Virtuális autótuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
sajna a photoshoppem meghalt így kerékcsere után már nem tudtam a hibákat javítani,azért ilyen a teteje a hátsó lökös alja meg az elsõ lökös alatt:S

DJ Skyline
times up!😊 lássuk õket!😄

acsati
1 perc
passatgt
még 3 perc

passatgt
Megnézem mennyi az idõ😊

acsati
na nem kell itt vitázni mindjárt idö van és jöhetnek a remekmüvek mindenki nézze át mégegyszer a kocsiját!
zsolesz92
köszi az ingyenreklámot, mostmár abbahagyhatnád...

Guilty01
1-1,5 hónapra vagy ennyire büszke,hogy "kinyalhattok",meg "bmeg" szövegekkel osztod le azokat akik nyáron is dolgoznak azért,hogy legyen mibõl élniük. Tudom,nehéz megérteni ezt a te fejeddel,de legalább annyit tegyél meg értük,hogy ezzel a "hatalmas" tapasztalatoddal nem kezded el õket osztani.
Ja,kíváncsi leszek,hogy meddig fogsz photoshoppozni,az eddigi hozzászólásaid alapján egy évnél többet nem tudok elképzelni. De azért csak hajrá,nyomjál le mindenkit!! HAJRÁ ZSOLESZ,HAJRÁ MAGYAROK!

You\'ll never walk alone!

nf1
fú de ratyi vizipipája van :|

ez itt zsolesz

Kicsit megértõbbnek kéne lenned vele szemben😊)hehe

na akkor szerénység szerénység.

zsolesz92
1- 1,5 hónapja...kezdõ vagyok, nem is tagadom...

Guilty01
aha,értelek,és mióta photoshoppozol?már ha nem túl indiszkrét a kérdés...

xelag
Lassan eljõ a nagy pillanat amikor elénktárul a jópár kép,készüljetek 😛
nf1
<#wilting>

zsolesz92
nekem semmi bajom veletek, de f@xnak kell belémkötni? mióta photshopozok egy hozzászolását nem láttam, haggyon má békén...

Darukezelő
Az meglehet,de ez egy fórum,nem egy zártkörû klub! Fórum jelentése tudod mi? Sok ember egy helyen megosztja egymással a véleményét,beszélget! Ha meg zártkörû klubot szeretnél,akkor vagy nyitsz a sajátban egy topikot,és kiírod,hogy Sanyi,Mari,Pistabá,Aladár topikja,vagy csinálsz egy oldalt és ott a te szabályaid lesznek érvényben!😊

zsolesz92
nem kérdeztünk!

DJ Skyline
"Jah szerda 20-21 óra között"

xelag
mondjatok idõpontot ,mert nem akkor lehet hogy nemfogom tudni felrakni,.. és akkor elõre felrakom
Guilty01
én se szeretnék beleszólni,de itt a színvonal rohamosan csökken... zsolesz,te kicsit sokat képzelsz magadról nem gondolod? Eddig mit tettél le az asztalra?

xelag
Felõlem most is berakhatjuk <#whatever>
acsati
nem 20-21 óra között lett megbeszélve?
mikor rakjuk be a remekmüveket?

\\__/) (O.o) ( } { )

xelag
össze lehet de az pocsék munka <#alien> (fõleg egy autónál😛)
passatgt
Nem értelek titeket.3-4 óra alatt egy autót csak össze lehet firkálni.Mondjuk ez megis látszik az elõzõ kocsi színvonalán

MikX
hát, miért?
Persze... 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

acsati
miii? 😄
kasznin?na de az a lényeg😊
ok poén...

acsati
mér te azt is alakitod? <#wow1>
MikX
jaja, csak a bonyolult háttér miatt egy kicsit pepecselõsebb alakítani a kasztnin

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

acsati
én ugyse fogok megint szavazatot kapni de tetszik amit csináltam <#vigyor>
xelag
nekem épptetszik ez a kameraállás,és megtudtam jól csinálni(sztem)
MikX
Hát az autó nekem sem kedvencem, de van 5letem, hogy lehetne feldobni, csak a kép sem a legjobb...
Ien reménytelen szögben elég nehéz normális képet találni...

acsati
én ma voltam strandon csajoztam is. nekem is sok az idöm de nem veszekedek de amugy nekem is kész van de nekem böven jo a holnap
xelag
én 1 napot baszakodtam vele,és még így is találok némi hibát...
baba a szín választás,mondjuk erre is ráfért volna még egy kis plussz processzor idõ.

oO VinyuS Oo
Na ne legyen már itt is ilyen a hangulat!
Miért kell mindig minden fórumban valamiért kiburítani a bilit?
Én inkébb beteszem a képem most, mert holnap nem lesz rá idõm!
Remélem ez nem gond!?
itt van

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

nf1
😉

PESK
<#nyes><#nyes>

ArtlessDesign!!!

DJ Skyline
én se kezdtem el,mert
nem szeretem a IV-es Golfot
nem tudnám megcsinálni amit szeretnék
<#idiota>

PESK
én még el se kezdtem de lehet nem is fogom megcsinálni me nincs idõm

ArtlessDesign!!!

nyugi.
normális munkához idõ kell.
profibb oldalakon egy kocsival minimum 1 hetet foglalkoznak.
nem 2 órát vazzeg.

zsolesz92
jó akkor legyen igazatok kinyalhattok

Amse
hát úgy is néz ki, már meg ne haragudj.ha valaki rendesen akarja megcsinálni annak nem ennyi idõ.
mellesleg van akinek nincs napi 2 óra szabadideje...

nf1
akkor menj el a strandra, csajozz, sportolj nem kell egésznap itt ülni és nézni hogy na mikor tehetem be a képemet

peteragoston
azt nem tudom, h. miert nem raktak be meg a bannert...

zsolesz92
de elfér, de full unalom, kiváncsi vagyok h mit csináltok, meg hiába teszem be, a következõ akkor se lesz elõbb....

Magnumrolcsi
<#pardon1>

MikX
Ja, és akkor mindenki inkább tehozzád igazodjon?
Mindenkinek kell alkalmazkodni...
Vagy ha nem tetszik...
De nem is értem, hogy miért vagy ezen felháborodva... Miért olyan sürgõs ma, nem fér el a vinyódon?