Talmácsi Gábor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JGTC
igen csak ott még Talma esélyes volt a VB címre!!!! Õ se viccbõl motorozgat ott...

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

modellmaker
OK ez is benne van a pakliban. meg az is hogy Kallio bukott... és ott nem 5 pontot vesztett..

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Big Daddy
Köszi,ez teljesen jó.

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

[Jakuza]
2.
Igy meg lett a VB oszetett 3. helye.
Grat hozza.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Big Daddy
Talma hanyadik lett ma?

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

[Jakuza]
Hat teged lehet nem erdekel, de azokat tuti, akik emiatt buktak el a VB-t.
Nem tudom te mire gondolnal, ha tobb dollar milliot koltenel egy csapatra evente, es a pilotad cimszerzeset meghiusitana egy versenyzo onfejusege.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Istencsászár
már bocsánat de ki a faszt érdekel? Kalio miért esett el elõzõ futamon ha? ennyi......

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

[Jakuza]
Ne felj egy nap mulva a kulfoldi sajto csak arrol az 5 pontrol fog beszelni, semmi masrol.
Igy nezve azon mulott.
Az mar mas kerdes, ha nagyon akarta volna akkor a Luthi ezen a versenyen nem 9., hanem elobb vegez.
Csak ezen mulott elmeletileg.
Persze utolag mindenki lehet okos.

JGTC
jeeeeeeeeeeeeeee

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Istencsászár
<#worship><#worship>Szépvolt Talma<#worship><#worship>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

robotnyk
nemtom mit számolgatnak EuroSporton hogy 5 pont, meg Katar, ha Lüthi akar bejöhetett volna 6diknak csak elengedett boldog-boldogtalant
Ez igen! Szééééép.... Okos versenyzés!!! <#worship>
Pasini czumika.... 😊))))

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

De az is szép lenne ha most nyerne és a következõ év elsõ versenyét is õ nyerné, ezzel 55 verseny után õ lenne az aki 2x egymás után tudna versenyt nyerni 125-ben 😊
2 különbözõ csapat színben... Az még érdekesebb lenne 😊))

Talma, HIDEGVÉR!! HIDEVÉR!! nehogy egy buta hiba miatt mennyen el a biztos 3ik hely

Gadea bukik, ezt akartam írni (reklám elött pont erre gondoltam)

Reméllem Talma a verseny végéig megtartja hidegvérét, nem lenne yó ha az autolsó 1-2 körben begyujtaná a rakétákat és hibázna 😞
Reméllem beéri a biztos 4 helyel is és a biztos VB 3ikkal

Na most Kallio segítehet Talmán (elég lenne ha megelõzné Passinit)
Talma nagyon spórol a motorral, mindenhol elkerüli a kerékvetõket, és igy is szemmel láthatóan gyorsabb Kallionál

Istencsászár
10:45

GYORSASÁGI MOTOR
Grand Prix Valencia Spanyolország 125cc verseny (12:00)

JGTC
Ekkora pofátlanságot, hogy még a Simont is elõrébb rakják nála!
Szerintem a KTM erre várt Katar óta!

Dave000
mondjuk sztem a Kopron nincs olyan messze a KTM-tõl, úgyhogy jó eredményekre számítok tõle jövõre

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

Kaszi46
nem is durva ez inkább szomorú. eddig amikor vki megkérdezte tõlem hogy szerintem miert jobb, illetve élvezetesebb a motogp tudtam egyböl mit válaszolni. sajna ezek után ezt már nem mondhatom. bár mgp osztályon belül ez nincs igy ha Melandri és Sete helyzetére gondolok, illetve év elején is volt 1 vagy 2 olyan futam ahol tisztán kiderült náluk nincs ezirányú csapatirányítás.

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
hmmm hát ez azért elég durva. számítottam valami hasonlóra, de megmondom õszintén nem hittem hogy valóban meglépi a ktm gyár ezt a lépést.

*Posse*T.W.D*

[Jakuza]

JGTC
versenygumival jó ez😊

robotnyk
lehetett volna jobb is
Istencsászár

Istencsászár
Kezdõdik a qual minjá 😊 GOOO TALMA

Miss Lucifer
Eddig nagyon biztató, reméljük kitart egész hétvégére a jó szereplés!

négyszázgát

Andora
Az jó!(JGTC)

Andora
Igen!

JGTC
és állítólag holnap/vagy ma már esõ lesz, amotor beállításai pedig már majdnem tökéletesek Talma szerint

Istencsászár
Csak igy tovább holnap is 😛

Istencsászár
tudjuk😊 multkor megmondta hogy Ktmtõl elmegy, és 1 évet még max marad a 125ben

JGTC
igen tavaly Malaguti játszott...

szerintem 2006-ban Honda
2007-ben meg 250 es
(jó lenne ha az is a Kopron Hondánál lenne)<#awink>

Dave000
Talma nem megy a 250-be az biztos, mert tegnap volt a nevezés határideje és a KTM nem adta le Talmaét.

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

Andora
Én ettõl az évtõl nézem a Moto GP és tavaly a sárgáknál volt?

JGTC
most ahogy újraolvastam látom rosszúl írtam
arra gondoltam ha jövõre aláír a Hondához , és onnan megy a csapat 250es gépére

Random work
Érdekes mert az utolsó verseny elött azt nyilatkozta az ügynöke, hogy 125-ben maradnak és Honda gyári csapatra gondolnak.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

JGTC
úgylegyen hozzáteszem, hogy ha ettõl a csapattól menne fel jövõre a 250-be (amit már egyszer lenyilatkozott hogy jövõre mindenképp 250lesz)akkor nem lenne sok gondja a motorral sem nem úgy mint a 250-es KTM-el aminek még kell pár év.

JGTC
konkrétan arról tavalyi képrõl van szó amit betettem és Talma épp vezeti a versenyt, szóval ez egy jó ómen

a.carkey

A medve nem játék.

Andora
kirõl van és hol a kép?

modellmaker
😉 úgy legyen!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

JGTC
Nézegettem a tavalyi képeket és háát......

Nem lesz itt gond!!

Andora
Kössz elolvasom majd!

JGTC

Andora
Csak azt tudom hogy lehet hogy a Hondához megy!

Dave000
Egyenlõre tárgyalás alatt van, Talma azt mondta 1-2 héten belül kapunk pontos választ, gondolom akkor kötik meg a szerzõdést, vagy nem... 1ébként melyik Hondához megy? Luthi helyére kéne berakni 😄 tuti VB gyõztes lenne.

Andora
Talma nem tudjátok jövõre átmegy a Hondához?
Elõre is kössz!

Andora
Kösszi!