75
-
#34 Én mindig furcsán figyeltem a „híres tehát gazdag” emberek ellen folytatott pereket.
Ahol már szinte semmit nem számít az hogy mi igaz mi történt valójában. Hol az az eredmény hogy valakinek van pénze és jó ügyvédje aki kimossa mindenből. Hisz egy egyszerű embernek miből is telne sztárügyvédre akinek már a puszta megjelenése is félig garancia a győzelemre. Csak tehetetlenül üli végig a tárgyalást és nézi hogy lehet a kiskapukon keresztül szabadulni a vádak alól.
Másrészt nagy bulinak tűnik lehúzni a hírességeket. Megvádolom valamivel és ha nem kell neki a per és majd fizet annyit amennyit szánalmas életem alatt soha nem hoztam volna össze.
A család kapott 26 millió dollárt ha eláll a vádemeléstől. Gratulálok!! Itt mi történhetett?
Apuka, anyuka tudta hogy a gyereket molesztálták de ennyiért minden eladó, vagy tudták hogy nem de ennyi pénzért érdemes féreggé válni.
Ha most az esküdtszék bűnösnek mondta volna ki akkor a családot is elkaszáltam volna bűnrészesség miatt.
-
Shadow_THH #33 ez kicsit erős volt nem gondolod humorzsák?
egyébként meg rohadtul nem igy volt a vádpontokban sem ez állt
ja és be ne szarjak hogy rossz gyerek kora volt, ment volna akkor vissza afrikába éhenhalni aidsesen mint azok a szerencsétlenek. vagy az jobb gyerekkor? -
szombi #32 Ha sok dellád van, akkor valaki azt megkívánja.
Egyesek még a saját gyerekeiket is képesek kitanítani ezért... -
RpPRO #31 Egy egy kb 10 mutettel korabbi arca. Ez egy regi kepe. Most mar gyakorlatilag felismerhetetlen. -
LowEnd #30 ott 12 ember meghallgatott minden szakértőt és tanút, ne tudjuk már náluk jobban.... -
#29 Jacko nem szexuálisan közeledett feléjük, hanem egyenrangú gyermektársként. A sanyarú gyermekkorát kompenzálta azzal, hogy úgymond elvegyült köztük.
Az együtt alvást itt tehát szó szerint kell érteni, és nem kell a beteges, szexmániás világképedből kiindulni.
Rossz az, aki rosszra gondol. Mindenki magából indul ki. És még folytathatnám ;) -
LowEnd #28 de nem kell elhinni mindent, akkor sem, ha pedofil ügyről van szó -
Shadow_THH #27 az egész testét ilyenre csináltatta -
LowEnd #26 és nem szeretem sem őt, sem a zenéjét -
Shadow_THH #25 fokozatbéli külömbség -
LowEnd #24 nem érdekel a teste -
#23 ez az ember nem normális
Egy előadóművész nem is kell, hogy normális legyen. -
#22 Vajon csak az arca lett ilyen "szép" vagy az egész teste is ilyen? -
#21 Ekkora felhajtát, szerencsére már vége van. -
Shadow_THH #20 ok te meg akkor ha gyerekeket hozol a házadba azt igérve nekik hogy játszhatnak amivel akarnak és pucéran elalszanak melletted (nem a 'saját' gyerekeid, jacko 'saját' gyerekeit amúgy is úgy rendelte) akkor rágcsáld meg a fülüket és gondolj jackora meg arra hogy mi itt mind milyen gonoszak vagyunk -
Shadow_THH #19 én leirtam hogy ha fanok vagytok és véditek és meg vagytok győzödve az igazáról: jó rendben ez is egy álláspont.
de azt csak nem mondjátok, hogy ez a faszi normális szellemileg épp remek ember aki a 'légynek sem tudna ártani'
cat-nél a pont, de nem innen indult ki. csak az első ügyvédei lemondtak róla, amikor ezt nyilatkozta. az újak már nem de nem is bánták meg -
LowEnd #18 Amcsiknál ha valakit pedó perben ártatlannak találnak, az sokat mond...
(Fogadni mertem volna, hogy elitélik)
Amúgy azt olvastam, hogy anyagilag kakukk, végrehajtás megy Jackson bácsi ellen.
Blackeagle: ha majd a 10 éves fiad vagy lányod TV nézés közben elalszik melleted, vagy odajön, mert pl fél egyedül, akkor gondolj szépen a sitten rád váró 120 kilós cigóra, és trenírozd a segged lukát...
LOL -
Cat #17 nem egy szobában, hanem egy ágyban aludt! saját maga nyilatkozta egy riporternek, ebből indult ki az egész per -
izb #16 Ezzel az erővel téged is jól segbe kurhatnának........ -
blackeagle #15 Örömmel veszem ,hogy ezt a pedofil köcsögöt hogyan védik. A sitten lenne a helye 120 kilós négerek között. Azok elmagyaráznák ,hogy 10 évesekkel nem szokás egy szobába aludni. -
#14 hmm, jó a parókája, láccik hogy nem ember, ez egy moonwalker -
Nyiri #13 Ott a pont...
DannyX olyan egyertelmue mondta, hogy bunos mintha O tartotta volna a mecsest.
Danny: Te miert nem jelentkeztel tanunak? -
Yeti #12 Aha, még szerencse, hogy Te itt vagy és megmondod nekünk az igazságot.
Nekem fogalmam nincs, de úgy látszik, hogy nem lehet rábizonyítani, addig meg jogilag ártatlan. -
FTeR #11 azért arra kiváncsi lennék, h kis fosjancsik innen középeu-ból, honnan tudják ilyen kurvára magabiztosan, h a világ másik felén valaki mit csinált. -
Yv@n #10 Mondjuk szerintem épp azért festi magát, hogy emberek közé mehessen...már annyira trébe van az arca, hogy ennélkül még kegyetlenebbül nézne ki. -
Shadow_THH #9 bűnös. ha esetleg még sem az akkor sem árt neki egy út a bohóc kastélyba. ez az ember nem normális, lehetsz akármekkora fanja ezt muszáj belátnod.
a nevét meg az ügyvédei aranyba foglalják, még az unokáiknak sem lesz soha pénzügyi gondja. a rendszer működik! -
flashX #8 Sosem fogják tudni rábizonyítani, úgyhogy kár vitázni róla. -
echo #6 De ráadásul ez alapján a kép alapján úgy tűnik, hogy festi is magát. Ha már elkurták az arcát legalább ezzel ne rontana a helyzeten...
Egyébként eléggé meglepett, hogy az óriási cirkusz ellenére azt merték mondani, hogy ez kevés, hogy elítéljék. -
Pontius #5 hát eléggé szét van szabdalva, meg yól kihipóztatta magát...
Amúgy engem sem érdekel különösebben, nem az én dolgom itélkezni felette... -
#4 apám hogy néz ki ez a csávó. arcra 20 év. -
FTeR #3 és szted tök véletlenűl, egy ekkora felhajtás után, ha nem találnak bizonyítékot, akkor talán nincs is mit bizonyítani, nem? -
#2 kit érdekel? -
#1 nos az esküdtek nem ártatlannak találták hanem pusztán csak felmentették, egyértelmű bizonyíték hiányábán
óriási különbség!!