8545
Spore
  • Venom
    Na remek ahonna játékot szoktam rendelni már ottis lehet venni :S Najó ea storeról soha többé nemveszek semmit az tuti :S köcsög banda -_-
  • Venom
    Ehh akkor ezek nagyon el****tak valamit :S
    Downloader managerben nekem 4 nap 3 órát ír.
    Hátha tényleg csak ennyi nap múlva játszhatok akkor dögöljenek meg :S
    Ea storen is 5-ike van kiirva meg a mailban is amit kaptam hogy már letölthető :S
  • FZoleee
    ok, thx
  • Carlos
    alacsony felbontásban jó lesz.
  • dr Kotász
    Whatever is showing up on your EA Download Manager, would mean that this was the given release date for your location." - A te lakóhelyednek megfelelő megjelenési dátum látható az EA Download Managerben.
  • mama2
    Őőőő.. nekem a favba van benne a topik, de nem jelzi ha új üzenet van. Azt sem jelezte hogy te Lobster meg te Venom, írtatok:S. Mi lehet a problem?
  • FZoleee
    #4789-re valaki válaszolna? :(
  • Venom
    Valaki lefordíttaná nekem ebből az utolsó mondtatot?
    Nemvagyok túl jó angolból és nemnagyon értem :S Előre is köszönöm.

"Thank you for contacting us here at Electronic Arts Technical Support. I'm sorry that you’re having difficulties with SPORE. We have gotten information that for each territory, the release date of the game may vary. Whatever is showing up on your EA Download Manager, would mean that this was the given release date for your location."
  • Lobsterman
    Na sejtfázis megvolt. Aranyos, szép, rövid. Az hogy ez rövid nem baj mert egy nekifutásra ennyi éppen elég. Készen van a lényem hogy meghódítsa a szárazföldet. Eddig nagyon tetszik(persze most jön a java)
  • mama2
    Jól van, akkor játszál a Japcsi barátnőddel-.-"!
  • wesker24
    Ejj ez nem sikerült !

Airwalker
  • FZoleee
    nVidia Geforce FX5200-on elmegy a játék? 5900-ast ír a gépigénynél, de a videókártya a többi igénynek megfelel (128 mega, pixel shader 2.0 stb...) :(
  • C7
    hopsza, elnézést, nem olvastam elég figyelmesen a faq-t. köszönöm a választ
  • Lobsterman
    Na nekiállok. Majd jelentkezem én is fázisok után egy kis helyzetjelentéssel :D
  • C7
    értem. azt hittem, beszélhetünk, harcolhatunk más játékosokkal, nem pedig csak nézhetjük.
  • Lobsterman
    Normál. GE extrái nem nagyon izgatnak fel. Engem a játék érdekel :)
  • Fehercsoki
    Nem mivel ez singe player játék és nincs multi.
  • ZsZso
    GE vagy normál?
  • C7
    úgy értem, kell havidíjat fizetni, mint wowban?
  • Lobsterman
    Barterelni is lehet xD
  • Rip
    Micsoda kérdés ez? Hogy legálisan játssz, eredeti játék kell, ami pénzbe kerül.
  • Lobsterman
    És húúúú de lassan megy fel a gépemre... :S
  • C7
    kell fizetni ahhoz, hogy legálisan játsszak?
  • mama2
    Meggyőztél. Ha valaki még nem vett GE-t, akkor ne is vegyen, mert ha nekem nem tetszik, akkor majd eladom.
  • Lobsterman
    Hehe. Itt pécsett én voltam az első Spore vásárló. A srác előttem vágta fel a dobozt :D
  • Pluskast
    Szerintem meg elöbb gyöződj meg magad a dologról. Írtak itt páran pár pozitív hozzászólást is.
  • ZsZso
  • mama2
    Akkor vissza mondom ha tényleg ennyire "rossz":S...
  • Rip
    Attól függ, mit vártál a játéktól.
  • Nagylaci
    Én már a civilizációs fázison is túl vagyok... Az sem túl bonyolult. Sajnos. Az meg olyan mint egy teljesen lebutított RTS játék. Aki már játszott pár valós idejű stratégiával az ezt a részt is pikk-pakk megeszi. Az első három fázis abszolút nulla kihívás. Negyedik se nagy kaland. :( Most az űrfázisban vagyok, az meg mint valami fura UFO-s kalandjáték olyan. Nagyon úgy néz ki, hogy ennek SOKKAL nagyobb volt a füstje mint a lángja...
  • Hmuda
    Az épület-editor baromi jó!

Eszméletlenül ügyel a szimmetriára, mert az automatikus igazításnál arra is figyel, hogy előtte a hasonló dolgokat miként helyeztük el.

A színezés meg alapból jó eredményt hoz. :-)
  • Rip
    CanIrunit?
  • Hmuda
    Civ fázis jön.

A törzsi fázis tényleg elég egyszerű lett. Szerencsére gyorsan le lehet zavarni, nekem egy óra alatt megvolt.
  • Rip
    Elég baj ez nekem...
    Pár GE-t bedobálhattak volna a normál mellé.
  • Pate
    Ezen a gépen menne ?
    Celeron 2,6Ghz
    1,5GB DDR RAM
    Connect 3D Radeon 9600 128MB
  • Pluskast
    Azt hiszem ez a játék rekordokat fog döntögetni az eladott példány számok tekintetében:) Magyarországon biztosan :D
  • cenobite
    Te hol vetted?
  • Maxtreme
    hurrá!
  • Firerock
    nekem is megvan ám:P
  • Pluskast
    Na ja. Egy gond van, hogy 5-ig melózom csessze meg:(( Pedig már úúúúúgy kipróbálnám!!!!