8545
Spore
  • Dénes é
    kösz
  • Venom
    Én nemtudom mivel Szlovákiában élek.
  • Carlos
    1500
  • MeoH #1818
    Nem igazan ertem mikoze van a Direkt2drive-nak az eastorehoz, az 2 kulon ceg...de gratula, hogy tudod tolteni.
  • Kopiati
    fa**a
  • Dénes é
    én arra lennék kíváncsi hogy mennyi HUF-ba kerül
  • wesker24
    I am so sorry. Ez egy berögzött rossz szokás. Amugy nem szoktam ordibálni az emberekkel. Le akarok szokni róla csak nem igazán akar menni.
  • Venom
    Valaki elmondaná az elektronikus vásárlás pontos menetét? szeretném énis megvenni a cuccost köszi előre is.
  • Aragorn83
    Még "csak" 40.000 fölötti a lények a száma... :)
  • GregSB
    Hmm, asszem behalt a sporepedia, hiába nyomok rá a "share" gombra nem tölti fel a lényeimet :S
  • DarkSector
  • Carlos
    íme RejszMatyi: 18+
    Elég pszicho feje van...
  • DarkSector
    Szerintem soha.
    Ki fogad velem?
  • Hmuda
    Francnak raksz mindig felkiáltójelet a mondataid végére. Való életben is ordibálsz az emberekkel beszélgetés közben? Idegesítő az üzeneteiedet olvasni.
  • Dénes é
    íme az én egyik lényem
    neve: Artúr király
  • wesker24
    Na szóval jelenleg a Spore lénylabor teljes verzióját töltöm !!
    És jelenleg a Direct2Drive serverérről csordogál lefele a cucc !!
    De igencsak le lehetnek terhelve a serverek !!

Mert igencsak ingadozik a letöltés !! (60-80k) nálam !!
  • Pluskast
    Tuti 22-e lesz amikrotól le lehet tölteni. Töketlen fasz banda....
  • Kopiati
    Bocs.... a flickrre töltöttem először.... majd legközelebbb
  • MeoH #1803
    Ugy erzem nem erted mit kerdezek:) Mit es honnet toltesz? Mert en az Eastorenal sem talalok semmit...
  • Zomil
    2megás képek ójeeee :S
  • wesker24
    Ugy hogy a tűzrokának beépitett letöltés vezérlöje van !! Nem ugy mint az IE 7 explorernek !!
  • wesker24
    Az igaz hogy nem szedi full sebességgel (130k) ahnem állandoan inagdozik 80-100k között !! De elöbb utóbb ugyis lejön !!
  • MeoH #1798
    Ertem en:), csak rokaval, hogy erted el, hogy toltse?
  • ZsZso
    ... tárhellyel :))))))))
  • wesker24
    Azt mondom végre müxik rendesen a lénylabor teljes verziós letöltése !!

A download managerrel nem müködött de a Firefox-al müxik !! És már csorog is lefele !! KB 45 perc- 1 óra mig lejön !!
  • ZsZso
    OFF:
    Jó hogy mondod ... kezdődik a FF rekorddöntés (be is halltak a szerverek)
  • Carlos
    max még 2 napig birja!
  • Aragorn83
    Én az első pakkot letöltöttem, átpörgettem a 3700 db-nyi lényt, besokalltam tőle és töröltem a picsába. :)

Mit fogsz vele csinálni, unalmas órádba nézegeted őket? :)
  • MeoH #1792
    Kifejtened ezt reszletesebben?
  • Aragorn83
    DarkSector: Lehet rá fogadást kötni, hogy mikor unod meg az összes lény letöltését? :D
  • hen-tes
    Hát te nagyon ügyes gyerek vagy!
  • wesker24
    Na végre müxik a download csak a tűzrókával kellett a letöltést elinditani !!
  • stuka85
    most láttam a full lesz a zasco-ban is :D ha jól emlékszem 1500 alatt mondjuk ez érdekes előjel ha már az editor külön utas, tiszta sims klón, remélem lesznek olyan sims-es kiegek: PL.: Spore-üzlet/mindenkinek zörzetbe égetet reklámok/ ez most 18+, spore-éjszakák ide nem írok semmit mindenki arra gondol amire akar vagy spore-kedvencek a lényünk mellé tervezhetünk, persze genetikusan kedvencet, na per pillanat ennyi volt az agymenésem hali
  • Lobsterman
    Valaki tud mondani egy pécsi számítástechnikai üzletet ahol viszonylag gyorsan kikerülnek a játékok? Ha mg be is számítják a CC-t a teljes játék megjelentekor az mégjobb de nem ragaszkodom hozzá.
  • DarkSector
    Jóvan megvaok nyugodva.
    Sikerült kifejlesztenem egy megoldást, amivel másodpercek alatt letöltöm majd a képeket!!!!!!!!!!!

Kellet kis trükközés, de hála a technikának, ezt is megoldottam!!!
  • wesker24
    Ja nekem is jött az e-mail hogy köszönik szépen de a downloader nem igazán müxik !!
  • ZsZso
    FAQba kijavítottam, amit követelőző barátunk kifogásolt. Sajna a link tag lekerül a szövegről, de legalább olvasható szöveget írok ki az oldalra. Ennél többet valószínűleg nem is akarok tenni, mert az csak szétcseszné a design -t.
  • Rip
    Nekem aztán mindegy, hogy hol veszem meg, csak lehetne már használni.
  • Carlos
    De megvárhatod a 20-át és akkor bemész a CD Galaxis-ba vagy az 576-ba és megveszed ott...
  • Rip
    Aham, majd ha megy, megveszem :)