Virtuális autótuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg ugye nem is ér rá mindenki egész nap ezzel foglalkozni...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
És holnapra kell?
Hmm...
Na megpróbálom, hátha meglesz holnap estére...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
amugy azért mert esetleg nincs mindenkinek annyi ideje mint neked hogy azt a "3-4 órát" egybe végig psezze
itt az én Puntom de tegnap nem voltam
...
\\__/) (O.o) ( } { )
Ezt csak ebbõl a képbõl csináltam, jahh, nem a felni egy másikról van, meg a kopoltyú az elsõ lökõsrõl, meg a szárny. A többi saját munka.
Bár én úgy tudom, hogy hétfõig-et beszéltünk, de mind1...
én nem tudom, hogy mi volt megbeszélve met én csak az utolsó félórában értesültem errõl a versenyrõl
Nem úgy beszéltük meg, hogy hétfõig kell a képeket feltenni a Puntoról?
Mert itt látom, hogy vasárnap volt...
Hátt...
Én nem tudtam lenni hétvégén, de a képet megcsináltam...
1. Foci VB 2006
2. Football Manager
3. Battlefield 2
4. Photoshoppal autotuning
5. Olasz foci szerelmeseinek
6. Ki van fent legtovább?
7. Érettségi
8. World of Warcraft
9. Makettezés
10. A Pc-s játékoknak leáldozott
blending modeban kiválasztod a legszebbet,aztán kiradirozod az olyan helyeket ahova véletlen belefirkáltál,ja és utána adhatsz hozzá egy kis noise-t
na ON
tudnátok segíteni?az lenne a kérdésem,h h csináltok neonfényt az autó alá?
én vmi olyasmival próbálkoztam,h az autó alatt kijelöltem egy csíkot,és hát...
nem tom,vmi árnyék,vagy fogalmam sincs :S
ReaL MaDRid x siempre
De ez vmi spy támadás v mi afranc én nem értek ezekhez, de olyan idegesitõ nem ior ki semmit csak ott alul az óránál villog egy kérdõjel meg egy piros áthuzott kör
és ha rámek egérrel azt irja h VIRUS ALERT
ArtlessDesign!!!
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Mit csináljak??
Tom h ez nem ide tartozik de ti csak segietetk már...
Köszi
ArtlessDesign!!!