Spore
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Eszméletlenül ügyel a szimmetriára, mert az automatikus igazításnál arra is figyel, hogy elõtte a hasonló dolgokat miként helyeztük el.
A színezés meg alapból jó eredményt hoz. :-)
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
A törzsi fázis tényleg elég egyszerû lett. Szerencsére gyorsan le lehet zavarni, nekem egy óra alatt megvolt.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Pár GE-t bedobálhattak volna a normál mellé.
Celeron 2,6Ghz
1,5GB DDR RAM
Connect 3D Radeon 9600 128MB
ELADÓ : Celeron 2,6Ghz,Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP,1,5GB DDR RAM, Asus P4P8x,Samsung DL DVD író, 300W-os táp , Laptopom : T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100
Nyíregyháza 576 Shop - Normál verzió megjött ma, GE még nem.
cenobite - sg.hu - Nyíregyháza
A szó a stúdióé. 😊
gamertag: kenobita
az õsleveses nagyon móka szerintem, és aki azt mondja, hogy a lényfázis rövid az nem tudom mivel játszik, én már mióta szopok azzal, hogy vagy nem sikerül szövetségeseket szereznem, vagy felfal vmi nagy darab állat.
a hype részét meg elég könnyen ellehet kerülni, én pont leszartam a játékot eddig, és lám élvezem : )
Egyelõre növényevõ vagyok, emiatt sajnos nem tudtam megnyitni az összes testrészt, szóval a következõ lény mindenevõ lesz.
Nem is fecsérelem tovább az idõt...
Még az elsõ vidók közt volt olyan hogy a léy megedte a másik lény tojását.
Most is van olyan?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Arra várok, hogy megjöjjön.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Ha nics ilyen MMORPG szerû dolog benne, akkor egy hatalmas lehetõséget szalasztottak el...mert én mindig ilyennek képzeltem ezt a játékot.
Ha csak az van benne hogy egy serverre feltölthetjük a saját bolygónk lényeit,épületeti, akkor az szerintem nagyon kevés. Itt a többi játékossal való kommunikáció és a vizuális élmény lenne nagy, ahogy pl. egy ismertebb bolygón, képzeljétek el, hogy rengeteg civilizációs faj kolbászolna ....
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
Engem mindig is a játék hangulata vonzott, az, hogy a saját kis kreálmányunkat terelgethetjük, majd felfedezhetünk egy egész univerzumot, meglátogathatunk bolygókat, ahol a kis lények élik a maguk életét, és eldönthetjük, mihez kezdünk velük. Ha ezt tudja hozni, nekem szerintem tetszeni fog 😊
(csak lehetne már kapni ebben az átok boltban!)
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Azt mondjátok meg ti akik már játszanak vele hogy a fázisokat egyben nézve(nem szétbontva) jó e a játék, emlékezetes perceket tud e okozni, és van e újrajátszhatósági értéke. Ez a 3 dolog az ami fontos. Nem az hogy rövid a lényfázis. Nem az hogy mennyire egyszerûsítettek az RTS részek. Nem is az hogy HC gamerként 8-9 óra alatt lement az elsõ 4 fázis
Eddig számomra a legegyszerûbb a Civilizációs fázis volt. Az eddigi játékom alapján a Civ fázis kezdetén kereskedõ fázisnak állított be a progi, nem volt más dolgom, mint lekenyerezni mindenkit a Spore dollárjaimmal. Az egész bolygót felvásároltam. 😄D
Szóval egyszerû volt, kissé talán túl egyszerû is! 😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"