8545
Spore
-
Aragorn83 #4719 Mi a jegyzetfüzet lényege? -
Aragorn83 #4718 Köszi! Ez nem is jutott eszembe, főleg, hogy tegnap dél óta fönn vagyok és nehezen forog az agyam. :)
Nekem inkább úgy tünik, hogy Gazdasági, kereskedő faj vagyok. Na majd akkor kitapasztalom, mert még alvás előtt szét akarok nézni az űrfázisba... -
#4717 Ha az install dönti el, hogy milyen lesz akkor nekem angol, de volt magyar lehetőség is, szóval ne aggódjon senki, a GE-ben is van magyar. :P -
Aragorn83 #4716 Nálam a Törzsifázisba elrabolta a háziasított állatkámat... :) -
#4715 Amennyiben vallási jármüvet csináltál (jellemzően ha növényevő vagy) akkor sehol.
El kell foglalnod egy várost ami katonai jellegü (áttérítéssel) és ott tudsz katonai jármüvet csinálni, amire aztán tudsz fegyvereket tenni!
Asszem ez még lesz párszor. Beirom a FAQ-ba! -
#4714 Neki tuti nem magyar lesz, hanem lengyel ... -
#4713 Hmuda: Majd te is rakjál már képeket. Vagy majd azt mond meg hogy neked is magyar-e:D. Köszi! -
#4712 Az artbookban vannak elég pofás koncepciók, amik sokkal komolyabb képet fest a játékról. Remélem lesz kiegészítő amivel már ilyen kaliberű dolgokat is lehet kreálni, mert oltáriak. -
Aragorn83 #4711 Carlos: Most lámát kérdezek, de pontos hol tudom lőfegyverrel felszerelni a járműveimet. Csak az hiányzik róla... -
#4710 Galaxisnet-es GE. Tegnap szóltak, hogy megjött, hát azonnal rávetettem magam. :-) -
#4709 Hát a poszter elég...kicsi. :)De legalább van mit néznem míg installál. -
#4708 Én meg itt ülök Spórátlanul!! Brühühüü!
Amúgy 576-os GE?
Ha igen, akkor hátha hozzánk is megjön még ma! -
#4707 GE? -
#4706 Akkor hajrá! -
#4705 Na megjött az én példányom is. :-)
Jópofa dolog ez a Spore-os jegyzetfüzet. :-) -
#4704 Kösz. Mindenkit kérnék, hogy lehetőleg ez legyen az utolsó üzenet amiben akárcsak említés szintjén megjelenik a dolog. -
#4702 Spore Warez topik -
#4701 FAQ:
Sejt fázisban növényevőként növények evésével, húsevőként pedig nálad húsdarabok evésével és/vagy kisebb sejtek bekebelezésével.
Lény fázisban a beállítottságod függvényében vagy harccal vagy szocializációval (bal felső sarokban van a quest leírás és a reward) -
#4700 Csak valami még nem világos most mán kijöttem a vízböl, de hogy szerzek olyan pontokat amiböl betudok vásárolni testrészekböl? igen eszek rendesen de akk alul az a dns csík vagy micsoda megy vagy ha a küldiket csinálom akk kapok pontot?valaki felvilágosithatna köszi (ja és az vicces volt hogy az 1ik bolygón a saját lényemet láttam viszont amit pár hete szerkesztettem) -
#4699 Igyekszem, de még mindig kellene egy warez topik (én tuti nem nyitom meg). -
#4698 Hmuda dolgozik!
Dícséretes! -
#4697 Spore fejlesztése közben 2-3 eljegyzés, 5 esküvő és 7-8 gyerek született! -
#4695 Felhívtam a CDgalaxist hogy a GE magyar-e, meg mondtam hogy egy internetes fórumon az egyik regisztrált tag megvette maguktól a játékot, és rakott be képeket a játék topikjába és ott magyar volt. Azt mondta hogy ők nem tudnak ilyesmiről, nekik az van a dobozra írva hogy angol, és hogy az EA magyarországi képviseletét is meg lehetne kérdezni, de ők nem tudnak telefonszámot adni(multkor tudtakxD).
Úgyhogy most nem tudom mivan, de én hiszek Carlosnak csak... -
#4694 Nem.
Egyáltalán nem! Űrfázisig nem tapasztaltam ilyet!
(reggelizik, a Making of Spore DVD-t nézi, még nem játszik)
(Making of DVD-n nincs magyar felirat, de lehet érteni (már aki legalább középfokon tud)) -
#4693 nem pepecseltem sokat. Megépítettem amiket kell, feltextúráztam őket és játszottam. Mondjuk 19-tól 05-ig toltam egyhuzamban és elértem az űrfázisba, bár volt egy restart.
hmmm... :D kicsit elszámoltam akkor... :)
Mongyuk legyen 8-9 óra. Ez reálisabb!
Elnézést a dezinformációért!
-
#4692 Carlos, voltak uncsi részek, amit annyira gagyinak találtál, hogy már alig vártad, hogy túllégy rajta (pl. sok monoton ismétődés, ilyesmi ... és itt nem a sejtfázisra gondolok elsősorban) -
#4691 Repkedett törzsfázisban.
Aztán amikor csatáztam, akkor elrabolt egy ellenséges katonát és sose láttam többé. -
#4690 Ha jól emléxem 6 óránál jóóóóóval többet írtak az űrfázisig. Kíváncsi vagyok Carlos mennyire "szaladt" végig a játékon (mennyit pepecselhetett volna még 1-1 fázisban anélkül, hogy unná a dolgot). -
#4689 Hány Will Wright játéknál volt Game Completed felirat?
Egyben sem. Lehet folytatni. -
#4688 Amúgy Carlos. 2 képeden is láttam, hogy még az űrfázis elött felbukkant 2 űrhajó. Azok csináltak veled valamit felvették a kapcsolatot vagy csak úgy repkedtek a levegőben? -
#4687 Olvasd el egy picit amit írt! Az űrfázisig 6 óra. Nem az egész járék. -
#4686 Olyan kecirövid? De utánna lehet még valamit csinálni, vagy egy GAME COMPLETE felírat fogad és ennyi? -
#4685 Igen, más kritikák is írták, hogy egy-egy fázis nem olyan kidolgozott, mint más, erre kihegyezett játék, de ha a játék összességét nézzük, azért nem olyan rossz az :) -
#4684 Nagyon jó, persze!
Csak én valahogy komplexebb fázisokat vártam.
Ha nekül az ember, akkor 6 óra alatt letolja egyhuzamban az űrfázisig mindet. És akkor még az editorokat is használta. -
#4683 Hehe, jóvan hülyéskedtem csak. Amúgy attól hogy nem olyan amilyennek hitted, attól még jó? -
#4682 Lehet csak akkor mondhatják hogy "magyar" ha minden mellékelt cucc is magyar (vagy mindenből van magyar is) - de ez csak okoskodás részemről. -
#4681 Kit érdekel?
Kinem szarik rá?
Mán elnézést... -
#4680 Énis...sajnos... -
#4679 Valaki hívja már fel helyettem a CDgalaxist, és kérdezze már meg hogy honnan vették azt hogy nem magyar a GE?:)
Mert az én hangomat már megismerik és ha egy nő veszi fel, akkor csak köcsösködnek:S.
Kösz! -
#4678 Akkor ezek szerint nem is annyira jó?:S