Talmácsi Gábor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Bee18
nagyon jó fej a srác :D
tavaly meg minden híradás Baumgartnerrõl szólt... na az mekkora egy f*sz <#falbav><#falbav><#falbav>

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
<#eljen><#eljen>

JGTC
azt mondta, hogy ezt is szemelött tartja majd jövõre!!!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

DJ Bee18
ja és ami a lényeg, kenje el az egész KTM száját, Kallioval az élen <#eplus2><#eplus2>

DJ Bee18
jobban örülnék ha már nem ebben a szúnyogkategóriában indulna, hanem az öblösebb 250-ben :D, de legyen jó a csapata és nyerjen VB-t, sok sikert neki <#eljen>

125

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

zaki
125

Barni
melyik géposztályban fog indulni jövõre? 125 vagy 250?

Avanti Italia!

Andora
az sirály kár hogy nem láttam!

most láttam a Mokka (TV2) végén egy videoklippet (egy csaj magyarul, egy férfi olaszul énekelt benne), amiben Talma mosolygott, aztán leelõzte a csaj motorját:)

http://gaborszantai.co.uk/

modellmaker
Tök jófej "srác"! :)

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

JGTC
Forma volt nagyon Talma!!!!
Mondta, hogy a KTM-el a szakítást nem sajnálja egyáltalán. A szerelõjét Patrickot ott hagyta viszont, mert annak 2 éves szerzõdése van a KTM-el.
Mondta, hogy a Honda biztos jó lesz, mert annak van magasan a legjobb váza! Aztán a csapattársa az idei olasz bajnok lesz akinek ez egy tanuló év lesz jövõre.
Jövõhéten hétfõn megy olaszba aláírni a szerzõdést és ott mindent megtárgyalnak. Mondta ha lehet egy 600as CBR RR-t fog kérni....
Mesélte azt is, hogy majdnem ráülhetett Õ is a Kawasaki GP motorjára csak aztán mégsem jött össze.... Meg még volt sok sok minden. <#papakacsint>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
Na 20perc mulva interjuh!!!

Andora
Andora van odaírva!

Laffite
+ valszeg fél Magyarország szurkol majd a KTM csapat ellen, csakazértis! :)

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Laffite
...+ Gadea, Di Meglio, Faubel... és szerintem még rajtuk kívül is találnánk ellenfeleket, de eljutottunk egy olyan pontra, hogy Talma óriási rutinnal, nyert versenyekkel a háta mögött egy gyári motoron indulhat neki, addig tesztelhet egy teljes holtidényt és ha rá tudják szabni addig a motort, akkor nem lesz itt baj, harcolhat a gyõzelmekért, remélem legalábbis!

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Aszem jövõre Talmának nem lessz egyszerû dolga!
Luthi, Kallio, Simon, Poggiali, Koyama, Pasini, talán Simonchelli is ha sikerül a motoron maradnia <#nyes> + biztos lessz 1-2 új feltörekvõ tehetség jövõre is! Hûûû mi lessz itt tavasztól... <#buck>

Azért ez nem semmi:
2004-es szezon:
25 LUTHI, Thomas SUI Honda 2004es évben szerzett pontok: 14
2005-ben pedig 242 pontal világbajnok!! :) Ezt már nevezem fejlõdésnek! :)

De említhetném még pl.:
Poggiali aki elsõ évében kapásból: 107 pont!! :)
Koyama 2004: 7pont 2005: 119pont

Istencsászár
kössz az infot ottleszünk:)

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bigapó
Szerdán nov. 9-én 19:00-tõl Talmácsi Gábor MotoGP 125 ccm Világbajnoki 3. helyezett motorversenyzõnk, exluzívan a szezon zárása után elõször csak itt a Neteyes sztárchat-ben látható. Kérdezzen Ön is és Gábor élõben válaszol!

a várva várt idõpont. sajna pont nem leszek bent, de Ti menjetek és kérdezzetek érdekes dolgokat:)) majd utólag megnézem azt is.

The Matrix has you...

bigapó
ja és csípem az aláírásod;)

The Matrix has you...

JGTC
ezer köszönet

bigapó
NA, nagy nehezen megtaláltam neked te kis lusta:)ITTEN van a tavalyi 125-ös vb-végeredmény. ha rányomsz a nevére, aztán a career-re, ott pedig a statistics-re, akkor láthatod az évek során elkövetett eredményeit, hol mikor mennyit és mivel.

The Matrix has you...

JGTC
na ezt meglesem én is

valaki linkelje már be légyszi a 2004-es 125ös bajnokság végeredményét(kiváncsi lennék ki lett akkor a harmadik és azóta hol tart) THX THX

modellmaker
thx.

kaja után meg is nézem. :)

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

bigapó
errõl még nincs infóm. Istencsászár esetleg majd többet tud errõl mondani, mert a múltkor is Õ írta be, hogy volt vele interjú. ezt különben az oldalon most is meg lehet nézni. automatikusan lejátsza az egészet, szerintem nagyon érdekes, mert kulisszatitkokat is elmond.

The Matrix has you...

modellmaker
chat.neteyes dolog mikor körül is lesz?

Kiváncsi vagyok a leendõbeli motorjára, festésre, stb... <#buck>

bigapó
a lényeg, hogy gyári csapat és Talma nem hiszem, hogy zsákbamacskás dologba ment volna bele. persze ez majd csak jövõre derül ki, de szerintem jó döntést hozott.

The Matrix has you...

robotnyk
589, és hírek linkelve. tavaly bajnokok lettek
Istencsászár
Fabrizio Lai - 6. lett
di Meglio - 11. lett

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ramore
Az a Honda csapat, akivel leszerzõdött Talma, idén hányadik lett, illetve ki(k) a pilótái(k)?
bigapó
ja és igen, minden elismerésem Talmáé<#worship>. higgadt, nyugodt versenyt láthattunk tõle, semmi felesleges és veszélyes manõverbe nem ment bele. tudta, ha beér és több pontot csinál, mint Pasini, akkor már VB harmadik. gratula,gratula,gratula. már várom, hogy mikor nyilatkozik a chat.neteyes-ban. és aki esetleg ismét vitát nyitna errõl a francos 5 pontról, annak most szólok, hogy felesleges, mert addig amíg valaki nem tud motorozni, az ne várja, hogy VB-címet szerez bármilyen kategóriában. függetlenül minden külsõ tényezõtõl. pont.

The Matrix has you...

bigapó
sõt, a KTM-et még csak meg sem említjük ebben a topikban ezután. max így: az a csapat amelyben 2005-ben versenyzett, tudjátok az a sz*r-szutyok redbullos.

The Matrix has you...

JGTC
<#eplus2><#eplus2>

sztem lehetne egy új bannert csinálni (ez a KTM-es design már nem aktuális <#nyes>)

JGTC
biztos mert a csapat két HRC Hondával fog rajthoz állni oda volt írva:)

robotnyk
most Lai és Di Meglio megy ott ha jól látom, sztem egyikük maradni fog
modellmaker
megnéznéd mire válaszoltam...

abból a szövegbõl, hogy: "Õ lessz az elsõ számú versenyzõ" arra következtetek, hogy lessz csapattársa.
Kérdésem: Ki lessz az?

Andora
Nem a Spanyol pályán!

JGTC
Hurrá!

Jólenne ha ott olyan vagy jobb eredményre lenne képes mint idén Luthi <#eljen>

PetruZ
Végleges a döntés: Talma elhagyja a KTM-et és a Honda Kopron-Scot csapaté lesz, a 125-ösök között (link).
modellmaker
a világbajnokságban ;)

Andora
bocs másodikat akartam írni!

Andora
Talma harmadik lett ez szép volt tõle!

Istencsászár
ÉRTSD már meg nem Talma miatt lett az az 5 pont millio tényezõ közrejátszott...

MrSpock
Én nemtudtam,hogy a motorversenyzés csapatsportág.
Hmmm...úgylátszik átkell értelmezni ezt a fogalmat.
Megnyerték a csapatversenyt,de egyéniben ne szóljanak már bele!Akkor felesleges versenyezni bárkinek is,(vagy nyiltan jelöljék ki az elsõszámú pilótát)ja és nemkellene esetleg elesni,ha bajnok akar lenni valaki,és ne csak más segítségére támaszkodjon.Lüthinek nemvolt aki segítsen.Kallio magának köszönheti,hogy nemlett világbajnok.

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Ez hülyeség,mert Lüthi annyit ment amennyit kellett,ha 5 pont számított volna akkor nem 9. hanem 8.-ként fut be.Ennyi!Simán bejött volna top 5-be ha akar.
Talmának meg gratula!

Go Jeff Go!!!!