Virtuális autótuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
na jó nem megy...azt szeretném,hogy a csomagtartó,tetõ,motorháztetõ fekete legyen,az ablakokat szerteném sötétíteni,és a kasztnit szeretném átszínezni...

DJ Skyline
várj most lehet rájöttem valamire,megnézem mûködik-e

MikX
Hátt...
Csak kevésnek érzem akkor is, vmi 5letesebbet kell kitalálnom, mert ez így kicsit oan, mintha nem is történt volna semmi vele...

De tul.képp mit nem tudsz megcsinálni?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DJ Skyline
de te legalább megtudod valósítani,de én nem! :|

MikX
hát azé' azt nem, de lehet alakítani rajta, csak azt mondom...
A Bömin meg nem tom mit csináljak, mert van 5letem, meg is csináltam, csakhát kevésnek érzem...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Sland
nekem az jutott eszembe hogy M3asnak megcsinálni.
4 kipufogó és az oldalsó légbeömlõ. kicsit laposabb tetõ alacsonyabban lévõ kasztni, és egy M5ös BMW rõl átvett felni. több nem jut eszembe 😞

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

DJ Skyline
gondolom te ûrkompot csinálsz majd belõle!😄D

én még nem haladtam azóta semmit a BMW-n,még mindíg gondolkozom hogyan tudnám megcsinálni

MikX
az a baj vele, hogy a hátsó ajtó 2 ajtósaknál jóval nagyobb, ezért át kell tenni hátrébb...

Nem lehet rajta nagyon alakítani? Akkor majd csak figyelj 😄D

Sland
Mert felhõk effektet raktam rá. Ezért is világítnak erõsebben a lámpák

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

DJ Skyline
egy kérdés,miért "ködös" helyenként a kép?

Sland
no problem 😊

acsati
ja akkor ok! bocs
Sland
én elutazok nemsoká és nem fogom tudni barkani

acsati
de ezt most mér kellett berkani? nem szerdárol volt szó? <#fal>
Sland
Nah szerintem evvel a kocsival túl sok mindent nem lehet csinálni de azért egy ici picit változtattam rajta.
Alacsonyabban van az egész, nincsenek a hátsó ajtóra utaló jelek, SOKKAL vastaggabb a hátsó kerék, és az elsõ lökhárító lejjebb ér meg megnyújtottam és embléma eltûntetve. Ha egymás mellé van rakva az eredeti meg ez akkor jól látszódik a változtatás.
Én evvel neveznék...

lang14
nem tudom milyen böngészõtök van de nálam mindegy , azért bocs... és egyébként sincs a végén perjel...

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...

passatgt
Aztmondom hogy kikell szendi😊

DJ Skyline
nálam perjellel nem megy,csak akkor ha kiszedem a végérõl!

passatgt
Meg a végén is van perjel😊

DJ Skyline
mert rosszul írta a per jelet:
http://www.knelia.extra.hu\szerintetek.htm
és így kell:
http://www.knelia.extra.hu/szerintetek.htm

acsati
én miért nem látom?
lang14
nem tehetek róla családi kép és csak próbálkoztam, azért köszi..

király csak nagyon rosz helybõl van fényképezv emár alapból szvsz (tudod szarból nem lehet várat épiteni).Egyébként jó😊

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

acsati
nem jön be az oldal
lang14
megtennétek hogy megnézitek ezt?

Suzuki
csak véleményeket szeretnék..

acsati
nekem is lesz vmi. modnták hogy ne erõltessem a neont de én akkor is <#duhos2>
xy21
Én még csak 5 órát töltöttem a fx-45-ös tuningolásával de nem sokra haladtam.De azért Szerdára kész lessz.

Gabor1990
Sztem is nehéz. Meg ötletem sincs egyikhez se. Szivesebben tuningolom az átlagos hétköznapi autókat

oO VinyuS Oo
Ezek most über brutál nehéz feladatok
Fogalmam sincs hogy mit lehetne velük kezdeni!!!
De azért szerdáig össszehozok valamit!

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

xy21
tehát a bmw-t kell megkötötten!
A másikat meg fx45-öst meg szabadon lehet tuningolni.Értem😄

zsolesz92
de ez hülyeség, én nem ismerem a kocsikat honnan tuggyam hogy a BMW miket ad ki meg miket nem? eddig raktam rá légbeömlõt azt már nem fogom leszedni...

zsolesz92
van a pen tool azzal csináld ott tudsz közelíteni is amikor csak akarsz, és lépésenkén vissza lehet vonni... én mindent ezzel vágok!
amikor bezártad jobb gombbal katt és katt rá: make selection patch

MikX
Ezt.
A BMW-re, az FX-45-ösre nincs megkötés, az lehet akármien, mert kinek mi tetszik, meg hogy mit tud megcsinálni...

xy21
Tehát most ezt kell csinálni vagy szabadon lehet tuningolni???

Sland
ha pl tegyük fel piros a kasztni akkor simán lehet színezni, igaz nem olyan szépen, de az is jó.
na szal nagyon nagy vonalakban kijelölöd a kocsit. az a lényeg hogy a piros benne legyen.
asszem az angol PS ban ott úgy vagy h Image>Adjustments vagy vmi hasonló > hue saturation és ott a válaszd ki h red és akkor a vöröset változtatja csak a képen.
tom h nehez lehet elolvasni mit írok, de este van sorry 😞

Magnumrolcsi
chat.hu

DJ Skyline
az nehéz,nem tudom normálisan körbevágni!😄
van lasszó,sokszög lasszó,mágneses lasszó

oO VinyuS Oo
Na valami ilyesmire gondoltam mikor mondtam hogy legyen valami megkötés :o)

Kijelölni meg én álltalában pentool-lal szoktam azzal az íveket is szépen meg lehet csinálni

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

MikX
Arra, hogy olyasmire kell törekedni, hogy ne egy tuning autót csinálj, hanem egy olyat, amit az autógyár is kiadhatna esetlegesen, vagyis matrica, meg flip-flop fényezés, 25"ös krómfelni, nuku.

MikX
dede, de erre a legjobb barát, a poligonális lasszó ezköz 😄
Nincs más, körbe kell végni, egy új layerre tenni, és ott változtatni a színen.

ronihun
Akkor most mit kell?nem értem hogy mire gondolsz.

...

DJ Skyline
nem lehet azt megcsinálni,hogy csak a kasztni színezõdjön? vagy ha a varázspálcával kijelölök valamit,akkor ne a fél képet jelölje ki,hanem mondjuk csak a csomagtartót?

Sland
megnézem mit tudok...

acsati
ne add fel! én is béna vok eddig sose tudtam jo autot csinálni mégse adom fel. gyakorlok ti tanitotok! 😄

Na mentem aludni! Joéjt Mindenkinek!
DJ Skyline
máz kezdem feladni<#idiota>
sehogysem tudom megvalósítani amit akarok

xy21
Ok!Dejó most nem fog unatkozni<#buck><#taps>
Most én is beszállok a versenybe!

acsati
acsati
Na akkor két autó szerdára!

-->EZ<-- és
MikX
akkor nem sportos, hanem csinálsz belõle akármit, egy szabadidõterepjárót, vagy mittomén, az 5let a lényeg, meg ugye nem elhanyagolandó a megvalósítás sem, sõtmitöbb egyis a másik nélkül semmit sem ér 😄

PESK
én nem értek annyira a kocsikhoz<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

ArtlessDesign!!!