11371
Virtuális autótuning
  • DJ Skyline
    tényleg kell ez az egy hét, ha az ember normális munkát akar csinálni! holnap meglátjátok a végeredményt, nekem baromira tetszik! :)
  • madtolyy
    Bannert mekkora méretben kell csinálni? Mert akkor lehet csinálnék én is egyet. Tényleg ne csináljunk ebből is egy versenyt?
  • Csori
    akkó majd +savaztatjuk, mert az enyém + kész van :) ... mámint banner
    de azért nem muti még mert az e30 van rajta.
  • bazs1
    egyenlőre nem csinálok bannert. van egy ötletem de arra csak olyan autó jó ami nincs tunningolva:S
  • DJ Skyline
    hali
    verseny, van még időd vasárnap este 7-ig!
  • dmx
    Hi all! Az a bmw E30 az verseny akar lenni?
    Mert akkor én is beszálnék szívesen ha lehet.
  • Csori
    ez nagyon hazavágós autóka :)
  • ByB
    köszi majd holnap megprobálom
  • madtolyy
    Nézegettem, de szerintem nem illik az újabb bömbi lökőse erre a gépre. Szerintem...
  • Csori
    lopj tükröződést a klónozó ecsettel az ajtóról :)
  • Csori
    pedig szvsz ezt elég szépen lehet igazítani az E30ra. először is vízszintes tükrözés, és már nem is sokat kell tekerni rajta a megfelelő szög eléréséhez. és természetesen a rácsozást lefedni ami után telt lökös jön ki az okosságból, és máris illik az E30 vonalaihoz.
    [lehet fel is prószálom :P]
  • REAKTOR
    csak egy tipp! egy uj 7 ről vagy valami ujabb bmw ről is lehet leszedni.pl innen http://www.netcarshow.com/
  • madtolyy
    Köszi! Ezzel most ki vagyok segítve!
  • zolo
    Persze hogy nem igazán megy rá , a szög nagyon más
  • Goruck
    törölt hozzászólás
  • Goruck
    jóvanna nemtudok írni...(TEsó ne szólj bele, inkább gyere haza, tudom hogy csak holnap jössz, ezért nemhagyunk neked tortát)

Madtolyy: kiderült az enyém sem megy rá, de közzéteszek vmit
  • madtolyy
    És honnan szedtél lökőst hozzá? Mert amiket én találtam az valahogy egyik sem illik erre a bömbire.
  • Firith
    Végrehajtom ...
  • Goruck
    végrehajtóm életem első lökhárító cseréjét, remélem beválik
  • Goruck
    köszi :D
  • Goruck
    "dolgok" alatt eszközökre és efektekre gondolok....
  • DJ Skyline
    én úgy csináltam,hogy kivágtam az ablakokat, majd a komplett autót árnyék nélkül!! majd fogtam,ráraktam az autót az új háttérre,és rajzoltam neki árnyékot a toll eszköz segítségével! mégpedig megrajzoltam a körvonalát,majd fényerő / konrtaszttal szórakoztam amíg nem lett számomra megfelelő! ezt 2x játszottam el, a küszöb alatt,és az első lökös alatt! érdemes kb olyan árnyékot rajzolni mint az eredetin! akkor az autó oldalán tükröződik a fal,azt komplett elkell tűntetni,meg az ajtó alsó részén a talaj! ha kavicsos a talaj,akkor elég ha a sebtapasszal kitöltöd az ajtón a többi részt,de ha tök más,akkor valahogy tükrözni kell oda a talajt,csak nem tudom hogy!:D
  • Goruck
    Sikeres döntést kívánok
    egy röpke kérdés mien dolgokkal lehet beleolvasztani az autónkat az új háttérbe, hogy ne legyen feltünő????? PLS
  • DJ Skyline
    nagy fába vágtam a fejszém, ha az elején tudom lehet más hátteret keresek! persze még mindíg lehet másik háttér,csak akkor 5 napos munka vész kárba! még jó,hogy van 4 féle mentésem,így az 5 napos munkát fél óra alatt áttudom tenni az új háttérre! csak nekem tetszik a mostanin, és ezt a hátteret is nehezen találtam meg,mert a többi mind szar! :\ nem baj van még idő vasárnapig, alszunk még rá egyet,bár ahogy ismerem magam,még az elalvás előtt megjő' a döntés! :D
  • madtolyy
    Kéne valami bizbasz az elejére mert különben marad eredetiben! Ezt vehetitek fenyegetésnek is!
  • ByB
    a talajt azt hogy lehet tükrözni mondjuk a küszöbre?
  • Goruck
    enyém már most nemjó :D:D de ahányszor újrakaezdem csak 1re rosszabb...:(
  • DJ Skyline
    én még mindíg hegesztem a kocsit! :D jólesz,meglássátok' (remélem legalábbis^^)
  • Csori
    asszem én is + vok vele. ha valami fejembe jut még vele kapcs akkor rádobom, de =re kifogytak az 5letek. mind1 vasárnapig még van idő :)
    gyártottam 1 bannert is ide ... de mivel ezt a E30at tettem rá alap + kész állapotban, így azt is vasárnap mutitom + nektek :P
  • REAKTOR
    Már párszor én is kész vagyok ,nem tudom melyiket adjam majd be
  • bazs1
    ma már nem:D
  • madtolyy
    Hát csinálj valami franyót!
  • madtolyy
    Én is csinálom a bömbit. Kéne valami bizbasz az elejére. Tudjátok olyan szpojlerizé. Hol találnék ilyet?
  • Goruck
    de cucc...tök fura, de jó!!!!
    én már készvagyok a BMW-mel :)
  • acsati
    Szerintem jól nézne ki a topic egy jó bannerral.
  • bazs1
    este felé csinálok ha kell
  • acsati
    ha értenék az vt-hez csinálnék :D
  • nf1
    csinálsz? :P
  • DJ Skyline
    mert senki nem csinált! :D
  • acsati
    milyen jol nézne ki ez a forum vmi jo kis autos bannerrel. miért nincs itt még?