8545
Spore
-
Űrfázisban tényleg ilyen lassan folyik be a spórapénz? Vagy én csinálok vlaamit rosszul? Fölszedem a fűszert, és eladom. Ennyit csinálok. Nincs valami szabály, hogy hol érdemes eladni? mittomén, a sárga fűszert a kék fűszert gyártónak.
Ja igen, miért ilyen nehéz kiirtani egy bolygót? Ami már űrfázisban van. Nagynehezen leölöm a védő hajókat, de fojton jön új. a várost el se tudom kezdeni lőni. -
az anyabolygóm csak termel, ha meg nem termel, akkor hogy tudom elérni hogy termeljen? -
Cat 02 #5572 Bolygó fölé mész és magától átveszi. De ha nem termelsz, nem tudod felvenni se. -
na végre elértem az űrfázist (nem nagyon volt időm játszani :S) és lenne egy olyan kérdésem, hogy kapok egy olyan küldetést még az elején, hogy fűszert kell eladnom egy másik civilizációnak. A fűszert hol veszem föl? -
Madmano #5570 Szasztok.Van egy olyan gondom,hogy a max felbontás,amit a játék felajánl,1024X768.Miért? -
ezer köszönet az unicode nyelvi beállítás angolon volt -
32 bites vistám van és magyar. -
Az lesz!
Területi beállításokat tessék szépen magyarra állítani! -
Cat 02 #5566 Hát, a windowsod nem angol ? -
Hi. Nekem valami gáz van vele.Már 2x felraktam,min2x magyart választottam az installnál és abszolut nem magyar a game.
Valakinek valami ötlete? -
Hmm mintha ismerős lenne :D -
olcsy11 #5563 szépen békésen eljátszottam.. egészen a az űrfázisig... itt nem lehet az ellenséges hajóval lelövésen kívül mást csinálni? -
majd funból beztos kipróbálom :D -
Még1x beírom, hátha valaki válaszra is hajlandó végre... A játék indítás után 1 szép fekete képernyőt hoz be, ez tart kb.2mp ig aztán kidob asztalra, ami mellesleg csunyán szétis van hullva. Valaki tapasztalt már ilyet? friss driver, dx megvolt, gépem megfelel a min.követelménynek... -
Jajj urak!
Amennyiben használjátok a bolygórobbantót, akkor készüljetek fel, hogy a környéken lakók megorrolnak. -100 szeretet, mert megszegitek a galaktikus törvényeket! Szóval csak ésszel! -
az nemócsó :D de az effektje az ott van :D -
2.5-5 millió közötti pénzbe kerül. El kell érni valami szintet hozzá. -
Pénz?
Minek. Vannak olyan felszerelések, amikkel felhevítheted vagy akármizheted a bolygót. Energiával müködik...
Csak meg kell szerezni. -
Ilyen bolygó pusztitó fegyvert mikor kapok? -
hábiztos :D én még nem tartok az űrnél :D -
Cat 02 #5554 Hja, de kinek van erre pénze ? :D
btw ingame scshotokat h kell csinálni ? Illetve az "állataimról" olyan png képet ? -
milyen káknúb módon irányítja már a hajót! -
Van egy bar ami töltődik azon a bolygón amivel kereskedsz. Amikor feltöltődik, akkor lehetőséged van megvenni a bolygót (pénzajánlatot kell tenni, érdemes előtte menteni, mert ha nem elég jó az ajánlat, resetelődik a töltőcsik). Amennyiben megveszed, akkor nem kell kolonizálni, a városok a tieid lesznek. (Ha T1-T2-es bolygót veszel meg, akkor értelemszerüen kell fejleszteni) -
Hmm eza lény és űrhajó nem ismerős valakinek? :D
kép1
kép2
kép3 -
utálom ezt
Naszóval Földrobbantás -
Rájöttem, hogy hogy a legkönnyebb kiirtani a főbázisát az ellenséges fajoknak. (ahol a legtöbb kolóniája van és erős a védelem)
Fogod magad és elkezded szétcseszni a légkört. Lehet ügyeskedni, hogy hideggel, vagy meleggel esetleg szárítással. Amikor annyira elkurvul az időjárás, hogy még a T1-ből is kiesik, akkor minden bázis felrobban, kivéve egyet (főbázis). Odamész pajzzsal és széjjelbombázod.
Nagyjából ennyi...fun... :) -
jah és egy mókás videó: Földrobbantás
-
jahh.. azthittem,h van valami mert a csik itt is megy végig :)
Egyébként akereskedelmi útvonalak mire jók? Úgy látom,h a "pénz" csak akkor gyarapodik ha én szállitgatom meg aadogatom el a fűszert. -
Semmire. Odarajzolod a város mellé és a lények kirohannak csodálni. -
Az űrfázisnak nincs vége! -
Hátez nagyon beteg játék :D lényfázisban mikor mászkálhatok a lényemmel meg szövetséget kötök... stb. egyszer csak megváltozott az atmoszféra, állati baljós lett minden, a zene, az egész és látom hogy futkározik és üvöltözik az összes lény körülöttem, erre elkezd esni a fejemre a meteorzápor énmeg felugrok a székből és: K*RVAJÓÓÓÓÓ!!!! :D Aztán ugyanígy lényfázisban csak később történt ugyan ez csak kicsit enyhébb volt :D
jött egy űrhajó és felszippantott pár lényt
majdnem engem is, de gyorsan elsprinteltem
-
Neoncsoves #5543 hát ja. az eleje ilyen RPG-s kicsit, aztán átmegy teljesen RTS-be. Ezért változatos a játék, nekem kicsit tetszett utána is. a hajós az meg tetszik csak uncsi h állandóan támadják a városaimat... -
Hali. bocsi ha már kérdezték de az űrfázis után mi van? -
Cat 02 #5541 Hát erősebbet közben, nekem lézer van még csak illetve bomba (hasznos városok ellen), de lézert bírom. Pénzt meg úgy h eladod a fűszert amit termelsz (kellenek gyárak a városokba).
Koloniázálás: kell egy olyan naprendszer ami ÜRES, veszel "kolonizációt" (nem emlékszem mi a neve). Ledobod, aztán megpróbálod t1-essé tenné. Általában légkör kell rá, illetve melegíteni(meteor)/hűteni(jégvihar) kell. Aztán növények kellenek, növényevők, mindenevők, (húsevők is gondolom bár én olyat még sose raktam (nem találtam :D)).
Ha meg valakivel szövetséget kötsz, vele jön a hajója, illetve később ha több szövetséged van több hajó is lehet veled. -
olcsy11 #5540 ebbe vki tudna segíteni? : hányszor lehet ugyanarra a gépre feltelepíteni? -
Nah a game a Lényfázis után már nemtetszik :s -
Hát, ez a civilizációs fázis... Nem valami nagy cucc. Az eddigiek bejöttek, még a törzsi is, de ez elég gyengusz. Mindegy, remélem, az űr jó lesz. -
HOGYAN LEHET Az űrhajomra erősebb fegyvert tenni, mert ami most rajta van, csak szenvedek vele, meg az ellenségnek van egy rakás hajója, nekem meg 1:S egyedül nyirjak ki mindenkit, pff.... jah meg pénzt mivel tudok szerezni, mert felkinálja egiyk naprendszer hogy vegyem meg, de olyna árakon hogy huhh
kolonizálni meg hogy tudok bolygót? mert amikro olyan küldetésem volt, elérhető volt az a menüpont, de ha csak ugy, nincs ott semmi.
festeni biborszinure se sikerült, melyik a jó bolygó? -
Na ezt énsem értem. Aztírja rakjam le törzs közelébe hogy felvegyem velük a kapcsolatot. Próbálgattam aztán felment a pumpa és leromboltam az összes törzsi falvat és gyarmatosítottam a bolygót :D -
Cat 02 #5535 A gabonakör mire jó ?