8545
Spore
-
mukievil #5534 ahh, sirály, köszi -
Kiszállni nem de majd kapsz egy hologram felderítőt ami kivetítti a bolygóra a lényed mását. Eza hololény szokásosnál nagyobb na ezzel lehet mászkállni, hentelni nem de pl törzsekre vagy más lényekre rálehet hozni a frászt :D -
halas34 #5532 Egy hologramot vehetsz amivel mászkálhatsz a bolygón, de, hogy harcoljál vele arról nem tudok, ill. kiszállásról sem. -
halas34 #5531 Hello, nem tudja valaki, hogyan lehet személyiséget váltani űrfázisban? Most harcos (warrior) vagyok, de tudós (scientist) szeretnék lenni, már találtam egy tudós fajt, és megcsináltam nekik kb. 20 küldetést, de még mindig nem tudok személyiséget váltani. -
mukievil #5530 Egy olyan kérdésem van, hogy ki lehet szállni az ürhajobol ??? olyan jo lenne néha kiszállni és hentelni eggyet :D, meg repkedni, sétálgatni :D -
Az elért rangodtól függ. -
Jó lesz ez a Spore szerintem! -
csgj #5527 Jah... thx :P Kár, de azért így sem olyan ronda :) Most mindent steampunkosan építek :P Tök jó, hogy ilyen sok stílusban lehet kreálgatni a cuccokat. -
moralosan #5526 Szerintem az olyan alapból... Nekem is máshogy néz ki a szerkesztőben. -
csgj #5525 Beléptem a civilizációs fázisba, és építettem egy városházát meg egy olyan szállító járművet vagy miaszöszt. Csak az a baj velük, hogy vmiért életlenek lettek rajtuk a textúrák. A szerkesztőben szép volt, meg éles, de utána már nem olyan. Pedig minden maxon van, kivéve az árnyékokat. Ennek ilyennek kell lennie, vagy vmi hiba van nálam? -
Cat 02 #5524 1szerre csak 1 hajó lehet velem ? -
Oké köszi a segítséget! -
moralosan #5522 Mindig +1-szer kell elbűvölni az olyan fajokat akiket társnak akarsz, tehát pl. 3 példány elbűvőlése után mégegyszer. -
Azt értem!
Bűvöltem elég sokat gyilkoltam is már majdnem a felén van a csík de még mindíg nemtok csapatban vadászni! -
El kell bűvölni valamelyik fajt, Éneklés, tánc, pózolás stb. Eg sáv fog növekedni a képernyő tetején középen ha jól csinálod. tuzlajdonképpen pofon egyszerű, utánozni kell őket és akkor sikerül. Hamar rákapsz az ízére és utána már menni fog! -
őőő nem arra a részre gondolok!
Hanem amikor kijöttem a vízből és ott lehet elvileg csapatokban menni mert van 2 üres hely de nem tudok csatlakoztatni társat! -
Felkeresed az egyik szövetségesed egyik bolygóját és rádión felveszed vele a kapcsolatot. A diplomácia menüben kiválasztod a "kölcsönöznél egy hajót a flottámba" sort! -
Hali!
Hogy tudok bevenni lényeket a csapatomba?Van már 2 helyem de szűrke az ikon! -
Az űrkorszak nagyon könnyű, aki tud ilyen űrstratégiát játszani annak meg sem kottyan. Egy gond van csak: bejutni a galaxis közepébe. Már látható közelségbe jutottam de tovább nem megy szétesik alattam a gép, több százan jönnek ellened és minél közeleb haladsz a belseje felé annál kisebb lépéseket tudsz előre haladni, annál sűrűbben vannak a bolygó és átláthatatlan az egész. sokszor azért nem tudtam előre menni, mert a bolygó helyett az előtte elrepülő űrhajóra sikerült kattintanom.
Akinek sikerült bejutnia a közepéba azt kérem lásson el tanácsokkal priviben,azt ne mondja el hogy mi fog történni ha bejutok mert a youtube már tele van vele napok óta.
Csak be szeretnék jutni valahogy.
Köszöntem! -
Ha még nem jöttél volna rá: vegyél egy Monolitot, és rakd le egy primitív bolygóra. Ahhoz, hogy megkapd a badge-et ahhoz törzsi szint ALATT kell lennie a bolygónak. Ha törzsi szint vagy afelett kezded el fejleszteni a civilizációt akkor nem fogadja el a számláló.
Ha így egy faj eléri az űrkorszakot akkor nagy bónusszal indul a kapcsolatotok. -
Cat 02 #5514 Kell venni a táborodba. -
A faludban kell építeni épületeket.. -
És hangszereket hogy lehet vinni? Hol vannak? -
Odamész a Sámánoddal és néhány társaddal, viszel sípot, rumbatököt, kürtöt és azt nyomod amit kérnek... -
Skacok!
Az űrfázisban nincs valami kereső, mert a küldetéseknél nagyon uncsi a rengeteg kattintgatás mire megtalálom a keresett naprendszert.. :(
-
Hogy lehet a törzsi fázisban szövetkezni? Elmentem a főnökkel egy másik faluba, de semmi szociális képessége nem volt, nem tudtam kommunikálni az idegen törzzsel. Hogy kell? -
Srácok valami ötletetek nincs véletlenűl, hogy mi a szöszért nem tudok még mindíg bejelentekzni?? -
Ezek a mocskok egyfolytában próbáltak támadni az űrfázisban de beszopták mert valahogy szereztek egy gravitációs hullámot ami elpusztít minden épületet a bolygón :D.Leszálltam az anyabolygóra aztán 1 lövésre leromboltam mindenét :D.Amúgy 1 dolog idegesít a játékban az ,hogy ha szövetséget kötök utánna mindíg megsértődnek hogy nem segítek ,nem adok pénzt ,nem nyaltam ki a seggét.Ez a szövetség rész tiszta sims amit meg rühellek. -
Mondjuk az tény, hogy így az ember 2x is meggondolja, miket csináljon :D -
Cat 02 #5505 Nekem ez tökre tetszik benne :) -
Ja tényleg, a mentéssel kapcsolatban: Jó lenne, ha lehetne több slotba is menteni (legalább 2), ne pedig csak 1 mentés lehessen kampányonként. -
Carlos:
Ezeket nem lehetne linkként berakni?
Szeretném magam is felfedezni az ilyen kis apróságokat. -
Nem, csak a legmagasabb számít. -

-
Cat 02 #5500 wtf ? :D -
Kérdés: Ha lényfázisban egy kreálmányomnak egy bizonyos bónuszt adó dologból (pl tüske, kézfej, lábfej, stb) TÖBB van, akkor sem változik mondjuk a tánc, elbűvölés, stb szintje, hiába van nekem 4 darab 5-ös szintű táncot adó lábfejem, nem lesz attól még a táncom 10-es szintű, igaz? -
-
Én is szívtam a Groxokkal:S. Már ott voltam majdnem a galaxis közepén, és erre megtámadnak, két lövés alatt szétlőtték a hajóm:S. -
Vissza olvasást nem ismered?! -
nekem sárga semleges fejük van.
Olvasgassátok a leleteket amiket találtok, fun szövegek vannak rajtuk:
Rend Tekercs 1 (irónia az emberiséggel kapcsolatban)