11371
Virtuális autótuning
-
#4773 mivel autós topic, berakom, bár nem ide valók...
3D Studio Maxszal csináltam őket
-
#4772 köszönet -
#4771 nem mondom tele van hibával, most észrevettem még újjabakat :D -
#4770 Hello mindenki, berakom egy régebi munkámat :)
eredeti:
VT BETA
remélem sikerült :S -
#4769 hát a tükrözésben nem tok segíteni, de a színt azt könnyű:) csak a kasznit kell kijelölni, és áthúzni a színskálát, amilyenre akarod:) ajánlom hozzá az image->adjustments->color balance... menüpontot, és ott mindegyiknél máshogy állítsd be (3 almenü van alul) -
#4768 hi
nekem elárulná vki h ilyen szineket és tükröződéseket h lehet csinálni mer nekem eddig sose jött össze
amúgy #4760 teccik jó lett
pls help mee -
#4767 szép lett a színe -
#4766 sorry, csak eredeti mérettel dolgoztam... -
#4765 ha lehet méretezd át a képeket, mert így 1 - 1,5 MB-os képeket tettél be! 1024*768-ban bőven elég, és ott sem kell a legjobb minőséget beállítani ha PS-el dolgozol -
#4764 thx:) próbálkozom:D viszont a lököst nem tom más színre festeni, azért lett ilyen színű (fekete):) ebben adhatnál még vmi tanácsot...:) -
#4763 1.?!
vazz ez a festés kurva jó és ez az első vt-d hát te még qrva jó kocsitkat fogsz alkoti ha folytatod -
#4762 :) köszi a tippet, de ahhoz képest, h az 1....:) -
#4761 a rács borzasztó :D mega felni 2d-s ha ezeket kijavítod király lesz -
#4760 hopp az árnyék lemaradt...sorry:
-
#4759 csécsé! Gondoltam bemutatom 1 igazi művem... tom, h nem a legjobb...sőt:)... nah de azért itt van:
az eredeti:
és ami lett belőle:
-
#4758 segítsetek pls hogy lehet átírni a rendszámtáblákat?? leszedni tökéletesen leszedem, betütípusom és tökéletes csak utána...
amúgy mellesleg milyen brushokat szoktatok használni / letölteni és hol?
köszke
Goruck -
#4757 egész kocsi kijelöl, színez, radiroz... -
#4756 én kétszereztem a réteget körbevágtam kocsit úgy mint te meg leszedtem a fölös cuccokat utána meg átszineztem -
#4755 én magamtól próbáltam egy átszinezést.. úgy csináltam hogy körbevágtam a kocsit, azt egy új rétegre raktam, kiszedtem belőle mindent külön rétegre (pl. szélvédő, lámpa stb.) és ctrl+U val átálítottam, így kell? mert ezt én találtam ki(H):D -
#4754 jah de ha azt veszük hogy életem első átfestése és kb 15-20 percbe telett úgy hogy közbe msn meg sg fórum akkor nem is olyan rosz de ezt már így hagyom majd egy másik kocsimat megcsinálom jobban:) -
#4753 a lökhárító alján szar a festés, olyan sárgás az alja... -
#4752 -
John1987 #4751 -
John1987 #4750 Itt egy jó Virtuál Tuning oldal. Sok Versennyel, sok photoshop tutoriallal.
Most is megy 2 Verseny! -
#4749 mit is? -
schonpispeed #4748 honnan lehet letölteni
-
#4747 még 1 sierra cosworth készül nálam + jópár apróság. (krájzler 300 cc, csoda oktávija, dodzs csardzser ...stb :DD)
kb 10 - 12 autóm van elkezdve és PSD-be elmentegetve :DDD
mindig abba nyúlok amihez épp kedvem van :) -
#4746 eredetire jobb gomb tulajdonságok URl másol beillezst a böngészőbe és örül :P -
#4745 hu sztem tök jo. igaz az eredetit nem látom de a tuningolt az tetszik. én is csinálok egy chargert most -
#4744 látom nem jött be semme élesztgetős okosság. nomind1, azéé én hoztam vlmit. valszeg piszkálgatom még, de egyenlőre ijjen :)
[IMG]http://users.atw.hu/tsory/photoshop/audi a6 avant.jpg[/IMG]
és az eredeti :
-
raznoe #4743 Köszi. Igen tudok a dudorról a fények sem a legjobbak.
Majd csak alakul valahogy. -
#4742 kicsit merész gondolat a 911 Turbo lökhárító, de nem lesz rossz! :D
az ajtónál lévő beömlőn van egy pici "dudor" ,azt kéne lefaragni majd -
raznoe #4741 Vélemény? Igaz még nincs kész! -
raznoe #4740 előtte
utánna
:) -
#4739 Fiúk!!
Most össze ne vesszetek ezen !! Hozni akartam egy kis szint a topikba mert eléggé elpunnyadt :) -
#4738 szerinted én nem poénból írtam? :D:D:D -
#4737 -
#4736 szerinted nem tűnt fel nekem? :D
[szereti, mikor az emberek komolyan veszik a poént, és nem esik le nekik] :D -
#4735 mivel fényképezték -
#4734 így se láttam még Pözsót! :D elég élethű lett :D