8545
Spore
-
[nem rakok be spoileres képet...] -
Annyi pénzem van a sok kolóniábol hogy nem tudommár hova tenni... -
És egy valag pénz elmegy rá. -
Szerintem meg gyorsabb leszórni őket antianyag bombával. 1 bomba kiirt 1 koloniát... -
Cat 02 #5610 De. :P -
Azért ez az ami igazán durva: "Creations uploaded in last 24 hours: 1051149" -
Annyira nem, csak durván kell pumpálni :D
Én a Groxokkal kapcsolatban azon gondolkozom hogy odamegyek 100 planet busterrel, és lebombázom őket a fenébe :D Hiába vagyok Sámán, 1 kis hibát követtem el és most már javíthatatlannak tűnik a kapcsolat velük :( -
Próbáld ki. Gyorsabb mint gondolnád és ha lemegy T0-ra akkor lesz egy darab kolóniája épületek nélkül, amit fél pillanat lerombolni. -
Minek akarsz 30 FPSnél többet? 24-nél úgyse fog fel többet az emberi agy... -
És amúgy is rohadt lassú folyamat lnnee mire belehalnának. -
Elvileg nem tudod terreformálni ennyire a bolygót ha már lakott... -
Cat 02 #5603 Nah, ilyen lett :D
Másodszorra már sikerült egyenesre csinálnom a gerincet, de azzal még csak a törzsi fázis előtt vok
-
Cat 02 #5602 Zsííír. -
A játék csinál magától! Nézz be a dokumentumok mappa "Spóralkotások" könyvtárába. Lesz ott pár nyalánkság magától is. :) -
Bazzeg!!! Amióta olvastam ezt a hozzászólásodat gyakorlatilag megállás nélkül a homlokomat csapkodom! :D Egyszerűen nem értem ez hogyan nem jutott az eszembe! Ez egy afféle Kolumbus tojása megoldás, rendkívül egyszerű csak amennyire én látom még senkinek nem jutott az eszébe. Anyabolygók ellen ez a tökéletes taktika. Leereszkedni a légkörbe és szétfagysugarazni (vagy forrasztósugarazni, netán elszívni a légkörét??!!) a gonosz ellenséget. Hatalmas poén köszi a tippet!!! :D -
Cat 02 #5599 PNG képet a lény fejlődéséről h lehet csinálni? -
Cat 02 #5598 Attól h milyen típusú vagy.
Arra jó h pl odamész az ellenhez, de nem tudsz vele kommunikálni, mert egyből megtámad, akkor a sziréndalt, benyomod és már tudsz is, bár ha nem sikerült akkor futás :D -
sasvader #5597 De ezek a Grox-ok kik és tudnátok róla egy képet küldeni?:d Én még naon az elején vok az űrfázissal suli végett:( Az elején azt mondja az egyik faj hogy Grox behatolok támadás mért azt nemtom... -
Lenyomod őket? Akkor hogyhogy ellenfél neked a csillagok közti ugrálás?
Én simán bejutnék a középpontba ha nem lőnének péppé közben! Utoljára mikor próbáltam már csak 3 naprendszernyire voltam a középponttól. -
Aragorn83 #5595 Nekem nagyon bejön az űrfázis már szinte az összes medálom megvan, de egyszerűen nem jutok el a Galaxis közepéhez, mert mindig zsákutcába futok. Ami jönne csillag az túl messze van, pedig már a legfejlettebb hiperhajtóművem van. A groxok már régóta nem ellenfelek, mert könyedén lenyomom őket vagy bármely kolóniájukat... -
A lényfázisban, mindig kapok ilyen különleges képességeket(most például szréndalt kaptam). Mitől függ az, hogy milyen képességet kapok? És a sziréndal az mire jó? -
Én úgy hoztam össze, hogy mindig középen tartottam a fejlődést.
Tehát sejt fázisban mindenevő. Mielőtt kimásznál a partra, nem árt menteni, mert ha valamiből mégis többet ettél mint kellett volna akkor még mindig visszatöltheted (illetve mentés nélkül főmenü majd folytatás), hogy kijavítsd a hibát.
Lény fázisban fele-fele arányban kell harcolni és szocializálódni. Itt is ugyanaz a menet mint a sejt fázisban, mentés és hiba esetén visszatöltés.
Törzsi szinten szintén ugyanez a menet és ha minden igaz akkor a civilizációs részben kereskedő lesz a faj beállítottsága.
A badge-ek alapján van egy pár beállítottság, szóval gondolom a végső eredményt különféle kombinációk adják ki. -
Hi All!
A jatek alatt max 30 FPS allandosul.Hol lehet valtoztatni,atirni vmit,hogy menjen tobbet?? -
Hmuda tudnál nekem tanácsot adni kereskedő fajjal kapcsolatban?
Szeretnék egy ilyet csinállni csak nemigazán tudom mitkéne csinállnom kezdetben vagyis sejt, lény, törzs fázis.
Kelle sejtfázisban mindenevőnek lennem vagy ez nem muszály? -
Nicsak mivel futottam össze törzsfázisban :D -
Közben meglett. akinek esetleg hasonló gondjai támadnának azok az dokumentumok->név->application data->spore könyvtárban talál pár "cache" filet. Azokat ha letörlitek akkor frissen fog indulni a játék és a "beragadt" dolgok is a megfelelő helyre kerülnek. -
Az a mentésekre vonatkozott... -
Cat 02 #5587 Egyszerűbb újra kezdeni ^.^ -
De ez ne vegye el senkinek a kedvét csak annyi tippet szeretnék mondni, hogy ne lépjetek azonnal a következő fázisba hanem élvezzétek ki azt a játékmódot amelyik a legjobban tetszik. :) -
Hello mindenki!
Nos én őszintén - és lehet, hogy ezért sokan nem fognak szeretni - nagyot csalódtam a játékban.
Nem ezt vártam. A mostani játék sokkal zártabb mint amire számítottam, sokkal korlátozottabb. Csak azt remélem, hogy lesz valami kieg. :)
Most az űrfázisban járok kb. 10 óra hossza volt eljutni odáig de a játékélmény szerintem a törzsi fázis után egyre rosszabb.
Én nem 4-5 mini játékra számítottam hanem valami összefüggőbb dologra amibe szabadon mászkálhatok. Nem egy olyan játékra amit végig kéne vinni úgy, hogy nincs is vége. :) Szóval valami másra.
Bye! -
olcsy11 #5584 nemrég volt leírva, de nem emlékszek.. Applications Datában van vhol -
Tudja valaki hol tárolja a letöltött tartalmakat? (nem, nem a dokumentumok között) -
Cat 02 #5582 1-2 óra alatt max törzsi szintre juthatsz o.O -
Nagyon ötletes kis jatek :)
én sajnos 1-2 ora latt beleuntam de ökörködni tokéletes :) azt kapja az ember amit várt :P -
Cat 02 #5580 Ha nem értesz hozzá maradj csöndben, köszi. -
Nem is baj, agyonverném a magyar fordítót...hogy lehet ilyen baromságokat kitalálni te jó ég... -
olcsy11 #5578 Csak nálam van a hiba, vagy sejteket tényleg nem lehet feltölteni?
-
Ahogy észrevettem az árak véletlenszerűek, de tényleg érdemes olyan bolygókon keresgélni ami nem termeli az adott színt (de ez se garancia csak több eséllyel találsz jó árakat).
Azt vettem észre, hogy az szülőbolygó baromi lassan termeli a fűszert, míg a kolóniák megfelelő felépítéssel tonnaszám ontják az anyagot. -
olcsy11 #5576 ahogy megyünk feljebb a fázisokba, úgy egyre jobban nem tetszik.. az a gáz, h a játék nagy része Űrfázisról szól.. :S -
Cat 02 #5575 A városokba gyárakat építesz.