Hackerektől tanul a Microsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor most mi lesz?
Szerintem le kellene váltani azokat a fickókat, akik ezt a konferenciát szervezték.😉
És ismerve a nagy cégek lelkivilágát, nagyvalószínûséggel ez is lesz az eredménye.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Nem hiszem hogy ez rövid idõn belül megváltozna.
Diplomákról: a helyzet sajnos nagyon rossz, és a közeljövõben bevezetendõ ún. bachelor diplomák méginkább aláássák a felsõoktatás egykori tekintélyét. Semmi értéke nem lesz a diplomának, már olyan nagyhírû karokon mint az E..E is indítanak pénzes "képzéseket", az egész folyamat alapja a mennyiségi és nem a minõségi képzés... nem is folytatom.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Ooops! Itt idézõjelben volt a "hacker", asszem revidiálnom kell a nézeteimet, bocs fiúk!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Minden esetre sajnos, ma már mindenki, aki nem valami nagyvállalatnál dolgozik, de IT-ben tevékenykedik az a média számára hacker. Nagy kár, hogy a SG, mint elvileg "szaksajtó"-kén funkciónáló valami, az is ezek közé a "médiag.cik" közé tartozik!!! (Bocs fiúk de a jelek szerint ez az igazság, ha nem teccik és kimoderáljátok, akkor majd leírom szebben, de a lényeg ez marad.)
Az Windóz fejlesztése, meg a Linux között meg az a különbség, hogy amíg a M$ nagynéha kegyeskedik ilyen fajta tesztelésnek alávetni a termékeit, addig a Linux számára az ilyen tesztelési, és javítási módszer mindíg rendelkezésre áll.
Na M$ hívõk, szerintetek szakmai szempontból ezek után melyik a jóminõségû szoftver fejlesztésnek, a hatékonyabb módja?
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
Na errõl az jut eszembe, hogy milyen édesek amikor jönnek felvételi beszélgetésre:
- Mennyi tapasztalata van?
- A **** Banknál dolgoztam. Én fejlesztettem a teljes ügyfélmodult.
- De mennyi ideig?
- Hát fél évig, amíg megírtam a diplomám. Ötöst kaptam rá.
- Egyedül fejlesztette az egész ügyfélmodult?
- Ja nem az egészet, csak a felületet.
- ?
- Egy pár formot csináltam.
- ?
- Hát... a telefonszámok felvitelt.
- Ön írta a keretrendszert?
- Nem, azt kaptuk.
- És mennyi fizetést szeretne?
- Kezdetben csak 300.000 nettót szeretnék.
- Nem sok ez egy picit?
- Az összes ismerõsöm ennél többet keres.
Ez után szoktak jönni a szakmai kérdések, ahol csúnyán be szoktak égni a legtriviálisabb dolgokkal (pedig nem szintaktikáról van szó, csak hogy mit, hogy oldana meg elméletileg).
És nem egy ilyen van, hanem hegyekben állnak sorba és ha nem kapják meg az áhított 300k-kezdõfizetésüket, akkor nem is dolgoznak, mert ugye az már méltóságon aluli.
Vagy a világgal van valami probléma, vagy velem, de ezt a szintû önámítást egyre nehezebben tudom tolerálni. Vagy tényleg minden pályakezdõ informatikus 300 nettó fölött keres??? Ezt valahol oktatják ezeknek a szerencsétleneknek az egyetemen? Nem értem.
Ez teccik 😄DDDD<#vigyor2>#vigyor2><#integet2>#integet2>
Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius
Felfedezõ, hozzád meg annyit fûznék, hogyha nem lenne "linux" (gondolom unix-bsd-linux dolgokat ide sorolod) te se igen interneteznél az m$ed alól barátom. Nincs tökéletes op rendszer, de így nyíltan "a linux szar" kijelentésekkel nem rohangálnék.
</flame>
De megnéztem volna 😊)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Starcraft + Diablo III - esemve
Szerencsétlen.
amugy ez a M$-ezés nagyon szánalmas...
Microsoft 4ever!!!
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
xbox360+komputer
"egy jókora vezetéknélküli antenna is elõkerült"
úgy birom az ilyen poénokat 😊
jó kezdeményezésnek tûnik
________ `_~_\" noss
A microsoftot van aki szidja, van aki szereti, de mindkét fél elismerheti, hogy ez jó húzás volt tõlük.<#worship>#worship>
Ha látják a programozók, hogy lehet feltörni az õ programját, akkor legközelebb 100x odafigyelnek minden kis apróságra.<#taps>#taps>
""Ezek a lépések csak a média figyelmét hivatottak felkelteni, míg a vállalat talán abban reménykedik, hogy barátságosabb viszonyt tud kialakítani a másik oldallal" - összegezte a kezdeményezésrõl formált véleményét Marcus Ranum, a Tenable Security Network biztonsági igazgatója. "
ah, tipikus utálom az M$-t hozzáállás. a gond csak az, h õ elméletileg egy olyan ember aki tehetne is valamit. azzal tölti az idejét, h m$-t égesse a biztonsági hibák felfedezésével, de amikor m$ azt mondja, h na rendbe gyere és mond mi a baj, akkor meg elkezd ilyen dumákat lökni. ha egy ilyen dumát valaki itt a fórumon nyom be aszondom rendben, de neki talán nem kéne ilyen kicsinyesnek lenni.
látom SGnél páran álmatlanságban szenvednek 😉