Virtuális autótuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nf1
figyelj az emberek nagyrésze még nyáron is dolgozik (milyen meglepõ!) és nem ugy van hogy szól anyucinak hogy adjá má kaját mer éhes vagyok hanem el kell mennie dolgozni, kaját venni stb..

nf1
akkor tedd már be wazzeg a kocsid

zsolesz92
de bmeg, nem hozzátok igazítjuk a "játékot" munkahelye4den megkérdeznek h mikor érsz rá dolgozni?????

nf1
na itt egy példa!4 ha csak 1 nap lenne megcsinálni az autót akkor Mikx már lekésett volna párat és ti most tennéntek be a mai autókat

zsolesz92
de könyörgöm mér kéne egész nap én 2 óra altt megcsináltam az egészet, éjféltõl 2ig azt csináltam és készen van...

zsolesz92
ugy érzem és ugy látom h nem csak nekem van gondom a határidõvel, xelag is készen van, vinyus is én is...

MikX
Jaja, legfõképp ez az oka, nem az, hogy ennyi ideig tart megcsinálni...
Meg ugye nem is ér rá mindenki egész nap ezzel foglalkozni...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Jahh, most nézem csak, hogy már van megint autó?
És holnapra kell?
Hmm...
Na megpróbálom, hátha meglesz holnap estére...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

nf1
akkor ez pont jó alkalom hogy egy kicsit meg tanulj türelmesebb lenni, de ha ennyire nem birod ki akkor tedd be elöbb, bár gondolom akkor meg azért fogsz rinyálni hogy mi elöbb láttuk a tied és ezért tudtunk jobbat csinálni

zsolesz92
nekem meg nincs annyi türelmem min nektek h azt a 3 napot végigvárjam... ennyit errõl, akinek ninccs ideje az kihagy egyet...

nf1
miért jó kérdésre vissza kérdezni?
amugy azért mert esetleg nincs mindenkinek annyi ideje mint neked hogy azt a "3-4 órát" egybe végig psezze

zsolesz92
miért jó 3 napot várni egy 3-4 órás munkára?

nf1
miért jó ennyire sietni?

zsolesz92
legközelebb 1 nap lesz a határdiõ, legalábbis én nem fogok ennyit várni, aki akarja az megcsinálj 3-4 óra alatt van akinek egész nap lenne rá ideje de nem csinálja meg, nem érdekel reggeltõl estig lehet dolgozni max másfél nap de nem 3 nap! vasárnap már felraktuk a képet és szersdáig... nevetséges...

xelag
én igen 😛
acsati
nem én még nem vagyok kész
passatgt
nem

oO VinyuS Oo
Nem lehetne elöbbre hozni a bemutatót mára? :o)

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

ronihun
http://www.kpfeltolts.hu/view/060627/FiatPunto_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
itt az én Puntom de tegnap nem voltam

...

zsolesz92

hogy lehet a legkönnyebben neont csinálni?

\\__/) (O.o) ( } { )

acsati
ja 😞 majd megint beinul az élet ha jönnek a tuning golfok 😊
kisfigi
SÕT már sehol😞

Destiny. The design is clearly ancient.

acsati
már csak a tizedikek vagyunk a toplistán 😊
MikX
nem...
Ezt csak ebbõl a képbõl csináltam, jahh, nem a felni egy másikról van, meg a kopoltyú az elsõ lökõsrõl, meg a szárny. A többi saját munka.

zsolesz92
opp, bocs, ez kikurtjó lett, hogy csináltad a hátulját? vagy szakmai titok?😛 addig ok hogy leradiroztad... vagy csak másik képet vágtál be rá?

MikX
csak én nem tudtam róla, hétvégén ritkán tudok lenni, fõleg nyáron 😄

nyertél vazze.

acsati
ja aztán változozz
MikX
Hmm...
Bár én úgy tudom, hogy hétfõig-et beszéltünk, de mind1...

acsati
hát te egy hülye állat vagy! <#vigyor> ez nem sértés hanem mert nekem nagyon tetszik amit csináltál! tök jo lett!
nf1
ez jó lett, kár hogy nem voltál 😞
én nem tudom, hogy mi volt megbeszélve met én csak az utolsó félórában értesültem errõl a versenyrõl

MikX
Na hali mindenkinek!

Nem úgy beszéltük meg, hogy hétfõig kell a képeket feltenni a Puntoról?
Mert itt látom, hogy vasárnap volt...
Hátt...
Én nem tudtam lenni hétvégén, de a képet megcsináltam...

acsati
Legnépszerûbb témák
1. Foci VB 2006
2. Football Manager
3. Battlefield 2
4. Photoshoppal autotuning
5. Olasz foci szerelmeseinek
6. Ki van fent legtovább?
7. Érettségi
8. World of Warcraft
9. Makettezés
10. A Pc-s játékoknak leáldozott
zsolesz92
én ugy csinálom hogy húzok egy csikot a kocsi alá, meg ahova még kell(pl: elejénél a lökhárító alatt stb) és utána blur gaussian blur

xelag
a legegyszerûbb ha egy üres layerre homályosított szélû ecsettel odafirkanatasz,és
blending modeban kiválasztod a legszebbet,aztán kiradirozod az olyan helyeket ahova véletlen belefirkáltál,ja és utána adhatsz hozzá egy kis noise-t
ja fogjuk rá.

hunbasser
nem úgy kéne,h húzok mondjuk egy zöld csíkot,és azt szétmaszatolom?😄

ReaL MaDRid x siempre

PESK
Jahh hasonló jelölj ki egy csinkot és homályosisd el

ArtlessDesign!!!

hunbasser
sztem összeszedtél egy spywaret
na ON
tudnátok segíteni?az lenne a kérdésem,h h csináltok neonfényt az autó alá?
én vmi olyasmival próbálkoztam,h az autó alatt kijelöltem egy csíkot,és hát...
nem tom,vmi árnyék,vagy fogalmam sincs :S

ReaL MaDRid x siempre

PESK
Nekem is NOD32 öm van és eddig semmi nem volt csak most
De ez vmi spy támadás v mi afranc én nem értek ezekhez, de olyan idegesitõ nem ior ki semmit csak ott alul az óránál villog egy kérdõjel meg egy piros áthuzott kör
és ha rámek egérrel azt irja h VIRUS ALERT

ArtlessDesign!!!

Szintén!Nod32 4ever!

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

DJ Skyline
én nod32-t használok,és sehol egy vírus!

passatgt
de egy printscreen mégjobb lenne

passatgt
Jó lenne ha mondanád milyen vírus😊Vagy azt hogy mit ír ki.

PESK
Ehh virusos lett a gépem ott alul az oránál villog vmi kis szar h virusos de lefuttataam 3szor a nortont meg egy spy programot is de nem akar eltünni!!!
Mit csináljak??
Tom h ez nem ide tartozik de ti csak segietetk már...
Köszi

ArtlessDesign!!!

acsati
én is
PESK
nekem megvan a CS2 de a 7.-et heszmálom.

ArtlessDesign!!!

acsati
nekem van a gépemen CS meg CS2 is de nem tom öket használni <#vigyor>
UnknownAsshole
Hali kérdezném hogy ez a legujabb verzio vagy egyáltalán ez yoak lessz ? Azért kérdem nehogy már rosszat töltsek le <#idiota> "Adobe Photoshop Pro CS2 v9.0 Full + Keyfen" 417Mb
Ti is ilyennel dolgoztok ?