11371
Virtuális autótuning
-
#4054 na akko még1× -
#4053 ez meg REAKTOR kocsija, írta hogy majd tegyük be
-
#4052 Nyomj rá a képre mégegyszer hogy kinagyítsa, és annak a címét másold ki. -
#4051 bocs hogy bénázok de nagyon kezdő vok még mindenben
-
#4050 Ez lenne az enyém: -
#4049 hát nem a legjobb,meg a rendszám is érdekes egy tegyük fel ausztrál környezetben! de ilyen lett
-
#4048 byb te a lököst rajzoltad?
jó lett -
#4047 galéria ,utána rányomsz a képre ,bejön, jobb gomb tulajdonságok és ott a http/ valami
-
#4046 figy hogy lehet feltölteni?
-
#4045 -
#4044 Na itt az enyém:
-
#4043 Íme az én E30-om:
-
#4042 Csá all ! Mikor lehet nyomatni felfelé az e30-at?
-
#4041 tényleg -
#4040 :D -
#4039 nekem tetszik a banner -
#4038 Skyline .. szavazáshoz ne felejtsd el beszúrni az eredetit is :D -
#4037 uppsz ez is 1 új SG dolog ... ráklikk a képre és akkor kapod meg teljes méretben 1 popup ablakban. használjátok ki mert így nagyon pixeles !!!
és akkor már bedobom az e30ból készült bannert is, aztán ha lesz több majd szavazzuk :)
-
#4036 mivel nem leszek itt a feltöltés idején így most dobom be. a szavazásra viszont asszem megérkezek, a végére tuti, úh én is adok majd le ... remélhetőleg :)))
ha jól tudom 20:00kor zárul a feltöltés, és 21:00kor a szavazás ... én kb 21:30kor kerülök elő.
szal lehet leköpködni az autómat, mert sokmindent azéé nem csináltam vele (kár lett volna elrontani) :DD
-
#4035 majd mikor kezdődik a verseny. köszi -
#4034 az eredeti képet lehet, de az 100%, hogy az én gépem, és max itt a galériában vagy esetleg IWIW-en láthattad, a photoshop-osat kivan zárva hogy láttad, mert azt tegnap kezdtem el és kb 3 órámba telt :D -
#4033 törölt hozzászólás -
#4032 ezt a képet már láttma valahol....:S lehet h más holapon??
amúgy én nem kritizálom, majd ha tudok jól vt-zni akkor :P -
#4031 Az utolsó lesz?Mikor szeretnéd hogy belinkeljük?Most vagy inkább délután?
És bocsi hogy ezt mondom, de teljesen elvesztette a BMW kinézetét a kocsid... -
#4030 valki belinkeli majd a gépem a saját galériámban van. A legutolsót amit feltöltöttem. Előre is köszi -
#4029 oooops
Rossz link, itt a jo:
ilyen lett
ui.: utólag észrevettem, hogy a "diszléc" eleje el van cseszve :( -
#4028 Hali!
Unatkoztam, és pár utmutato alapján megbyütyköltem a járgányom:
ilyen volt -> ilyen lett
Ez az első project-em, ezért óvatosan a kritikával ;) -
#4027 Köszi! Lehet én is összedobok egyet, bár holnapra már biztos nem, az tuti. -
#4026 Szerintem ne mindjárt a bodykit rajzolással kezdd. Előbb próbálj meg más autókról leszedni bodykittet és feltenni a sajátodra (persze vt-s autóról nem illik lopni ezt tudja mindenki). És ha már ez megy, akkor esetleg próbálkozhatsz rajzolással. Szerintem itt senki nem rajzol bodykittet, vagy legalábbis biztosan nem sokan. -
#4025 különben ha valaki nincs tisztában a tükröződéssel, és nincs kedve a google-ben mazsolázni,akkor íme ez az oldal! sok kép van télen, nyáron, városban, szabadban, esősi időben, és nem csak az E30-hoz lehet felhasználni! :)
bal oldalon fotostories, és az m.b.-re kattintsatok,akkor kis képeken látjátok az autót -
#4024 ha én nyernék( kb akkor ha csak egyedül küldöm be) akkor amikor elküldöm a képet alá beírom a kép linkjét, ha én nyernék azt választom
a képet majd holnap délelőtt berakom -
#4023 amikor szeretnéd! :) tőlem berakhatod most is, és majd betesszük a többi közé! csak akkor az autóválasztás csúszni fog ha te nyersz! -
#4022 én holnap nem leszek itthon egész este!!!!mikor küldjem el a kocsit???
-
#4021 azt tudom,azzal barmoltam 1 órán keresztül, készült 4 verzió, egyik szarabb mint a másik! :D -
#4020 használd a réteg áttűnési stílusokat (blending mod ? -réteg ablak bal fönt) és az áttetszőség csúszkát igazgasd ... én is így tettem rá 2 dolog tükrét az autóra :) -
#4019 vagy itt -
Code92 #4018 http://www.tutorial.hu/node/105
íme a photoshoppos autótuning alapjai -
#4017 SZval verseny, zsír van 2 napom++++
1. full amatör vagyok ugyhogy ne várjatok csodát
2. nem találtam embert aki elmagyarázná a bodykit rajzolást -
#4016 nem egy egyszerű dolog normális tükröződést varázsolni az autóra :S
nézegetek képeket, de hol túl erősnek találom a tükröződést, hol túl halványnak -
#4015 Egy 760 x 180 -as elég jó méret:)