75
-
LowEnd #75 Egyébként, gondolj bele, ha rólad terjedne el (alaptalanul) hogy pedofil vagy, pedig egy közéleti személyiségnek (vagy egy sztárnak) még nehezebb a helyzete, nem tud elbújni, a nyilvánosságból él
De még a "közembernek" is szarrá mehet egy ilyen vádtól az élete... -
LowEnd #74 Már ne haragudj, de a "bizonyíték hiányában" történő felmentés nem azt jelenti, hogy "bűnös, de nem sikerült lecsukni"
A "bűncselekmény hiányában" pedig nem azt jelenti, hogy "rendes ember"
pl a szabálysértési értékre elkövetett lopás, sikkasztás is "bűncselekmény hiányában" lesz lezárva (sittkó szempontjából).
Vagy pl a magánvádas dolgok, könnyű testi sértés és társai, ha a rendőrség bekasztniz, a bíróság megszünteti, ha a sértett nem tesz feljelentést -
dez #73 Kicsit sem volt elfogult az a riporter... -
the Godfather #72 A helyi rádióban, du. 3-kor, élöben halgattam a hírcsatonán ( 680news.com )amikor kimondták az ítéletet.Mind a 10 vádpontban not guilty-t kapott, ami magyarul nem bünös-t jelent. Utolag a riporter döbbent csodálkozásnak adott hangot, mert a vádpontok közt volt az is hogy molesztált egy rákbeteg tizenévest (12 éves volt asszem). Bebizonyosodott hogy egy ágyban aludtak kb 1 (!) évig. A riporter mondta, hogy nem hiszi hogy popcorn-oztak és filmet néztek az ágyban annyi ideig, hozzátéve azt hogy Mákó valszeg azért uszta meg, mert nem volt elég bizonyiték ellene, illetve nagyon jó ügyvédje volt. Ő maga soha nem szolalt meg a biróságon, az ügyvédje képviselte. Ezt azzal magyarázták, hogy félénk, gyerekes a személyiség. Szerintem, meg Mákó egy gyáva féreg....mindenki bizott abban hogy sítkón végzi, mert bármennyi pénze van, a világ nem süket, nem vak és tudják hogy milyen p*****z á**t. Szoval, ez Amerika.
Végszóval a ripoter megemlitette hogy a Santa Barbara megyei, Santa Maria-i bíroság következö vádlottja Osama bin Laden lessz, akit valszeg fel fognak menteni. ( LOL ) -
Shadow_THH #71 az de a maffiózó tulzás
egyszerüen agyon kéne csapni ezt a szar embert -
Piscator #70 persze, persze. Még az nem tetszett, ahogy szinészkedett, látványosan mutogatta, mennyire ártatlan, talpig fehér ruha. Most nem lehetett volna kevésbé harsányan előadni, ha valóban az?
A másik, az se volt szerény, ahogy csupa gorilla kisérte a tárgyalásokra, mint egy klán vezetőt. Az apjáról és ügyleteiről ne is beszéljünk, pénzmosás, egyéb terén hangzottak el feltételezések.
Kinézem, amerikában bármi lehetséges, lehet, itt ártatlan, de a viselkedése, megjelenése fura.
Röhejes amúgy akármi van, ez a sztárkultusz, jóég, képesek egyesek odamenni sikoltozni. -
Piscator #69 láttad a közvetitéseken, klipekben, mikor a faszát fogdosta?
Sajnálom, szerintem több, mint gyerekkori kompenzáció, bár némelyik pszihopata is csak kompenzál a társadalomnak. -
Piscator #67 Szerintem pedofil, esetleg nem, akkor is beteg.
Néger maffiozók.
Nézz rá, meg a későbbi klipjeire. -
#66 A mondat második része a szánalomra vonatkozik, amire biztos nincs szüksége, de akkor is nagyon csúnya, és nem tudom nem sajnálni érte, hogy... magától nem lesz ilyen csúnya egy ember. -
#65 De nagyon csúnya szegény :( -
#64 Nem bűncselekmény hiányában mentették fel, hanem bizonyíték hiányában. A kettő közt óriási a különbség. Ha így nézem, akkor sok hétpróbás bűnöző is ártatlan... -
#63 A képen a viaszmása látható. Én szeretem a zenéjét de a figura enyhén szánnivaló. Az sem baj ha valaki különc, de ha már ilyen apropókból kifolyólag van csak oka figyelni rá a világnak, akkor jobb ha csendben visszavonul. Mindazonáltak örülök, hogy nem találták bűnösnek. -
neB #62 fojj most muszály volt oda középre betenni azt a képet ronda... -
#61 az lehet, hogy 2 rokonodnak az van, de szerintem ő nem a rokonod.. ;) ő csak sziplán fehér akart lenni, nem nigger... -
FTeR #60 2 rokonomnak is van ilyenje, ne akard jobban tudni. -
Cat #59 "Ez a kifehéredős dolog meg 1 betegség"
aha, és akkor miért nincs egy másik ilyen néger sem, aki csak ugy kifehéredik? Ha általánosan kihalnának a pigmentjei, akkor olyan lenne mint az albinóknál, tehát a haja is fehér lenne, a szeme piros (a vér miatt) stb.
Az orrán legalább kéttucat mütét volt, ezt bármelyik plasztikai sebész megmondja. A negroid rasszra jellemző széles orrát a fehérekre jellemzővé akarta alakítani, de a sokadik mütét után már nem volt min dolgozni, szóval az most ott egy műanyagdarab.
Ugy látom nem véletlenül dolgozik a körülötte lévő marketing gépezet, még van aki beveszi ezeket a szövegeket. -
FTeR #58 a vádat itt az állam képviselte (mivel bűnügyi tárgyalás volt), USÁnak meg van annyi pénze, h vissza fizesse.
De usában ténleg szépen virágzik a gazdagodjunk meg pereskedésből életfilozófia.
A gyerek már vagy 3 éve halott lenne, ha dzsekó nem fizeti a mütéti kezeléseket, meg az utólagos gyógykezeléseket. Az annya meg már régóta gyűjtötte a lóvét és már rág megvolt a pénz az életmentő műtétre, de ő inkább tovább kéregetett, pedig napokon múllott a gyerek élete. Ezért csalásért éppen perbe volt fogva, amikor elkezdődött a dzsekós ügy.
Több szakértő szerint is (az államilag kirendelt szerint is) dzsekónak tényleg ez a gyerekkorát kompenzáló szindrómája van (biztos van rá 1 jó kimondhatatlan latin megnevezés).
Ez a kifehéredős dolog meg 1 betegség, 1x csak foltos lesz tőle az ember, aztán teljesen kihalnak benne a pigmentek (azt mondta eleinte barnára festegették, ahol kilátszott a ruha alol, majd mire fekete alpon fehérből, fehér alapon fekete lett elkezdték a barna foltokat lesminkelni). A pigment hiány miatt járkár mindig szinte teljesen fedett testel (olyan lehet neki nap mint 1 vámpírnak :O).
A kóros soványság félig a betegségből, félig az életvitelből adódó anorexia.
Allítólag csak 2 műtéte volt, mind a kettő az orrán. Elsőre egy szinpadi baleset után volt szükség (látvány lángok leégették a fél fejét - van videó róla), a második meg azé mert vmi szűkülés volt az orrába, így éneklés közben nem kapott rendesen levegőt.
#51:
azok járulikés vádak voltak. pedofil volt 1 gyerekkel, tehát akarata ellenére tartotta ott, tehát leitatta,h kevesebb gond legyen vele.
Ráadásúl az alól is felmentették így abban is ártatlan.
Az is érdekes, h hosszú ideig a gyerek dzsekó pártját fogta, csak hírtelen (valszeg szülői benyomásra) lett belőle sértett.
A pereskedés alatt az ügyész a régi ügyeket is elővette (kaliforniában vmi rendelet megengedi ilyen ügyben), mégsem sikerűlt bizonyítani semmit.
#47:
én nem hasonlítanám a császár elődhöz
1. mert őt nem mentették fel, csak felfüggesztett börtönbüntetést kapott (az enyhítő körülmények miatt)
2. usába ilyen váddal még a presidentet is sittre vágnák.
A sztár ügyvédekre többek közöt azért is lehetett szükség, mert a vád is igen szép számmal sorakozott fel. Meg 1 ekkora felhajtásnál márcsak így van.
Dzsekót nem úgy mentették fel, h pl a megszerzett bizonyíték illegálisan lett megszerezve, ezért nem vesszük figyelembe, hanem nem volt bizonyíték (feltételezzük, h azért mert nem volt mit bizonyítani).
Az is érdekes, h elég nagy sztárok is felvonultak a védelem tanúiként. Mindezt önként és elgondolkottató, h vajon kockáztatták volna a karierjüket, ha nem biztosak abban, h dzekó ártatlan, mert usában egy ilyenbe simán el lehet bukni. -
rozika #57 Nagyon boldog vagyok,a sokpénzéhes nem érte el a számítását.Azthitték a kártérítésből fognak meggazdagodni. -
Noffir #56 Bannyeg! Ez a kép az igazi manusz, vagy a viaszbáb mása?!?!?! -
Hege15 #55 Máj kell dzsekszon
Ezt mért írtam ? -
dez #54 (Egyébként ő azt akarja, hogy a fia már normális életet éljen.) -
dez #53 Nem sanyarú, v. nehéz gyerekkora volt, hanem nem volt gyerekkora. (Kisgyerek kora óta "dolgoztatták"+sztárolták.) Pszichiáterek szerit ezt próbálta visszaszerezni, átélni. (Bár talán egyszerűbb lett volna megvárni, míg nagyobbak lesznek a saját gyerekei. Velük is átélhette volna. Mondjuk az még odébb van, mert néhány évesek csak.) -
kukacos #52 Minden jogrendben a bűnösséget kell bizonyítani. Az ártatlanságot nem is lehet. -
hPi #51 Nem azért mentették fel, mert ártatlan. Az esküdtek vezetőjével készített interjúban elmondta, hogy azért mentették fel, mert a vád által benyújtott bizonyítékok alapján nem lehet elítélni. Kint (ellenben kis hazánkkal) nem az ártatlanságot kell bizonyítani, hanem a bűnösséget. A vád pedig megbukott azon, hogy a keresetet benyújtó anyukának már nem ez volt az első esete, hogy megpróbált híres embertől pénzt kizsarolni. Így már az első napon elvesztette a szavahihetőségét és erre játszott rá a védelem. Márpedig az esküdtek feladata az, hogy amíg minimális esélye van az ártatlanságnak, aszerint kell dönteniük.
Mellékesen, a helyzet azért nem olyan egyszerű, hogy "ha bejön, milliomos leszek, ha nem, akkor meg max. mosolygok sejtelmesen, mert nincs mit elvegyenek tőlem", mert egyfelől kint is él és virul a behajtó business, másfelől amijük van, azt most nagyjából elvesztik, mert állam bácsi behajtja rajtuk.
Akik pedig azt mondják, hogy miki "csak" a sanyarú gyerekkorát akarta kompenzálni azzal, hogy kisgyerekekkel "aludt" egy ágyban, olvassák el a többi vádpontot is - kiskorút kínált alkohollal, és kiskorút akarata ellenére tartott a házikójában. Mindkettő elég komoly vád.
Most olvastam, hogy California államban ha valakit tárgyalás után lecsuknak pedofília vádjával, azt a börtönben kasztrálják. Érdekes lett volna miki még magasabb hanggal -
#50 Az a durva, hogy Jacko hiába perelné viszont az őt perlőket, vagy hiába is kéne azoknak állniuk az eddigi perköltségeket, mert rajtuk nincs mit elverni, nincsen sokmillió dollárjuk a célra ! Így könnyű valakit megvádolni, mert ha bejön, milliomos leszek, ha nem, akkor meg max. mosolygok sejtelmesen, mert nincs mit elvegyenek tőlem ! Bazi jó állás ! -
#49 Ha jol tudom, ezen kivul meg van egy csomo masik pere is folyamatban. Volt alkalmazottai pereltek be minden hulyeseg miatt. Gusztustalan ami abban az orszagban folyik karteritesi perek neven. -
#48 jól beszélsz!!! császár előd a kis jackó -
GodBadka #47 Aham. Nem erdekel kulonosebben a dolog. Nem neztem az ugy utan. Nem tudom artatlan-e, vagy sem, de eleg eros a gyanum, hogy ha bunos akkor is ez az itelet szuletik. Ez egy kamutargyalas. Lasd nalunk a Csaszar Elod. A tobbszori birosagi ugyek ellenere se ult egy napot se azert, ami miatt mast evekre lecsuktak volna. -
#46 A CNN felmérése szerint a mekkérdezettek 67%-a szerint bűnös, ebből is lászik mekkora a média hatása meg az ,hogy mekkora birkák az amcsik...
Én a vádlókat ítélném el, akik tökretettek egy ilyen
embert... különc az egy dolog... de nem ez alapján kell megítélni... -
Yeti #45 Ez a döntés már jogerős, nem lehet fellebbezni. Egyébként meg ott is a vesztes fél fizeti a perköltséget, bár szerintem ebben jacko ügyvédeinek a költsége nincs benne. -
Alfa Of NS #44 Most hogy felmentettek, ujra osszeallhat egy koncert erejeig -
#43 -
Equ #42 de mivel megnyerte a pert (esetleges fellebezést most hagyjuk) szerintem a felperesnek meg kell téritse az egész hercehurca árát, jacko ügyvédjeit, az esküdteket, biztosítást, mindent. Vagy arrafelé nem így van? Mert akkor máris nem lesz olyan súlyos anyagi helyzetben, ez a per nem 2 fillérbe került neki. -
LowEnd #41 hááát ha arra gondolsz, mindenki megvehető... talán még én is.....
FIGYELEM "LOWEND" VÉGKIÁRUSITÁS
Az esküdtekre a nagyobb perekben viszont igen-igen vigyáznak. Nemigen lehet őket megvesztegetni. (nehéz és kockázatos)
-
#40 A tényekkel nehéz vitába szálli....ezért drágább :) -
LowEnd #39 Egyébként ez a sztárügyvéd dolog amerikában (és itt is) túl van misztifikálva, ha az esküdtszék (itthon bíró) normális, akkor dumálhat rogyásig
"a tényekkel nehéz vitába szállni" -
LowEnd #38 Most érdekesebb a helyzet.... "Hamis vád" illetve ennek az amcsi megfelelője. (Lehet, hgoy hivatalból indul, lehet hogy Zombie Jacksonnak kell eljárát indítania)
Kérdés lehet, hogy a gyermek mennyire állt a szülők befolyása alatt -
#37 semmit nem számít az hogy mi igaz mi történt valójában
Az sose számít.
Ez számít, mit tudsz bizonyítani. -
echo #36 Hát ez valószínüleg tényleg így van, de ebből még nem következne, hogy mondjuk ne játszott volna velük papás mamást, mint gyerek a gyerekkel :)
Engem ami talán meggyőz az az, hogy ha lett volna akár épp hogy elegendő bizonyíték, nem hiszem el, hogy legalább valamelyik nem túl súlyos vádpontban ne mondták volna bűnösnek.(persze ezzel nem azt mondom, hogy tuti nem bűnös, csak hogy tényleg nem lehetett semmi bizonyító a vádlók kezében)
Ami még érdekes az a gyerek szülei: arra szakosodtak, hogy pénzt kolduldulnak hírességektől folyamatosan? -
#35 ez kicsit erős volt nem gondolod humorzsák?
Nem humornak szántam.
Halál komolyan mondom.
Jacko nem pedofil, nem RAJTUK, csak mellettük aludt, mert így pótolta a gyerekkorát. Ez még nem bűncselekmény.