Talmácsi Gábor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Bee18
ez az Talma GO GO GO. Ne törõdj te ezzel a bagázzsal, neked nem kell segget nyalni, mint Baumgartnernek, mert neked van tehetséged, és biztos lesz csapat :DDDD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

JGTC
õ motorozott inkább megfontoltan
én így mondanám

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

robotnyk
lehet, bár angliában a 3 ktmes közül õ volt az egyetlen aki nem esett el az esõben, és nyert
Istencsászár
jaja eztis elmondta, hogy simon a származása és a szponzorai miatt van a ktmbe amugymeg egy láma:)

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

JGTC
csak meg kell nézni, hogy most holvan a malagutti!! és tavaly holvolt!!!
de ez a KTM-re is elmondható, és ezzel nem azt akarom mondani, hogy a motor rögtön ász lesz ha Õ ráül de itt is egybõl két KTM-es van elõl
Simon meg egy nulla csak pénze van

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

modellmaker
Akkora ász már! Úgy fel megy bennem a pumpa mikor látom hogy a csapattárást el kell engednie... fujj ezt úgy nem szeretem!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

JGTC
most is elverhette volna õket mint nyáriesõ a libaszart
legközelebbb sem lesz kegyelem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <#hehe>

GO TALMA GO TALMA GO TALMA

modellmaker
Asszem ha Valenciában azt motorozza amit tud (és a motorja is jó lesz) akkor egy nagyon szép jövõ elé néz! :)

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

JGTC
ezt én sem hagyom ki, nekem sem lesz probléma

Istencsászár
még nincs idõpont de lesz verseny után nemsokkal 1-2 hét

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bigapó
na a sávszélességgel nincs gond (állítólag fõvonal, mert közigazgatásban lévõ épületben vagyok, többet nem árulhatok el;))
quicktime meg szintén van. akkor megpróbáljuk legközelebb. idõpont van már? a verseny után mikor lesz új interjú?

The Matrix has you...

Istencsászár
persze felkell rakni egy quicktime plugint és látod õt hallod full folyamatos, jóminõségû volt a kép ( nekem 1m/128 ) nettel

Istencsászár
aszondta hogy a Ktm-en belül is gondok vannak nem egy olyan felhõtlen nagy csapat csak igy kivülrõl tünik nekünk és szeretne onnan szabadulni egy jobban összeraktt csapathoz ahol élvezi is a munkát

bigapó
gondolom:)) mint bábel tornya:))
ezt a chat-es izét lehet akkor is nézni, ha nekem nincs webkamerám, sõt igazából itt az sg-s chat-en kívül nem megy semmi (mirc vagy ilyesmi) mer ez melóhely.

The Matrix has you...

Istencsászár
áh:) szegény több mint 1200an néztük és kérdésekkel bombáztuk:))

bigapó
mondtátok, hogy van rajongói-topikja itt az sg-n?? :))

The Matrix has you...

JGTC
basszus nem láttam pedig jó lett volna
nem baj az SG-n a kemény mag drukkol akkor is !!!! <#vigyor5>

Istencsászár
chat.neteyes.hu-n mostvolt egy élõ videó chat ( mi láttuk õt ) és élbõbe és kérdeseket rakhattunk fel kb másfél óránkeresztûl és mostlett vége..
Röviden pár dolgot..

-Utálja simont mer egy senkiházi :)))))))
-Kalioval jóban van már ( vagyis fogjuk rá ) megbeszélték a multkori dolgot hogy mind2õjüket félretájékoztatták
-nemmarad a KTM-nél nincs semmi szerzõdése, de visziont kapcsolatba áll a hondával stb.. nagyobb csapatokkal és a végleges döntést nemsokára 1-2 hét mulva megtudjuk
-Valensziában nemfogja érdekelni semmi õ nyerni akar Kaliot nemfogja segiteni, ha a csapat azt is akarja akkorse õt már a Ktm nemérdekli
-max még 1 évet akar maradni a 125be és utánna mindekiépp felmenne a 250be de csak gyári nagy csapathoz ahol nyerni is tud

stb.stb rengeteg dologról volt szó, nagyon szimpi a tag és örül hogy ennyien drukkolunk neki.. valenszia után ismét lesz egy ilyen video chat vele ahol már a konkrét jövõjérõl is többet fog tudni mondani..

JGTC
kössz az infót
nagyn helyes hajrá Talma hajrá <#eljen><#taps>

bigapó
igen, ezt nyilatkozta (saját füllel hallottam:)). A kedvenc pályája a valenciai, és úgy érzi, hogy az elsõ hely már eldõlt, ezen a versenyen mindent megtett Kallio minél jobb helyezésért, most már tele van a töke mindenkivel (ezt Én mondtam, Õ máshogy fejezte ki magát:)), nyomni fogja ezerrrel és kész. vááááá :DDD

The Matrix has you...

bigapó
lentebb többször is írtuk, hogy Negyedik:))

The Matrix has you...

Dave000
hát de az esély megvan, ennyi se lenne, GO GO TALMA, remélem most a magyar himnusz lesz az utsó versenyen...

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

MrSpock
Persze ahhoz Luthinek elkell esnie,de biztonságosan végigmegy,símán elég neki a top 10-ben lenni.
Remélem Talma fog ynerni!Már csak azért is!

Go Jeff Go!!!!

Andora
Valaki tudja hogy Talma hanyadik lett mert én lemaradtam a versenyrõl?
Elõre is kössz.

JGTC
Talma elégedett a 4.helyével

Állítólag az Euro Sporton volt Talmával egy telefon interjú és azt mondta, hogy az uccsó versenyen csak magával fog törõdni, és ott lesz meglepetés!<#hehe>(gondolom ez a 250 alatt volt azért nem láttam)

Istencsászár
hát igen amit talma a teknikás részeken mûvel az gyönyörû

JGTC
Amit Talma most produkált az eszméletlen volt !!! A kanyarokban is olyan ívekrõl ment be, hogy az már lehetetlenségnek tûnt, és mégis megcsinálta!!!!!!!!!!!!!!!444 És elég keményen oda is tette magát.
Neki lehettek a legkopottabbak a gumijai az egész bandából.
Szerintem mindenki látta, hogy ki viszi a vállán a csapatot.És ki tud motorozni a KTM-nél. Fõnleg más csapatokra gondolok.
A kalioról nem ejtenék szót.<#mf1>

Ha nem kellett volna pesztrálni azt a kis.... akkor tarolt volna!!!!!!!

JGTC
<#nyes>

azért lett csak negyedik mert a kaliot ÚJRA elõresegítette és épp le volt maradva ez miatt(Lüthivel aki nem is érte utól az elsõket) Õ viszont igen csak már az elõzésre nem maradt idõ.

Random work
Nem is gondolkoznak KTM-ben jövõre. A manager azt mondta, hogy honda az esélyes 95%-ban. Gyári honda csapathoz szeretnének csakis menni és 3 olyan van amelyik esélyes álítólag kaptak sok komoly ajánlatot is már csak ki kell választani a legjobbat. Az tuti, hogy maradnak a 125-ös osztályban.

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

bigapó
egyetértek Istencsászárral. Ezt Kallio fõzte ki magának. Ha ezekután a KTM nem ad szerzõdést Talmának, akkor nagyon nagy köcsögök lennének. Hát ennél jobban nem lehet segíteni valakit!!!! jóhogynem átnyúlmán a másik motorra, hogy húzza ott is a gázt!!! Elfaszomkodta Kallio, kész ennyi. Talma meg szépen csinálta, kár, hogy "csak" 4. lett. De ebben nagyobbrészt Kallio segítése van benne!

The Matrix has you...

Kaszi46
én is úgy vettem észre többször, hogy visszavette a gázt Kalio javára:\

*Posse*T.W.D*

Dave000
Most viszont Talma mentette meg Kallio-t, mert ha nem elõzi meg Luthi-t a végén, akkor világbajnok lenne Luthi, így viszont csak 23 pont van köztük, és ha megnyeri Kallio az utsó versenyt, akkor világbajnok.

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

bigapó
sajnos nincs, mert "túl" messze van. sok pont az elõnye:(( de asszem a VB 3. hely majdnem biztos

The Matrix has you...

Istencsászár
mérszegény? Talma segitette amikor kalio talma volt tisztán lehetett látni Talma sokkal gyorsabbvolt és elkelett venni a gázt neki és akkor Talmát leelõzték, de azt hogy Kalio ilyen belfék hogy ennyit nemtudott megtenni hogy ne essen el.

Szabi84
Szegény Kallio! Elba*ta

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Huh de durva volt
Viszont azzal, hogy Kallio nem szerzett pontot most Talmának van esélye a 2ik helyre?????????? <#nyes><#nyes><#nyes>

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Jipppiiiii
Kár, hogy még 4 kör

Talma nézegeti Kalliot... <#vigyor1>
Megint megelõzi? <#hehe>

BAAASZARÁS!!!! <#wow1><#eljen>

Az a lényeg, hogy semmi sem biztos csak az, hogy jövõre is látni fogjuk Gábort...
De, hogy hol azt még nem tudni
Egyenlõre áll a KTM 250-es szerzõdés de kilátásban van egy 125-ös Honda motor is.
De semmi sem biztos, döntés a követlezõ 1-2 hétben várható

megint elírták az idõpontot...
10-kor kezdõdött a közvetítés! <#smile>
(Rossiék bemelegítését mutatják (még 3 perc))
Ha lessz valami érdekesség beírjuk

bigapó
na hát, hogyha lenne eurosport itt melóba, akkor azt nézném:)) majd írjátok meg, hogy mi volt, jó!!

The Matrix has you...

Pontosabban:
M1 10:50
Eurosport 10:15 ---> Ezt érdemes nézni mert abban a 30 percben biztos fognak beszélni az "állítólagos" KTM szakításról...

bigapó
M1 10:50 Telesport
Moto GP - Török Nagydíj

mindenképpen nézzétek:)) az viszont érdekes, hogy ezt leadják az ünnepnapon, de pl a harmadik mûszakot meg nem:))

The Matrix has you...

Taylor
thx, nem láttam azt a futamot.

csak annyi volt,h a stefano nyilatkozott mikor kérdezték , mi a helyzet a ktmnél h nem marad a ktmnél talma..ellenben marad a 125 ben és többel tárgyalnak de 95% valószínüséggel a honda lesz a befutó.
Simon az 1 héttel ezelötti versenyen bukott...
(sérülés miatt kihagyja a török futamot)

Gregorius
Majdnem teljesen tök mindegy. Ha Kallio a 3., az, hogy Talma 7. vagy 8. majdnem mindegy.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Miss Lucifer
Rodriguez valószínûleg gyorsabb versenyzõ, az ilyesmi elõfordul... Egyébként szerintem az csak jó, ha egy ennyire erõs versenyzõje van a magyar csapatnak, nagyon kellenek nekik a pontok!

négyszázgát

Taylor
És hol van a 3. KTM-es versenyzõ, Simon? Na meg az hogy van, hogy Tóth Imre csapattársától mindig kikap? (De még mennyivel...)