11371
Virtuális autótuning
  • desigo
    jah:)
  • madtolyy
    Milyen szép új külsőt kapott az SG!
  • Goruck
    na kb énis ezt akartam mondani:)
  • Csori
    ööö ... szal beteszed a hátteret és rádobod a kimásolt üveget ... azt kell majd áttetszeni :)))
  • Csori
    vágd körbe az üveget és amikor kész a körbejelölés (jókimagyarfejezés :D) akkor kinásolod új képre (de előtte feljegyzed magadnak a pontos helyzetét) és a kijelölés delete. beteszed a hátteret és vagy megadod neki az áttetszőség című módot, v kézzel adsz áttetszőséget ... attól függ melyik adja jobban a várt eredményt.

reaktor - ne várj túl sokat nem vok profi, de elkapkodni semmiképp nem fogom, ha 1X a végére érek, csakh ezzel kapcs már vannak kétségeim mivel eddig 4X vágtam kukába :| nem fikázásképp írtam amit, de ha annak vetted akkor hagyd így !!!
  • Goruck
    talán, de már áloms vaggyok...
  • Goruck
    szerintem töröld le az ablak helyét úgy h a háttér láccon és sötétítsd be újra :D
  • DJ Skyline
    hogy nekem a jó ötletek miért a kocsi átalakításának 90%-ánál jutnak az eszembe! kitaláltam,hogy lecserélem a hátteret,de az ablakok sötétítve vannak már,szóval most a legegyszerűbb módot keresem az ablak orvoslására,mert ugye az ablakokon keresztül a fal látszik,de az nem mutatna jól az új hátteren!:D
  • REAKTOR
    Átalakitottam kicsit. Amugy nagyon kiváncsi vagyok csori te mit hozol ki majd belőle
  • Csori
    csináld. ez így nagyon elkapkodott, és túlméretezettek az alkatrészek. a lökhárító sem illek oda mert más szögből fényképezett autóról van leemelve.
  • REAKTOR
    akkor csináljam még tovább?
  • bazs1
    :D
  • bazs1
  • REAKTOR
    Nembaj ,jólesz miheztartás végett. Ennél már csak jobbat lehet csinálni
  • bazs1
    bocsánat
  • bazs1
    hopsz ezt elbasztam:D
  • REAKTOR
    Hát már kész vagyok, most mit csináljak már lehet értékelni meg kösz bazs ,hogy benyomtad
  • DJ Skyline
    minek raktad be, mikor csak jövő hét vasárnap kellett volna!? :D

megismétlem! nem most vasránapra kell, hanem JÖVŐ HÉT vasárnapra!
  • bazs1
    Belinkelem én:
  • REAKTOR
    Na én már kész is vagyok. Skyline berakom a feltöltött képeim közé belinkeled majd megköszönném.
  • DJ Skyline
    jövő hét vasárnap, este 7-8 között bebiggyeszted ide a topikba,majd átkerül a szavazós részlegbe a többivel együtt!
  • REAKTOR
    Inkább hagyom ezt a cult stílust. driftert csináltam belőle. Skyline mikor lehet küldeni meg hova?
  • madtolyy
    Sziasztok! Ez már nekem is tetszik. Egy hét alatt talán már nekem is lesz időm összehozni valamit. Beszállok!
  • REAKTOR
    és stílus is legyen!!! legyen ilyen retro look os vagy cult ok ne ilyen carbonos
  • DJ Skyline
    lesz,és már tudom is melyik! ^^
    (W124)
  • zolo
    Újra verseny , ez már jó, lehet én is próbálkozok majd :D

Én már legközelebb egy Mercit is szeretnék látni a választható autók között
  • bazs1
  • Csori
    nyerd meg az E30 versenyt és linkeld az M5 géembét ... én + ígérem, h arra szavazok :DDD
  • DJ Skyline
    nem,az összes BMW-t végig tuningoljuk majd! :D
    hát végülis mondhatjuk,de majd egy M5-t sem ártana majd! ^^
  • bazs1
    teljesült az álmod:D
  • DJ Skyline
    jó,akkor legyen az E30 jövőhét vasárnapra(okt.15), 19:00-20:00! ^^
  • Goruck
    tökkkéletes
  • Csori
    E30 bejövős :)
    aszt sztem lehet belőle verseny is, pl jövő7 vásárnap. a nyertessel szemben viszont annyi változást be lehetne vezetni, h linkel monnyuk 3 - 4 autót (más típusok), és ugyanúgy megszavazni azok közül a következő alanyt mint most a E30at. ez attól lenne jó, h valszeg többen nyúlnának bele mint az eddigi versenyek után mikor volt egy autó ha tecc ha nem ... max nem csinálta meg senki. időpontok is jók sztem ahogy Skyline írta 7-8 ; 8-9, és akkor 9-10 lehetne autót választani, és megint 1hét a határidő.
  • bazs1
    ennyire ne határozzuk meg!
  • acsati
    mármint a második
  • acsati
    az jo nekem is!
  • DJ Skyline
    akkor eddig 2:0 a másodikra!:D (én is arra szavazok)
  • Goruck
    az első nem jön be:S de láttam h bmw m5, a második csodaszép
  • DJ Skyline
    ez?
    akad ilyen is
  • Goruck
    jaja