11371
Virtuális autótuning
-
#4014 tényleg kell ez az egy hét, ha az ember normális munkát akar csinálni! holnap meglátjátok a végeredményt, nekem baromira tetszik! :) -
#4013 Bannert mekkora méretben kell csinálni? Mert akkor lehet csinálnék én is egyet. Tényleg ne csináljunk ebből is egy versenyt? -
#4012 akkó majd +savaztatjuk, mert az enyém + kész van :) ... mámint banner
de azért nem muti még mert az e30 van rajta. -
#4011 egyenlőre nem csinálok bannert. van egy ötletem de arra csak olyan autó jó ami nincs tunningolva:S -
#4010 hali
verseny, van még időd vasárnap este 7-ig! -
#4009 Hi all! Az a bmw E30 az verseny akar lenni?
Mert akkor én is beszálnék szívesen ha lehet.
-
#4008 ez nagyon hazavágós autóka :) -
#4007 köszi majd holnap megprobálom -
#4006 Nézegettem, de szerintem nem illik az újabb bömbi lökőse erre a gépre. Szerintem... -
#4005 lopj tükröződést a klónozó ecsettel az ajtóról :) -
#4004 pedig szvsz ezt elég szépen lehet igazítani az E30ra. először is vízszintes tükrözés, és már nem is sokat kell tekerni rajta a megfelelő szög eléréséhez. és természetesen a rácsozást lefedni ami után telt lökös jön ki az okosságból, és máris illik az E30 vonalaihoz.
[lehet fel is prószálom :P] -
#4003 csak egy tipp! egy uj 7 ről vagy valami ujabb bmw ről is lehet leszedni.pl innen http://www.netcarshow.com/ -
#4002 Köszi! Ezzel most ki vagyok segítve! -
#4001 Persze hogy nem igazán megy rá , a szög nagyon más -
#4000 törölt hozzászólás -
#3999 jóvanna nemtudok írni...(TEsó ne szólj bele, inkább gyere haza, tudom hogy csak holnap jössz, ezért nemhagyunk neked tortát)
Madtolyy: kiderült az enyém sem megy rá, de közzéteszek vmit
-
#3998 És honnan szedtél lökőst hozzá? Mert amiket én találtam az valahogy egyik sem illik erre a bömbire. -
#3997 Végrehajtom ... -
#3996 végrehajtóm életem első lökhárító cseréjét, remélem beválik -
#3995 köszi :D -
#3994 "dolgok" alatt eszközökre és efektekre gondolok.... -
#3993 én úgy csináltam,hogy kivágtam az ablakokat, majd a komplett autót árnyék nélkül!! majd fogtam,ráraktam az autót az új háttérre,és rajzoltam neki árnyékot a toll eszköz segítségével! mégpedig megrajzoltam a körvonalát,majd fényerő / konrtaszttal szórakoztam amíg nem lett számomra megfelelő! ezt 2x játszottam el, a küszöb alatt,és az első lökös alatt! érdemes kb olyan árnyékot rajzolni mint az eredetin! akkor az autó oldalán tükröződik a fal,azt komplett elkell tűntetni,meg az ajtó alsó részén a talaj! ha kavicsos a talaj,akkor elég ha a sebtapasszal kitöltöd az ajtón a többi részt,de ha tök más,akkor valahogy tükrözni kell oda a talajt,csak nem tudom hogy!:D -
#3992 Sikeres döntést kívánok
egy röpke kérdés mien dolgokkal lehet beleolvasztani az autónkat az új háttérbe, hogy ne legyen feltünő????? PLS -
#3991 nagy fába vágtam a fejszém, ha az elején tudom lehet más hátteret keresek! persze még mindíg lehet másik háttér,csak akkor 5 napos munka vész kárba! még jó,hogy van 4 féle mentésem,így az 5 napos munkát fél óra alatt áttudom tenni az új háttérre! csak nekem tetszik a mostanin, és ezt a hátteret is nehezen találtam meg,mert a többi mind szar! :\ nem baj van még idő vasárnapig, alszunk még rá egyet,bár ahogy ismerem magam,még az elalvás előtt megjő' a döntés! :D -
#3990 Kéne valami bizbasz az elejére mert különben marad eredetiben! Ezt vehetitek fenyegetésnek is! -
#3989 a talajt azt hogy lehet tükrözni mondjuk a küszöbre? -
#3988 enyém már most nemjó :D:D de ahányszor újrakaezdem csak 1re rosszabb...:( -
#3987 én még mindíg hegesztem a kocsit! :D jólesz,meglássátok' (remélem legalábbis^^) -
#3986 asszem én is + vok vele. ha valami fejembe jut még vele kapcs akkor rádobom, de =re kifogytak az 5letek. mind1 vasárnapig még van idő :)
gyártottam 1 bannert is ide ... de mivel ezt a E30at tettem rá alap + kész állapotban, így azt is vasárnap mutitom + nektek :P -
#3985 Már párszor én is kész vagyok ,nem tudom melyiket adjam majd be -
#3984 ma már nem:D -
#3983 Hát csinálj valami franyót! -
#3982 Én is csinálom a bömbit. Kéne valami bizbasz az elejére. Tudjátok olyan szpojlerizé. Hol találnék ilyet? -
#3981 de cucc...tök fura, de jó!!!!
én már készvagyok a BMW-mel :) -
#3980 Szerintem jól nézne ki a topic egy jó bannerral. -
#3979 este felé csinálok ha kell -
#3978 ha értenék az vt-hez csinálnék :D -
#3977 csinálsz? :P -
#3976 mert senki nem csinált! :D -
#3975 milyen jol nézne ki ez a forum vmi jo kis autos bannerrel. miért nincs itt még?