Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rip
Micsoda kérdés ez? Hogy legálisan játssz, eredeti játék kell, ami pénzbe kerül.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Lobsterman
És húúúú de lassan megy fel a gépemre... :S

kell fizetni ahhoz, hogy legálisan játsszak?

mama2
Meggyõztél. Ha valaki még nem vett GE-t, akkor ne is vegyen, mert ha nekem nem tetszik, akkor majd eladom.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Lobsterman
Hehe. Itt pécsett én voltam az elsõ Spore vásárló. A srác elõttem vágta fel a dobozt 😄

Pluskast
Szerintem meg elöbb gyözõdj meg magad a dologról. Írtak itt páran pár pozitív hozzászólást is.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

ZsZso
<#zavart2>

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

mama2
Akkor vissza mondom ha tényleg ennyire "rossz":S...

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Rip
Attól függ, mit vártál a játéktól.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Nagylaci
Én már a civilizációs fázison is túl vagyok... Az sem túl bonyolult. Sajnos. Az meg olyan mint egy teljesen lebutított RTS játék. Aki már játszott pár valós idejû stratégiával az ezt a részt is pikk-pakk megeszi. Az elsõ három fázis abszolút nulla kihívás. Negyedik se nagy kaland. 😞 Most az ûrfázisban vagyok, az meg mint valami fura UFO-s kalandjáték olyan. Nagyon úgy néz ki, hogy ennek SOKKAL nagyobb volt a füstje mint a lángja...

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Hmuda
Az épület-editor baromi jó!

Eszméletlenül ügyel a szimmetriára, mert az automatikus igazításnál arra is figyel, hogy elõtte a hasonló dolgokat miként helyeztük el.

A színezés meg alapból jó eredményt hoz. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Rip

Hmuda
Civ fázis jön.

A törzsi fázis tényleg elég egyszerû lett. Szerencsére gyorsan le lehet zavarni, nekem egy óra alatt megvolt.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Rip
Elég baj ez nekem...
Pár GE-t bedobálhattak volna a normál mellé.

Ezen a gépen menne ?
Celeron 2,6Ghz
1,5GB DDR RAM
Connect 3D Radeon 9600 128MB

ELADÓ : Celeron 2,6Ghz,Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP,1,5GB DDR RAM, Asus P4P8x,Samsung DL DVD író, 300W-os táp , Laptopom : T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100

Pluskast
Azt hiszem ez a játék rekordokat fog döntögetni az eladott példány számok tekintetében😊 Magyarországon biztosan 😄

cenobite
Te hol vetted?

gamertag: kenobita

Maxtreme
hurrá!

Firerock
nekem is megvan ám😛

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Pluskast
Na ja. Egy gond van, hogy 5-ig melózom csessze meg😞( Pedig már úúúúúgy kipróbálnám!!!!

cenobite
Helyzetjelentés:
Nyíregyháza 576 Shop - Normál verzió megjött ma, GE még nem.
cenobite - sg.hu - Nyíregyháza
A szó a stúdióé. 😊

gamertag: kenobita

Fehercsoki
Valaki rakhatna néhány képet=)

Lobsterman
Spore-t társ? xD
Én is megyek fél óra múlva addigra talán ki lesz szállítva ide is 😄

Pluskast
Na nem bírtam tovább elmentem megvettem😊 Három sportárs állt elöttem mind a 3 spore-t vett <#vigyor>

Rip
Hahh, na, ezt jó olvasni 😊

magus
most vagyok a lényfázisban

az õsleveses nagyon móka szerintem, és aki azt mondja, hogy a lényfázis rövid az nem tudom mivel játszik, én már mióta szopok azzal, hogy vagy nem sikerül szövetségeseket szereznem, vagy felfal vmi nagy darab állat.

a hype részét meg elég könnyen ellehet kerülni, én pont leszartam a játékot eddig, és lám élvezem : )

Hmuda
Most lépek a törzsi fázisba. Eddig baromira tetszik. Lehet én vagyok már immúnis a hype ellen, vagy csak utánanéztem dolgoknak, de pontosan azt nyújtja amit vártam.

Egyelõre növényevõ vagyok, emiatt sajnos nem tudtam megnyitni az összes testrészt, szóval a következõ lény mindenevõ lesz.

Nem is fecsérelem tovább az idõt...

Lenne egy kérdésem azokhoz akiknek megvan.
Még az elsõ vidók közt volt olyan hogy a léy megedte a másik lény tojását.
Most is van olyan?
balee4
Majd 5 év múlva a 2. részben. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

ZsZso
Nincs ilyen MMO jellege a játéknak. Will bácsi régen ilyesmit szeretett volna, de aztán mégis megváltozott a véleménye.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Rip
Elõ van rendelve a helyi 576-ba a GE.
Arra várok, hogy megjöjjön.

mama2
Sokan rendelik a Sporet szerintem. Nekem is vagy 6-odjára vették fel.

balee4
Én is ilyesmiben reménykedek, de lehet, hogy ez a része csak 5.-tõl indul be.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Lobsterman
Egyébként én mindenképp megveszem,akár jó akár nem annyira(rossznak biztos nem rossz), ha már 2.5 évet vártam rá, és meg is van rá a pénzem. Plusz már csak azért is mert a CC is egy hónapra lekötött. 😊

radeer
Igazából én is azt szeretném megtudni, hogy az ûrfázisba érve mikor már repkedhetünk és felfedezhetünk más bolygókat akkor találkozhatunk-e a többi játékossal? Mert ha igen akkor érdekes lehet megnézni mások miket építettek. Lehetne akkor együtt felfedezni egy közös szövetségessel más bolygókat stb, stb.

Ha nics ilyen MMORPG szerû dolog benne, akkor egy hatalmas lehetõséget szalasztottak el...mert én mindig ilyennek képzeltem ezt a játékot.
Ha csak az van benne hogy egy serverre feltölthetjük a saját bolygónk lényeit,épületeti, akkor az szerintem nagyon kevés. Itt a többi játékossal való kommunikáció és a vizuális élmény lenne nagy, ahogy pl. egy ismertebb bolygón, képzeljétek el, hogy rengeteg civilizációs faj kolbászolna ....

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

ZsZso
<#eljen>

mama2
Ezek engem is érdekelnének, mert ha nem ilyen, akkor visszamondom azt rendelek mást.

mama2
Rendeld meg, úgy egyszerûbb nem?

Pluskast
Azért a Cd galaxis is elmehetne a francba. Másfél órája próbálom hívni õket de csesznek fölvenni <#boxer>

Rip
Ezzel 100%-ig egyetértek, engem is ezek a kérdések érdekelnek.
Engem mindig is a játék hangulata vonzott, az, hogy a saját kis kreálmányunkat terelgethetjük, majd felfedezhetünk egy egész univerzumot, meglátogathatunk bolygókat, ahol a kis lények élik a maguk életét, és eldönthetjük, mihez kezdünk velük. Ha ezt tudja hozni, nekem szerintem tetszeni fog 😊

(csak lehetne már kapni ebben az átok boltban!)

Voltan
Ez érdekelne engem is. Csak igazán nagyon jó játékra adok ki ennyi pénzt.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Lobsterman
Na errõl beszéltem pár napja. Mindenki a megváltót várta tõle, és nem tud felnõni a hype-hoz(ekkora hypehoz tudott volna egyáltalán?).
Azt mondjátok meg ti akik már játszanak vele hogy a fázisokat egyben nézve(nem szétbontva) jó e a játék, emlékezetes perceket tud e okozni, és van e újrajátszhatósági értéke. Ez a 3 dolog az ami fontos. Nem az hogy rövid a lényfázis. Nem az hogy mennyire egyszerûsítettek az RTS részek. Nem is az hogy HC gamerként 8-9 óra alatt lement az elsõ 4 fázis

Egyébként normál módban kezdtem, de majd kitapasztaljátok! 😄

mama2
holnaptól én is gazdagabb leszek egy GE verzióval😄DD!!!

ZsZso
Több helyen is olvasható volt ugye, hogy a játék vagy túl könnyû vagy túl nehéz. Sajna bebizonyosodott :S. Azért ez egy kicsit gáz :S.

mama2
Felhívtam õket ugye az elõbb, hogy magyar a GE is, erre már kiírták a honlapjukon hogy maga a játék magyar nyelvû, csak az extrák angolok😄.

Hmuda: Köszi a választ! 😊

Eddig számomra a legegyszerûbb a Civilizációs fázis volt. Az eddigi játékom alapján a Civ fázis kezdetén kereskedõ fázisnak állított be a progi, nem volt más dolgom, mint lekenyerezni mindenkit a Spore dollárjaimmal. Az egész bolygót felvásároltam. 😄D

Szóval egyszerû volt, kissé talán túl egyszerû is! 😄

Voltan
A francba. A Duna Plaza irodházban melózok, jó lenne, ha az itteni 576-ban lenne már GE. Ebédszünetben megnézem.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

balee4
Bizonyára igen, én is onnan rendelem, de csak délután hívom õket.

mama2
De cdgalaxisnál már van GE. Amúgy ha 576-tól rendelek ugyan úgy meghozzák holnap mint a cdgalaxisnál?(bocs a dupla postért)