8545
Spore
-
#4759 Helyzetjelentés:
Nyíregyháza 576 Shop - Normál verzió megjött ma, GE még nem.
cenobite - sg.hu - Nyíregyháza
A szó a stúdióé. :)
-
#4758 Valaki rakhatna néhány képet=) -
#4757 Spore-t társ? xD
Én is megyek fél óra múlva addigra talán ki lesz szállítva ide is :D -
#4756 Na nem bírtam tovább elmentem megvettem:) Három sportárs állt elöttem mind a 3 spore-t vett -
#4755 Hahh, na, ezt jó olvasni :) -
#4754 most vagyok a lényfázisban
az ősleveses nagyon móka szerintem, és aki azt mondja, hogy a lényfázis rövid az nem tudom mivel játszik, én már mióta szopok azzal, hogy vagy nem sikerül szövetségeseket szereznem, vagy felfal vmi nagy darab állat.
a hype részét meg elég könnyen ellehet kerülni, én pont leszartam a játékot eddig, és lám élvezem : ) -
#4753 Most lépek a törzsi fázisba. Eddig baromira tetszik. Lehet én vagyok már immúnis a hype ellen, vagy csak utánanéztem dolgoknak, de pontosan azt nyújtja amit vártam.
Egyelőre növényevő vagyok, emiatt sajnos nem tudtam megnyitni az összes testrészt, szóval a következő lény mindenevő lesz.
Nem is fecsérelem tovább az időt... -
adammmmmmm #4752 Lenne egy kérdésem azokhoz akiknek megvan.
Még az első vidók közt volt olyan hogy a léy megedte a másik lény tojását.
Most is van olyan? -
#4751 Majd 5 év múlva a 2. részben. :D -
#4750 Nincs ilyen MMO jellege a játéknak. Will bácsi régen ilyesmit szeretett volna, de aztán mégis megváltozott a véleménye. -
#4749 Elő van rendelve a helyi 576-ba a GE.
Arra várok, hogy megjöjjön. -
#4748 Sokan rendelik a Sporet szerintem. Nekem is vagy 6-odjára vették fel. -
#4747 Én is ilyesmiben reménykedek, de lehet, hogy ez a része csak 5.-től indul be. -
#4746 Egyébként én mindenképp megveszem,akár jó akár nem annyira(rossznak biztos nem rossz), ha már 2.5 évet vártam rá, és meg is van rá a pénzem. Plusz már csak azért is mert a CC is egy hónapra lekötött. :) -
#4745 Igazából én is azt szeretném megtudni, hogy az űrfázisba érve mikor már repkedhetünk és felfedezhetünk más bolygókat akkor találkozhatunk-e a többi játékossal? Mert ha igen akkor érdekes lehet megnézni mások miket építettek. Lehetne akkor együtt felfedezni egy közös szövetségessel más bolygókat stb, stb.
Ha nics ilyen MMORPG szerű dolog benne, akkor egy hatalmas lehetőséget szalasztottak el...mert én mindig ilyennek képzeltem ezt a játékot.
Ha csak az van benne hogy egy serverre feltölthetjük a saját bolygónk lényeit,épületeti, akkor az szerintem nagyon kevés. Itt a többi játékossal való kommunikáció és a vizuális élmény lenne nagy, ahogy pl. egy ismertebb bolygón, képzeljétek el, hogy rengeteg civilizációs faj kolbászolna .... -
#4744 -
#4743 Ezek engem is érdekelnének, mert ha nem ilyen, akkor visszamondom azt rendelek mást. -
#4742 Rendeld meg, úgy egyszerűbb nem? -
#4741 Azért a Cd galaxis is elmehetne a francba. Másfél órája próbálom hívni őket de csesznek fölvenni -
#4740 Ezzel 100%-ig egyetértek, engem is ezek a kérdések érdekelnek.
Engem mindig is a játék hangulata vonzott, az, hogy a saját kis kreálmányunkat terelgethetjük, majd felfedezhetünk egy egész univerzumot, meglátogathatunk bolygókat, ahol a kis lények élik a maguk életét, és eldönthetjük, mihez kezdünk velük. Ha ezt tudja hozni, nekem szerintem tetszeni fog :)
(csak lehetne már kapni ebben az átok boltban!) -
#4739 Ez érdekelne engem is. Csak igazán nagyon jó játékra adok ki ennyi pénzt. -
#4738 Na erről beszéltem pár napja. Mindenki a megváltót várta tőle, és nem tud felnőni a hype-hoz(ekkora hypehoz tudott volna egyáltalán?).
Azt mondjátok meg ti akik már játszanak vele hogy a fázisokat egyben nézve(nem szétbontva) jó e a játék, emlékezetes perceket tud e okozni, és van e újrajátszhatósági értéke. Ez a 3 dolog az ami fontos. Nem az hogy rövid a lényfázis. Nem az hogy mennyire egyszerűsítettek az RTS részek. Nem is az hogy HC gamerként 8-9 óra alatt lement az első 4 fázis -
Aragorn83 #4737 Egyébként normál módban kezdtem, de majd kitapasztaljátok! :D -
#4736 holnaptól én is gazdagabb leszek egy GE verzióval:DDD!!! -
#4735 Több helyen is olvasható volt ugye, hogy a játék vagy túl könnyű vagy túl nehéz. Sajna bebizonyosodott :S. Azért ez egy kicsit gáz :S. -
#4734 Felhívtam őket ugye az előbb, hogy magyar a GE is, erre már kiírták a honlapjukon hogy maga a játék magyar nyelvű, csak az extrák angolok:D. -
Aragorn83 #4733 Hmuda: Köszi a választ! :)
Eddig számomra a legegyszerűbb a Civilizációs fázis volt. Az eddigi játékom alapján a Civ fázis kezdetén kereskedő fázisnak állított be a progi, nem volt más dolgom, mint lekenyerezni mindenkit a Spore dollárjaimmal. Az egész bolygót felvásároltam. :DD
Szóval egyszerű volt, kissé talán túl egyszerű is! :D -
#4732 A francba. A Duna Plaza irodházban melózok, jó lenne, ha az itteni 576-ban lenne már GE. Ebédszünetben megnézem. -
#4731 Bizonyára igen, én is onnan rendelem, de csak délután hívom őket. -
#4730 De cdgalaxisnál már van GE. Amúgy ha 576-tól rendelek ugyan úgy meghozzák holnap mint a cdgalaxisnál?(bocs a dupla postért) -
#4729 Az oldaluk szerint még nincs. Csak a sima. -
#4728 576 ban van már GE is?
-
#4727 Ja igen, angolul installáltam és angol lett a játék. Na mostmár tényleg pá. -
#4726 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁRGH!!! Még mindig nincs az alap -
#4725 A pécsi 576-ba csak "délután érkezik" :( -
#4724 Na most mentem...találkozunk pár óra múlva... -
#4723 Én is erre tippelek, de azért még reménykedek. -
#4722 Na, az 576.hu-n már kivan írva hogy megérkezett, kíváncsi vagyok hogy a cdgalaxishoz mikor fog. -
#4721 Szerintem a területi beállítás dönti el, ami a windows-odban van beállítva!
Az elején csak a telepítő és a licensz szövegét leíró dolgokra vonatkozik a nyelvbeállítás. -
#4720 Elviheted a suliba, hogy jegyzetelj. Síma üres füzet, csak Spore-os borítóval és vízjellel minden oldalon.