Virtuális autótuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hoppá bocsi rosszat raktam be... ez lenne az

Range Rover
na srácok... én elmegyek lefeküdni mert fáradt vagyok... ha esetleg nyernék (nem valószínû) aakkor itt a link: http://www.hatterkepek.hu/picdownload.php?path=large/Auto/Lexus/Lexus001.jpg
nf1
hogy csináltad rá a mintát? egyszerüen csak kijelölted vagy van rá vmi jobb megoldás is?

nem vagy béna... csak még tapasztalatlan... én is az vagyok amúgy csak vhogy sikerül megmentenem a lényeged... ha részletesebben megnézed az enyémet akkor nagyon sok hibát fogsz felfedezni
nf1
1re jobbak a kocsijaid... bár az tény hogy van rajtuk böven javitani való de szerintem jobbat csináltál most mint az elsõ versenynél

acsati
én minek pazarlom az idömet? <#falbav> fa**om hogy ilyen béna vagyok! <#falbav><#falbav>
DJ Skyline
lehet szavazni

na még1*... tehát akkor itt van

a franc...
pill
na itt is van

na még 2 min
oO VinyuS Oo
Alakítás torzítással kéne de szépen és pontosan én se tudom megcsinálni ezért nem is csinálok karbonos cuccokat!

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

acsati
na és akkor valaki elmondja hogy tudom rádomboritani a karbon vonalakat a motorháztetö vonalára? szeretnék tanulni a hibámbol
DJ Skyline
várunk akkor mondjuk negyedig,és akkor csak 3/4 órát szavazunk,úgyis a vége felé már nem nagyon szavaznak

rendben... sory... remélem nem baj ha egykét perccel kilenc után küldöm... a feltöltés miatt
DJ Skyline
mindíg is 8-tól 9-ig tartott az autó berakása,és 9-tõl 10-ig a szavazás! legalábbis mióta itt vagyok

most én is csináltam.... minjárt kész... van
azt hittem 9kor kezdünk, de akkor minjárt befejezem...
acsati
és elárulod lécci hogy hogyan kell domboritani?
DJ Skyline
legalább már tudunk majd szavazni! 😊

acsati
van árnyék a rácson csak akkor nem elég. a jelet nem figyeltem 😞 domboritani meg nem tudok
oO VinyuS Oo
A kerekeket még megbocsájtjuk de a százszor emlegetett árnyékot a rácson már nem annyira! Meg a saab jelre azért nem kellett volna karbont húzni!

Meg ez egy általános problémám hogy hiába a domborodik a motorháztetõ a karbon csíkok akkor is egy irányba mennek!

acsati
a kerekekért bocsi!
acsati
Sland
ez kurvajó, viszont a belsõ térben látszik hogy ez kombi féleség volt vagy mi...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

DJ Skyline
ez elég jó lett,tetszik! <#eljen>

assh0le

www.szhelyrobogo.extra.hu

DJ Skyline
tényleg 8 óra elmúlt,jöhetnek a képek!

ja,mára kellett

oO VinyuS Oo
Bazz mára kellenének a képek?!?!?!
Hát akkor errõl lemaradtam!
Az a rohadt meló nincs mellette erõm ilyenekre! :o(

Magnumrolcsi
Családé 😊

acsati
nekem folyamatban van csak el ne felejtsem befejezni 😄
DJ Skyline
ma is 2-3 munkára kell számítani? 😄
én nem csináltam meg

Csabesz6
iened van e?😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Magnumrolcsi
Igen az! 😊

<#action>

Csabesz6
blöh
ezazauto... mátrix, nem?<#wow3><#wilting><#banplz>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Magnumrolcsi
Csináljátok meg ezt . <#ravasz1><#smile>

DJ Skyline
kimarad 😊

Csori
hehe ... monnyuk ez igaz 😊 semmi extra nincs a háttérben amit macerás lenne behelyettesíteni.

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

acsati
csináld meg ne kombira 😉
DJ Skyline
pont a kombit? szerintem sokkal szebb ez...mind1 már

acsati
na mind1. itt a saab azt tuningoljuk egyenlöre
Csori
Jobb minõséget, errõl a széria autóról a kora miatt, elég nehéz beszerezni. Vannak jobb minõségûek, de azok már halálra vannak nyomva ... télleg nem lenne mit kezdeni velük.

MikX
lehet...
Bár én gyakorlatilag a kép minõségére értettem...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Csori
1 amerikai autón nem igaz, h nem lehet látványosan okosítani 😊
Az audi + sztem nem ocsmány, csak régi darab, és pont ezért jó alany ... nagyon sok módosítással lehet "széppé" tenni.

MikX
Hát egyik sem oan jó, szal okés a SAAB, az audi meg egyenesen ocsmány...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

acsati
na azon a krájzleren nem lehetett volna látványosat csinálni sztem. az audi meg olyan régi fajta. jo lesz talán ez a saab igaz még nem néztem meg a munka asztalomon 😄
Csori
Nos akkor megmutatom a másik 2 autót is 😊)
Ezek lettek volna a "többiek" : Audi, Chrysler

acsati
én asszem megcsinálom ha lesz kedvem meg nem felejtem el <#smile> van is ötletem de ugyse fogom tudni megvalositani <#vigyor>
Csori
úgy legyen.

MikX
hát lehet... :😄
Nekem pont számít :😄
NAde nem tom, hogy csinálok-e, valszleg igen, de lehet csak versenyen kívül...

acsati
akkor saab szerda 21?