Spore
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.
Egy interjú is olvasható itt Lucy Bradshaw-val, aki a játék executive producer-e, és sok érdekes dolgot megtudhatunk belõle. (Szintén Eurogamer anyag)
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
A második a eurogamer.net oldaláról egy kis insider videó a Maxis csapatáról, de persze egy kis gameplay is van benne.
Fogyasszátok szerettel.
(Minõség változtatható normal és high között.)
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Az elsõ a GameSpot csapatától:
Ebben láthatunk egy epic creature-t, egy kis jármûszerkesztést, ûrfázist, és egy egész hosszú részt a DS verzióból, ami sokkal jobban sikerült, mint amire számítottam (lehet, ezt is beszerzem, hehe)
Íme a videó
Tippek, trükkök, statisztikák, érdekességek szoktak benne lenni.
Ez most limitált verzió, a sima Guide-nál 100 oldallal több és egyéb extrák is vannak benne.
Þór vígi þessi rúnar
Mert nem értek a leírásból sokat.. 😄
Most errõl egy szám jut eszembe az István a királyból:
"Oly távol vagy tõlem és mégis közel..." 😄
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
DFTBA ಠ_ಠ
Jézusom, te nyitottad a Gearhead Garage topikot 6 éve. Mekkora játék volt az...ott még régi nick-el, régi mélcimmel toltam...LoL.
Þór vígi þessi rúnar
Küld el a kérelmet a megfelelõ címre és támogatni fogom, többet nem tehetek.
Þór vígi þessi rúnar
Spore Limited Edition Bundle: Prima Official Game Guide
Product Description
Spore 101: Learn everything you need to know to evolve your spore from a single-celled creature to a space-faring race.
Removeable Poster: Huge poster of exclusive Spore art.
Exclusive Access: Prima has exclusive access to the entire team, from the designers to Will Wright himself.
Removeable Lithographs: Exclusive Spore art ready to be framed or just put on your wall for all to see.
Þór vígi þessi rúnar
Hmuda nemtom vállalná-e a modiság mellett. Én szivesen csinálnám. Nemtom, hogy tudná-e nyomni, hogy állandóan olvasson itt is meg máshol is.
Szóval ha gondoljátok és megbíztok bennem, akkor csinálom.
Þór vígi þessi rúnar
Hmuda már modi az SG.hu-n asszem, szóval Õ tuti jól végezné ezt a feladatot. Carlos, ahogy eddig megismertelek a hozzászólásaidból, elég egyenes, korrekt emberke vagy. Ha vállalnád én rád szavaznék, hisz Hmuda házigazda cím nélkül is be tud segíteni.
Ha gondolod készítenék accot Neked a FAQhoz is, de ez már más tészta 😊.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Én Hmuda-t, ZsZso-t vagy magamat javasolnám.
Þór vígi þessi rúnar
Szerintetek ha megjelenik a játék, a sok flood/spam/flame/nemolvasomelaFAQ-t, mert lusta vagyok ellen nem kéne bevédeni ezt egy Házigazdával?
Þór vígi þessi rúnar
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Þór vígi þessi rúnar
De lehet, hogy neked lesz igazad...
Addig is ellennénk valamivel.
Þór vígi þessi rúnar
Carlos: Egyébként szerintem ki fog szivárogni megjelenés elõtt. Nem tudom miért de ilyen érzésem van. De az se 200 mega lenne 😄