11371
Virtuális autótuning
-
#4853 '' hatulrolpeugeot ''---> ez a kép címe..így akarom feltölteni és még mindig ugyanazt írja ez a fostalicska -
#4852 szedd ki a fdájlnévből az ékezeteket talán az a gond -
#4851 ''A feltöltött kép nem engedélyezett! Csak JPEG, GIF, PNG!''-->Ezt írja a proxMEDIA, pedig a kép JPEG formátumba van fennt.. :(( Mi a szr van?? :D xD -
#4850 Bazze.. a ProxMEDIA nem tölti fel a képet.. azt írja hogy hiba :(
Bassza meg az anyját :D Ilyenkor mit tudok csinálni?? Segítsetek, hogy megtekinthetsétek a Drágaságom ;) :D -
#4849 ha tetszik a dolog tanuld meg teis ;P -
#4848 Én azért nem tuningolom mert hülye vok ehhez Amúgy asszem holnapra benyomom a képet..csak a kép az autónkról van és a muteromék gépén van és nem az enyémen :D
De én imádom azt az autót :D És kivi vok hogy milyen járművet csináltok belőle.. Elölről képet és Hátulról képet is adok majd :D
Jah és Tisztelem az ilyen PROFIKAT akik ilyen Virtual Tuningot csinálnak--> Királyság 1000rel -
#4847 ejnye, ilyet megkérdezni....és te miért nem tuningolod?? :)
(hol van a kép) :S:S :D:D:P -
#4846 mutasd -
#4845 érdekel... -
#4844 Érdekel vkit egy Vörös Peugeot 406-os??(Tuning Nélkül..azt már nektek kell megcsinálni :D xD) -
#4843 thx mindent a neonra már rátaláltam (tutorial.hu-n keress rá arra hogy lézerkard ;P)
jók a linkek!! :) -
#4842 ÁHHHHHH végre egy lada, van még élet a földön :D:D
azép ez a kocsi, a forma és az egész nyammm:)
pár válasz...
-sok-sok féle lehetőség van átszinezni egy autót pl.: Hue/Saturation , vagy én néha kijelölöm és nyomok rá egy brusht aminek a Modját Colorra állítom, vagy ott van a Replace Color, akár a Variation
Minendkinek megvan a sajátja, h ki mit használ, de legtöbbször képfüggő, h meik az élethű, remélem kapisgálod ezeket az eszközöket:)
-Neon, szerintem ez elég nehéz...(részemről) és ne ezzel kezd még
-tuning cuccok engem is érdekellnek de van itt egykét kereső kifejezés....
-csillogós lámpák az passz....
LÉGYSZI LINKELD BE AZ EREDETI KÉPET!!!!!!! thx
egykét ajánlott oldal:
http://good-tutorials.com/
http://www.pixel2life.com/
http://hvtm.hu/
http://www.photoshopchop.com/photoshop-tutorials/
http://digimods.co.uk/tutorials/tutorials.htm
Remélem tudtam segíteni -
#4841 Hali! ez az első "normális" munkám egy kocsin photoshoppal..semmi extra 1 rács, felnicsere, ablakfóliázás, 1 matrica, meg pár dolog letisztítása ami ronda volt (indexlámpa, hátsó ajtó zár)
pár kérdés..
-hogy lehet átfesteni a kocsit?
-hogy lehet neont rakni alá?
-honnan tudok letölteni előre legyártott virtuál tuningos cuccokat? (felnik, body kitek stb..)
-hogy tudok olyan szép csillogós fényefektet rakni a lámpára?
thx előre is, /fav -
#4840 itt van 2 carbonminta. pár hónapja már belinkeltem már, de itt van ismét ha már erről esett szó.
kicsomagolás után a PSD-t megnyitva hozzá kell adni a pattersn stamp tool eszközhöz (Edit >> Define Pattern). ha ez megvan csak ki kell kenni vele 1 kijelölt területet, és behajtogatni, torzítani, stb... persze a sötétítés ne lazsáljon. carbon1.zip carbon2.zip
-
John1987 #4839 Itt egy kis segítség karbonozáshogy, gyakori hibák, plussz példák.
Meg itt is van egy karbon tutorial! -
#4838 nézetfüggő a dolog...
van ahol fénylik, van ahol nem stb... -
#4837 nem akarom fényezni magam, de ettől jobb amit PS-be filterezek :DD
egybként mivel ez 1 szövött dolog így a minták tára kimeríthetetlen, szal még a filteres is lehet eredeti :))) -
#4836 -
#4835 nem én még nem láttam ... eleget. szerinted melyik az igazi ? v. melyik nem igazi ?
csak a mintázatok sokfélesége miatt dobok ennyi képet.
-
#4834 igazit kivágom és kész -
#4833 te tudsz jobbat PS-el? -
#4832 te láttál már igazi karbont? -
#4831 jó ez tutor csak engem pont hajlitás és a torzitás érdekelne...
te mivel csinálod ezeket?
-
#4830 van 1 nagyon versenyre termett autóm. ha van pár ember akit érdekel akkor linkelem.
sztem jelezzék akik elkészítenék szívesen és kezdjünk bele ha vagyunk elegen. 1bként 1 Ford Mustang GT van a képen, de a kép nem egyszerű sztem. kiválló VT alany. szal jelezzétek ha kell! -
#4829 Nekem van carbon mintám a pattern stamp tool eszközhöz, vagy pedig így készítek carbont:
-
#4828 Valami verseny lehetne:) -
itt van egy jó karbon kép én ezt szoktam használni ;) -
#4826 nincs mit:) és ezen az oldalon sok tutorialt találsz még;) -
#4825 őrők hála -
#4824 így;) -
#4823 Szerkeszteni passz, de kerersel egy nagy felbontású karbon képet, és azt használod. -
#4822 halihó!
megint lenne egy kérdésem:
mégpedig az h hogyan lehet azt a bizonyos karbon vagy rácsmintázatot megszerkeszteni?
előre is -
John1987 #4821 Sztem még nem mutattam itt.
De ha igen bocs:) -
#4820 az alien skin nem tom melyik verziója támogatja a füst készítést lehet vagy 10 félét csinálni. nekem megvan. -
#4819 én ilyesmit szeretnék csinálni de kézzel nem sikerül ilyen jora :( -
#4818 nekem bejövös! tetszik szép lett! grat!
nem tudjátok honnan tudnék füstös brush letölteni? vagy hogy keressem?
gumifüstöt szeretnék késziteni -
#4817 ez má vót nem? -
John1987 #4816 Ezt egy OVTV-re csináltam itt!. Azaz 3 óra alatt készült el.. Ennyi idő alatt nemrossz sztem. Sztetek?
Eredeti:
-
#4815 trölrjétek a www.-ot -
#4814 :DD