyon eltalálták. Ez a legszebb moci az egész mezõnyben. Szerintem!

bobka
tudtommal nincsen.annak idején még a nagyon jól sikerült cross blokkot dolgozták át,hogy jó legyen gyorsaságira de utcaiba ugy tudom nincsen.

bobka.uw.hu

Amelyik ktm mocival Talma versenyzik, annak van-e utcai kivitelben kapható változata? Tudja-e esetleg valaki?

az tényleg szép volt 😊 <#eljen>

Rossi is csak csúszkált de neki már van annyi tapasztalata, hogy biztos esésbõl megfogja a motort.

a kerozin visszacsapódott állítólag, mivel reptér van a pálya mellett és attól csúszott ennyire + az esõ

azt mondta az volt a baj hogy nagyon elkezdett esni az esõ, ugye náluk kezdett esni, és a pálya útviszonyai igy körrõl körre nagyon hamar változtak...

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

JGTC

JGTC
Tényleg nincs ellenfele esõben Talmának, de hát sajna most túlvállalta magát!
Azért az hozzátartozik az igazsághoz, hogy ez a pálya nem úgy csúszott mint amennyire szoktak esõben a pályák!! Marhasokan estek nem szoktak ennyien zakózni vizes versenyen!!

JAJA, már alig várom a hétvéét 😊

Laffite
...sajnos ha csak az eddigi 2 eldobott versenyt nézzük, ahol a minimum 2db 3. hely simán meg lett volna, már az is 32 pont elszórva 😞 remélem nem fog hiányozni a végén...

ugyanakkor tisztelem Talmát, amiért mindíg nyerni akar és ennek érdekében néha többet is kockáztat! a lényeg, hogy összetettben sikerült elöl maradni, a következõ futamon pedig ugyanez a cél!

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Hangianix
Azert mondom, hogy ovatosabban vezetve "csak" masodik helyre behozni a motort.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

robotnyk
második hely? amikor kicsúszott épp volt vagy 1-1,5 mp elõnye az élen.
Sheva
sajnálom Talmát 😞

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Hangianix
Becsulendo, hogy kockaztatott, de meggondolando, hogy nem lett volna jobb egy masodik hellyel egyedul vezetni a pontversenyt.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.