8545
Spore
  • Venom
    Ja értdem. Hát akkor várok D2d-n meg nemtudom megvenni mert bajukvan Szlovákiával ehh. Na mindegy megyek alkotok :)
  • Ron Ragm
    Mert ez egy E besorolású játék.
  • Hmuda
    Még sehol. Egész nap töketlenkedtek és most próbálok valami válaszfélét kicsikarni a hivatalos fórumon.
  • Hmuda
    Miért rajtunk keresed ezt? Kérdezd inkább a Maxist, ők talán jobban fel tudnak világosítani, hogy miért ezt a művészeti irányt vették fel...
  • Venom
    Valaki segítsen. EA-storen megvettem a lénylabort nade hol tudom most ezt letölteni? Bocs ha hülyeségeket kérdezek de nemtalállom :(
  • berlinboy6329
    Tudjátok mit nem értek?Miért ilyen "cuki" lényeket lehet csak csinálni?Még a legdurvább lény amit csinálni lehet a graf.motor miatt sem tűnik olyan vadállatnak aki torkokat harapna át...És még táncoltatni lehet őket,meg kedélyállapotot szimuláltatni de mi végett?Miért kell ilyen aranyos állatkákat gyártani,mikor két perc mulva egymás belében fognak taposni és halomra ölik egymást.Ezt mondjátok meg... :)
  • Hmuda
    Elsőként, semmi.

Bár ezt csak a régi triallal tapasztaltam. Az új trial csak egy indítás erejéig volt a gépemen, szóval azt nem teszteltem behatóbban. Mostmár a teljest várom.
  • wesker24
    Fizetni fizettem. De levelet nem az Ea-től kaptam hanem a Direct2drive-tól kaptam az e-mailt hogy köszönik szépen. És nem az Ea download manager fuccsolt be hanem csak simán a Download manager nem volt jó amit a Fileplanetnél is használnak.
  • Ron Ragm
    Azt próbáltátok hogy dragdroppal újra beviszitek?
  • Carlos
  • Carlos
    Köszönöm!
  • Hmuda
    A reinstallt még én írtam, de ezt nem nevezném gyógyírnek, maximum idegesítő félmegoldásnak.
  • MeoH #1850
    Ha nem fizettel, akkor mirol kaptal emilt az EAtol? Es mit vartal a EUdownload managertol? Nem igazan tudlak mar kovetni...
  • Venom
    Na megint én vagyok. direct2drive megakartam venni a játékot és a végén ezt irja: "SPORE Creature Creator (Pre-Order) was removed from your cart due to country location restrictions."
    Ez most miafenét jelent?
  • Fantos
    de írták:tedd biztonságos hylre a png-t instaláld újra a spore-t majd tedd be a png-t és ma mindenben ott lessz

És most jutotam el arra a pontra hogy aki a lényét az oldalon (sgspore.extra.hu szeretné tudni az a png-t küldje el pm-ben
  • soma22
    okkés köszönöm:)
  • Dénes é
    a teljesbe lesz
  • wesker24
    Az a demoban nincs benne az majd csak akkor lesz benne ha kijön a játék összel.
  • soma22
    de olvastam valami evolucióról meg ilyesmik.
    ez a demoban nincs benne csak, vagy hogy van/lesz?
  • Hmuda
    Ismert bug. Egyelőre nincs rá gyógyír.
  • Hmuda
    De. Ugyanaz a mesevilág mint a Put-Put kisautó. :-)
  • wesker24
    Dehogynem a semminél többet azért. Megnézheted hogyan tud járkálni.
    Nézheted hogyan táncol. És nézheted hogyan tud jópofa arcokat vágni.
  • Fantos
    Fatty bear..fatty bear volt valami játék ahol plüssmacival kelet menni nemazaz?
  • soma22
    amikor elkészitem a lényt mit lehet vele csinálni utánna?
    semmit?
  • Bakutyin

--> Spiked Stegosnail, Pacific Punk Pacman, istentudjamicsoda, ^ ~Garidos
  • wesker24
    Dehogyis tévedésben vagy én semmit nem fizettem az Ea-nek csakis a Direct2drive felé 5 fontot és ennyi !!
  • Carlos
    Valaki erre, please?
  • Hmuda
    A Fatty-Bear holdjával? :D
  • DarkSector
    Jah ha lesz időm, akkor még ma este leszedem és feltöltöm ha kell...
  • MeoH #1833
    Ja, hogy te kifizeted a 10EUt a EAnek es utana meg 5Fontot a D2D-nek? Na hat nekem ennyire nem surgos, hogy 2szer megvegyem...
  • Fantos
    már láttom magam elött:Put-put bolygó!
  • Hmuda
  • Kopiati
    Komolyan???
  • Carlos
    Éshogy ne postolj feleslegesen?
  • Dénes é
    akkor visszakapod ennek az árát
  • Kopiati
    De egyébként ez nem a kétszer fizetsz esete mert talán a teljes szept. 4-ei verzióban benne lesz ez is és akkor ti kétszer fizettek....?????
  • Carlos
    Nektek nem szoktak eltünni lényeitek az editor katalógusából? A fájl ottvan, de a listában nincs...
    Ha kitörlöm, majd visszamásolom akkor sem jó.
    Esetleg 5-nél több lényed nem lehet??? Elég láma dolog lenne!
  • Dénes é
    bocs a kérdést nem neked tettem fel hanem inkább hozzácsatoltam a tiédhez:)
  • wesker24
    Semmi köze egymáshoz valaki itt a fórumon belinkelt egy oldalt ahol a Direct2drive-on is meg lehet venni !!
  • Hmuda
    Kösz, ezt a szintet kellene tartani. :-)