11371
Virtuális autótuning
  • DJ Skyline
    na, örömmel látom, hogy végre kezd a topik ébredezni, elkezdtétek "letörölgetni a port" :D
  • Goruck
    nektek semmi sem jó :P:P:P büntetésképp mindjárt kaptok egy Lexus LS460t
  • Goruck
    miaza BMW...:S:S:S Lada a menő :P
  • Czdano
    :D nekem tetszik csak a hátsó kerék környékén érdekesen van kivágva a hely amugy fasza :D ezt a ladát lehet énis megcsinálom ;P
  • bardocz
    első ránézésre aszittem egy BMW :O
  • Goruck
    a kocsi ENNEK a nyomán készült !!!!! :D
  • Goruck
    EREDETI
    Goruck Design
  • Goruck
    hohóóó az utcsó hely foglalt, bocsi!!!
    na énis felrakok vmit...
  • acsati
    szerintem rakhattál volna a háttére is egy kis blur-t ugy jobban azt érezném hogy megy az auto
  • Czdano
    mer az első csak azért pörög, mer hátsőkerék meghajtású, és tolja előre magát..hogy nézne az ki hogy első kerék áll hátső meg veszetten pörög :D
  • Czdano
    pár alkatrész..
  • ColdFire
    az első kerék mé forog ha a hátsó füstöl?
  • Czdano
    verseny lesz vmikor? lehet beneveznék utolsónak is kell lennie vkinek :DD
  • Czdano
    hát nemtom igy én szememmel nézve élethűnek tünik de más szemével nézve lehet tök gagyi lenne :D egyébként igen, radial blur :)
  • bardocz
    radial blurral csináltad hogy a felni így el legyen pörögve?
  • Czdano
    jah itt énse töröltem le az ablakrol a festést..sztem is jó :D csak nem mindegy milyen erős a szín
  • bardocz
    ha üveget is fóliázni akartad akkor jó;)én nem látok rajta hibát
  • Czdano
    megint
    alakitottam..ha vki talál javítanivalót rajta az lécci szoljon :)
  • Hassan B
    THX... :)
  • bardocz
    egy kis árnyék kéne a felnikre amúgy nagyon jó lett
  • Hassan B
    Tudom az üveget direkt hagytam, nekem tetszett... :)
    A szemöldököt pedid úgy csinálltam, ho kivágtam magát a fényszórót, beíllesztettem újra, csak egy kicsit lejjebb és kimaszkoltam ho csak az a része látszon... :)
  • Czdano
    kira csak az üveg is belett festve ugyanazzal a szinnel ;) morcositást hogy? :O
  • Hassan B
    Üdv All!
    Egy kis bemutatkozó munka... :)
  • Czdano
    fesd át foliázd be az ablakokat és az applause szövegen fakitoval menj át egyszer és kicsit jobban néz ki talán =)
  • Debilke13
    az nem jó :( szal..akkor nem is folytatod??
  • Szabi1991
    sajna semmi ötletem :S
    alkatrészeket se találok :(
  • Debilke13
    ahamm...Jó lesz ez Szabi ;) :D Egybk. Szerintem az Applause nagyon jó kocsi volt :D csak eladtuk.. :(
  • Szabi1991
    első VT-m 0.1

ez eddig fél perces munka :D

most vmi felnit keresek rá :)
  • Debilke13
    oksi:) Deh egybk. kössz :D de azért a Karbonmotorháztető légbeömlővel menni fog?? :D xD csak vicc volt :D azzt csinálsz amit akarsz! Jah és kööössz
  • bardocz
    eddig volt index eltüntetés,karoszériaelemek egybemosása így olyan mintha egy darabból lenne,indexek színtelenek és a csaarok el vannak tüntetve a felniről,mert felnit eléggé nehéz találni:S de még holnap fogom folytatni ezért nem is rakom fel még sehova
  • Debilke13
    mert te mit tudnál vele kezdeni??Ültetés??Felnicsere?átfestés??Karbon motorháztetőzés??meg amit gondolsz..ezek mennének??de rád bízom hogy mit csinálsz :D de lécci azért próbáld meg :)
  • bardocz
    profik tudnának vele csinálni dolgokat én nem túl sokat
  • Debilke13
    :) és ebből lehet valamit alkotni??Egybk. naon jó kocsi volt..kivittük vele a 180Km/h-t de pssszt...mert megbüntetnek xD :D
  • bardocz
    ez már sokkal jobb
  • Debilke13
    Bazze az szar.. és esetleg ez jó??ez egy Daihatsu Appalause (miénk volt ez is;) ) Elölről:
    Hátulról:
  • bardocz
    uh,ezek a képek nagyon zajosak :S így nagyon nehéz megcsinálni jól a kocsit szinte lehetetlen :(
  • Debilke13
    Jah és ha kész van megköszönném ha feltöltenétek xD :D Már ha vki egyátalán nekiáll ennek a szép kocsinak.. de majd én is próbálkozok :D
  • Debilke13
    Bardocz nem baj..csak az a lényeg hogy szép legyen..én rátok bízom :) az a lényeg hogy láthassam máshogyan is :)
  • Debilke13
    Nah végülis megoldottam :D Nah itt van a #Hátulja#:

itt meg az eleje(ez igen rossz kép de megvan #ELEJE#:
  • bardocz
    én nem tudok lökhárítót meg ilyeneket rajzolni tőlem csak karbon motorháztetőt,morcosítást meg ültetést lhet evárni:D esetleg egy fényezés^^