11371
Virtuális autótuning
-
#4813 szal ide -
#4812 faxa -
#4811 Vhova feltöltöd a képed és linkeled. Illetve ott van a kép beszúrása gomb!
pl ide -
#4810 itt lenne az előzőbe elfelejtettem sry -
#4809 hi nem tudtam feltölteni a képeket vki mondja már meg h hogy kell mer nekem a képfeltöltésnél 20 kbit van írva de annál nagyobb a kép de ahogy néztem nem csak az enyém
na de addig is itt az első olyan autóm amivel igazán foglalkoztam (képeim közé raktam föl: -
#4808 csá mindenkinek!engem ez a dolog nagyon érdekel meg teccik is csak még most kezdtem tudok már 1-2 dolgot pl: felni,alullvilágítás,csácsozás ,karbonozás stb...csak bodykit et nem:S vki tud segíteni?
msn címem: [email protected]
előre is köszi... -
#4807 jah, a rácsot, meg a hátsó autó lámpáját nem ér leszólni...:) (esetleg a karbont se:) ) -
#4806 Eddigi legjobbam:) Azt hiszem, elég nagyot fejlődtem így 2 VT utánXD!
És igen a hátsó (azt hiszem) Nissan-t is felnyomtam kicsit...
Az eredeti:
És persze ami lett:
-
#4805 jah, akinek van kedve egy összetettebb psezéshez, tuninghoz, vagy szeretne segíteni [email protected] az msn -
#4804 hmm...
médiára kell csinálnom vmi médiásat :DD
hát én vt-re gondoltam, először keresek egy képet egy üres garázsrol, amit átalakítok tuninghelyre, majd ha csinálok egy vt-t, akkor oda bevágom és ugy fog kinézni mintha ott csináltam volna ^^
ezt majd honlapba átteszem -
#4803 az elmaszatolást vágom de ez a gaussian blurt ezt nemtom -
#4802 Cska ajánlani tudom h sürgősen cseréld le! Semmi jó nincsen benne!!!
Egybként csinálsz egy szürke egyethuzogatás elmaszálod, homályosítod és kész ;) -
nekem magyar a progi szokk -
#4800 füstöt ugy csinálj hogy felviszel külön layerre(rétegre) szürke brusht, kened jobbra balra(maszáálós ezköz) aztán adsz neki egy gaussian blurt ami nem otm mi magyarul...
az az alap blur, legtöbbször ezt szokták asznáélni... -
#4799 lehet egy kérdésem?
a füstöt fakítóval csináltad?
sztem is jó néz ki :p -
Szabi1991 #4798 -
#4797 hu nekem nagyon bejön! marha jol néz ki a keréknél a füst is -
John1987 #4796
Ezt csináltam pár napja.
Itt az eredeti.
-
#4795 A rácson hiányoznak az árnyékok! A visszapillantónál a szélein néhány helyen kibukik a piros a karbon mögül. Amúgy tetszik! Grat! -
#4794 így is elég karácsonyfa lett az ótó .. hátmég a karbon + króm keveréssel :DDDD -
#4793 de lehetne rá rakni kisebb tükröket is amik krómozva vannak :P -
#4792 soknak sok a karbon, de eredeti 5letemhez viszonyítva + kevés (az egészet karbonba akartam húzni)
motortető felső élét javítottam, de máshol én nem látok vágáshibát. a rács + ijjen ... mindenkinek más tetszik. sok között válogattam, de ezt legalább én készítettem. ablaktörlőé + lehet perelni a dodge gyárat mert az eredeti :DDD
tükör nélkül biztos "naon szép" lenne :D -
#4791 tükröt inkább eltüntetném ;) -
#4790 a motorháztető teteje rosszul van vágva, az ablaktörlő vhogy elüt, sok helyen vágási hiba, ronda rácsok :\
amugy jó :DDD -
#4789 magában a munka, meg amennyit dolgozhattál vele, az gyönyörű, de ez a túl sok karbon nem szép...
Leginkább a mocitető nem teccik -
#4788 ehh elírtam a címet .. szal mégeccer a képet:
-
#4787 eredeti ITT
ez lett belőle :)
-
#4786 tök olyan mintha a kerék mögött mr az aszfalt lenne... -
#4785 jah, ha meg feketítettem volna, akkor meg még rajzosabb is lett volna... -
#4784 am nem azért, de az eredetiről van áthúzva a kerék mögötti rész, úgyhogy akkor az eredetin is papír szted az oldala.... -
#4783 az oldala olyan a kerék mögötti rész eltünésével, mintha az egy papir oldal lenne(oldala papírbol) -
#4782 nem szedem le a rendszámtáblát, mert még gondolkozom, h felhasználom... rácsot meg ezexerint nem nekem találták ki, mert 2-ből 2 nem sikerült...... oldalt az csak látványelem, és nem tudtam jobban megcsinálni, de akkor kiveszem...thx a kerék mögül meg nem szedtem ki, hanem nem sikerült rendesen megcsinálni...meg milyen papírcsík??? -
#4781 morci rendeben, írások jók, naerancs szín pixeles + a hűtőt hagyd feketeén(elől ami naracs... -
#4780 szedd le az egész rendszám táblát, a rács csúnya(pixeles), oldalsó nemtommi 2D-s a kerék mögül miért szedted ki azt a feketét? papircsik van a kocsi oldalán? -
#4779 köszi -
#4778 Ismét egy próbálkozásom, immáron a 2. :D Ez most egy Opel Combo:)
Íme hát az eredeti:
És persze a tuningolt:
-
#4777 szépek lettek:)
grat! -
#4776 köszi -
#4775 öööö....WOW!!!!!!!gratesz!Nekem naon tetszik!!:) -
#4774 óóó nekem tetszik