Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Nem tudjátok az miért van, hogy akármilyenre állítom a felbontást a képernyõ két szélén mégis elég sok dolog lemarad?

Kicsikiraly
najó elkezdem acc nélkül remélem megoldják a problémát.

DFTBA ಠ_ಠ

Meg bizonytalan vagyok a jatekkal kapcsolatban. Par oranyi jatek utan tetszik. Nem nyugoz le, de tetszik. Vannak benne ketsegtelenul sulyos poenok. A torzsfejlodes rogos utjan epp egy masik fajjal probaltam ismerkedni, mikor mindenki remulten szetfutott. Azt hittem, megint valamelyik orias leny az, de egy urhajo volt.

Mas: Mire jo a torzsi szakaszban az evolucios versenyben leszakadt allatok haziasitasa?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Carlos
Szerintem azért, mert még nem lõtték be a szervereket.
Engem sem enged csatlakozni.

Þór vígi þessi rúnar

Kicsikiraly
na feltelepült, elsõ kérdés: miért nem enged be a lénylaboros accountommal? második: ha már azzal nem enged be, miért nem tudok újat csinálni, egyfolytában "ismeretlen hiba"...

DFTBA ಠ_ಠ

mama2
a Your uninstaller pro kitörölte😄DD!!

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mama2
ccleaner-t próbáltam semmi, most a Your Uninstaller Pro!-t próbálom:S. De ha az sem jó akkor... nem tudom mi lesz:S.

Kicsikiraly
na VÉGRE hazaértem, most települ. csudiszép ez az artbook 😄

DFTBA ಠ_ಠ

Venom
hamég ottvan a programok telepíttése és törlése listában akkor nem töröltél le mindent.

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

böröczk
Futass egy registry mechanic-ot vagy ccleaner (ez még egyszerûbb is) registry-s hibakeresõjét, úgy már mindenképp mûködnie kell.

Kumiho #2179

mama2
Azóta meg van, mindent kitöröltem amit lehetett, már a programok telepítése és törlése listában már csak 49mb-ot foglal, de még így sem lehet törölni. Magát a lénylabort meg már kitöröltem a géprõl(a letöltöttet):S.

Nagylaci
Nem, ott már katonai jármûveket irányíthatsz. RTS jelleggel.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Fehercsoki
Ha civilizációs fázisban vok akkor tudom úgy irányítani a lényem mint lény fázisban?

Rip
a regedit csakorlatilag a win registryje, bocs, félreértheetõ volt.
Van benne keresés funkció (F3), és írd be, hogy lénylabor, vagy creature creator, vagy valami hasonló. Több bejegyzés is lehet, mindet el kell távolítani. (most néztem, creaturecreator néven vannak a bejegyzések)

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

mama2
" vagy a regedit-tel kitörlöd a win registry-jébõl a Lénylaborra utaló hivatkozásokat." a regeditet megnyitottam, de a win registryjét nem találom:S.

Rip
Egy programot mindig uninstallálj, különben teleszemeteled a win-ed registry-jét, a win könyvtáradat és a program files-t is.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Rip
Ha máshogy nem megy, tedd fel a lénylabort, és utána próbáld meg újra.
Vagy használd a myuninstaller kis segédprogit, amivel kitakaríthatod a registry-t, vagy a regedit-tel kitörlöd a win registry-jébõl a Lénylaborra utaló hivatkozásokat.

mama2
Ja és én a Total Commanderbõl távolítottam el, és nem a programok telepítése és törlése listából. Ez lehet a gond?:S

Barnabyka
töröld ki a meghajtóról a lénylabor mappáját(ami már üres..)

Rip
"Kipörgette"...
Elérted a játék végcélját, de ezzel még nincs vége, hisz ott az egész galaxis, amit hódítgathatsz, felfedezhetsz.
Egy Sim City-nek sincs vége, a Sims-eknek sincs, és ezzel is lehet még tolni utána sokáig. Már ha szereted ezt a stílust.

mama2
Ahhoz hogy fel tudjam rakni a Sporet, ahhoz törölni kell a lénylabort? Mert nincs fent a gépen, de a programok telepítése és törlése listában benne van, de nem engedi törölni:S.

Sztem úgy lett volna tisztességes , hogy ha ezek a kiegészítõ cuccok mind benne lennének a játékban, mert így elég vérszegénynek hangzik. Egyébként valaki írta , hogy már ki is pörgette 24 óra alatt, hát akkor nem lehetett olyan nagy "was ist das".

FZoleee
aha, szóval kiegészítõk... szóval ez is sims 2 féle lesz... a hülye EA meg meggazdagodik, mert mindenki veszi a kiegészítõket, mint a cukrot...
HarryProf
Azért ne feledkezzünk meg a kiegészítõkrõl, hiszen azt mondták, hogy az eredeti elképzelés csak egy kis részét sikerült megvalósítani, és valószínûleg, a többi, kimaradt dolog bekerül kiegészítõk formájában a játékba. Gondolom vizi fázis, meg lehet majd normálisan repülni, meg valami történetet kreálni köré, akármi. Még nem játszom vele (csak pénteken sajna), de az eddigi hozzászólások sem csökkentették érdeklõdésemet, és nem szegték kedvemet😊 Hajrá Spore!😊

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

Gondoltam , hogy ez lesz ezzel a játékkal. Nagy hype, forradalmi újításokat ígértek, meg szinte végtelen játékmenetet. Vártam pedig, mert elég innovatívnak tûnt, de ahogy itt írtok róla nem lett nagy durranás.

magus
hát, egyszer végig lehet tolni, mert elsõre jó poén. másodjára végig lehet tolni, mert tökölsz azzal, hogy vicces lénnyel menj (faszhadsereggel leigázni az univerzumot), de ennyi. jó esetben 24 óra, amúgy a részek, habár grafikájában meg ötletében pc-s játék, bonyolultságában egy ingyenes flash játék.

tetszeni tetszik, de elõbb fizetek a mobilomra egy játékért mint ezért.

mama2
😄DD

Carlos
Nekem a tegnap esti maratonon 8-10 órát ment egyfolytában fagyás nélkül.
Most is megy reggel óta...

Bammeg, ez k.jó!
Odajött nekem emberkedni egy faj, hogy most bizony õ lenyom minket.
Erre odatoltam neki 1 milliót, hogy legyen inkább béke!
És lett! 😄

Þór vígi þessi rúnar

mama2
fagy a játék?😮

Hmuda
Na marha jó. Épp elfoglaltam volna egy várost Civ módban, mikor lefagyott a játék. A hang ment, az egér mozgott, de minden más meghalt (nem, nem pause 😛). a legutóbbi mentésem meg a lény fázis közepe táján volt...

Újat kezdek.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Venom
Na remek ahonna játékot szoktam rendelni már ottis lehet venni :S Najó ea storeról soha többé nemveszek semmit az tuti :S köcsög banda -_-

Venom
Ehh akkor ezek nagyon el****tak valamit :S
Downloader managerben nekem 4 nap 3 órát ír.
Hátha tényleg csak ennyi nap múlva játszhatok akkor dögöljenek meg :S
Ea storen is 5-ike van kiirva meg a mailban is amit kaptam hogy már letölthetõ :S

FZoleee
ok, thx
Carlos
alacsony felbontásban jó lesz.

Þór vígi þessi rúnar

dr Kotász
Whatever is showing up on your EA Download Manager, would mean that this was the given release date for your location." - A te lakóhelyednek megfelelõ megjelenési dátum látható az EA Download Managerben.
mama2
Õõõõ.. nekem a favba van benne a topik, de nem jelzi ha új üzenet van. Azt sem jelezte hogy te Lobster meg te Venom, írtatok:S. Mi lehet a problem?

FZoleee
#4789-re valaki válaszolna? 😞
Venom
Valaki lefordíttaná nekem ebbõl az utolsó mondtatot?
Nemvagyok túl jó angolból és nemnagyon értem :S Elõre is köszönöm.

"Thank you for contacting us here at Electronic Arts Technical Support. I'm sorry that you’re having difficulties with SPORE. We have gotten information that for each territory, the release date of the game may vary. Whatever is showing up on your EA Download Manager, would mean that this was the given release date for your location."

Lobsterman
Na sejtfázis megvolt. Aranyos, szép, rövid. Az hogy ez rövid nem baj mert egy nekifutásra ennyi éppen elég. Készen van a lényem hogy meghódítsa a szárazföldet. Eddig nagyon tetszik(persze most jön a java)

mama2
Jól van, akkor játszál a Japcsi barátnõddel-.-"!

wesker24
Ejj ez nem sikerült !

Airwalker
FZoleee
nVidia Geforce FX5200-on elmegy a játék? 5900-ast ír a gépigénynél, de a videókártya a többi igénynek megfelel (128 mega, pixel shader 2.0 stb...) 😞
hopsza, elnézést, nem olvastam elég figyelmesen a faq-t. köszönöm a választ

Lobsterman
Na nekiállok. Majd jelentkezem én is fázisok után egy kis helyzetjelentéssel 😄

értem. azt hittem, beszélhetünk, harcolhatunk más játékosokkal, nem pedig csak nézhetjük.

Lobsterman
Normál. GE extrái nem nagyon izgatnak fel. Engem a játék érdekel 😊

Fehercsoki
Nem mivel ez singe player játék és nincs multi.

ZsZso
GE vagy normál?

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

úgy értem, kell havidíjat fizetni, mint wowban?

Lobsterman
Barterelni is lehet xD