Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lobsterman
A mr Spore-ra, konkrétan. Csak mert én is neveztem és nézegettem a lényeket, és fura nekem hogy 3-4 külön pakkban rakták fel a képeket, így valamelyikre sokkal több szavazat érkezhetett, plusz csak 5 csillag jelképezi a pontszámot, ami nem túl pontos így hogy van vagy 20 lény ugyanazon a pontszámon. Ezért gondoltam arra hogy a Maxis vagy az EA szakértõi díjaznak 😊

Melyikre gondolsz? Mert több is van kinn jelenleg...

Lobsterman
Aragorn, lenne egy kérdésem. Ki dönti el a MySpore-os verseny nyertesét? EA fejesek, vagy a nép szavazza meg?

Ezer köszi a videokért hódolatom<#worship>

-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.

Carlos
7 évet agyalt Will a Spore-on.
Ehhh...

Þór vígi þessi rúnar

Rip
Szívesen 😊

Egy interjú is olvasható itt Lucy Bradshaw-val, aki a játék executive producer-e, és sok érdekes dolgot megtudhatunk belõle. (Szintén Eurogamer anyag)

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Carlos
Köszi a videket!

Þór vígi þessi rúnar

Rip
Ja igen, a lentinél 8 perc körül indul a Spore.

A második a eurogamer.net oldaláról egy kis insider videó a Maxis csapatáról, de persze egy kis gameplay is van benne.
Fogyasszátok szerettel.
(Minõség változtatható normal és high között.)

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Rip
Ömlenek a videók!

Az elsõ a GameSpot csapatától:
Ebben láthatunk egy epic creature-t, egy kis jármûszerkesztést, ûrfázist, és egy egész hosszú részt a DS verzióból, ami sokkal jobban sikerült, mint amire számítottam (lehet, ezt is beszerzem, hehe)
Íme a videó

Carlos
Egy könyv.
Tippek, trükkök, statisztikák, érdekességek szoktak benne lenni.
Ez most limitált verzió, a sima Guide-nál 100 oldallal több és egyéb extrák is vannak benne.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos: ez mi? Spore Limited Edition Bundle: Prima Official Game Guide
Mert nem értek a leírásból sokat.. 😄

Énis inkább Will Wright lényeit kicsinálom!<#mf1>

Fantos
az a teddy macit meg lehet lénylaboral csinálni amit egyszer will wright mutatot?

Már kevesebb, mint 3 hét 😊

Most errõl egy szám jut eszembe az István a királyból:

"Oly távol vagy tõlem és mégis közel..." 😄

Hmuda
Beállításfüggõ. Ha nem akarod akkor nem kérdez rá, szed amit jónak lát. Nekem ez lesz eleinte, kicsit gyomlálom a gyengébb és/vagy idegesítõen béna játékosokat.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Carlos
lehet, de lehet, hogy az elsõ bolygón a készítõk lényei lesznek!

Þór vígi þessi rúnar

a spropédiára értem hogy onnan szedi le..

De ha új játékot kezdek és ha ott tartok hogy lényem kijõn a partra elõtte bejõn egy ablak amiben mutat a lényekrõl képet és ha le oké-zom akkor õk lesznek az ellenfeleim....stb?

Carlos
Leirás...könyv...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Elõtte engedélyt kér, hogy letöltheti-e.

Þór vígi þessi rúnar

Hmuda
Automatikus. Új bolygóra szállsz le, a program gyorsan felugrik a pédiára és megkeresi a megfelelõ lényeket.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Carlos ez mi??:Spore Limited Edition Bundle: Prima Official Game Guide?<#fejvakaras>

Kicsikiraly
am gondolkoztam: ha ugye a játék a többi lényt, a bolygókat, az épületeket stb. más játékosoktól szedi, akkor azt valahogy le is kell töltenie. ez milyen formában lesz? on-the-run letöltés egy új lény meglátásakor? patchek formájában letöltés? van errõl vmi infó?

DFTBA &#3232;_&#3232;

Carlos
Jahogy van olyanod...jóvan akkor...
Jézusom, te nyitottad a Gearhead Garage topikot 6 éve. Mekkora játék volt az...ott még régi nick-el, régi mélcimmel toltam...LoL.

Þór vígi þessi rúnar

Hmuda
He? Minek rakjam be magam (amire nem vagyok képes)? Elég ha csak rányomok a moderálás gombra oszt csókolom. <#idiota>

Küld el a kérelmet a megfelelõ címre és támogatni fogom, többet nem tehetek.

Carlos
Akkor állítsd be magad házigazdának és készülj fel arra, hogy ba***tatni foglak rendszeresen! <#vigyor3>

Þór vígi þessi rúnar

Lobsterman
Formatálunk is ha kell 😄

Hmuda
Már most vállalom. :-) Kedvencek között van, mindent elolvasok, szóval aki rendetlenkedik az ki lesz törölve. :-)

Carlos
Nézzétek mit találtam (megrendeltem ($23.09)):
Spore Limited Edition Bundle: Prima Official Game Guide

Product Description
Spore 101: Learn everything you need to know to evolve your spore from a single-celled creature to a space-faring race.
Removeable Poster: Huge poster of exclusive Spore art.
Exclusive Access: Prima has exclusive access to the entire team, from the designers to Will Wright himself.
Removeable Lithographs: Exclusive Spore art ready to be framed or just put on your wall for all to see.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Besegítek a FAQ-ban ha gondolod.
Hmuda nemtom vállalná-e a modiság mellett. Én szivesen csinálnám. Nemtom, hogy tudná-e nyomni, hogy állandóan olvasson itt is meg máshol is.

Szóval ha gondoljátok és megbíztok bennem, akkor csinálom.

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Én nem a hatalom felõl közelíteném meg a dolgot, hanem inkább azt nézném mennyi felelõsséggel, feladattal jár.

Hmuda már modi az SG.hu-n asszem, szóval Õ tuti jól végezné ezt a feladatot. Carlos, ahogy eddig megismertelek a hozzászólásaidból, elég egyenes, korrekt emberke vagy. Ha vállalnád én rád szavaznék, hisz Hmuda házigazda cím nélkül is be tud segíteni.

Ha gondolod készítenék accot Neked a FAQhoz is, de ez már más tészta 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Carlos
Urak. Akkor kérünk javaslatokat!
Hmuda, Én, vagy valaki más?

Þór vígi þessi rúnar

Én is<#alien>

Rip
Egyetértek.

ZsZso
-ZsZso, nem tudni meddig nem leszek netközelben a játék megjelenése körül.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Így kellett volna már a Lénylaborban is. Legalábbis szerintem...

Rip
Tetszik ez a Spaceship Creator, fõleg, hogy külön-külön lehet majd színezni a részegységeket, ahogy a video végefelé láthattuk!

Legyetek mindhárman és akkor mindig van itt valaki! 😄

Carlos
Kéne szavazni, hogy ki legyen az!
Én Hmuda-t, ZsZso-t vagy magamat javasolnám.

Þór vígi þessi rúnar

Rip
De, szerintem kellene.

Carlos
Közérdekût kérdeznék!
Szerintetek ha megjelenik a játék, a sok flood/spam/flame/nemolvasomelaFAQ-t, mert lusta vagyok ellen nem kéne bevédeni ezt egy Házigazdával?

Þór vígi þessi rúnar

Rip
Azt hittem, elég régóta van már kint a LényLabor, hogy ne higgyék azt az emberek, hogy ez A Spore... De úgy látszik, tévedtem. Már az sem elég, hogy benne van a nevében, hogy Creature Creator 😊 (na meg hogy 200 mega...)

Pluskast
Én az EA oldalról vásároltam meg viszont most a full játékot nem onnan veszem hanem a CD galaxisból. Mondjuk így buktam azt a 1,5k-t de nagyon nem tud izgatni..

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Carlos
És? Elfér... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Amugy a Myspore oldalán ha negnézitek a Spore Gépigényét asszem 6gb fog felrakni!!

Carlos
Én a demó után vettem meg, mert meguntam a nyomizást. Aztán meg majd jól megyek befelé pénteken, leadom és boldogan slattyogok haza a CE-vel...remélem.

Þór vígi þessi rúnar

Lobsterman
Hát én nem szedném le. Töredelmesen bevallom a CC-t elõször leszedtem, csak 2 hét után vettem meg mert fel akartam tölteni, de az eredeti játékot most már csak dacból is kivárom/megveszem 😄

Carlos
Nem fog...Szerintem...
De lehet, hogy neked lesz igazad...
Addig is ellennénk valamivel.

Þór vígi þessi rúnar

Lobsterman
Ezzel az erõvel meg is vehetné 1.5k-ért 😊
Carlos: Egyébként szerintem ki fog szivárogni megjelenés elõtt. Nem tudom miért de ilyen érzésem van. De az se 200 mega lenne 😄

Ennyi erõvel a leszdhetnéd a hivatalos oldalról! pff